VARIA - Polish Language Center

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Varia er 13 jaar. We leren het Pools. En alleen de Poolse taal.

Februari 2004. In Krakau, sneeuwafwijkingen en ziiiimno. Janek, Maria, Carlos, Tassilo, Lena ... een droom die uitkomt. We hebben onze eerste negen-groep studenten!

September 2016 jaar. We nemen afscheid variowe vakantie. Van IJsland tot Australië, van New York en Kamchatka ... Nog eens 200 mensen zeiden dankzij ons in het Pools. Laatste semester inschrijving groepen. Zoals elk jaar op onze cursussen voldoen aan de steeds drukke zakenmensen, wat de Poolse fans, liefhebbers - gemotiveerd en op zoek naar "exotische" taal hobbyisten - taalkundigen.

We hebben 13 jaar, we hebben iets te vieren. Studenten uit bijna 90 landen van de wereld, grote leraren en sfeer.

De kleur te kiezen

Groeps- en individuele cursussen, vakantie en semester, intensieve en in het weekend, de voorbereiding voor de certificering en educatieve specifieke taalvaardigheden. Op speciaal verzoek ook thematische cursussen (business, technisch, medisch ...). We leren alle niveaus. U kiest zelf de intensiteit en de tijd van de dag. U vindt altijd een cursus voor zichzelf.

Praten, praten, praten ...

In de leer van de Poolse taal is het zeer belangrijk voor ons om te communiceren. We willen bekend maken woordenschat en grammaticale structuren waren vooral functioneel, en leerlingen in de klas had vele mogelijkheden voor een informeel gesprek. Alle klassen, waaronder die op de beginner niveau plaatsvinden, maar alleen in het Pools. Deze methode levert resultaten verrassend snel - die sterk verbetert de motivatie van studenten.

Met Poolse FOR YOU

De lessen zijn niet alles. De school is ook waar Varia Varia-ties culturele.

Dit klimaat bijeenkomst in cafés en clubs, het ontdekken van de artistieke wijk Kazimierz, wandelen door de mysterieuze Foothills, films kijken en cult Polish ... Polish gezamenlijke modelling "Ruthenian dumplings."

We willen Krakow en Poolse cultuur je geholpen "regelen" in het Pools en geïnspireerd om te blijven leren.

POOLSE GEGUND

We zijn drie keer winnaars van de prijs Krakau Life voor de hoge kwaliteit van onze cursussen en de winnaars van de prestigieuze prijs Sonntag Aktuell voor zijn innovatieve aanpak van onderwijsachterstanden toerisme. Over onze school en onze studenten, een aantal artikelen en tv-programma's.

Locaties

Krąków

Address
ul. Michałowskiego 2/3
31-126 Krąków, Woiwodschap Łódź, Polen