Nelson Marlborough Institute of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

NMIT Homepage binnenlands van NMIT NZ op Vimeo.

Nelson Marlborough Institute of Technology is een tertiaire onderwijsaanbieder van hoge kwaliteit die eigendom is van de overheid en is gevestigd op de top van het Zuidereiland in Nieuw-Zeeland.

Kia ora tatou

Al meer dan 100 jaar biedt Nelson Marlborough Institute of Technology kwalitatief hoogstaand hoger onderwijs voor studenten zoals jij. Onze internationaal getalenteerde medewerkers zijn volledig toegewijd om u de real-world vaardigheden en een erkende kwalificatie te geven om aan de carrière te beginnen die u verdient.

Ik weet dat je die toekomst hier bij NMIT zult vinden.

Liam Sloan, algemeen directeurSponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Onze geschiedenis

Tā mātou kōrero tuku iho

Al meer dan 110 jaar biedt NMIT hoger onderwijs in de top van het zuiden. We hebben onze oorsprong in de Nelson Technical School, die in 1905 in Hardy Street, Nelson werd geopend.

Nelson Technical School wordt geopend

De Nelson Technical School (de voorloper van NMIT) werd opgericht in 1904 en het gebouw werd ontworpen door Stead Ellis, een opgeleide architect en secretaris van de Nelson Education Board. De deuren openden in 1905 en boden aanvankelijk lessen in koken, engineering, houtbewerking, handel, ambacht, secretarieel en loodgieterij. Het land waarop het gebouw staat, werd geschonken door Nelson City Council en de bouw werd geleid door John Scott Jnr voor £ 1124. In 1930 werd de Technische School samengevoegd met Nelson College met veel parttime hobbylessen en een paar beroepsopleidingen. Nelson Polytechnic werd officieel een technisch instituut in 1971.

Ondersteuning van de belangrijkste industrieën in de regio

Vanaf het begin voelde men dat de toekomst van het instituut lag bij de belangrijkste industrieën in de regio. In de loop der jaren zijn er nieuwe programma's gekomen en gegaan, maar onze focus is altijd gebleven op het bieden van training ter ondersteuning van belangrijke lokale industrieën en diensten.

Een tijd van uitbreiding

In de jaren 1980 en 90 breidde Nelson Polytechnic haar activiteiten uit in Tasman en Marlborough. In 1985 huurden Nelson Polytechnic en Blenheim Borough Council land in Budge Street, Blenheim van de lokale tuinbouwer Ralph Ballinger en het $ 300.000 Ballinger Tuinbouwcentrum werd het jaar daarop geopend. Dit werd later de Marlborough-campus die zich in de jaren 1990 / begin 2000 uitbreidde met de ontwikkeling van nieuwe programma's op gebieden zoals wijnbouw en wijn- en luchtvaarttechniek. Nelson Polytechnic opende ook nieuwe campussen in Richmond (1988) en in Motueka (1989). In 1992 begonnen we voor het eerst onderwijs op graadniveau aan te bieden, met de introductie van de Bachelor of Commerce. In 1995 werd de Richmond-campus verplaatst van Salisbury Road naar een nieuw terrein van 4,5 hectare in Lower Queen Street met programma's gericht op tuinbouw, bosbouw en andere primaire industrieën. De Motueka-campus werd gesloten in 1993, met een aantal programma's verplaatst naar Richmond of Nelson.

Nelson Polytechnic wordt Nelson Marlborough Institute of Technology

In 2000 hebben we onze naam veranderd van Nelson Polytechnic in Nelson Marlborough Institute of Technology , om onze bredere regionale focus beter weer te geven. Eind 2006 werden alle programma's die op de campus van Richmond werden uitgevoerd, teruggebracht naar Nelson en werd de campus van Richmond verhuurd aan een andere trainingsaanbieder, Skills Update, die trainingsprogramma's vanaf de site bleef uitvoeren.

Internationaal onderwijs

Sinds het midden van de jaren negentig hebben we een aanzienlijk aantal internationale studenten aangetrokken. We hebben ook offshore-partnerschappen gevormd met een aantal instellingen in Amerika, Brazilië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden.

NMIT vandaag

Vandaag wordt het hoger onderwijs voortgezet in de Top van het Zuiden. Wij zijn de grootste aanbieder van opleidingen en trainingen in de regio Nelson-Marlborough en leveren een substantiële bijdrage aan de regionale economie. We bieden meer dan 100 kwalificaties van certificaat tot postdoctoraal niveau en we hebben specialismen ontwikkeld op gebieden zoals aquacultuur, maritiem / marien, wijnbouw

Een buitengewone NMIT

120896_NMIT-Strategy2.png

Onze strategische doelen

Educatief opvallen

NMIT stoot boven zijn gewicht.

Internationaal erkend, zijn we een opvallende opvoeding in het tertiaire onderwijsnetwerk van Nieuw-Zeeland; een NZQA Categorie 1-aanbieder in de top 25% van Institutes of Technology en Polytechnics voor cursus- en kwalificatieresultaten - een positie waar we trots op zijn.

We helpen mensen om van het ene kwalificatieniveau naar het volgende te gaan, door barrières weg te nemen die mogelijk in de weg staan. Leerlingen doen het hier goed omdat de focus ligt op "prestatie door iedereen".

Wetende dat perfectie een reis is, luisteren we actief om de NMIT-ervaring te verbeteren.

Uitzonderlijke beroepskansen

Deuren open voor afgestudeerden van NMIT.

Met input van de industrie en een vinger aan de pols, leren onze gepolijste programma's wat mensen nodig hebben om het goed te doen in hun gekozen roeping. Werkgevers willen onze leerlingen voor stages, omdat ze na hun kwalificatie klaar zijn om te werken.

We zijn efficiënt en behendig, gaan met de tijd mee om onze programmagebieden te versterken en dragen met trots het label 'provider of choice' voor een aantal sectoren.

In het bijzonder, met een grote kans om een baan te krijgen na het afstuderen, zoeken mensen onze door de industrie ondersteunde specialismen, zoals aquacultuur, maritiem, luchtvaarttechniek, conservatie, wijnbouw en wijnbereiding.

Gemotiveerde en slimme teams

NMIT is een geweldige plek om te werken.

De beste mensen kiezen ervoor om bij NMIT te werken; leiders die slim en gemotiveerd zijn om kansen te zoeken en problemen op te lossen; mensen waarin we investeren en wiens successen alom worden gevierd.

Bij ons unieke wervingsproces zijn mensen van over de hele campus betrokken, inclusief studenten, die helpen bij het bouwen van een team van onderlegde docenten die goed geïnformeerde programma's leveren op een moderne werkplek.

We zijn inclusief en flexibel en leven onze waarden van Manaakitanga en Pono na.

Actieve samenwerking

NMIT is altijd een actieve teamspeler.

Op de hoogte zijn helpt ons relevant te blijven voor wat schoolverlaters zoeken en wat nodig is op de werkplek. Inzicht in ons streven om afgestudeerden ter wereld en op het werk klaar te maken, werken anderen graag met ons samen om onze programma's te verbeteren en ons te betrekken bij regionale initiatieven.

We werken samen met andere technische instituten en polytechnics, onderwijzen sommige van hun programma's en delen kennis en middelen. Evenzo hebben we sterke relaties met NZQA en TEC, omdat we samenwerken om ervoor te zorgen dat het beste beschikbaar is voor studenten.

Financiële geschiktheid

NMIT is een ervaren financieel manager.

Financieel fit zijn is cruciaal voor onze reputatie, aantrekkelijkheid als werkgever en ons vermogen om te investeren in onze mensen, infrastructuur, campussen en onderzoek en ontwikkeling.

De financiële reis van NMIT is transparant - van robuuste budgetbepaling tot regelmatige beoordelingen en herprognoses gedurende het hele jaar. Met krachtige gegevens binnen handbereik zijn onze afdelingen verantwoordelijk voor het nemen van de juiste beslissingen, het bijhouden van hun eigen financiën en het bekijken van hoe deze in het grotere geheel passen.

We willen bestaande inkomstenstromen uitbreiden en nieuwe toevoegen. Een belangrijk onderdeel van ons werk is het Capital Asset Management (CAM) Plan, dat onderzoekt hoe we ons land beter kunnen gebruiken om in de toekomst te investeren.

Klaar voor de toekomst

NMIT is goed voorbereid op vandaag en morgen.

We begrijpen wie de toekomstige leerling is en wat hij nodig heeft. Daarom zijn we goed uitgerust met moderne technologie, die digitale hulpmiddelen omarmt die flexibel en nuttig zijn voor het werk en de levensstijl van mensen.

Het Capital Asset Management (CAM) -plan helpt ons onze fysieke ruimte beter te begrijpen - hoe ons onroerend goed nu en door wie wordt gebruikt en hoe onze multifunctionele voorzieningen in de toekomst moeten worden gebruikt. Het ondersteunt onze routekaart voor campussen in Nelson en Marlborough, zodat we het beste kunnen leveren voor onze leerlingen en voor ons, terwijl we ons effectief verbinden met de stad en de stad.

Locaties

Nelson

Address
Hardy Street,322
7010 Nelson, Nelson, Nieuw-Zeeland

Richmond

Address
390 Lower Queen Street
7020 Richmond, Tasman, Nieuw-Zeeland

Blenheim

Address
85 Budge Street
7240 Blenheim, Marlborough, Nieuw-Zeeland