Scandinavian Technology Institute (previously Euro Business School)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Scandinavian Technology Institute ( STI ) werd in 1988 opgericht als Euro Business School met een duidelijke missie; om bedrijven te helpen hun volledige potentieel te realiseren met behulp van bestaande middelen. Sindsdien hebben we veel toonaangevende bedrijven, Noorse en internationale, geholpen om klanten te vinden, te winnen en te behouden. We hebben de beste getraind. En we hebben van de besten geleerd. We hebben ervaring opgedaan, kennis opgebouwd en inzichten opgedaan die u kunnen helpen uw concurrentievermogen te vergroten.

Bij Scandinavian Technology Institute baseren we onze bedrijfsontwikkeling op feiten en inzichten bij het helpen van bedrijven om klanten te vinden, te winnen en te behouden gedurende het hele klanttraject - van strategiekeuze tot implementatie en uitvoering.

Onze missie om bedrijven te helpen hun volledige potentieel te realiseren, is niet veranderd. Maar de ervaring en het inzicht die we hebben opgedaan, en de tools en methoden die we gebruiken, bieden ons totaal verschillende mogelijkheden om het concurrentievermogen van uw bedrijf te vergroten.

Locaties

Oslo

Address
Schweigaards gate,16
0191 Oslo, Oslo, Noorwegen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: