WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Vienna University of Economics and Business - toonaangevend bedrijf WU Executive Academy Europe's universiteit

De WU Executive Academy, de business school van de Universiteit van Wenen Economie en Bedrijfskunde (WU) brengt meer dan 100 jaar ervaring en een uitstekende reputatie op het gebied van executive education. Zo behoort tot de toonaangevende business universiteiten wereldwijd. De executive education portfolio van de WU Executive Academy omvat MBA en Master of Laws programma's, universitaire diploma's, aangepaste programma's en geopende programma's. In de afgelopen jaren heeft de WU Executive Academy uitgegroeid tot een van de toonaangevende aanbieders in Centraal- en Oost-Europa.

internationale accreditaties

Als onderdeel van WU, de WU Executive Academy is AACSB (Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business) en EQUIS (European Quality Improvement System) geaccrediteerd. EQUIS is een internationaal erkende accreditatie-systeem aangeboden door de European Foundation of Management. Bovendien is de uitstekende kwaliteit van het MBA-programma's zijn erkend door AMBA (Association of MBA's) zijn beroemde wereldwijde accreditatie toekennen. Afgezien van WU, minder dan 75 zakelijke universiteiten en business schools over de hele wereld, en slechts twee in de Duitstalige wereld, voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van alle drie de accreditatie agentschappen.

gerenommeerde experts

Als onderdeel van WU, de WU Executive Academy biedt toegang tot de expertise van ongeveer 400 docenten en talloze deskundigen in meer dan 200 partner universiteiten over de hele wereld. De kennis die wij bieden is van onmiddellijke praktische relevantie en wordt up-to-date via ons wetenschappelijk onderzoek vermogens gehouden. De faculteit van de WU Executive Academy bestaat uit zowel internationaal gerenommeerde professoren en topmanagers. Samen bieden zij de meest recente wetenschappelijk onderbouwde kennis - en diepgaande uitzicht op state-of-the-art toepassingen van het management modellen.

Executives en high potentials uit meer dan 85 landen

Elk jaar, meer dan 2.200 managers, experts en high potentials uit meer dan 85 landen studeren in onze executive education programma's. Op dit moment zijn residenties en programma's uitgevoerd in meer dan 15 landen op 3 continenten.

WU Executive Club alumnivereniging

Onze alumni leven trouw aan het concept van de "levenslang leren" en weet hoe belangrijk het is om altijd up-to-date. De gemeenschap van internationale managers van de WU Executive Club biedt een uitzonderlijke gelegenheid om te netwerken en het uitwisselen van kennis en ervaring in diverse educatieve en zakelijke achtergronden.

optimale infrastructuur

Gelegen tussen twee metrostations, de nieuwe campus is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De nieuwe locatie biedt zowel studenten en docenten ideale omstandigheden voor onderwijs en onderzoek. 23.000 studenten en 1.500 docenten, onderzoekers en administratief personeel werken aan de Campus WU.

Deelnemers aan onze programma's profiteren van state-of-the-art technologie, lesmethoden, en infrastructuur, die is speciaal ontworpen voor executive education.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits

Bekijk MLS » Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk LLM » Bekijk EMBA\'s »

Contact
Postadres
Vienna University of Economics and Business
WU Executive Academy
Welthandelsplatz 1, Building EA

Vienna, 1020 AT
Bezoekadres
Vienna University of Economics and Business
WU Executive Academy
Welthandelsplatz 1, Building EA

Vienna, 1020 AT