ActiLingua Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sinds 1988 ActiLingua heeft een wereldwijde reputatie voor zijn succesvolle aanbod van cursussen, de ideale leeromgeving en modern didactisch materiaal opgedaan. Tevredenheid van studenten staat centraal in al onze inspanningen. Een hoge standaard van het collegegeld, comfortabele accommodatie en een gevarieerde culturele en recreatieve programma weerspiegelen onze normen op ActiLingua. Onze flexibele cursus programma biedt de meest geschikte cursus Duits voor uw persoonlijke behoeften. Je bestudeert standaard Duits in kleine internationale studiegroepen en profiteer van volledige culturele onderdompeling.

onze methoden

Het basisprogramma biedt intensieve begeleiding in de grammatica, zinsbouw en woordenschat. Lees- en luistervaardigheid en schriftelijke oefeningen zijn belangrijke onderdelen van onze cursussen. Een van de uitgangspunten is maximaal mondelinge communicatie. Je wordt aangemoedigd om uw gesproken Duits oefenen met je leraar en je klasgenoten.

Onze leraren

Onze docenten zien zichzelf als uw vrienden en partners. Ze zijn native speakers van de standaard Duitse en neem echte plezier in het werken met je. Ze zijn hoog gekwalificeerd en regelmatig deel aan cursussen in het bezit van ActiLingua. Elke groep wordt gegeven door twee (Standard Course) of drie (Intensive Course) docenten per dag om te zorgen voor gevarieerde en stimulerende instructie. Deelnemers profiteren van verschillende stijlen van het onderwijs, leraar persoonlijkheden en variaties in de uitspraak van de moderne Duitse.

ActiLingua in een oogopslag

  • 3 scholen in toplocaties
  • Duitse cursussen voor volwassenen 16+ jaar door
  • Zomercursus voor jongeren leeftijden 12-17 en 16-19
  • De accommodatie van de ActiLingua Residence, Gastgezin, Appartement, Student House
  • Officieel onderzoek centrum voor colloquium doctum
  • Perfecte mix van nationaliteiten: studenten uit meer dan 40 landen.

Wenen - City of ...

  • ...Muziek: concerten, opera, musicals, Wenen Filharmonie, Wiener Sängerknaben
  • ...Moderniteit: Hundertwasser, Museumsquartier, UNO-City, Start-up Stad
  • ...Cultuur & Keuken: Schönbrunn Paleis, Imperial Palace, traditionele cafés, wijnbars, Wiener Schnitzel

Ontdek de meest leefbare stad van de wereld!

Locaties

Wenen

Address
ActiLingua Academy
Wattmanngasse 15

1130 Wenen, Wenen, Oostenrijk