Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WIE WE ZIJN

Elite Management School

- De pionier University Degree Pathway Provider in Wellington, Nieuw-Zeeland

EMS heeft een NZQA volledig geaccrediteerd boutique taal en business school gevestigd in het centrum van Wellington sinds 2003. (NZQA heeft vertrouwen in onze educatieve prestaties en mogelijkheden voor zelfevaluatie)

EMS is goedgekeurd en gefinancierd door de Tertiary Education Commission (TEC) en het ministerie van Sociale Ontwikkeling voor opleiding en bijscholing.

EMS is tot oprichting van universitaire graad Pathways , die zowel tijd als geld effectief en trots op te slaan voor studenten uitgegroeid tot de pionier universitair diploma Pathway provider in Wellington.

WAT WE AANBIEDEN

EMS is toegewijd aan het realiseren van uw gewenste toekomst door u de pionier universitaire graad Pathway programma's te bieden via onze articulatie-overeenkomsten met topuniversiteiten in Nieuw-Zeeland.

EMS biedt tot 120 credits overdracht articulatie overeenkomsten aan zakelijke graden aan Massey University, Auckland University of Technology (AUT) en Institutes of Technology waaronder WelTec en Whitireia. Gekwalificeerde EMS-afgestudeerden kunnen direct aan het tweede studiejaar van de universiteit beginnen en binnen twee jaar een bedrijfsdiploma behalen. EMS streeft ook naar diploma's voor IT, toerismebeheer, boekhouding en financiën die ook leiden tot de relevante graden van haar academische partneruniversiteiten.

EMS biedt NZQA-goedgekeurde Nieuw-Zeelandse certificaat Engelse taal (NZCEL) niveau 3 en 4 programma's die door universiteiten in Nieuw-Zeeland algemeen worden aanvaard als de vervangende toelatingscriteria van IELTS 5.5 of 6.0.

Als zij zich inschrijven voor NZCEL-diploma's, ontvangen studenten mogelijk een beurs ter waarde van $ 8.000 voor hun diplomastudie bij EMS.

EMS is ook een door NZQA goedgekeurd intern Engels testcentrum dat studenten meerdere instapmogelijkheden biedt voor academische prestaties.

WAAROM EMS

Waar een universiteit streeft naar academische excellentie en een polytechnische voorbereiding op afgestudeerden die klaar zijn voor werk, ELITE, biedt u beiden in een zorgzame omgeving waarin elke individuele student er toe doet. We richten ons erop iedereen te helpen om klaar te staan ​​voor de carrière via ons goed doordachte educatieve en gepersonaliseerde totaalondersteuningssysteem.

o Elite-educatie: speciale kleine klassen die een fundamenteel verschil maken (bijvoorbeeld diplomaklas 6-16 studenten).

o Gepersonaliseerde studentenondersteuning: wij zorgen voor studenten als unieke individuen met een verscheidenheid aan behoeften en doelen. Onze progressieve beoordelingen tijdens de educatieve reis van studenten zullen hun succes verzekeren.

STUDENTENONDERSTEUNING

We bieden een scala aan extra-curriculumactiviteiten, waaronder vrijwilligerservaring.


We bieden one-stop gratis service inclusief korting:

 • Universitaire overdracht en inschrijving
 • $ 1 espresso koffie
 • medische en reisverzekering
 • vliegticket
 • Tours in Nieuw-Zeeland, Australië en de VS


EIGENSCHAPPEN VAN DE LOKALE RUIMTE

Wellington, de veilige en vriendelijke hoofdstad van Nieuw-Zeeland, is de bestemming bij uitstek voor slimme, creatieve en ambitieuze studenten.

1) Onderwijssystemen van wereldklasse - Het onderwijssysteem van Nieuw-Zeeland staat op nummer 1 van de wereld door The Economist Intelligence Unit voor het aanbieden van toekomstgericht onderwijs voor zijn jeugd. Wellington heeft veel geweldige opties, van school tot universiteit met wereldranglijst.

2) Wellington is de enige erkende hoofdstad van de ' veilige gemeenschap ' ter wereld. Het is een veilige en vriendelijke plek om naar huis te bellen. Studenten hier genieten van een veilige omgeving om te wonen, werken en studeren.

3) Geweldige kwaliteit van leven - Wellington is wereldberoemd als een geweldige plek om te wonen, Wellington is door Lonely Planet door 'Lonely Planet' de coolste kleine hoofdstad ter wereld genoemd en door Deutche Bank uitgeroepen tot de beste plek ter wereld om te wonen. Mensen die in Wellington wonen, beoordelen hun eigen kwaliteit van leven zeer hoog, met 87% van de inwoners die een goede kwaliteit van leven melden. Het is een geweldige plek om een student te zijn. Het is klein genoeg om een vriendelijke Nieuw-Zeelandse ervaring te krijgen, met een levendige stad die genoeg te doen heeft.

4) Compacte en bewandelbare stad - Drie universiteiten van wereldklasse liggen op minder dan 15 minuten lopen van het centrum van Wellington, net als vele andere tertiaire aanbieders en scholen. Wellington is ook goed verbonden door een efficiënt en schoon trein- en busnetwerk - wat verklaart waarom Wellington het hoogste openbaar vervoer per hoofd van de bevolking in Nieuw-Zeeland heeft!

5) Tal van prachtige open ruimtes - Wellington's prachtige kustlijn, frisse lucht en open groene ruimtes betekenen de geweldige buitenrecreatie, sport

6) Diversiteit - ongeveer een derde van de inwoners van Wellington is buiten Nieuw-Zeeland geboren - de stad is een multicultureel centrum. Mensen van over de hele wereld kiezen ervoor om in Wellington te wonen, waardoor het een gevarieerde en opwindende plek is om te zijn.

7) Slimme hoofdstad - u zult zich direct thuis voelen omringd door de meest hoogopgeleide bevolking van het land. 28% procent van de mensen in Wellington van 15 jaar en ouder heeft een bachelordiploma of hoger als hun hoogste kwalificatie, vergeleken met 20% nationaal.

8) High-tech kapitaal - We zijn de thuisbasis van vele innovatieve bedrijven zoals Weta Workshop en Weta Digital, Xero en Pik Pok, onderdeel van Wellington's snelgroeiende en digitale technologie-industrie. De regio heeft het grootste deel van de mensen die werkzaam zijn in kennisintensieve diensten in het land, waardoor dit een spannende plek is om te wonen en te studeren.

9) Wij zijn het Midden van Midden-aarde - In de volksmond bekend als het Midden van Midden-aarde, zijn wij de stad waar het maken van films tot leven komt. Het bekroonde talent in Wellington heeft bijgedragen aan projecten als Ghost in the Shell, The Hobbit, Pete's Dragon, Avatar, Krampus, King Kong, The Lord of the Rings-trilogie en nog veel meer.

10) Culinair kapitaal - We houden van eten! Wellington heeft naar verluidt meer restaurants, cafés en bars per hoofd van de bevolking dan New York City. Ontbreekt er voedsel uit uw thuisland? Raak niet in paniek - er zijn gespecialiseerde supermarkten en restaurants met eten uit de hele wereld. En als je echt van eten houdt, zorg er dan voor dat je deelneemt aan het Visa Wellington On a Plate-festival dat elk jaar in augustus wordt gehouden.

11) Festivalstad Nieuw-Zeeland - Wellington is een leuke en levendige plek om te wonen, met een kalender vol spannende evenementen. Van jaarlijkse festivals, culturele hoogstandjes, live optredens tot sportwedstrijden en alles daartussenin, u vindt er genoeg om u bezig te houden.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze EMS-familie en je te helpen je academische doelen in Nieuw-Zeeland te bereiken.

Ook geïnteresseerd in onze Engelse programma's:

Engels als tweede taalprogramma's:

 • Algemeen Engels (beginner tot pre-intermediair)
 • Engels Barista certificaat
 • Engelse sporten
 • Studiereis
 • Nieuw-Zeeland Certificaat Engelse taal (NZCEL) Niveau 3 (vervang IETLS 5.5)
 • Nieuw-Zeeland Certificaat Engelse taal (NZCEL) Niveau 4 (vervang IELTS 6.0)
 • Nieuw-Zeeland Certificaat Engelse taal (NZCEL) Niveau 4 (vervang IELTS 6.5) (wacht op goedkeuring)

Ga naar: www.ems.ac.nz

Locaties

Wellington

Address
Levels 3 , 4 & 6
Grand Central Tower
76-86 Manners Street
PO Box 24248, Wellington 6011
NEW ZEALAND

6011 Wellington, Wellington, Nieuw-Zeeland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden