Lees de Officiële Beschrijving

Welkom in Inlingua Salzburg

Leer om Duits te spreken in een van de mooiste steden ter wereld, in een van de grootste en meest ervaren taalschoolorganisaties wereldwijd. Ontdek de schoonheid van Salzburg, de cultureel stimulerende atmosfeer en de charme van het omliggende platteland en tegelijkertijd de mogelijkheid om een ​​vreemde taal te leren of uw kennis te verbeteren van een die u al in een cultureel stimulerende atmosfeer kent.

inlingua

Salzburg - Variety & Flair

Gelegen in het hart van Europa en gemakkelijk bereikbaar met alle vervoermiddelen, biedt Salzburg een diversiteit die wordt gekenmerkt door zeer weinig andere steden ter wereld.

Wolfgang Amadeus Mozart's geboorteplaats is wereldwijd bekend als kunst- en cultuurcentrum en biedt veel meer te bieden dan alleen zijn festivals tijdens zomer en paas, theaterproducties en museumuitstallingen.

Of u nu een kunstkenner bent of een gastronomie, muziekliefhebber of vakantieganger op zoek bent naar ontspanning, dagdromen of een nachtuil. U zult gewoon van Salzburg en de verscheidenheid genieten die het aan zijn bezoekers biedt.

Ga voor een rustige wandeling door de smalle straatjes en steegjes van deze barokke stad. Ontelbare winkels nodigen u uit om wat te winkelen en van de terrassen van de wereldberoemde koffiehuizen kunt u genieten van het uitzicht op de prachtige architectuur in het goed bewaarde historische stadscentrum en een pauze maken van bezienswaardigheden met een heerlijk stukje taart.

Een stad en omgeving

Waarom niet naar de Salzburgse vesting, de grootste, volledig bewaard gebleven fort in Midden-Europa, of het Hellbrunn-paleis met zijn wereldberoemde fonteinen? Of misschien ook de romantische Mirabell Gardens met hun prachtig uitzicht of de geboorteplaats van Mozart in de Getreidegasse ...? Salzburg heeft ook veel te bieden aan natuurliefhebbers, of die op zoek zijn naar de kans om te ontspannen en sporten.

Net buiten de stadspoorten ontvouwt u voor uw ogen een van de mooiste natuurlijke landschappen van Midden-Europa. De Alpen liggen op een paar kilometer van Salzburg; Daar heb je ideale omstandigheden om te wandelen en skiën. Talrijke meren (waarvan er veel zijn van drinkwater kwaliteit) zoals de Wolfgangsee en Fuschlsee zijn geweldige plaatsen om af te koelen tijdens de zomer.

Een sportend paradijs

Sporten zijn echt belangrijk in Salzburg. Of u nu golf, paardrijden, tennis, paragliden, zwemmen, zeilen of windsurfen, bergbeklimmen, skiën, snowboarden of mountainbiken - Salzburg en de omgeving bieden voor elk wat wils.

Accommodatie

Homestay met een lokaal gastgezin

Consolideer uw leer en geniet van de Oostenrijkse cultuur en het thuisleven. Bij inlingua Salzburg behandelen uw gezinshuizen u als volwaardig lid van het huishouden.

U zult samen eten en gemeenschappelijke leefruimten delen. Alternatief biedt Salzburg een breed scala aan hotels en bed & breakfasts van verschillende normen. We zijn blij om te helpen bij het selecteren en reserveren van accommodatie. Voorkeuren voor accommodatie en a

Transfer Service

Van / naar het treinstation of de luchthaven Salzburg of München moet vooraf worden gemaakt.

Duits

Extra diensten

Inlingua is verheugd om gratis gratis toegang tot internet te bieden aan alle studenten. Alles wat je nodig hebt om mee te nemen is je laptop, tablet, i-pad of smartphone.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Duits

Deze school biedt ook:

Cursus

inlingua Salzburg

Dit in een van onze populairste groepscursussen! Leer Duits in zeer kleine groepen (3-6 studenten, juni, juli, augustus 3-8 studenten), wees snel, wees efficiënt! Er is g ... [+]

Dit in een van onze populairste groepscursussen! Leer Duits in zeer kleine groepen (3-6 studenten, juni, juli, augustus 3-8 studenten), wees snel, wees efficiënt! Er is geen tijd om te verspillen, actief spreken is belangrijk! Met ons eigen materiaal (boeken, cd's, iOL - Inlingua Online Learning, ...) weet je altijd waar je bent, wat je in staat bent en hoe snel je vooruitgang doet. Onze cursusboeken en oefeningen worden ontwikkeld volgens het CEFL-niveau systeem, dus als u klaar bent met bijvoorbeeld een boek 1.1. Je weet dat je level A1 hebt bereikt!

[-]
Oostenrijk Salzburg
Open Inschrijving
Engels,Duits
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
inlingua Salzburg

Extra tijd om te spreken! Naast de standaard SD cursus, heb je extra lesuren per dag om je Duitse vaardigheden te herzien, herhalen en verdiepen. Zoals bij al onze groeps ... [+]

Extra tijd om te spreken! Naast de standaard SD cursus, heb je extra lesuren per dag om je Duitse vaardigheden te herzien, herhalen en verdiepen. Zoals bij al onze groepscursussen - onze methode is uniek. Onze leraren zijn geboord om u te motiveren om te spreken - het spreken is aan het leren! Met ons eigen materiaal (boeken, cd's, iOL - Inlingua Online Learning, ...) weet je altijd waar je bent, wat je in staat bent en hoe snel je vooruitgang doet. Onze cursusboeken en oefeningen zijn ontwikkeld volgens het CEFL-niveau systeem, dus als u klaar bent met bijvoorbeeld boek 1.2. Je weet dat je level A2 hebt bereikt!

[-]
Oostenrijk Salzburg
Open Inschrijving
Engels,Duits
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
inlingua Salzburg

Combineer een standaard SD groep cursus met de luxe van individuele training. Heb je een nieuwe baan? Verhuizen naar Oostenrijk? ... [+]

Combineer een standaard SD groep cursus met de luxe van individuele training. Heb je een nieuwe baan? Verhuizen naar Oostenrijk? U wilt uw professionele Duitser opboren of heeft u een zeer specifieke interesse en wil u uw Duits daar verbeteren? Dan is de SD PLUS perfect voor jou! U kunt deelnemen aan een algemene Duitse groepskursus en daarna een dagelijkse ontmoeting met uw leraar waar u zich kunt concentreren op specifieke onderwerpen die u zelf heeft gekozen.

[-]
Oostenrijk Salzburg
Open Inschrijving
Engels,Duits
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands