Tourism School Bad Gleichenberg

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De directe, snelle manier om uw droombaan - Toerisme College in Oostenrijk

Toerisme onderwijs in Oostenrijk heeft internationaal een zeer hoge prioriteit. De Tourism Schools Bad Gleichenberg tot de beste opleiding ter wereld centra voor toerisme. De 4-semester Toerisme College is ook puur Engels.

Het college van Toerisme en Leisure Studies traint afgestudeerden en young toegewijde mensen die in aanmerking kwamen in vier semesters van het toerisme experts waren.

Vooral de scores van de Toerisme College of de puur Engels-talige College van toerisme en recreatie met de compacte vorm van praktische opleiding (effectief is 1,5 jaar), die is toegesneden op de internationale markt.

In de training inhoud zoals toegepast hotel, event en projectmanagement, talen, marketing, receptie, reisbureau, boekhouding, business, gezondheid management, leiderschap, human resource management, duurzaam toerisme, E-Marketing, Hospitality and Tourism Management behoren tot de intensieve praktische opleiding in de keuken, bar, service en eten op de dienstregeling.

Vooral de vele aanvullende opleiding als banquet manager, barman, wijn en bier-jonge sommelier, koffie en thee kenners, of de conciërge training in exclusieve samenwerking met Les Clefs d'Or, evenals de energie-manager van Toerisme bieden reële voordelen in de carrière van start ,

Naast scholing grote nadruk wordt gelegd op praktische training. In-house en externe gebeurtenissen, zoals de Ski World Championships in Schladming en Sochi, de Night Race Schladming, of de Weense Opera Ball, waardevolle ervaring wordt verzameld. In aanvulling op de opleiding van studenten in de zomermaanden van enkele weken in toeristische accommodaties.

De volgende bronnen kunnen worden geselecteerd: Tourism Management Talen

Een kleurrijke coëxistentie op de campus Op dit moment wonen en leren 300 studenten uit 25 landen bij elkaar op de campus. Studenten van Toerisme Colleges kunnen de run studentenresidentie een- en tweepersoonskamers openen te huur. Gemeenschappelijke ruimten bijdragen aan de interactie tussen de studenten en de multiculturele samenleving. Het volpension betekent buffet is inbegrepen in het collegegeld, het gemak van een korte weg voor het onderwijs of de vele gratis dingen te doen op de campus, zoals fitnesscentra, bibliotheek, fietsen, inline skates, sporthal, etc. maken het leven op de campus in het bijzonder aantrekkelijk.

Paths na het afstuderen:

inwerkingtreding Toerisme beroepen en carrières in verschillende beroepen: Na de sluizen in een wereldwijde carrière geopend. Of het nu in de internationale hotellerie, gastronomie, met de luchtvaartmaatschappijen en cruisemaatschappijen, touroperators, in resorts en clubs, event management, maar ook in de dienstensector - afgestudeerden van Toerisme Groepen zijn begeerde werknemers wereldwijd.

Nader onderzoek: Partnerships met internationale universiteiten en hogescholen maken het mogelijk al aan de Bachelor Degree te verkrijgen met 2 semesters en de Meester met 5 semesters. Ook voor de Je eigen bedrijf starten of Verwerving van een familiebedrijf men is klaar om te gaan door middel van de horeca een bekwaamheidsproef en ondernemend onderzoek.

De Tourism College is onderdeel van de toeristische opleidingen Bad Gleichenberg. Aangezien deze worden uitgevoerd als private scholen, toepassingen zijn altijd mogelijk. Semester Start is op 11 September.

Dit zorgt voor de training:

Compacte opleiding met baangarantie Sound Management training met een hoge praktische relevantie internationaal erkende graad alternatief voor de lange termijn studies optimale combinatie van theorie en praktijk de toegang tot een internationale carrière internationaal alumni netwerk van zakelijke vergunning, ondernemers onderzoek en de vier functies, waaronder

De mate met een toegevoegde waarde:

Diploma: Toeristische clerk / VVV Kaufmann ondernemend onderzoek en Gastgewerbliche formele leertijd 4: restaurant manager, chef-kok, hotel en hospitality assistant, reisbureau medewerker toegang tot de universiteit, de erkenning van studieperiodes

Locaties

Bad Gleichenberg

Tourismusschulen Bad Gleichenberg

Address
Kaiser-Franz-Josef-Straße 18
8344 Bad Gleichenberg

8344 Bad Gleichenberg, Stiermarken, Oostenrijk
Telefoonnr.
+43 3159 2209