Infopulse University Ukraine

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij "Infopulse UNIVERSITY"

Infopulse University is een onderwijsgemeenschap dat verschillende opleidingen in Information Technologies levert. Wij zullen u helpen om de IT-wereld van geavanceerde technologieën, fascinerende ideeën en innovatieve samenleving te sluiten.

Wij bieden live trainingen. Het is niet zoals video lezing en automatische taken resulteert controles. Je communiceert met de trainer en hij zal uw vragen beantwoorden en zal uw fouten te corrigeren.

Leven. Real. Effectief.

De klassen zijn klein. Zeer kleine comfortabele groepjes van 4-6 personen. Uw trainer zal u bij naam kennen en is er voldoende tijd om één-op-één hulp bij uw cursus werk te krijgen.

Onze trainers zijn hoog opgeleide professionals, IT-ingenieurs en ontwikkelaars te popelen om hun kennis te delen met jullie. Ze zijn actief in hun carrière en breng jaren van praktische kennis.

Cursus programma's worden ontwikkeld in overleg met vooraanstaande werkgevers. U zult in de voorhoede van de laatste ontwikkelingen in de IT met je trainer mentorschap. Ze brengen perspectief van de IT-industrie die u ten goede zal komen in de klas en na je afstuderen een insider.

Schrijf u in voor onze cursussen nu en begin om je carrière te veranderen! Word software developer - goed betaald, vrij en welvarend persoon!

Samen met de cursussen in "Infopulse University" kunt u ook krijgen een diploma in Europees Universitair in Kiev, Oekraïne. "Infopulse University" werkt samen met de European University in leerproces. U kunt de universiteit credits te verdienen met succes afwerken van onze cursussen.

EuropeanUniviversity

Infopulse - een betrouwbare internationale leverancier, het leveren van eersteklas IT-oplossingen

Met kantoren in negen landen, verspreid over Europa en Israël, Infopulse is een van de grootste Oekraïense IT-outsourcing bedrijven. Het leveren van uitmuntendheid in software engineering, beheer van de infrastructuur, en informatiebeveiliging, heeft Infopulse een reputatie als een betrouwbare full-service solution provider gebouwd.

Locaties

Opleidingen

Deze school biedt ook: