Pilot Flight Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Pilot Flight Academy is Europa's meest moderne vlucht school, opleiding van onze studenten in top moderne vliegtuigen en simulatoren.

Met meer dan 2500 vierkante meter van de schoolgebouwen, en 120 studenten inhouse, onderwijzen we morgen piloten. De school ligt op Torp Airport in Sandefjord, het zuiden van Noorwegen. De gehele loods onderwijs op Pilot Flight Academy wordt uitgevoerd in Noorwegen en biedt unieke kennis en ervaring van gecontroleerde luchtruim.

We hebben moderne klaslokalen, een volledig uitgerust centrum voor computer-based training en de nieuwe vliegtuigen en simulatoren. We hebben ook een fitnessruimte, een kantine en slaapzalen verkrijgbaar bij de luchthaven- / de school omgeving.

CARRIÈRE

Mensen reizen meer dan ooit, en er is een groeiende vraag naar piloten. Afstuderen aan de Pilot Flight Academy zal je alle certificaten die nodig zijn om toe te passen als een eerste officier in de luchtvaartmaatschappijen.

De vraag naar piloten zal naar verwachting toenemen in de volgende jaren. Zowel zakelijk als privé reizen door de lucht toe. De luchtvaartmaatschappij verkeer stijgt elke maand, en de grote luchtvaartmaatschappijen zijn voortdurend de lancering van nieuwe routes. Dit, samen met verwachte pensioneringen als gevolg van ouderdom tussen piloten, zal een grote vraag naar nieuwe piloten in de komende jaren te maken, vooral in Scandinavië. Prognose van Boeing en Airbus staat dat de wereldwijde vraag naar nieuwe piloten zullen meer dan 500 000 jaar in 2033, en we zijn al begonnen met een pilot tekort in de VS en Azië te zien. Zo, nu is het tijd voor u om uw piloot onderwijs beginnen!

Als een nieuw opgeleide piloot je je carrière als eerste officier beginnen. In de loop van je carrière kun je verschillende soorten vliegtuigen te vliegen, met de hele wereld als je werkomgeving. Als je meer ervaring op te doen, is het natuurlijk op weg naar de stoel van de kapitein, met de verantwoordelijkheid om de bemanning te leiden en te plannen en uit te voeren vluchten veilig en comfortabel voor iedereen aan boord.

De geïntegreerde proef opleiding aan Pilot Flight Academy wordt aanbevolen door luchtvaartmaatschappijen zoals SAS en Norwegian, en we hebben oud-studenten die werken in deze bedrijven, evenals veel andere luchtvaartmaatschappijen in Scandinavië, Europa en wereldwijd. De competentie-gebaseerd en gericht piloot onderwijs op Pilot Flight Academy biedt de best mogelijke voorbereidingen voor onze studenten, bij de toepassing van de luchtvaartmaatschappijen.

Het zijn een loods

Zijn een loods is veeleisend en spannend en vele beslissingen zowel voor als tijdens een vlucht gemaakt worden. Piloten moeten daarom goed worden opgeleid en voorbereid op de taken die hen wachten.

Passagiersvliegtuigen worden altijd gevlogen met twee piloten: een gezagvoerder en een eerste officier. Zij werken samen om de taken in de cockpit te voltooien tijdens een vlucht.

Piloten meestal beginnen met hun werk een uur voor de vlucht is gepland om te vertrekken. Ze zijn van plan het te vliegen route, de evaluatie van de weersomstandigheden, het berekenen van eisen brandstof, en doe een gewicht en balans berekening. Samen met de rest van de bemanning ze ook te voltooien vele andere voorbereidende werkzaamheden voor de vlucht begint.

Tijdens de vlucht, de kapitein en eerste officier aandeel taken. Naast het regelen van het vliegtuig moeten navigeren, lees checklists, ontvangt spelingen van de luchtverkeersleiding en de passagiers te informeren over de vlucht. Voor de landing, de nadering en landing op de bestemming moet worden gepland, en piloten moeten gewicht van het vliegtuig, het overige verkeer en het weer in overweging nemen. Ze maken hun definitieve beslissing en berekeningen op basis van de ontvangen informatie over het naderen van de luchthaven. Een dag op het werk kan bestaan ​​uit meerdere vluchten, en de piloten afwisselend vliegende en niet-vliegende taken.

STUDIES

De internationale piloot opleiding aan Pilot Flight Academy is een 2-jaar voltijds onderwijs met parallelle theoretische studies en vliegen.

Het hele programma wordt uitgevoerd bij onze moderne school in Sandefjord Torp Airport. Na het afstuderen, zal u in aanmerking voor een baan als piloot met luchtvaartmaatschappijen. De theorielessen worden gegeven in moderne klaslokalen met nieuwe smartboards. De vliegtuigen zijn nieuw en zeer modern met geavanceerde instrumenten. We hebben state-of-the-art flight simulators, een daarvan is een Boeing 737NG-simulator. De school staat open voor onze studenten 24/7, en de studenten gebruik maken van de school, zowel op weekdagen en weekends. We hebben een levendige en actieve student milieu. Onze briefing kamer is een ontmoetingsplaats voor studenten en docenten, en is ook de "hoofdkwartier" voor het plannen van binnenlandse en buitenlandse vluchten en voor het uitwisselen van kennis en ervaring.

CURSUS PLAN

Bij Pilot Flight Academy, Training is opgesplitst in twee: Afwisselend weken van theorie en vliegen. De theorie weken bestaan ​​uit instructie zes uur ', en tijdens de weken van het vliegen, de studenten vliegen vliegtuigen van de school. Vliegopleiding voor de studenten begint vroeg in het programma, en de studenten hebben meestal verworven voldoende kennis om te kunnen vliegen solo al tegen het einde van het eerste semester! Een internationale vlucht opleiding aan Pilot Flight School bestaat uit 915 uren van hoge kwaliteit klassikale instructie op ATPL (A) niveau, de meest geavanceerde certificaat voor piloten. Naast de theorie-instructie, zullen de studenten elementaire visuele en instrument vliegen op het eerste, en later de voortgang leren geavanceerde instrument vliegen in tweemotorige vliegtuigen van de school. Tegen het einde van de cursus zullen de studenten gaan door simulator training waar ze leren de veeleisende taak van de samenwerking crew tijdens stressvolle situaties.

Semester begint eerste hele week van januari en blijft gedurende juni. Val semester begint eerste hele week van augustus en blijft app. 20 december. Er is paasvakantie, vier weken van de zomervakantie en twee weken kerstvakantie tijdens het schooljaar.

ONDERWIJS EN LEREN

Bij Pilot Flight Academy dringen we aan het onderwijs te voeren zo dicht mogelijk naar de realiteit voor de piloot beroep mogelijk. Ons programma omvat alle soorten van het werk van een piloot, om onze studenten voor te bereiden op hun beroep in de best mogelijke zaak. 150.112 presentasjon carrière-studies

Simulatortraining

De school heeft moderne simulatoren die de studenten gebruiken als onderdeel van hun opleiding. Een van de simulatoren is een Cessna 172, vergelijkbaar met de basisopleiding vliegtuig de school gebruikt. Tegen het einde van de opleiding zullen de studenten de Boeing 737NG-simulator, gebruikt voor multi-bemanning en jet oriëntatie training vliegen.

Locaties

Sandefjord

Pilot Flyskole AS

Address
Hangarveien 13
3241 Sandefjord, Vestfold, Noorwegen