Cademix Institute of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Cademix Institute of Technology ; het vooraanstaande en gepersonaliseerde onderwijs-, onderzoeks- en innovatie-instituut in het hart van Europa. Onze missie is om High Tech Knowledge voor iedereen toegankelijk te maken. De focus van Cademix ligt op Computer-Aided Design, Engineering, Manufacturing, Mixed Media. Als gevolg hiervan biedt de Cademix een breed scala aan multidisciplinaire onderwijs- en loopbaanversnellingsprogramma's op het gebied van wetenschap, engineering, management, ondernemerschap en digitale kunst.

Cademix is gepland om de kloof tussen Academia en Industries te vullen. Daarom omvat het specifieke technologieën en culturele aanpassing die in Europa vereist zijn. De carrièreprogramma's van Cademix lopen parallel met de beroepsgerichte en gecertificeerde programma's. Verder is het gericht op het upgraden en versnellen van de vaardigheden van de afgestudeerden en post-afgestudeerde studenten in de richting van de meest gevraagde en zeer betaalde posities in de industrie.

Cademix uitgelegd in video van 2 minuten

Cademix is een Research Development and Innovation Institute en biedt een open en volledige innovatiecyclus op het gebied van computerondersteunde technologieën. Dus wat is een open en volledige innovatiecyclus? Hier is een goede definitie: het onderzoek is de transformatie van geld in kennis. De innovatie is echter de transformatie van kennis in geld.

Het begint met opleiding, loopbaanontwikkeling, resource-investeringen en gaat door naar R

Innovatie is de tweede helft van de cyclus en is relevanter voor de samenleving. Het begint met innovatie op basis van beschikbare kennis. Daarna gaat het naar de diensten voor productontwikkeling en engineering, gevolgd door marketing en verkoop. Zodra de verkoop is voltooid, is de cyclus voltooid en is het systeem financieel duurzaam.

Deze bepalen onze belangrijkste bedrijfssectoren. Onze onderwijsafdelingen en onderzoeksgroepen bieden gepersonaliseerde Pathways nodig zijn in de industrie. Ze werken samen met ons Career Development Center dat technische loopbaanversnellingsprogramma's aanbiedt.

De afdelingen Natuurkunde en ICT en Engineering bieden expertise op hightech-gebied, waaronder computersimulatie, 3D-printen, AI, IoT, Machine Learning en Industry 4.0. De afdeling Digitale kunst behandelt onderwerpen met betrekking tot computerondersteund ontwerp, videoproductie, digitale kunst en multimedia. En de afdeling Management Innovation and Entrepreneurship omvat de gebieden leiderschap, technologiemanagement, team en bedrijfsontwikkeling.

Aan de innovatiekant hebben we de Engineering Service Consulting en de digitale marketingdiensten, die nauw samenwerken met onze animatiestudio's en de volledige pijplijn bieden voor videoproductie. Hoewel elk van de sectoren cruciaal is voor de volledige cyclus, bieden ze b2b- en b2c-diensten en staan ze ook open voor internationale partnerschappen. In totaal behandelen we de meeste velden met betrekking tot Computer Aided Design, Engineering, Manufacturing en Mix Multimedia.

Locaties

Wenen

Address
Donau-City-Straße,1
1220 Wenen, Wenen, Oostenrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden