University of Applied Sciences Technikum Wien

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wien

Technische Universiteit Utrecht van de toegepaste wetenschappen

Met ongeveer 9.000 afgestudeerden tot dusver en ongeveer 4000 studenten is de Technische Universiteit van Oostenrijk de grootste zuiver technische hogeschool van toegepaste wetenschappen. De opleidingen bestaan ​​uit 13 bachelor- en 18 masteropleidingen, die worden aangeboden als voltijds-, deeltijd- en / of afstandstudieprogramma's. Acht graadprogramma's worden in het Engels gegeven. De educatieve aanbiedingen zijn gebaseerd op een solide wetenschappelijke basis en zijn ook praktijkgericht. Bij UAS Technikum Wien ligt de nadruk niet alleen op het leveren van een hoogwaardig technisch onderwijs, maar ook op onderwerpen die gericht zijn op bedrijfs- en persoonlijke ontwikkeling. Dichte banden en samenwerkingen met bedrijven en industrie geven studenten en afgestudeerden uitstekende carrièremogelijkheden. De combinatie van theorie en praktische toepassing is centraal in zowel onderzoek als instructie.

De onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten van UAS Technikum Wien zijn de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid en concentreren momenteel op onze onderzoeksfocus:

  • Embedded Systems & Cyber-Physical Systems,
  • Renewable Urban Energy Systems,
  • Veilige diensten, eHealth & Mobility,
  • Weefsel Engineering & Molecular Life Science Technologies,
  • Automatisering & Robotica.

UAS Technikum Wien werd in 1994 opgericht en in 2000 werd het de eerste instelling in Wenen om de status van een hogeschool van toegepaste wetenschappen te ontvangen. Het werd in 2012 lid van de European University Association (EUA) en is ook een netwerk partner van FEEI - Association of the Electrical and Electronics Industries.

UAS Technikum Wien Association

De exploitant van UAS Technikum Wien is de Technische Vereniging Technische Vereniging van de Technische Universiteit Wien (Bestuurscomité, Management). De vereniging draagt ​​de algemene financiële en juridische verantwoordelijkheid voor de hogeschool van toegepaste wetenschappen en is ook verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling en het operationeel beheer van de instelling, alsmede voor het bewustzijn van de instelling op het publiek.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits

Bekijk Voorbereidend Jaar »

Programma's

Deze school biedt ook:

Voorbereidend Jaar

Pre College Programma Verlengd

Campus Voltijd Deeltijd October 2018 Oostenrijk Wenen

Het huidige pre-college programma is ontworpen als een voorbereidende cursus die vier semesters duurt voor internationale studenten die voornemens zijn de toelatingsexamen voor de UAS Technikum Wien te nemen of een opleiding in Oostenrijk aan te gaan. De PCP ex is speciaal ontworpen voor studenten die weinig of geen vaardigheden hebben in de Duitse taal. [+]

Het huidige pre-college programma is ontworpen als een voorbereidende cursus die vier semesters duurt voor internationale studenten die voornemens zijn de toelatingsexamen voor de UAS Technikum Wien te nemen of een opleiding in Oostenrijk aan te gaan. De PCP ex is speciaal ontworpen voor studenten die weinig of geen vaardigheden hebben in de Duitse taal.

Prospektieve internationale studenten gaan intensieve cursussen voor Duits Engels wiskunde Natuurkunde Computertechnologie Elektrotechniek biologie

Na de succesvolle afronding van de voorbereidende cursus hebben de afgestudeerden de minimale vereiste "Duits B2" volgens het gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen behaald en geslaagd voor aanvullende examens die nodig zijn om een ​​cursus aan te vragen bij UAS Technikum Wien. Dit betekent dat na het afronden van het Pre College-programma het mogelijk zijn om direct aan het standaardaanvraagproces voor een bachelor of masteropleiding deel te nemen. Het voltooien van de PCP garandeert geen toegang tot de studieprogramma's van UAS Technikum Wien.... [-]


Contact
Bezoekadres
Fachhochschule Technikum Wien, Höchstädtplatz 6, 1200 Wien
Vienna, Wenen, AT
Social Media