ITM College and University Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij het ITM College

Beste toekomstige student!

Als directeur van het ITM College nodig ik je uit om deel te nemen aan het unieke studieprogramma International Tourism Management (ITM): speciaal bedoeld voor internationale studenten die streven naar een internationale carrière in de luxe hotel- en toeristenindustrie en het prachtige Oostenrijk als hun leeromgeving verkiezen.

ITG is het enige en particuliere Hotel- en toerismecollege in Oostenrijk, geaccrediteerd en goedgekeurd door het Oostenrijkse ministerie van Onderwijs. Je ontvangt een door de Oostenrijkse regering gecertificeerd diploma, in het Engels, met een keuze uit Europese talen waarmee je klaar kunt zijn voor elke locatie wereldwijd.

We werken het liefst met een geselecteerde groep van talent, en daarom zou onze doelgroep student iemand zijn die zeer ambitieus, ijverig en geïnteresseerd is in het smeden van een beginnende carrière in de horeca- en dienstensector. Wij geloven dat studeren bij ons onze student de stimulans en vaardigheden geeft om hard core, succesvolle ondernemers te worden, omdat onze training is gebaseerd op ervaring en blootstelling aan de Oostenrijkse horeca, wereldwijd bekend.

Omdat we ons 2-jarige College-programma aanbieden aan een beperkt en geselecteerd aantal ondernemende en innovatieve studenten, zijn we altijd op zoek naar buitengewoon talent om hen een exclusief en individueel onderwijs te bieden.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten, als een van onze ITM-familie!

Mag. Hans Lichtenwagner (CEO ITM)

10 redenen om te studeren aan het ITM College:

 • 30 jaar succes met meer dan 1600 afgestudeerden uit 96 verschillende landen
 • Exclusieve en comfortabele campus in een zeer aantrekkelijke en veilige regio
 • Leercentrum klaslokalen, bibliotheek en middelen voor individuele en groepsstudie
 • Professionele faculteit met academische en industriële expertise
 • Alumninetwerk met mentor- en stagebegeleiding
 • Kleine leergroepen met een individuele focus
 • Brug naar verdere internationale studie-opties
 • Accommodatie in hotelkamers met volpension
 • Practicum in residentieel hotel geïntegreerd in het curriculum
 • De culturele hotspot van Wenen op korte afstand

Studentenleven

Het ITM College is een kleine campus met een vertrouwde sfeer en ligt slechts 20 km ten zuiden van Wenen in Bad Vöslau. Vanaf je eerste dag in het ITM College maak je deel uit van een diverse internationale studentengemeenschap. Onze studenten komen van over de hele wereld. Vandaag hebben we studenten uit Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, het VK, Kroatië, Oekraïne, Rusland en andere Europese landen, maar ook uit Vietnam, China, Singapore, Indonesië, China, Thailand, Japan, Korea, India en nog veel meer. Vanaf het moment dat je het ITG verlaat, heb je vrienden over de hele wereld. Om onze culturele diversiteit te vieren, organiseren we elk semester een internationaal dinerfeest waar studenten hun collega's mee kunnen nemen op een gastronomische reis naar hun thuisland. Het is een van de opmerkelijke gebeurtenissen van het semester en is een geweldige viering van de verschillende achtergronden en culturen waar onze studenten vandaan komen.

Het College Garden Hotel op de campus biedt moderne studentenkamers. Er zijn kamers ontworpen met de behoeften van studenten in gedachten.

Studeer in Oostenrijk

Oostenrijk is lid van de Europese Unie en het Schengenverdrag en heeft grenzen met Duitsland, de Tsjechische Republiek, Slowakije, Hongarije, Slovenië, Italië, Zwitserland en Liechtenstein. Meer informatie op www.austria.info

Wenen

Wenen is een opwindende en levendige stad die al uw hartwensen biedt en daarom de beste Europese stad is om in te wonen en te werken. Wenen is de top van de ranglijst van kwaliteit van het leven die de leidende stad van Zürich, Zürich, naar de tweede plaats duwde.

Bad Vöslau

Bossen, water en wijn zijn de drie belangrijkste factoren die Bad Vöslau hebben gevormd. Dit populaire wijncentrum en kuuroord ligt aan de beroemde warmwaterbron in het zuidelijke deel van Wenen. Het ligt op 25 km afstand van de hoofdstad en is gemakkelijk bereikbaar met de trein of met de auto.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Duits
 • Frans
 • Spaans

Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Diploma

Internationaal Hotel

Campus Voltijd 1 - 3 jaar November 2018 Oostenrijk Bad Vöslau

Het ITM programma is loyaal gebleven aan zijn vroegere succespraktijken door zich te concentreren op sterke praktische blootstelling en ervaring in combinatie met theoretische kennis. Dit is wat onze studenten vanaf dag één klaar maakt voor werk. Onze Alumni zweren de hands-on aanpak ondersteund hun binnenkomst en de daaropvolgende groei in hun beroepen. [+]

College programma

Je opstapje

Het ITM programma is loyaal gebleven aan zijn vroegere succespraktijken door zich te concentreren op sterke praktische blootstelling en ervaring in combinatie met theoretische kennis. Dit is wat onze studenten vanaf dag één klaar maakt voor werk. Onze Alumni zweren de hands-on aanpak ondersteund hun binnenkomst en de daaropvolgende groei in hun beroepen.

Short Track-vermelding voor HLW / HLT / HLF voor professionals

Je bent gekwalificeerd met een certificaat van de gastvrijheid / toerismeschool van de EU. Je hebt een A2 of B1 in het Duits, Frans of Spaans.

We kunnen je een lichtere studiestructuur aanbieden met toegang tot geavanceerde taalstudie, dus je zou studeren met jaar 2-studenten en het voordeel behalen dat je verder gaat dan je huidige status.... [-]


Videos

ITM Introduction

Contact

Adres Internation College of Tourism & Management - ITM GmbH, Johann Strauss Strasse 2
2540 Bad Vöslau, Neder-Oostenrijk, Oostenrijk