Lees de Officiële Beschrijving

WORD EEN PILOT VAN WERELDKLASSE


Bij OSM Aviation Academy we onze studenten als toekomstige collega's - via ons Airline Ready Pilot-concept krijg je een voorwaardelijke jobaanbieding als Junior First Officer bij OSM Aviation op het moment dat je wordt toegelaten als student aan de OSM Aviation Academy .


Het enige dat u hoeft te doen, is het einde van de afspraak volhouden - Volledige toewijding en focus om het beste uit uw opleiding te halen en een bekwame en veiligheid gerichte piloot te worden.


Samen vormen we de toekomst van de luchtvaart.


LUCHTVAARTLAST AIRLINE

Bij OSM Aviation Academy we onze studenten als toekomstige collega's. Onze geïntegreerde trainingsprogramma's brengen u binnen 2 jaar van weinig of geen ervaring naar Airline Ready Pilot. Al bij het starten van je vliegopleiding heb je een voorwaardelijke jobaanbieding van OSM Aviation. Hiermee kunt u uw focus plaatsen waar het zou moeten zijn, om de beste piloot te worden die u maar kunt zijn. Als je dat al weet wanneer je voor het eerst op de landingsbaan staat, ben je op een snel pad naar een pilootcarrière.

OSM Aviation stelt 5300 piloten en cabinepersoneel tewerk in 18 landen en zal in de komende jaren blijven uitbreiden. Luchtvaartmaatschappijen zoals Norwegian, Finnair, Turkish Airlines en Thomas Cook zijn enkele van de luchtvaartmaatschappijen die gebruikmaken van het totale concept van het bemanningsbeheer van OSM Aviation. Als afgestudeerde aan de hoogwaardige en luchtvaartgerichte trainingsprogramma's van OSM Aviation Academy bent u een geprefereerde kandidaat voor een baan bij OSM Aviation.


Als professionele piloot wordt van u verwacht dat u een nauwgezette houding hebt ten aanzien van tijdige uitvoering, naleving van standaardbedrijfsprocedures (SOP) van het bedrijf en veiligheidsgericht en flexibel bent in de dagelijkse bedrijfsvoering. Het is een uitdagend en veeleisend beroep met een adembenemend uitzicht op het kantoor en het begint allemaal met uw eerste training.
Bij OSM Aviation Academy we onze studenten als toekomstige collega's. Dit betekent dat u verantwoordelijkheden krijgt en dat van u wordt verwacht dat u tijdens uw training initiatief neemt. Het Airline Ready Pilot-concept zorgt voor een voorwaardelijke jobaanbieding - het is uw taak om het meeste uit uw training te halen en als een bekwame en op veiligheid gerichte professionele piloot af te studeren.

In onze wereld betekent de juiste instelling alles. De juiste mindset hebben en volhardend zijn, is voor jou van het grootste belang om te slagen. Tijdens de training helpen we u om de juiste kennis te vergaren en de vaardigheden te verwerven die u nodig hebt. De rest is aan jou...
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

OSM Aviation Academy

Het First Officer-programma (FOP) is een uitgebreid geïntegreerd vluchttrainingsprogramma waarbij theorie- en vlieglessen gemengd zijn, waardoor je een spannend evenwicht ... [+]

EERSTE OFFICIEREN PROGRAMMA | VAN NUL TOT HELD

Het First Officer-programma neemt je mee van weinig of geen vliegervaring naar het hebben van alle licenties en beoordelingen die je nodig hebt om als First Officer voor Europese luchtvaartmaatschappijen in 20 maanden te werken.

OEFENPROGRAMMA

Het First Officer-programma (FOP) is een uitgebreid geïntegreerd vluchttrainingsprogramma waarbij theorie- en vlieglessen gemengd zijn, waardoor je een spannend evenwicht hebt tussen academische studies en praktische vliegervaring.

In de eerste fasen van de vliegtraining, voer je al je vluchten uit in Visual Meteorological Conditions (VMC), waarbij je vliegt met behulp van externe referentie en een kaart. In de vroege stadia zal de nadruk liggen op het beheersen van de vier basisprincipes van vliegen (klimmen, afdalen, bochten nemen en rechtdoor vliegen). Naarmate je verder komt, begin je te leren hoe je het vliegtuig moet landen en word je voldoende bekwaam om je eerste solovlucht te maken.... [-]

Noorwegen Oslo
Maart 2020
Engels
Voltijd
20 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Dreaming about becoming a pilot?