Deutschinstitut.at

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wil je je Duits verbeteren? We bieden cursussen Duits aan tegen aantrekkelijke prijzen in een vriendelijke, internationale omgeving, geleid door gemotiveerde en zeer ervaren leraren.

Onze Duitse taalschool is gunstig gelegen dicht bij het centrum van Wenen, al jaren een van 's werelds meest leefbare steden volgens verschillende ranglijsten van steden.

Nieuwe cursussen starten elke maand en omvatten alle niveaus, van A1 tot C1. De cursussen zijn ontworpen op basis van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen en worden onderwezen met behulp van het nieuwste lesmateriaal van Hueber Verlag. Op onze school zijn alle cursusmaterialen, inclusief het cursusboek, bij de prijs inbegrepen.

Geïnteresseerd om een ​​geweldige stad te ervaren en wat Duits te leren terwijl je hier bent? Aarzel niet om ons te contacteren - onze medewerkers helpen u graag in het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Noors of Japans. Samen kunnen we uw huidige niveau Duits beoordelen en de perfecte cursus voor u vinden!

Locaties

Wenen

Deutschinstitut Wien

Address
Mollardgasse 8/12

1060 Wenen, Wenen, Oostenrijk
Telefoonnr.
+43 1 8904144

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden