Management Center Innsbruck

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

The Entrepreneurial School®

De Management Center Innsbruck met elkaar verbindt het beste uit de wetenschap, economie en raadpleging van het unieke concept van een internationale Entrepreneurial School® Opgericht in 1995-1996 als een steunpilaar van de unieke Innsbruck Open Universiteit concept, heeft Management Center Innsbruck een toppositie in de internationale landschap van het verdiende hoger onderwijs. Vandaag de dag, meer dan 3.200 studenten, 1.000 docenten, 240 partner universiteiten van over de hele wereld, en talloze afgestudeerden en werkgevers hoog in het vaandel, wat de Entrepreneurial School® te bieden heeft.

In het kader van de "Comprehensive Universiteit van Innsbruck" Het concept streeft de MCI aan gemotiveerde mensen, die willen hun toekomst op te bouwen door middel van doelgerichte voortgezet onderwijs, in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling mentor.

MCI biedt graduate, non-graduate en post-graduate opleidingen van de hoogste standaard om senior en junior managers uit alle managementniveaus en takken. MCI programma's richten zich op alle niveaus van de persoonlijkheid en omvatten gebieden van de state-of-the-art kennis uit de wetenschap en het bedrijfsleven en de samenleving relevant te oefenen. Als internationaal georiënteerd informatie- en communicatiecentrum, MCI staat open voor nieuwe perspectieven, methoden en projecten. Constructieve dialoog en coöperatieve ontwikkeling van interdisciplinaire competenties zijn twee van de pijlers van het onderwijs en leren op MCI.

MCI ondersteunt het concurrentievermogen van de organisaties en heeft invloed op de professionalisering van zaken, beleid, politiek en cultuur. Toegepast onderzoek en ontwikkeling zijn in het bijzonder gewaardeerd tegen MCI voor de versterking van de innovatie in de lokale bedrijven en het waarborgen van de kwaliteit gerichte instructie.

Ingebed in een breed netwerk van opdrachtgevers, sponsors en partners, MCI is een belangrijke motor in de positionering van Innsbruck, Tirol en Oostenrijk als een centrum voor academische en internationale ontmoetingen. Onze buurlanden samenwerking met de Universiteit van Innsbruck, de nabijheid van de levendige Innsbruck oude binnenstad en de krachtige architectuur van de locatie zijn een uitdrukking van de filosofie en de missie van deze internationaal voorbeeldige hoger onderwijs centrum.

Onze missie

MCI Management Center Innsbruck volgt het concept van een Entrepreneurial School®. MCI stelt gemotiveerde mensen om uitstekende prestaties te bereiken, biedt diepgaande academische competentie en creëert innovatieve know-how transfer binnen een sterk internationaal netwerk.

Onze succesfactoren:

kwaliteit onderwijs

Onderwijs van hoogwaardig onderwijs beveiligt onze positie onder de vooraanstaande academische instellingen in de Duitstalige wereld

intellectuele bijdrage

Onze intellectuele bijdrage wordt toegepast, zakelijk relevant en oplossingsgericht

internationale oriëntatie

Onze sterke internationale oriëntatie brengt knowhow, prestige en toegevoegde waarde voor onze klanten op

Klant- en servicegerichtheid

Onze klant- en serviceoriëntatie is voorbeeldig

Mensen en cultuur

Onze bedrijfscultuur profiteert van wederzijds vertrouwen, inzet van onze medewerkers, ondernemingszin en verantwoordelijkheid voor de samenleving

Merk

merk MCI is internationaal bekend en staat voor prestaties, professionaliteit, kennis en competentie

Netwerk

Ons internationaal netwerk creëert een concurrentievoordeel en meerwaarde voor onze stakeholders

Innovatie

Lopende innovatie vormt de basis van onze marktpositie en verzekert ons concurrentievermogen

Infrastructuur

Onze uitstekende infrastructuur creëert een aantrekkelijke en stimulerende omgeving

Campus en locaties

Management Center Innsbruck (MCI) heeft een reputatie opgebouwd als een internationaal georiënteerde hogeschool door middel van klantgerichtheid en constante kwaliteit het management vastgesteld.

De Tiroolse bergen binnen handbereik, de regio onvergelijkbare sport- en recreatiefaciliteiten, de nabijheid van Duitsland, Zwitserland en Italië en langdurige academische traditie van Innsbruck al garant voor een unieke sfeer voor studenten.

Op haar centrale locaties, MCI biedt een uitstekende infrastructuur met aantrekkelijke en goed uitgeruste collegezalen, computerlokalen en de groep werken kamers, met state-of-the-art werkstations en onderzoeksfaciliteiten, hostels student in de buurt, een ruime keuze aan goede plaatsen om uit eten, handige parkeergelegenheid en uitstekende openbaar vervoer.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits

Bekijk PhD »

Programma's

Deze school biedt ook:

Videos

MCI's international outreach

Innsbruck, ❤ of the alps

Contact

Adres Universitaetsstrasse 15
6020 Innsbruck, Tirol, Oostenrijk
Telefoon undefined