Lees de Officiële Beschrijving

Cracow School of Art and Fashion Design is ook geopend voor Poolse studenten, die hun taalvaardigheid willen verbeteren.

Cracow School of Art and Fashion Design (SAPU) is de hoofdorganisator van Cracow Fashion Week.

98015_97748_cracow1.png

Cracow School of Art and Fashion Design (Polen, Europa) biedt een twee-en-half jaar full-time programma voor internationale studenten. Onze medewerkers, alle specialisten op verschillende gebieden van kunst en design, bieden een studieprogramma dat een student in staat stelt zijn volledige potentieel te ontplooien. Na meer dan 20 jaar ervaring heeft de school een hoge standaard en een uitstekende reputatie bereikt. We hebben veel studenten in Poolse modebedrijven kunnen plaatsen, van geavanceerde boetieks tot de grootste industriële ondernemingen die op de Poolse beurs genoteerd staan. Sommige studenten hebben ook een baan gevonden bij internationale bedrijven die in verschillende landen actief zijn.

 • De school is goedgekeurd door het Poolse ministerie van cultuur en staat vermeld in de kunstschoolgids van het ministerie. De school is geopend voor internationale studenten en het onderwijs wordt in het Engels gehouden. Onze intensieve en uitgebreide academische opleiding in mode stelt studenten in staat een uitstekende portfolio voor te bereiden.
 • De afgestudeerden ontvangen een diploma - Fashion Designer.
 • Sinds vele jaren nemen de afgestudeerden van de School deel aan Poolse en internationale wedstrijden voor modescholen in Europa en ze hebben talloze prijzen gewonnen die van groot belang zijn voor hun vervoerders:
 • Cracow School of Art and Fashion Design (Polen, Europa) is de enige privéschool in de mode die de Eervolle Gouden Draad heeft gekregen - een zeer prestigieuze onderscheiding voor onderscheiden personen en instellingen op Poolse wijze, toegekend door de Lodz International Fair (MTL).
 • Onze afgestudeerden hebben verschillende prijzen gewonnen in zowel Poolse als internationale competities - meest recentelijk won Anka Letycja Walicka de internationale wedstrijd Fashion Culture in Londen, waarbij de tweede en derde plaats werd ingenomen door afgestudeerden van het Central Saint Martins College of Art and Design.
 • De school is partner van internationale competities: Fashion Culture (Londen), Habitus Baltija (Riga), Russian Silhouette (Moskou), Mielnica Fashion (Minsk), Donetsk Fashion Days (Donetsk), Jeansation (Monte Carlo).
 • SAPU's afgestudeerden houden prestigieuze stages in het buitenland en werken in 's werelds beste modehuizen zoals Alexander McQueen, Balenciaga, John Galliano, Claude Bonucci,
 • In 1999 ontving de Cracow School of Art and Fashion Design de prestigieuze prijs 'The Silver Loop' voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de Poolse mode-industrie, toegekend door Poznań International Fair.
 • Sinds 1994 heeft Cracow School of Art and Fashion Design meer dan 1500 ontwerpers opgeleid die werken in modebedrijven in Polen, Europa en de rest van de wereld. Veel ontwerpen onder hun eigen merknaam en worden momenteel erkend in de mode-industrie.
 • Dankzij de diploma-uitreiking van de Cracow School of Art and Fashion Design en de intensieve promotie van SAPU-afgestudeerden, was de stad Krakow de 23ste in de ranglijst van 's werelds modehoofdsteden die in 2013 inhaalden, Frankfurt, Wenen en San Francisco.
 • U kunt artikelen over SAPU en zijn afgestudeerden vinden in belangrijke tijdschriften, zowel in het Pools als internationaal - Vogue, Collezioni, WGSN, Dexigner en meer.
 • Cracow School of Art and Fashion Design organiseert een prestigieus diploma - Cracow Fashion Awards, waarmee de Cracow Fashion Week wordt geopend en grote mediavertegenwoordigers en beroemdheden uit Polen en Europa worden aangetrokken.

Bij SAPU bevinden de studenten zich in het hart van een levendige gemeenschap, levend met creatieve energie. Ze worden omringd door mensen die houden van wat ze doen, die ideeën en talent, plannen en passie hebben. Wat er in de klas gebeurt, weerspiegelt wat er elke dag gebeurt in de workshops, showrooms en studio's van de industrie. Mode is een zeer diverse industrie en het vereist vastberadenheid, hard werken, flexibiliteit en passie om te slagen. Onze school is voor gemotiveerde modelliefhebbers, op de hoogte en volwassen genoeg om zich te committeren aan een cursus die veeleisend is, zowel qua breedte als qua diepte. Studenten krijgen een intensieve opleiding met individuele aandacht. De school, op één locatie, biedt studenten de mogelijkheid om vrij en vaak met elkaar in contact te staan, door ideeën uit te wisselen en te debatteren. De informele, levendige sfeer creëert een gemeenschap van werkende kunstenaars.

Loopbaanperspectieven van afgestudeerden

Onze afgestudeerden werken op alle gebieden van de mode en binnen een breed scala van mode-bedrijven, zowel fabrikanten als retailers. Functieomschrijvingen omvatten ontwerpondernemers, freelance ontwerpers en consultants, patroonscharen, modejournalisten, stylisten, fotografen, illustratoren, merchandisers en public relations-vertegenwoordigers. Sommige afgestudeerden richten hun eigen workshops op en bereiken onafhankelijkheid en respect als professionals, die hun unieke vaardigheden en werk verkopen. Gedurende vijf semesters van studie aan SAPU, kun je een uitstekende portfolio van kunstwerken, schilderijen, ontwerp en foto's voorbereiden die deuren zullen openen voor de beste modescholen in Europa, waaronder Central Saint Martins College of Art and Design in Londen en de Antwerpse Koninklijke Academie van Schone Kunsten.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design (Polen, Europa) biedt een twee-en-half jaar full-time programma voor internationale studenten. Onze medewerkers, alle specialisten ... [+]

Cracow School of Art and Fashion Design is ook geopend voor Poolse studenten, die hun taalvaardigheid willen verbeteren.

Het aantal plaatsen is beperkt. Er zijn geen toelatingsexamens . De lessen worden in het Engels gehouden.

Cracow School of Art and Fashion Design (SAPU) is de hoofdorganisator van Cracow Fashion Week.

Cracow School of Art and Fashion Design (Polen, Europa) biedt een twee-en-half jaar full-time programma voor internationale studenten. Onze medewerkers, alle specialisten op verschillende gebieden van kunst en design, bieden een studieprogramma dat een student in staat stelt zijn volledige potentieel te ontplooien. Na meer dan 20 jaar ervaring heeft de school een hoge standaard en een uitstekende reputatie bereikt. We hebben veel studenten in Poolse modebedrijven kunnen plaatsen, van geavanceerde boetieks tot de grootste industriële ondernemingen die op de Poolse beurs genoteerd staan. Sommige studenten hebben ook een baan gevonden bij internationale bedrijven die in verschillende landen actief zijn.... [-]

Polen Kraków
Vraag informatie aan
Engels,Pools
Voltijd
5 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cracow School of Art and Fashion Design

Het 2-jarige full-time programma van de School of Creative Photography (Polen, Europa) eindigt met het verzamelen van diploma's van foto's over een gekozen thema. De afge ... [+]

Het aantal plaatsen is beperkt. Er zijn geen toelatingsexamens. De lessen worden in het Engels gehouden.

Het 2-jarige full-time programma van de School of Creative Photography (Polen, Europa) eindigt met het verzamelen van diploma's van foto's over een gekozen thema. De afgestudeerden ontvangen het diploma - Fine Art Photographer. Elke student presenteert zijn werk tijdens een individuele tentoonstelling in een van de galerijen in Krakau. De onderwijsfilosofie is niet om in informatie te proppen, maar om creatief potentieel vrij te maken. Dit wordt bereikt door persoonlijke aandacht. Het programma van de school is zo samengesteld dat de student alle fotografietechnieken kan bestuderen. De School of Creative Photography (Polen, Europa) is goedgekeurd door het Poolse Ministerie van Cultuur en staat vermeld in de Art School Directory van het ministerie. Photography School bezit een professioneel computerlab, volledig uitgerust in een Adobe-programmapakket.... [-]

Polen Kraków
Vraag informatie aan
Engels,Pools
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands