International Language School of Poland

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De ILSP maakt gebruik van een modern curriculum dat laat zien hoe de taalvaardigheid in het Engels het meest effectief-door het combineren van Engels spreken, luisteren en lezen in een ondersteunende leeromgeving leren. Onze lessen zijn onder andere tal van mogelijkheden voor studenten om de taal te gebruiken, zoals spelletjes, pair-werk, groepswerk, projecten. Er zijn zes niveaus binnen de cursussen van beginners (A1) tot Gevorderd (C2).

gang

Voor die studenten van wie doelen zijn educatieve en die willen Engels intensief te studeren, de ILSP programma's bieden een kans om zich te concentreren op geavanceerde woordenschat en grammatica, het verbeteren van luister- en spreekvaardigheid en andere gerelateerde onderwerpen. Wij bieden cursussen voor IELTS examenvoorbereiding, cursussen Zakelijk Engels, Medisch Engels en Engels voor Toerisme.

Het niveau van elke deelnemer wordt zorgvuldig voor aanvang van de cursus onderzocht. Studenten moeten een placement test te voltooien en hebben een mondeling interview. Ze zijn voorzien van alle leermaterialen en hand-outs vereist door het programma van de cursus. Studenten hebben toegang tot de bibliotheek van de school.

office2 Het International Language School van Polen wordt bemand door een team van gekwalificeerde, toegewijde en ervaren docenten. Wij garanderen dat onze docenten professioneel getraind in het geven van Engels naar sprekers van andere talen. Ze werken heel hard om interessante en leuke taallessen bieden. Ze zijn vriendelijk en altijd bereid om te helpen.

Wij maken onze studenten zich thuis voelen door hen te helpen met de verwerking van visa, vervoer naar de luchthaven, accommodatie en continue ondersteuning tijdens hun verblijf. Voor studenten die liever hun studies te combineren met spannende uitstapjes naar historische en culturele bezienswaardigheden, bieden wij gevarieerde excursies en reizen in Polen en Europa. De sociale programma's, accommodatie van hoge kwaliteit en de ondersteuning die wij bieden tijdens het verblijf van de studenten 'hen zal helpen maximaal gebruik maken van vrije tijd in het buitenland te maken.


Wij bieden een persoonlijke, vriendelijke en professionele service en op maat van onze programma's om uw exacte cursus eisen te voldoen. Bezoek Polen aan het verbeteren van uw Engels, ontmoet nieuwe vrienden, probeer haar keuken, leren over zijn levendige geschiedenis en cultuur, genieten van een bezoek majestueuze bergketens, prachtige meren en rivieren en herinneringen die een leven lang zal duren verzamelen.

Locaties

Warschau

Address
International Language School of Poland
ul. Bagatela 10 lok. 30
00-585 Warszawa

Warschau, Mazovië, Polen