Lees de Officiële Beschrijving

NZMA levert werkgerelateerde beroepsopleiding op 11 campussen in Nieuw-Zeeland voor 4.500 studenten per jaar op het gebied van gastvrijheid, koken, zaken doen, diensten, farmacie en gezondheid.

NZMA ernaar onze studenten te ondersteunen bij het behalen van het beste van hun studie, met meer dan 80% van onze afgestudeerden die naar een baan of een hogere studie gaan *.

Waarom voor ons kiezen?

NZMA maakt deel uit van de hogescholen van ACG; wij zijn een leverancier van hoogwaardige educatieve diensten. NZQA heeft ons gerangschikt als een categorie 1-aanbieder, wat hun hoogste rangorde is.

Voordeel voor studenten

 • Kleine klasgroottes
 • Leuke, ondersteunende leeromgeving
 • Geweldige docenten met veel ervaring in de sector
 • Beroepsmatige, op de industrie gebaseerde training geeft je echte vaardigheden op de werkplek
 • Topkwaliteit faciliteiten
 • Authentieke trainingsomgevingen op elke campus (bars, restaurants, door studenten gerunde cafés en volledig operationele contact center suites om er maar een paar te noemen)
 • NZQA-geaccrediteerde kwalificaties
 • Partnerschappen met het bedrijfsleven - wij zijn de voorkeursleverancier van opleidingen voor veel toonaangevende werkgevers in NZ
 • Kansen voor werkervaring
 • Gratis NZMA via NZMA Careers
 • Pathways om verder te studeren, zowel binnen NZMA als aan universiteiten in Nieuw-Zeeland en het buitenland

Onze campussen

Al onze campussen zijn volledig uitgerust met speciaal gebouwde topfaciliteiten. Van bars, cafés en commerciële keukens tot winkels met winkels, suites met live contact centers en bouwworkshops - onze realistische werkplektrainingen zorgen ervoor dat je je werk sneller klaarmaakt.

Algemene toelatingseisen;

Leeftijd: De minimumleeftijd voor internationale studenten die studeren aan NZMA is 17 *.

Vereisten: sommige programma's hebben specifieke academische of vaardigheidsvereisten. Vaak kan aan deze worden voldaan door een programma op een lager niveau te voltooien. Controleer NZMA .ac.nz voor details over alle toelatingseisen.

Engelse taalvaardigheid: je moet een niveau van Engelse taalvaardigheid aantonen dat voldoet aan de IELTS-vereiste voor je studieniveau. Er zijn veel alternatieve manieren om je vaardigheidsniveau aan te tonen. Uw inschrijvingsadviseur helpt u bij dit proces. Bij trappen moet u aantonen dat u voldoet aan het IELTS-niveau of het equivalent van het hogere programma waar u trapt in *

* Raadpleeg specifieke toelatingseisen.

Specifieke toelatingseisen;

Diploma Programma in Toegepast Gastvrijheid Management (Niveau 6)

Dit programma omvat het Level 5 New Zealand Diploma in Hospitality Management.

Leeftijd: 17 Vereisten: voltooid het equivalent van Nieuw-Zeeland jaar 12 en / of een overeengekomen equivalent. IELTS: Academic 6.0 (geen band kleiner dan 5.5)

Diploma in toerisme en hotelmanagement (niveau 7)

Leeftijd: 18 Vereisten: relevante kwalificatie, bijv. Gastvrijheid (niveau 6), OF relevante werkervaring (minstens 1-2 jaar als begeleider in een hotel of toeristische omgeving). IELTS: Academic 6.0 (geen band kleiner dan 5.5)

Certificaat van Nieuw-Zeeland in apotheektechnicus (niveau 5)

Leeftijd: 18 Toelatingseisen: jaar 12-13 academische prestatie, of aanvullende tertiaire kwalificatie, of demonstratie van gelijkwaardige vaardigheden en kennis. IELTS: Academic 6 (geen band minder dan 5.5)

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

NZMA

Dit programma is ideaal als je je richt op een carrière in hospitality management, of als je al ervaring hebt met gastvrijheid in de voorhoede en je je carrière graag naa ... [+]

80 weken

Dit 80 weken NZMA programma wordt aangeboden op Auckland Sylvia Park Campus in NZMA .

Wat zal ik leren?

Dit programma is ideaal als je je richt op een carrière in hospitality management, of als je al ervaring hebt met gastvrijheid in de voorhoede en je je carrière graag naar een hoger niveau wilt tillen en je wilt doorstromen naar management.

Programma-inhoud omvat:

De eerste helft van het programma bestaat uit klasgebaseerde modules, en in de tweede helft van het programma vergroot u de kennis en vaardigheden van uw hospitality-activiteiten door een voltijdse stage (geschiktheidseisen van toepassing) of campusgebaseerde modules.

Semester één:... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Auckland
June 2019
Voltijd
80 weken
Campus
Lees meer in Nederlands