UNICAF - ACCA

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Unicaf University is een onafhankelijk erkende universiteit van Pan-Afrika, die de beste elementen van internationaal onderwijs combineert en hoogwaardige internationaal erkende kwalificaties biedt.

De universiteit heeft takkampussen en leercentra in 9 verschillende landen in Afrika en is geregistreerd en goedgekeurd door de NCHE in Malawi en de Hoge Onderwijsautoriteit van Zambia (HEA).

Unicaf University Streven naar uitmuntendheid in het onderwijs, de prestatie van studenten en tevredenheid in een voortdurend verbeterde academische omgeving. De universiteit streeft naar de toonaangevende universiteit in Afrika suid van de Sahara, erkend voor zijn uitstekende bijdrage aan onderwijs, leren en onderzoek.

De Unicaf University Campussen bieden studenten de mogelijkheid om internationaal erkende kwalificaties van hoge kwaliteit tegen zeer lage kosten te verdienen. Unicaf University Heeft als doel studenten de kans te geven hun kennis en persoonlijke vaardigheden te stimuleren, hun carrière te bevorderen en het leven te bouwen waarin ze dromen.

Unicaf University Biedt volledig online programma's en programma's aangeboden door middel van gemengd leren op een van haar campussen en leercentra. Daarnaast hebben de studenten op haar takkampussen de mogelijkheid om face-to-face te horen en profiteren van een aantal diensten, zoals toegang tot digitale bibliotheken, openbare lezingen, seminars en een aantal sociale activiteiten.

De Universiteit maakt gebruik van UNICAFPartnerschappen met internationaal geaccrediteerde universiteiten, zoals de Universiteit van Zuid-Wales, de Universiteit van Nicosia en Marymount Californië Universiteit, om competitieve, internationaal geaccrediteerde online graden te bieden tegen betaalbare prijzen. Studenten profiteren ook van de cursussen op de campus, aangeboden door Unicaf University zelf.

UNICAF Is een van de meest royale beurs programma's beschikbaar. Het programma ondersteunt studenten die gevestigd zijn in Afrika en biedt mogelijkheden voor studies in de richting van verschillende afstandsonderwijs opleidingen uitgereikt door de Europese, Britse en Amerikaanse universiteiten. Momenteel UNICAF Biedt beurzen voor de online programma's aangeboden door de Universiteit van Zuid-Wales in het Verenigd Koninkrijk, de universiteit van Nicosia in de EU en de Marymount California University in de VS.

Voor de laatste twee decennia onze geassocieerde instellingen zijn het aanbieden van beurzen aan internationale studenten. Succesvolle studenten waren in staat om een ​​belangrijke bijdrage aan hun huis provincies op het hoogste niveau te maken.

De UNICAF Scholarship Programme werd opgericht om begaafde minderbevoorrechte studenten de kans te bieden hun opleiding te verlenen door te studeren naar internationaal geaccrediteerde kwalificaties tegen een veel lagere kosten.

Onze Missie

Om studenten worden opgeleid individuen te helpen, het bereiken van hun academische en professionele doelen en veronderstellen verantwoordelijk rollen in een veranderende wereld van mondiale onderlinge afhankelijkheid; onderzoek en het genereren van kennis te bevorderen; van dienst te zijn aan de samenleving door middel van de verspreiding en toepassing van kennis, maar ook door middel van innovatieve partnerschappen met het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld instellingen.

Locaties

Lagos

Address
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, Nigeria

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, Verenigde Staten

Athene

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athene, Centraal Athene, Griekenland

Boekarest

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Boekarest, Boekarest, Roemenië

Londen

Address
Kemp House,
152 City Road

EC1V 2NX Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Cairo

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, Gouvernement Caïro, Egypte

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Groot-Accra-regio, Ghana

Lilongwe

Address
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Fame & Shoprite),
Area 4,
Plot 67 Lilongwe,
Malawi

Lilongwe, Centrale regio, Malawi

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, Mauritius

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalië

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Provincie Lusaka, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbide gouvernement, Jordanië

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: