Lees de Officiële Beschrijving

ACG Education heeft kleuterscholen, scholen, universitaire Pathway programma's * en hogescholen op 50 campussen verspreid over drie landen. Met meer dan 17.000 studenten van elke leeftijd en elk niveau, zijn onze 1.300 medewerkers toegewijd om hen te helpen hun potentieel te ontplooien en een betere toekomst op te bouwen.

* University Pathways programma's worden geleverd door geregistreerde leveranciers van NZQA en het Ministerie van Onderwijs

Onze exclusieve Pathways programma's

Ga verder met een succesvolle studie aan een van de toonaangevende universiteiten in Nieuw-Zeeland met onze universitaire Pathway cursussen. Succesvolle afronding garandeert studenten toegang tot de Universiteit van Auckland, Auckland University of Technology (AUT) of Victoria University of Wellington.

Een gegarandeerde Pathway naar de universiteit

Studenten die met succes een van onze stichtingsprogramma's hebben afgerond en aan de toelatingscriteria voor een universitaire studie kunnen voldoen, hebben een gegarandeerd Pathway naar een niet-gegradueerde opleiding.

Exclusieve universitaire partnerschappen

We hebben exclusieve samenwerkingsverbanden met drie van de toonaangevende universiteiten van Nieuw-Zeeland: de universiteit van Auckland, de universiteit van Auckland (AUT) en de Victoria-universiteit van Wellington. Onze gespecialiseerde stichtingsstudieprogramma's combineren academisch leren in het door u gekozen onderwerp met Engelse taalontwikkeling en onafhankelijke studievaardigheden.

Gespecialiseerde cursussen, persoonlijke verzorging

Terwijl je de gespecialiseerde Universitaire Ingang en Engelse taalcursussen die je in New Zealand moet volgen, hebt gestudeerd, zul je een hoge mate van persoonlijke zorg en ondersteuning krijgen om het gemakkelijker te maken om ver van huis te studeren. Dit geeft je een uitstekende basis voor toekomstige universitaire studie - of een andere educatieve Pathway .

Pathways" src="https://cdn04.masterstudies.com/img/element_db/77/77730_Resized-ACG-Pathways-March2017-113.jpg" alt="ACG Pathways" />

Engelse studies

Onze gespecialiseerde Engelse scholen - ACG English School en The Campbell Institute - zullen je helpen te leren in een Engelssprekende academische omgeving en je het vertrouwen geven om je universitaire studie te volgen. Onze kwaliteitscursussen kunnen worden geïntegreerd in uw programma voor basisstudies.

Ondersteuning en studeren in het buitenland

Als u geen inwoner van Nieuw-Zeeland bent, dan is alt = "ACG Pathways helpt u zich te vestigen door iets te vinden dat geschikt is voor u om te leven, om uw reisarrangementen te maken en zelfs om part-time werk te vinden. je stichtingsstudies.

Onze gekwalificeerde docenten bieden persoonlijke aandacht en aanmoediging om u te helpen vooruitgang te boeken in uw cursus en uw academische doelen te bereiken.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Undergraduate Pathway

ACG Pathways

Het AUT-certificaat in Stichting Studies zorgt ervoor dat internationale studenten aan de toelatingseisen kunnen voldoen en zijn volledig voorbereid op de uitdagingen van ... [+]

Het AUT-certificaat in Stichting Studies zorgt ervoor dat internationale studenten aan de toelatingseisen kunnen voldoen en zijn volledig voorbereid op de uitdagingen van het AUT-programma.

Het succesvol behalen van het certificaat garandeert je deelname aan een AUT-bachelorprogramma. Het certificaat wordt ook erkend door alle andere universiteiten in Nieuw-Zeeland.

Er zijn drie-gangenopties, variërend van 6 tot 12 maanden, met vier startdatums per jaar - in januari, april, juli en oktober. Het curriculum omvat up-to-date specialistische kennisgebieden, kernopleiding Engels en onafhankelijke leervaardigheden.

De UP International College Campus ligt in het hart van Auckland, dicht bij de hoofdcampus van AUT, evenals een breed scala aan accommodaties en openbaar vervoer.... [-]

Nieuw-Zeeland Auckland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ACG Pathways

Dit basisprogramma, exclusief geleverd door UP International College New Zealand, bereidt internationale studenten voor op toegang tot de undergraduate degrees van de Uni ... [+]

Het University of Auckland Certificate in Foundation Studies zet studenten op het Pathway naar hun keuzevrijheid op de topuniversiteit van Nieuw-Zeeland.

Dit basisprogramma, exclusief geleverd door UP International College New Zealand, bereidt internationale studenten voor op toegang tot de undergraduate degrees van de University of Auckland, zodat zij niet alleen aan de toelatingseisen voldoen, maar ook goed zijn toegerust voor de uitdagingen van het niveau-niveauonderzoek. Deze cursus legt de basis voor succes.

Het University of Auckland-certificaat in Foundation Studies wordt gegeven op UP International College campus in het hart van de centrale zakenwijk van Auckland, dicht bij het openbaar vervoer en een breed scala aan accommodaties.... [-]

Nieuw-Zeeland Auckland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ACG Pathways

Dit Foundation Studies-programma zorgt ervoor dat je bereid bent om je gekozen bachelordiploma aan de Universiteit van Victoria te studeren. Je krijgt de nodige Engelse t ... [+]

Het Victoria Studies Foundation-programma van de Victoria University of Wellington wordt uitsluitend door ACG Education gegeven.

Dit Foundation Studies-programma zorgt ervoor dat je bereid bent om je gekozen bachelordiploma aan de Universiteit van Victoria te studeren. Je krijgt de nodige Engelse taal, academische kennis en leervaardigheden die je nodig hebt om uit te blinken in je toekomstige studies.

Na voltooiing van het programma, bent u verzekerd van een plaats aan de Victoria University. Dit programma wordt ook erkend door alle andere universiteiten in Nieuw-Zeeland.

Het programma biedt flexibiliteit met cursusopties van 6, 8 en 12 maanden (twee, drie of vier termen), afhankelijk van je academische achtergrond en vaardigheid in het Engels.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
Maart 2020
Engels
8 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands