Collegium Civitas

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Collegium Civitas is een moderne niet-openbare universiteit gelegen in het centrum van Warschau, de meest dynamische hoofdstad van Midden- en Oost-Europa. Ervaring en inzet van onze oprichters en docenten hebben wij een reputatie opgebouwd als de beste plek om de internationale betrekkingen, maar ook sociale en politieke wetenschappen in het Engels te studeren. We hebben het recht te kennen BA en MA graden in een verscheidenheid van programma's en PhD-graad in de sociologie.

Collegium Civitas werd opgericht in 1997 op initiatief van een groep van bekende wetenschappers van de Poolse Academie van Wetenschappen (PAS), de meest prestigieuze Poolse onderzoeksinstelling. Professoren van vijf instituten van PAS - Politieke Studies, Filosofie en Sociologie, Geschiedenis, Kunstgeschiedenis, en Slavische Studies bijgedragen hun ervaring en kennis om Collegium Civitas creëren. Wij zijn een van de weinige universiteiten in Polen, dat zich kan trots op de nauwe betrekkingen met diverse instituten van de Poolse Academie van Wetenschappen.

Het Collegium Civitas kwaliteit en de hoge standaard van het onderwijs wordt getrokken uit onze relatie met vooraanstaande notabelen in het openbare leven, zowel in Polen en in het buitenland, zoals: journalisten, diplomaten, security experts, markt- en opinieonderzoek specialisten en kunstenaars. Bij Collegium Civitas, educatieve traditie en moderne benadering van het onderwijs studenten! Collegium Civitas was de eerste niet-openbare instelling hoger onderwijs aan buitenlandse studenten op de programma's volledig in het Engels te verwelkomen.

Sindsdien is ons programma van studies in het Engels honderden internationale studenten heeft aangetrokken van over de hele wereld. Collegium Civitas was de eerste niet-openbare instelling hoger onderwijs aan buitenlandse studenten op de programma's volledig in het Engels te verwelkomen. Sindsdien is ons programma van studies in het Engels honderden internationale studenten heeft aangetrokken van over de hele wereld. Onze internationale studenten zijn zeer actief in het bevorderen van hun wereldwijde netwerken en kan vaak worden gevonden planning culturele activiteiten voor iedereen bij te wonen. Onze studenten, net als wij, zien de waarde in een aangesloten, all-inclusive benadering van het onderwijs. Om die reden bieden wij een verscheidenheid aan stages met Engels sprekende mentoren.

Locaties

Warschau

Collegium Civitas

Address
Plac Defilad 1
00-901 Warschau, Mazovië, Polen
Telefoonnr.
+48 22 656 71 75