ACG Pathways

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ACG Education heeft kleuterscholen, scholen, universitaire Pathway programma's * en hogescholen op 50 campussen verspreid over drie landen. Met meer dan 17.000 studenten van elke leeftijd en elk niveau, zijn onze 1.300 medewerkers toegewijd om hen te helpen hun potentieel te ontplooien en een betere toekomst op te bouwen.

* University Pathways programma's worden geleverd door geregistreerde leveranciers van NZQA en het Ministerie van Onderwijs

Onze exclusieve Pathways programma's

Ga verder met een succesvolle studie aan een van de toonaangevende universiteiten in Nieuw-Zeeland met onze universitaire Pathway cursussen. Succesvolle afronding garandeert studenten toegang tot de Universiteit van Auckland, Auckland University of Technology (AUT) of Victoria University of Wellington.

Een gegarandeerde Pathway naar de universiteit

Studenten die met succes een van onze stichtingsprogramma's hebben afgerond en aan de toelatingscriteria voor een universitaire studie kunnen voldoen, hebben een gegarandeerd Pathway naar een niet-gegradueerde opleiding.

Exclusieve universitaire partnerschappen

We hebben exclusieve samenwerkingsverbanden met drie van de toonaangevende universiteiten van Nieuw-Zeeland: de universiteit van Auckland, de universiteit van Auckland (AUT) en de Victoria-universiteit van Wellington. Onze gespecialiseerde stichtingsstudieprogramma's combineren academisch leren in het door u gekozen onderwerp met Engelse taalontwikkeling en onafhankelijke studievaardigheden.

Gespecialiseerde cursussen, persoonlijke verzorging

Terwijl je de gespecialiseerde Universitaire Ingang en Engelse taalcursussen die je in New Zealand moet volgen, hebt gestudeerd, zul je een hoge mate van persoonlijke zorg en ondersteuning krijgen om het gemakkelijker te maken om ver van huis te studeren. Dit geeft je een uitstekende basis voor toekomstige universitaire studie - of een andere educatieve Pathway .

Pathways" src="https://cdn04.masterstudies.com/img/element_db/77/77730_Resized-ACG-Pathways-March2017-113.jpg" alt="ACG Pathways" />

Engelse studies

Onze gespecialiseerde Engelse scholen - ACG English School en The Campbell Institute - zullen je helpen te leren in een Engelssprekende academische omgeving en je het vertrouwen geven om je universitaire studie te volgen. Onze kwaliteitscursussen kunnen worden geïntegreerd in uw programma voor basisstudies.

Ondersteuning en studeren in het buitenland

Als u geen inwoner van Nieuw-Zeeland bent, dan is alt = "ACG Pathways helpt u zich te vestigen door iets te vinden dat geschikt is voor u om te leven, om uw reisarrangementen te maken en zelfs om part-time werk te vinden. je stichtingsstudies.

Onze gekwalificeerde docenten bieden persoonlijke aandacht en aanmoediging om u te helpen vooruitgang te boeken in uw cursus en uw academische doelen te bereiken.

Locaties

Auckland

Address
345 Queen Street, Auckland
1010 Auckland, Auckland, Nieuw-Zeeland

Wellington

Address
Level 1, Wellington Railway Station, Bunny St, Pipitea, Wellington
6011 Wellington, Wellington, Nieuw-Zeeland