ITM College and University Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ITM College" src="//img.emg-services.net/educations/education621830/fotomitterer-8699_2.jpg" alt="ITM College" />

Diploma in gastvrijheid

Het diploma in gastvrijheid


Vreemde taalverwerving
Management vaardigheden
Praktische training


Door de duur van het Diploma in Gastvrijheid

Studie van gastvrijheid en toerisme in Oostenrijk

Het College of International Tourism Management ( ITM ) biedt een uniek studieprogramma dat speciaal is gemaakt voor studenten die van plan zijn een internationale carrière op het gebied van hotel- en toerismebeheer te hebben.

ITM was de eerste universiteit in Oostenrijk die Engels als instructietaal introduceerde. Het college is geaccrediteerd en goedgekeurd door het Oostenrijkse ministerie van Onderwijs. Afgestudeerden ontvangen een diploma gecertificeerd door de Oostenrijkse regering. Het programma wordt in het Engels gegeven en studenten hebben de mogelijkheid om twee extra talen te leren waardoor ze zelfverzekerder worden terwijl ze wereldwijd werken.

ITM werkt met ambitieuze personen. Hun beoogde student is gemotiveerd en toegewijd om zich te specialiseren in de horeca en de dienstensector. Door een toegepast studieprogramma aan te bieden, hebben studenten een brede kennis, niet alleen op theoretisch, maar ook op praktisch niveau. Praktische training is een essentieel onderdeel van de ontwikkeling in deze alsmaar groeiende industrie. Daarom kozen ze een operatiekamer als hun Campus - waar studenten de mogelijkheid hebben om vertrouwd te raken met hun toekomstige werkomgeving.

Het tweejarige college-programma is beschikbaar voor een beperkt en zorgvuldig geselecteerd aantal studenten om een ​​hoge kwaliteit en individuele training te garanderen tijdens de praktische en theoretische lessen. Dit zorgt ervoor dat docenten hun lessen kunnen aanpassen en aanpassen aan de voorkeuren van de individuele student. ITM verwelkomt toekomstige managers en streeft ernaar hen de training en de nodige vaardigheden te geven om hun gewenste doelen te bereiken.

Locaties

Bad Vöslau

Address
Internation College of Tourism & Management - ITM GmbH, Johann Strauss Strasse 2
2540 Bad Vöslau, Neder-Oostenrijk, Oostenrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen