Lees de Officiële Beschrijving

NSIA maakt deel uit van de beroepsopleidingen van ACG; wij zijn een leverancier van hoogwaardige educatieve diensten. Wij zijn een categorie 1 bekroonde gastvrijheid en kookacademie die de industrie sinds 2001 voorziet van zeer bekwame afgestudeerden.

Gevestigd in het centrum van Auckland, bieden we studenten een omgeving met meerdere bronnen met ultramoderne faciliteiten om het toekomstige succes van onze studenten te verbeteren. We streven naar wereldwijde excellentie in de duurzame voorbereiding van studenten op de toekomst waarnaar ze streven.

NSIA is een NZQA-goedgekeurde onderwijsaanbieder die een reeks kwalificaties biedt op niveau 3, 4 en 5 voor de drie disciplines koken, bakken en gastvrijheid. De kwalificaties die we aanbieden zijn van uitstekende kwaliteit en onze afgestudeerden staan ​​hoog aangeschreven in de branche. Als gaststudent bij NSIA wordt u onderwezen door bekwame en toegewijde docenten die u voorbereiden op de horeca. U kunt gebruikmaken van de branchelinks van NSIA, die van onschatbare waarde zullen blijken bij het zoeken naar werk na het afstuderen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

NSIA - The Professional Hospitality Academy

Dit programma breidt het niveau 4-certificaat uit en biedt studenten meer mogelijkheden in geavanceerde culinaire technieken. Het is ook ideaal voor mensen met bestaande ... [+]

Dit programma breidt het niveau 4-certificaat uit en biedt studenten meer mogelijkheden in geavanceerde culinaire technieken. Het is ook ideaal voor mensen met bestaande kookervaring die al basisvaardigheden hebben opgedaan om rechtstreeks naar het diplomasiveau te gaan.

Wat zal ik leren?

Keuken management:

Een inleiding tot academisch schrijven stelt studenten in staat om evaluaties te voltooien. Leer sleutelvaardigheden op het gebied van financieel management, human resources, personeelsontwikkeling, bedrijfsethiek, zakelijke relaties en wettelijke vereisten binnen de horeca. Keukenproductiesystemen: onderzoek historische culinaire invloeden op voedingsproducten en vergelijk ambachtelijke methoden met massaproductie. De onderwezen praktische vaardigheden omvatten het koken en presenteren van een reeks geavanceerde voedingsmiddelen, met behulp van een verscheidenheid aan productiemethoden.... [-]

Nieuw-Zeeland Auckland
Juni 2020
Engels
Voltijd
50 weken
Campus
Lees meer in Nederlands