ITM College and University Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ITM College" src="//img.emg-services.net/educations/education621830/fotomitterer-8699_2.jpg" alt="ITM College" />

Diploma in gastvrijheid

Het diploma in gastvrijheid


Vreemde taalverwerving
Management vaardigheden
Praktische training


Door de duur van het Diploma in Gastvrijheid

Studie van gastvrijheid en toerisme in Oostenrijk

Het College of International Tourism Management ( ITM ) biedt een uniek studieprogramma dat speciaal is gemaakt voor studenten die van plan zijn een internationale carrière op het gebied van hotel- en toerismebeheer te hebben.

ITM was de eerste universiteit in Oostenrijk die Engels als instructietaal introduceerde. Het college is geaccrediteerd en goedgekeurd door het Oostenrijkse ministerie van Onderwijs. Afgestudeerden ontvangen een diploma gecertificeerd door de Oostenrijkse regering. Het programma wordt in het Engels gegeven en studenten hebben de mogelijkheid om twee extra talen te leren waardoor ze zelfverzekerder worden terwijl ze wereldwijd werken.

ITM werkt met ambitieuze personen. Hun beoogde student is gemotiveerd en toegewijd om zich te specialiseren in de horeca en de dienstensector. Door een toegepast studieprogramma aan te bieden, hebben studenten een brede kennis, niet alleen op theoretisch, maar ook op praktisch niveau. Praktische training is een essentieel onderdeel van de ontwikkeling in deze steeds groeiende sector. Daarom kozen ze een opererend hotel als onze Campus - waar studenten de mogelijkheid hebben om vertrouwd te raken met hun toekomstige werkomgeving.

Het tweejarige college-programma is beschikbaar voor een beperkt en zorgvuldig geselecteerd aantal studenten om een ​​hoge kwaliteit en individuele training te garanderen tijdens de praktische en theoretische lessen. Dit zorgt ervoor dat docenten hun lessen kunnen aanpassen en aanpassen aan de voorkeuren van de individuele student. ITM verwelkomt toekomstige managers en streeft ernaar hen de training en de nodige vaardigheden te geven om hun gewenste doelen te bereiken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits
  • Frans
  • Spaans

Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Diploma

Internationaal Hotel

Campus Voltijd 1 - 3 jaar November 2018 Oostenrijk Bad Vöslau

Het ITM programma is loyaal gebleven aan zijn vroegere succespraktijken door zich te concentreren op sterke praktische blootstelling en ervaring in combinatie met theoretische kennis. Dit is wat onze studenten vanaf dag één klaar maakt voor werk. Onze Alumni zweren de hands-on aanpak ondersteund hun binnenkomst en de daaropvolgende groei in hun beroepen. [+]

College programma

Je opstapje

Het ITM programma is loyaal gebleven aan zijn vroegere succespraktijken door zich te concentreren op sterke praktische blootstelling en ervaring in combinatie met theoretische kennis. Dit is wat onze studenten vanaf dag één klaar maakt voor werk. Onze Alumni zweren de hands-on aanpak ondersteund hun binnenkomst en de daaropvolgende groei in hun beroepen.

Short Track-vermelding voor HLW / HLT / HLF voor professionals

Je bent gekwalificeerd met een certificaat van de gastvrijheid / toerismeschool van de EU. Je hebt een A2 of B1 in het Duits, Frans of Spaans.

We kunnen je een lichtere studiestructuur aanbieden met toegang tot geavanceerde taalstudie, dus je zou studeren met jaar 2-studenten en het voordeel behalen dat je verder gaat dan je huidige status.... [-]


Contact

Adres Internation College of Tourism & Management - ITM GmbH, Johann Strauss Strasse 2
2540 Bad Vöslau, Neder-Oostenrijk, Oostenrijk