Lees de Officiële Beschrijving

WIE WE ZIJN

EMS is een NZQA-geregistreerde en geaccrediteerde internationale educatieve provider gevestigd in Wellington, Nieuw-Zeeland.

Registratie van de kwalificatiebevoegdheid in Nieuw-Zeeland en schoolvermelding (NZQA heeft vertrouwen in onze onderwijsprestaties en vermogen tot zelfevaluatie)

Wat we aanbieden

Wij doen er alles aan om de door u gewenste toekomst mogelijk te maken door u de baanbrekende universitaire graad Pathway programma's aan te bieden via onze articulatieovereenkomsten met de beste universiteiten in Nieuw-Zeeland.

Onze missie: afgestudeerde loopbaangesprekken

We helpen elke student met de vakkennis, vaardigheden, inzetbaarheidscompetenties, waarden en attitudes die ze nodig hebben om een ​​zinvol verschil te maken voor hun toekomstige succesvolle loopbaan.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden dienen als een kompas voor hoe we ons gedragen en ons gedragen op het werk. We inspireren succes voor ieder van jullie door de deugd van onze kernwaarden:

  1. We waarderen succesvolle resultaten voor onze afgestudeerden - we zijn bij je op elke stap van de weg, wat er ook voor nodig is;
  2. We waarderen kwaliteit en uitmuntendheid - niets kan worden bereikt zonder hard werk en hoge normen;
  3. We hechten waarde aan openheid en transparantie - we geloven in het vroegtijdig oplossen van problemen;
  4. We waarderen het om deel uit te maken van de oplossing - we weten dat we op elkaar kunnen rekenen om ervoor te zorgen dat je slaagt;
  5. We hechten waarde aan een evenwichtige manier van leven - we zorgen voor u en onszelf door prestatie en geluk in het leven te omarmen.

Onze visie

Onze toekomst richt zich op het voortzetten van een succesvol track record als een vooraanstaande managementklare managementschool in Wellington en San Francisco.

WAAROM ELITE MANAGEMENT SCHOOL?

Waar een universiteit streeft naar academische excellentie en een polytechnische voorbereiding op afgestudeerden die klaar zijn voor werk, ELITE, biedt u beiden in een zorgzame omgeving waarin elke individuele student er toe doet. We richten ons erop iedereen te helpen om klaar te staan ​​voor de carrière via ons goed doordachte educatieve en gepersonaliseerde totaalondersteuningssysteem.

  • Elite-onderwijs: speciale kleine klasgroottes die een fundamenteel verschil maken (bijv. Diploma klas 6-16 studenten).
  • Career-Ready Graduate Profile: Ons CRGP-systeem motiveert u om uw studie net als een fulltime baan te behandelen. We bereiden je voor om met absolute zekerheid de echte werkwereld binnen te gaan.
  • Persoonlijke studentenondersteuning: wij zorgen voor u als unieke individuen met verschillende behoeften en doelen. Onze progressieve beoordelingen tijdens uw educatieve reis zullen ervoor zorgen dat u slaagt.
  • Een unieke en lonende ervaring: het is jouw keuze, je kunt het rendement op je opleiding maximaliseren via onze exclusieve Wellington / San Francisco Pathway .
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Leer Engels (elementair tot geavanceerd) terwijl je ook je Barista-vaardigheden ontwikkelt. EMS heeft een ervaren barista-trainer en de training vindt plaats in ons Gold ... [+]

Engels Barista-trainingsprogramma

Leer Engels (elementair tot geavanceerd) terwijl je ook je Barista-vaardigheden ontwikkelt. EMS heeft een ervaren barista-trainer en de training vindt plaats in ons Gold Wolf Café op de campus. Stagiair Baristas zorgt dagelijks voor koffie voor medewerkers en studenten van EMS, en ook voor andere bewoners van ons gebouw. Wellington staat bekend om zijn koffie en er zijn volop mogelijkheden om in de sector te werken.

Wie moet zich inschrijven?

EMS verwelkomt studenten in het programma die:

geïnteresseerd in het voldoen aan de Engelse toegangscriteria voor onze diplomaprogramma's of het studeren elders aan de universiteit of hogeschool in Nieuw-Zeeland; en,wil de koffiecultuur, levensstijl en koffie van Nieuw Zeeland ervaren en een onvergetelijke tijd beleven terwijl ze Engels studeren aan EMS.Toelatingseis... [-]
Nieuw-Zeeland Wellington
March 2020
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Het doel van dit programma is om Aotearoa New Zealand mensen te bieden met algemene en gespecialiseerde kennis en vaardigheden die kunnen worden toegepast op verschillend ... [+]

NZDB Programma Doel

Het algemene doel van dit programma is om leerlingen te inspireren en te transformeren door hen te voorzien van kennis, essentiële zakelijke vaardigheden, attitudes en waarden die ten grondslag liggen aan belangrijke leiderschaps- en managementfuncties in typische bedrijfsomgevingen.

Dit programma is ook bedoeld om Nieuw-Zeelandse bedrijfsentiteiten te voorzien van mensen die werkzaam zijn of kunnen zijn in managementfuncties op operationeel niveau en die kunnen bijdragen aan het management en het leiderschap van bedrijfsentiteiten om overeengekomen doelstellingen in een multiculturele omgeving te bereiken.

De cursus bestaat uit de volgende acht papers:

5200 zakelijke grondbeginselen5201 Professionele praktijk en communicatie in het bedrijfsleven5202 Bijdragen aan innovatie en verandering van bedrijven5210 Bedrijfsvoering beheren5211 Bedrijfsplanning5212 Toonaangevende zakelijke activiteiten en verandering5213 New Zealand Business Environment5214 Projecten beherenGraduate profiel... [-]
Nieuw-Zeeland Wellington
July 2019
Voltijd
Deeltijd
8 - 9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands