Ntec - National Tertiary Education Consortium

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij NTEC

Welkom bij het Nationaal Hoger Onderwijs Consortium (NTEC). NTEC bestaat uit vier tertiaire providers, die allemaal zijn geregistreerd bij en erkend door de New Zealand Qualifications Authority (NZQA):

Concordia Institute of Business (CIB) National Technology Institute (NTI) National Institute of Education (NIE) Het College van Future Learning NZ (FutureCOL)

NTEC is gestructureerd, zodat alle scholen binnen de geïntegreerde organisatie te werken met gemeenschappelijke bestuurders volgens een gemeenschappelijk systeem voor kwaliteitsborging, zich te houden aan gemeenschappelijke waarden en opereren vanuit dezelfde campussen over verschillende locaties waar NTEC scholen programma's te leveren.

Studenten aan NTEC worden voorbereid voor een loopbaan in de boekhouding, het bedrijfsleven, informatica, koken, counseling, horeca, gezondheidszorg en opleiding op de werkplek. Concordia Engels Academy biedt een breed scala van het Engels-programma's, met inbegrip van algemene, zakelijke, academische, IELTS en TESOL (Leraren van het Engels naar Anderstaligen), en NTEC loopt ook korte gastvrijheid cursussen.

De belangrijkste NTEC campus is in het Auckland CBD, en we hebben ook campussen in Christchurch, Tauranga, en Hastings. Elke campus is gelegen in het centrum van de stad en heeft een gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, bibliotheken, winkelcentra en eetgelegenheden.

NTEC heeft een reputatie voor het zijn vriendelijk, zorgzaam en gastvrij, en heeft een multi-culturele medewerkers met ruime ervaring in het onderwijs voor internationale studenten. Docenten, begeleiders en ondersteunend personeel zijn blij om studenten te begeleiden en geven advies om hen te helpen het meeste uit hun studie en om hun volledige potentieel te bereiken.

De NTEC scholen zijn hoog presterende, goede kwaliteit onderwijsaanbieders, en dit wordt weerspiegeld in hun NZQA (New Zealand Qualifications Authority) externe evaluatie en evaluatieverslagen. Drie van de scholen - Concordia, National Technology Institute en het College van Future Learning NZ - hebben de hoogste mogelijke rating van categorie One, wat betekent dat NZQA is "zeer zeker" in hun leerprestaties.

Visie, Missie en Waarden

Locaties

Auckland

Address
HEAD OFFICE AND AUCKLAND CAMPUS,
Ntec Tower,
20 Hobson Street

911-312 Auckland, Auckland, Nieuw-Zeeland

Hastings

Address
HASTINGS CAMPUS,
304-308 Ellison Road

4122 Hastings, Hawke's Bay, Nieuw-Zeeland

Tauranga

Address
TAURANGA CAMPUS,
Durham Court,
146 Durham St

3110 Tauranga, Bay of Plenty, Nieuw-Zeeland

Christchurch

Address
CHRISTCHURCH CAMPUS,
289 Tuam Street,
Christchurch Central

8011 Christchurch, Canterbury, Nieuw-Zeeland