Lees de Officiële Beschrijving

Toi Ohomai Institute of Technology is de sleutel tertiaire provider in de prachtige Bay of Plenty, centraal gelegen op het Noordereiland.

Ons instituut is de thuisbasis van bijna 14.000 studenten, meer dan 1.000 medewerkers en biedt meer dan 240 programma's meer dan 71 levering sites.

We zijn vastbesloten samen te werken met onze bedrijven, de gemeenschap, de industrie en IWI partners, om ervoor te zorgen onze instelling voldoet aan hun behoeften, en vooral de behoeften van onze studenten.

Wij bieden een hoge kwaliteit van het onderwijs die kunnen leiden naar een scala van loopbanen in gebieden zoals landbouw, business, communicatie, en vroegschoolse educatie, de bosbouw, de gastvrijheid, informatietechnologie (IT), Maori studies, verzorging en gezondheid, sport management, en toerisme .

Toi Ohomai Institute of Technology - Rotorua en Tauranga Regio

Zijn gelegen in een gebied van natuurlijke schoonheid biedt tal van mogelijkheden om de wind naar beneden of omhoog, afhankelijk van uw adrenaline behoeften. Sommige van deze activiteiten zijn mountainbiken, wildwater en flatwater kajakken, paardrijden, wandelen, surfen, vissen, onderdompelen in hete baden, en bungy jumpen.

We hebben een diverse studentenpopulatie met studenten uit vele plaatsen, zoals: India, Zuid-Amerika, Japan, China, Fiji, Filipijnen, Nepal, Sri Lanka en nog veel meer. De vriendelijke, zorgzame, professionele medewerkers in onze internationale student centra spreken een aantal talen, zorgen voor een uitstekende pastorale zorg, en internationale studenten te helpen tijdens hun studie bij ons.

We streven naar een gastvrije en zorgzame instelling die manaakitanga en whānaungatanga weerspiegelt zijn. Een plek waar mensen worden gewaardeerd als individuen en hun sterke punten zijn te vinden en aangemoedigd ongeacht hun achtergrond.

campus Profielen

Toi Ohomai Institute of Technology heeft zes grote campussen. Mokoia en Windermere campussen zijn onze grootste centra. Mokoia Campus is in Rotorua en Windermere bevindt zich in Tauranga. We hebben ook campussen in Taupo, Tokoroa en Whakatane.

Sommige kwalificaties zoals computers, zijn ook geleerd van extra locaties in de centrale zakenwijk van Rotorua. Nursing wordt onderwezen op onze Windermere Campus in Tauranga.

Al onze campussen leveren wereldwijd creatieve en uitdagende mogelijkheden leren. Toch is het belangrijk om na te denken over wat je wilt academisch, sociaal en geografisch bij het kiezen van de juiste campus voor u.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Toi Ohomai Institute of Technology

Certificaten in het Engels op niveaus 1 tot 5 zijn beschikbaar voor sprekers van andere talen te luisteren te ontwikkelen, spreken, lezen en schrijven vaardigheden voor d ... [+]

(Levels 1-5)

Toi Ohomai Institute of Technology aanbiedingen Certificaten in het Engels op niveaus 1 tot 5 voor anderstaligen te luisteren te ontwikkelen, spreken, lezen en schrijven voor dagelijks gebruik en voor verdere studie in het certificaat, diploma en opleidingen.

Engels Study Tour Programmes

Groep studiereizen zijn individueel ontworpen om elke groep aan te passen. Engels taallessen richten op het ontwikkelen vertrouwen communicatie in het vakgebied van de keuze van de student, terwijl de activiteiten profiteren van de leermogelijkheden en buiten de campus, de prachtige natuur en de vele toeristische attracties van Rotorua. Groepsreis diensten omvatten het vervoer van Auckland, welkomstfeest, homestays, plaatsing van de dienstregeling en activiteiten, gids, afscheidsfeest en afstuderen perkament.... [-]

Nieuw-Zeeland Rotorua Taupo Tokoroa
March 2020
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Toi Ohomai Institute of Technology

Leer de vereiste voor het begeleiden van avontuurlijk toerisme ventures vaardigheden. Met name de vakgebieden zijn: raften vaardigheden; kajakken op zee; touwen; ankers e ... [+]

doel programma

Dit diploma biedt studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het begeleiden van avontuurlijk toerisme ventures. Met name de vakgebieden zijn: raften vaardigheden; kajakken op zee; touwen; ankers en touw vaardigheden; mountain vaardigheden en reis leiderschapsvaardigheden.

Award informatie

inbegrepen kwalificaties

Om de toekenning van de Diploma in Adventure Tourism studenten te bereiken moet een totaal van 120 studiepunten, inclusief passeren:

60 verplichte studiepunten; 30 studiepunten uit de Options List; en 30 electieve credits op niveau 4 of hoger. Kennis en vaardigheden die je zal winnen

Afgestudeerden zullen in staat zijn om:... [-]

Nieuw-Zeeland Rotorua
July 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Wilt u uw dagen door te brengen genieten van het buitenleven van Nieuw-Zeeland en voor betaald? Dit diploma brengt u van het klaslokaal naar de bergtoppen - dus riem op u ... [+]

Wilt u uw dagen door te brengen genieten van het buitenleven van Nieuw-Zeeland en voor betaald? Dit diploma brengt u van het klaslokaal naar de bergtoppen - dus riem op uw tramping laarzen!

U vindt de uitdagingen schone, groene imago van Nieuw-Zeeland en wat er moet worden gedaan om onze wereldberoemde habitats en landschappen te beschermen geconfronteerd te onderzoeken.

De cursussen omvatten plantkunde, biologie, geologie, afvalwater en recycling management, outdoor leiderschap, kustbeheer, wetgeving resource, persoonlijk risicomanagement en bioveiligheid.

Veldwerk in afgelegen en nationale parken zet de theorie in de praktijk - met uitstapjes naar plaatsen zoals Fiordland, Coromandel en het Centraal Plateau.... [-]

Nieuw-Zeeland Tauranga
February 2020
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Get ondergedompeld in deze unieke cursus en je zou willen dat je kieuwen groeien! Het leven op het land kan het gewoon niet te vergelijken met de mind-blowing scala aan w ... [+]

Get ondergedompeld in deze unieke cursus en je zou willen dat je kieuwen groeien! Het leven op het land kan het gewoon niet te vergelijken met de mind-blowing scala aan wilde dieren die leeft onder de golven.

Mensen reizen van over de hele wereld om deze zeer gerespecteerde diploma, dat is de enige cursus in zijn soort in Nieuw-Zeeland te bestuderen. Zij erkennen de fantastische kans om te leren en te werken in onze prachtige maritieme omgevingen - als u een lokaal maak zeker weet dat u niet de boot te missen!

Studenten bezoeken afgelegen zee-en zoetwater milieus in het hele land het bestuderen van de fascinerende scala van planten, ongewervelde dieren, zoogdieren, vogels en vissen die boven en onder het water en de cruciale rol die zij spelen in een gezond ecosysteem te leven.... [-]

Nieuw-Zeeland Tauranga
February 2020
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Hou je van gebouwen en fancy ontwerpen van uw eigen, het creëren van iets dat toekomstige generaties zullen genieten? De bouwsector is het opstijgen en het moet nog veel ... [+]

Hou je van gebouwen en fancy ontwerpen van uw eigen, het creëren van iets dat toekomstige generaties zullen genieten? De bouwsector is het opstijgen en het moet nog veel meer architectonische technici aan alle nieuwe gebouwen die onze groeiende bevolking moet trekken.

Deze praktische, leuke cursus ontwikkelt efficiënte technische tekenwerk vaardigheden - zich te concentreren op wat wel en niet belangrijk is in een breed scala van design werk - wat betekent dat onze afgestudeerden zijn hoogst gewaardeerd door werkgevers.

U leert hoe u 'verbind de punten' tussen een architect en een aannemer, de productie van de vitale reeks wettelijke tekeningen - of plannen - dat elk bouwproject hangt af.... [-]

Nieuw-Zeeland Tauranga
February 2020
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Kun je op gerekend worden om plannen om te zetten in realiteit? De bouwsector is het opstijgen en het moet meer hoeveelheid landmeters aan het project kosten te beheersen ... [+]

Hoeveelheid Landmeten streng

Kun je op gerekend worden om plannen om te zetten in realiteit? De bouwsector is het opstijgen en het moet meer hoeveelheid landmeters aan het project kosten te beheersen en te houden dingen op het juiste spoor. Dit is een ideale carrière voor mensen die houden van informatie - in het bijzonder het berekenen en meten.

Het is een beetje zoals de boekhouding, maar je komt te werken op de fysieke projecten, terwijl ze worden gebouwd, dus dingen zullen veranderen constant het verstrekken van nieuwe uitdagingen om dingen vers te houden.

Er is een hoop kantoorwerk, maar ook tal van mogelijkheden om te bezoeken werven om de voortgang te bewaken voor het vrijgeven van betalingen. Communicatie en onderhandelingsvaardigheden zijn ook nodig om ervoor te zorgen iedereen blijft inzetten voor de taak bij de hand.... [-]

Nieuw-Zeeland Tauranga
February 2020
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Machinebouw biedt een mogelijkheid om de wereld te veranderen, met behulp van praktische vaardigheden en innovatief denken aan de grenzen van wat mogelijk is te duwen. ... [+]

mechanisch

Machinebouw biedt een mogelijkheid om de wereld te veranderen, met behulp van praktische vaardigheden en innovatief denken aan de grenzen van wat mogelijk is te duwen.

Dit is de plek waar ideeën om te zetten in realiteit. Je leert om veiliger, goedkoper en efficiënter machines en mechanische systemen te produceren - om dingen in beweging om het leven gemakkelijker te maken.

Machinebouw vaardigheden zijn vereist voor vrijwel alles wat kan worden gemaakt, zodat de mogelijkheden zijn eindeloos, en met een erkende tekort aan technici in dit land de kansen op werk en betaal prijzen zijn hoog.

De cursus behandelt onderwerpen zoals geavanceerde wiskunde, mechanica, thermodynamica, materialen, vloeistoffen en elektriciteit met behulp van technische tekeningen en computer-aided engineering tools (CAD).... [-]

Nieuw-Zeeland Tauranga
February 2020
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Het maken van verbindingen is een essentieel onderdeel van elk bedrijf, dat is de reden waarom het zinvol is om te studeren in de community die je wilt werken in. ... [+]

Het maken van verbindingen is een essentieel onderdeel van elk bedrijf, dat is de reden waarom het zinvol is om te studeren in de community die je wilt werken in.

Het is ook een goed idee om uw opties open te houden. Deze diploma's worden gerespecteerd stand-alone kwalificaties, maar ook dienen als springplank naar een reeks van de Universiteit van Waikato zakelijke graden, die hier in Tauranga kan worden afgerond.

Wij bieden bekroonde docenten, interessante cursus opties en een gunstige locatie CBD. U vindt er tal van mogelijkheden om te werken met lokale bedrijven hebben, waardoor belangrijke contacten die zal helpen openen de juiste deuren als je afgestudeerd bent.

Als u een bedrijf geest je weet dat tijd geld is en je wilt een verstandige investering te maken. Onze medewerkers zullen u ontmoeten tijdens het inschrijvingsproces te helpen kiezen van de juiste pad naar je doelen te bereiken.... [-]

Nieuw-Zeeland Tauranga
March 2020
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Leer om te werken als junior of stagiair horeca manager, leidinggevende of teamleider in een heel scala van horeca en sectoren. ... [+]

doel programma

Dit programma zal uitgebreide kennis, vaardigheden en normen van de beroepspraktijk van belang zijn voor de gastvrijheid operaties die ondersteuning vast te stellen en het vertrouwen van de klant en de dienstverlening te verbeteren. Na afloop van dit programma, kan afgestudeerden junior-level management of leidinggevende rollen na te streven in de horeca, uit te brengen of verdere studie in de horeca of toerisme gerelateerde disciplines.

Award informatie

Om de toekenning van de Nieuw-Zeelandse Diploma in Hospitality Management (niveau 5) te bereiken, moeten de studenten een totaal van 120 studiepunten passeren.

Kennis en vaardigheden die je zal winnen

Afgestudeerden zullen de vaardigheden, kennis en attributen in staat zijn om:... [-]

Nieuw-Zeeland Rotorua
March 2020
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Bijdragen aan de daadwerkelijke uitvoering van de processen in de toeristische sector en de ondersteuning van de levering van een hoge kwaliteit bezoeker ervaring in een ... [+]

doel programma

De Nieuw-Zeeland Diploma in Tourism and Travel (niveau 5) programma is gericht op afgestudeerden te ontwikkelen met de mogelijkheid om bij te dragen tot de daadwerkelijke uitvoering van de processen in de toeristische sector en de ondersteuning van de levering van een hoge kwaliteit bezoeker ervaring in een heel scala van toerisme en reisorganisaties. Het programma zal uitgebreide kennis, vaardigheden en normen van de beroepspraktijk van belang zijn voor het toerisme activiteiten die ondersteuning vast te stellen en het vertrouwen van de klant en de dienstverlening te verbeteren. Na afloop van dit programma, kan afgestudeerden adviserend, coördinatie en toezichthoudende rollen na te streven in de toeristische sector, of gaan deelnemen aan verdere studie in toerisme gerelateerde disciplines.... [-]

Nieuw-Zeeland Rotorua
March 2020
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Graduate Diploma

Toi Ohomai Institute of Technology

Verwerven van kennis en expertise in de begeleiding en professioneel leiderschap binnen een vakgebied om uw huidige ervaring en / of kwalificatie (s) aan te vullen. ... [+]

programma-informatie Collegegeld $ 19.950 Intakes februari, juli, november Minimum IELTS 6.0 met geen band minder dan 5,5 Duur (duur van de studie) 1 jaar doel programma

Verwerven van kennis en expertise in de begeleiding en professioneel leiderschap in het kader van hun vakgebied, die hun huidige ervaring en / of kwalificatie (s) aanvult. Deze kwalificatie stelt professionals in leidinggevende functies te valuta te behouden en hun vakgebied te ontwikkelen door voortdurende professionele ontwikkeling.

Award informatie

Om de toekenning van de Graduate Diploma in Mentoring and Professional Leadership studenten te bereiken moet een totaal van 120 studiepunten, inclusief passeren:... [-]

Nieuw-Zeeland Rotorua
July 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Word innovatieve beoefenaars in opkomende creatieve sector: kunst; grafisch ontwerp; mode; en interieur. Hands-on cursussen zal de conceptualisering van innovatieve produ ... [+]

doel programma

De Graduate Diploma in Creatief Ondernemerschap heeft tot doel studenten kennis en vaardigheden te ontwikkelen om te innoveren als beoefenaars in opkomende creatieve industrie. Hun interdisciplinaire (Art, Graphic Design, mode en Interior Design), zal hands-on cursussen de conceptualisering van innovatieve producten en het structureren van innovatieprocessen te benadrukken. Zij zullen de mogelijkheden te verkennen om deel uit van diverse teams die multidisciplinaire aspecten van complexe uitdagingen aan te pakken en te produceren baanbrekende oplossingen. Het programma is gericht op afgestudeerden in staat stellen om nieuwe markten te navigeren, het identificeren van de diverse deskundigen die in staat zijn om vakkundig samenwerken met elkaar zullen zijn, en deel te nemen van concept tot product. Afgestudeerden zullen de vaardigheden, kennis en attributen om ondernemers en bijdragen aan de creatieve industrie in Aotearoa Nieuw-Zeeland.... [-]

Nieuw-Zeeland Rotorua
March 2020
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Verbreed uw expertise in het hotel management industrie om uw huidige ervaring en / of kwalificaties te vullen. ... [+]

programma-informatie Collegegeld $ 19.950 Intakes februari, mei, juli, november Minimum IELTS 6.0 met geen band minder dan 5,5 Duur (duur van de studie) 1 jaar doel programma

Het doel van deze afgestudeerde diploma is om studenten te voorzien met de huidige theoretische en toegepaste kennis en vaardigheden, en om hun expertise uit te breiden in het hotel management industrie om hun huidige ervaring en / of kwalificaties te vullen.

Award informatie

Om de toekenning van The Graduate Diploma in Hotel Management te bereiken, moeten de studenten een totaal van 120 studiepunten, inclusief passeren:

120 studiepunten op niveau 5 of hoger. een minimum van 75 studiepunten op niveau 7 of hoger; 30 verplichte studiepunten; 45 studiepunten uit de opties lijst; en 45 electieve credits. ... [-]
Nieuw-Zeeland Rotorua
May 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Verhoog uw management en praktische vaardigheden met betrekking tot het duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen zoals bossen, meren, landbouwgronden en natuurgebiede ... [+]

programma-informatie Collegegeld $ 19.950 Intakes februari, juli Minimum IELTS 6.0 met geen band minder dan 5,5 Duur (duur van de studie) 1 jaar doel programma

Deze kwalificatie stelt studenten in staat om een ​​volledig assortiment van ervaren management en praktische vaardigheden met betrekking tot het duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen zoals bossen, meren, landbouwgronden en natuurgebieden te ontwikkelen. Het gaat om een ​​gespecialiseerde kennis van principes resource management, het monitoren van de impact op het milieu, en het verbeteren van kritisch en economisch denken voor een duurzame toekomst.

Award informatie

Om de toekenning van de Graduate Diploma in Resource Management studenten te bereiken moet een totaal van 120 studiepunten, inclusief passeren:... [-]

Nieuw-Zeeland Rotorua
July 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Verwerven van extra gespecialiseerde management kennis en vaardigheden in de gekozen onderdelen van het bedrijfsleven, de bosbouw, de gezondheid, de Maori ontwikkeling, p ... [+]

programma-informatie Collegegeld $ 19.950 Intakes februari, mei, juli, november Minimum IELTS 6.0 met geen band minder dan 5,5 Duur (duur van de studie) 1 jaar doel programma

Dit graduate diploma is bedoeld om studenten te voorzien van de mogelijkheid om aanvullende specialistische kennis en vaardigheden op het gebied van management te verwerven in de gekozen onderdelen van het bedrijfsleven, de bosbouw, de gezondheid, de Maori ontwikkeling, project management en productie management. Deze kwalificatie verder doel om studenten met de vaardigheden en kennis van het management nodig zijn om succesvol samen te werken in en het beheer van een duurzame bedrijfsvoering in Aotearoa / Nieuw-Zeeland te bieden.... [-]

Nieuw-Zeeland Rotorua
May 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Neem een ​​holistische visie van het toerisme organisaties en onderzoekt de interface tussen de toeristische activiteit, de gemeenschap en het milieu. ... [+]

programma-informatie Collegegeld $ 19.950 Intakes februari, mei, juli, november Minimum IELTS 6.0 met geen band minder dan 5,5 Duur (duur van de studie) 1 jaar doel programma

Deze afgestudeerde diploma biedt studenten met een opleiding die hen in staat stellen om een ​​holistische kijk op toeristenorganisaties in te nemen en te onderzoeken van de interface tussen de toeristische activiteit, de gemeenschap en het milieu. Deze kwalificatie stelt studenten in staat om het beheer vaardigheden en kennis die nodig is om succesvol samen te werken in en het beheer van een duurzame exploitatie toerisme in Aotearoa / Nieuw-Zeeland te ontwikkelen.

Award informatie

Om de toekenning van de Graduate Diploma in Tourism Management te bereiken, moeten de studenten een totaal van 120 studiepunten, inclusief passeren:... [-]

Nieuw-Zeeland Rotorua
May 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Dit graduate diploma biedt up-to-date theoretische en toegepaste kennis om uw expertise te verbreden in de computer-industrie. ... [+]

programma-informatie Collegegeld $ 19.950 Intakes februari, mei, juli, november Minimum IELTS 6.0 met geen band minder dan 5,5 Duur (duur van de studie) 1 jaar doel programma

Dit graduate diploma biedt up-to-date theoretische en toegepaste kennis expertise van studenten in de computer-industrie te verbreden door het bestuderen van een vakgebied dat hun huidige ervaring en / of kwalificaties aanvult.

De vakgebieden zijn onder andere: geavanceerde hardware, computer systemen ontwerpen, computer netwerken, communicatie-technologie, netwerken, databases, programmeren, gaming en animatie, multimedia, internet en web development, of embedded systemen.

Vakgebieden in dit programma ... [-]
Nieuw-Zeeland Rotorua
May 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Postgraduate Diploma

Toi Ohomai Institute of Technology

Deze kwalificatie is bedoeld voor studenten die aan wetenschappelijk onderzoek en praktijk op de hoogte beheer te bevorderen. ... [+]

programma-informatie Collegegeld $ 19.950 Intakes februari, juli, november Minimum IELTS 6.5 met geen band minder dan 6,0 Duur (duur van de studie) 1 jaar doel programma

Deze kwalificatie is bedoeld voor binnenlandse en internationale studenten op zoek naar wetenschappelijk onderzoek en praktijk op de hoogte beheer te bevorderen. Het zal voortbouwen op eerdere undergraduate degree, graduate en post graduate studies en versterken carrière ambities binnen gebied van management, business, informatietechnologie, gezondheid of gastvrijheid.

De geavanceerde standaard waarop de afgestudeerde zal werken biedt de mogelijkheid om theorie en praktijk te articuleren binnen het management scope. Afgestudeerden zullen bezighouden met onafhankelijk onderzoek aantonen een gevorderd niveau van kennis, het gebruik van discourse analysis en kritische onderzoek in een relevante management context.... [-]

Nieuw-Zeeland Rotorua
July 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Hiermee professionals in leidinggevende functies te valuta te behouden en hun vakgebied te ontwikkelen door voortdurende professionele ontwikkeling. ... [+]

programma-informatie Collegegeld $ 19.950 Intakes februari, juli, oktober Minimum IELTS 6.5 met geen band score lager dan 6,0 Duur (duur van de studie) 1 jaar doel programma

De Postgraduate Diploma in de Toegepaste Professional Studies zullen de leerlingen in staat stellen hun kennis en beroepspraktijk verder in hun vakgebied van de praktijk. Studenten zullen in staat zijn om een ​​geavanceerde body van kennis toe te passen in een waaier van contexten die hun huidige ervaring en / of kwalificaties zal aanvullen. Deze kwalificatie stelt professionals in leidinggevende functies te valuta te behouden en hun vakgebied te ontwikkelen door voortdurende professionele ontwikkeling.... [-]

Nieuw-Zeeland Rotorua
July 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

International Education in Rotorua, New Zealand

Toi Ohomai – Rotorua Campus
Address
Mokoia Drive, Tihiotonga, Rotorua New Zealand
3046 Rotorua, Plentybaai, Nieuw-Zeeland
Website
Telefoonnr.
+64 7 346 8712
Toi Ohomai – Tauranga Campus
Address
70 Windermere Drive, Poike, Tauranga
3112 Tauranga, Plentybaai, Nieuw-Zeeland