Le Cordon Bleu New Zealand

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Nieuw Zeeland

Al meer dan 120 jaar staat de naam Le Cordon Bleu synoniem voor culinaire uitmuntendheid. Hier in Nieuw-Zeeland bieden we een intensieve training voor aspirant-koks en studenten die een carrière in de voedings- en horecabranche willen. We combineren het beste van de nieuwe wereldinnovatie en de lokale keuken met de principes, technieken en artisticiteit van de Franse tradities.

Waarom Nieuw-Zeeland?

Neem de eerste stappen in de richting van het realiseren van uw ambities in ons internationale flagship-instituut in het hart van Wellington, Nieuw-Zeeland, waar u geïnspireerd zult worden om uw passie voor culinaire kunsten en hospitality management te ontwikkelen onder leiding van onze chefs en docenten. Le Cordon Bleu New Zealand Chef-koks uit Le Cordon Bleu New Zealand zijn beiden klassiek geschoolde en gekwalificeerde leraren, terwijl onze docenten een schat aan kennis inbrengen die is opgedaan door jarenlange ervaring in zowel het onderwijs als de horeca.

Ons gebouw beschikt over ultramoderne faciliteiten om u te voorzien van de nieuwste en meest innovatieve mogelijkheden in culinaire en gastvrijheidseducatie.

We kopen lokale producten en ingrediënten voor gebruik tijdens praktische sessies en demonstraties en beoordelen voortdurend onze leveranciers om ervoor te zorgen dat u de beste ingrediënten krijgt. Door onze studenten gespecialiseerde artikelen aan te bieden, leer je om je zintuigen en technieken te ontwikkelen met hoogwaardige ingrediënten om je voor te bereiden op de professionele omgeving.

programma's

Le Cordon Bleu New Zealand biedt een scala aan kwalificaties op alle niveaus - Certificaten, Diploma en Undergraduate Degree-programma's. Onze prestigieuze kwalificaties in Culinary Arts and Hospitality Management, afgestudeerden die beschikken over passie, gedrevenheid en vaardigheid, zijn in staat om de top van hun vak te bereiken en beginnen aan een internationale carrière in de voedings- en horecabranche.

Beurzen

Le Cordon Bleu biedt studiebeurzen voor studenten met een echte toewijding en passie voor de Culinary Arts. Bekijk onze beurzen en volg je culinaire dromen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Certificaten » Bekijk Diploma's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

Basic Cuisine-certificaat

Campus Voltijd 10 weken January 2019 Nieuw-Zeeland Wellington

Het Basic Cuisine-programma (Basic Certificate) opent de deur naar de avonturen van de Franse keuken. Vanaf dag één begin je de basisvaardigheden onder de knie te krijgen: van hoe je een mes op de juiste manier vasthoudt, hoe je groenten schilt of hoe je een kip moet verdelen. [+]

Basic Cuisine-certificaat

Het Basic Cuisine-programma (Basic Certificate) opent de deur naar de avonturen van de Franse keuken. Vanaf dag één begin je de basisvaardigheden onder de knie te krijgen: van hoe je een mes op de juiste manier vasthoudt, hoe je groenten schilt of hoe je een kip moet verdelen. Naarmate de term vordert, worden technieken op elkaar gelaagd en worden ze complexer. Demonstraties worden meer menu-georiënteerd en bevatten elementen als organisatie, voorbereiding, balans en timing. Studenten leren ook hoe ze specerijen, kruiden en specerijen moeten gebruiken en integreren in hun recepten en produceren een verscheidenheid aan smaken die de bereide gerechten aanvullen. Als een solide basis in de basiskeuken, is dit programma zowel voor beginners als ervaren studenten.... [-]


Basic Pâtisserie-certificaat

Campus Voltijd 10 weken January 2019 Nieuw-Zeeland Wellington

Het Basic Pâtisserie-programma (Basic Certificate) is ontworpen om u een sterke basisbasis te bieden voor het opbouwen van uw vaardigheden en kennis binnen de horeca. Deze opwindende cursus laat je kennismaken met de verschillende concepten, eigenschappen en toepassingen van Pâtisserie terwijl je geleidelijk leert een brede selectie van cakes, desserts en gebak te bereiden. [+]

Basic Pâtisserie-certificaat

Het Basic Pâtisserie-programma (Basic Certificate) is ontworpen om u een sterke basisbasis te bieden voor het opbouwen van uw vaardigheden en kennis binnen de horeca. Deze opwindende cursus laat je kennismaken met de verschillende concepten, eigenschappen en toepassingen van Pâtisserie terwijl je geleidelijk leert een brede selectie van cakes, desserts en gebak te bereiden. De demonstratie- en praktische sessies leiden u stap voor stap door de basis van de Franse patisserie.

4 innames per jaar: januari, april, juli, oktober (of eind september)Belangrijke informatieDuur: 10 wekenPrijs: NZD $ 12.500 (wijzigingen voorbehouden)Kosten omvatten: 2x uniformen (jas, broek, hoed, stropdas), WÜSTOF mesgereedschapskist, alle ingrediënten, cursusmateriaal, examens, afstuderenUren per week: ongeveer 20-25 uurToelatingseisen: IELTS 5.0, zonder band lager dan 5,016 jaar oud (geen maximumleeftijd)cursus details... [-]

Diploma

Diplôme Avancé Culinaire

Campus Voltijd 9 maanden April 2019 Nieuw-Zeeland Wellington

De focus van het programma ligt op de voorbereiding en service van Franse klassieke en hedendaagse gerechten met geavanceerde klassieke en hedendaagse Franse technieken en theoretische kennis. [+]

Overzicht

De focus van het programma ligt op de voorbereiding en service van Franse klassieke en hedendaagse gerechten met geavanceerde klassieke en hedendaagse Franse technieken en theoretische kennis. Diplôme Avancé Culinaire studenten krijgen waardevolle live- en realtime-ervaring tijdens het bereiden van een dégustatiemenu tijdens de Brasserie-week. Aanvullende theoretische vakken worden naast praktische lessen in de eerste twee termen bestudeerd en deze kennis wordt vervolgens tijdens de stage in de laatste periode toegepast. Theorieonderwerpen beschrijven het belang van planning en bewaking van de werkstroom en benodigdheden in een commerciële keuken en het beheer van operationele procedures en nalevingsvereisten voor operationele rollen. Ook inbegrepen is de theorie van het selecteren en toepassen van personeelsstrategieën om prestatiedoelstellingen te behalen en het beheer van personeelsrelaties voor operationele rollen.... [-]


Diplôme De Cuisine

Campus Voltijd 9 maanden January 2019 Nieuw-Zeeland Wellington

De succesvolle afronding van de Basis-, Midden- en Superior Cuisine-certificaten resulteert in de toekenning van het Diplôme de Cuisine. Je leert de vaardigheden te beheersen die nodig zijn om fijne keukengerechten te maken door een combinatie van demonstraties, praktische sessies en theorielessen, en kennis te vergaren van onze klassiek geschoolde chef-koks die ervaring hebben op hogere posities in 's werelds beste keukens en restaurants met Michelin-sterren. [+]

Overzicht

De succesvolle afronding van de Basis-, Midden- en Superior Cuisine-certificaten resulteert in de toekenning van het Diplôme de Cuisine. Je leert de vaardigheden te beheersen die nodig zijn om fijne keukengerechten te maken door een combinatie van demonstraties, praktische sessies en theorielessen, en kennis te vergaren bij onze klassiek geschoolde chef-koks die ervaring hebben op hogere posities in 's werelds beste keukens en restaurants met Michelin-sterren.

Onze keukenchefs leiden demonstraties om u te laten zien hoe u gerechten kunt bereiden volgens de hoogste professionele standaard. Je krijgt dan de taak om te repliceren wat je hebt gekregen in een van onze toegewijde keuken praktische keukens.... [-]


Diplôme De Pâtisserie

Campus Voltijd 9 maanden January 2019 Nieuw-Zeeland Wellington

Succesvolle afronding van de Basic, Intermediate en Superior Pâtisserie-certificaten resulteert in de toekenning van het Diplôme de Pâtisserie (NZQF Niveau 4-certificaat in gebak). Je leert de nodige vaardigheden te beheersen om fijne patisseriefaciliteiten te creëren door een combinatie van demonstraties, praktische sessies en theorielessen, waarbij je kennis opdoet van onze klassiek geschoolde Franse chef-koks die ervaring hebben op topposities in 's werelds beste keukens en Michelin-sterrenrestaurants. [+]

Overzicht

Succesvolle afronding van de Basic, Intermediate en Superior Pâtisserie-certificaten resulteert in de toekenning van het Diplôme de Pâtisserie (NZQF Niveau 4-certificaat in gebak). Je leert de nodige vaardigheden te beheersen om fijne patisseriefaciliteiten te creëren door een combinatie van demonstraties, praktische sessies en theorielessen, waarbij je kennis opdoen bij onze klassiek geschoolde Franse chef-koks die ervaring hebben op hogere posities in 's werelds beste keukens en Michelin-sterrenrestaurants.

Onze banketbakkers leiden demonstraties om u te laten zien hoe u gerechten kunt bereiden volgens de hoogste professionele standaard. U krijgt dan de taak om te repliceren wat u in een van onze toegewijde praktische keukens van Pâtisserie bent getoond.... [-]


Le Grand Diplôme

Campus Voltijd 18 maanden January 2019 Nieuw-Zeeland Wellington

Succesvolle afronding van de Diplôme de Cuisine [+]

Overzicht

Succesvolle afronding van de Diplôme de Cuisine

Onze chef-koks Le Cordon Bleu leiden demonstraties om u te laten zien hoe u gerechten kunt bereiden volgens de hoogste professionele standaard. Je krijgt dan de taak om te repliceren wat je hebt gezien in een van onze praktische keukens.

4 innames per jaar: januari, april, juli, september

Belangrijke informatie

Looptijd:

18 maanden

(3x 10 weken certificaten in Basic, Intermediate

(3x 10 weken Certificaten in Basic, Gemiddeld

Prijs:

NZD $ 35.500 / per jaar * OF NZD $ 68.700 volledige betaling (korting van $ 2.300) *

Kosten zijn inclusief:

2x uniformen (jas, broek, hoed, stropdas), ZWILLING mesgereedschapsset, alle ingrediënten, cursusmateriaal, examens, afstuderen... [-]


Contact

Adres 52 Cuba Street Te Aro , Wellington
6011 Wellington, Wellington, Nieuw-Zeeland