Schouten Global

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ons bedrijf

Globale partner, wereldwijde aanwezigheid

'Wereldklasse' is niet meer genoeg; Het is nu gewoon het minimum dat nodig is om in de markt van vandaag te spelen. Schouten Global staat alleen in staat om breed strategische ontwikkelingsbronnen te versmellen met de expertise van meer dan 700 professionele trainers en coaches over de hele wereld.

Feiten & cijfers

 • Opgericht in 1980
 • Leveringservaring in meer dan 60 landen
 • Prijswinnend voor klanttevredenheid en operationele uitmuntendheid
 • Voorkeursleverancier voor succesvolle multinationals
 • 100% aandacht
 • Eigenaar van Thema. Thema is een modern, gespecialiseerd uitgeverij dat zich richt op het verbeteren van het persoonlijke functioneren van mensen, met name mensen op de werkplek.Onze diensten

Schouten Global biedt een uitgebreide reeks leerdiensten, ontworpen om de vaardigheden van uw medewerkers te verbeteren en hun prestaties te verbeteren. Leid naar betere organisatorische gezondheid en verbeterde bedrijfsprestaties. Naast onze keystone-portefeuille, bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke behoefte, (executive) coaching en consultancy voor organisatieontwikkeling.

Globaal netwerk

Schouten Global werkt samen met de best-in-class facilitators, die zorgvuldig geselecteerd en gescreend zijn door onze afdeling Faculteit Management & Ontwikkeling. Afhankelijk van de vereisten van de klant passen we zorgvuldig overeen met facilitatoren met klanten, op basis van het juiste profiel, trainingsonderwerpen (inhoud), organisatorische en culturele aspecten en taalvereisten.

Vanuit ons wereldwijde netwerk van facilitatoren kunt u verwachten:

 • Uitmuntendheid in facilitator vaardigheden, gecontroleerd door peer- en / of client referenties
 • Relevante ervaring in het opleiden van essentiële leiderschapsvaardigheden, zoals beïnvloedingsvaardigheden, communicatievaardigheden, projectmanagement, enz.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in een zakelijke omgeving
 • Meer dan 10 jaar ervaring gerelateerde training in een multiculturele omgeving
 • Expertise in het onderwerp
 • Een globale mentaliteit
 • Vlotheid in het Engels en ten minste één lokale taal

We hebben bezorgervaring in meer dan 40 landen. Voor de landen waar we geen kandidaten in onze database hebben, zoeken we naar nieuwe facilitatoren via ons bestaande partner netwerk. Deze aanpak is in de afgelopen jaren zeer efficiënt en effectief.

Missie en Visie

Missie: Release en afstemming van de mogelijkheden van individuen, teams en organisaties.

Visie: 'Een schip is net zo sterk als zijn bemanning'.

De relatie tussen succes van een organisatie en het persoonlijke gedrag en het welzijn van zijn medewerkers heeft ons altijd gefascineerd. De kracht van het individu is aangetoond dat deze een beslissende factor is in het succes van een organisatie - en dat gedragstraining heeft hierbij een positieve bijdrage geleverd. Onze klanten hebben ervaring opgedaan op lange termijn investeringen in zachte vaardigheden, teamprestaties en leiderschap helpen bij het verbeteren van de bedrijfsresultaten. Vandaag delen we onze kennis en ervaring wereldwijd op, waardoor organisaties hun eigen 'gouden driehoek' opbouwen van betere resultaten, versnelde innovatie en verbeterde persoonlijke motivatie, tevredenheid en geluk.

Open cursussen

Schouten Global biedt een portfolio van open inschrijvingscursussen aan.

Co-Actieve Coaching (CTI)

Mensen veranderen, levensverandering: ontwikkeld door CTI (Coaches Training Institute), Co-Active Coaching wordt algemeen erkend als de meest strenge coach training en certificatie programma in de industrie.

Organisatie en Relatie Systems Coaching (CRR Global)

Het ORC ™ -programma is een baanbrekend model voor coachingrelatiesystemen in organisaties en groepen, teams, partnerschappen en koppels. Of dit nu gaat om zakelijk werk, partnerships of persoonlijke relaties, dit relatie systeemmodel is fundamenteel voor je werk.

De certificering van de leidingcirkelprofiel (TLCPC)

Ga verder dan leiderschapscompetenties: als coach wil je de beste resultaten voor je coachee. Het Leadership Circle Profile ™ is een krachtig 360º hulpmiddel dat meer dan alleen inzicht biedt in leercompetenties. Het geeft ook een diepgaand inzicht in de motivaties van je coachee, de onderliggende waarden en aannames, wat het begin is van een transformatie in leiderschapseffectiviteit.

Opleiding voor trainers

Versnel je carrière: tijdens de training voor trainers leert u de nodige vaardigheden om de softs vaardigheden van anderen te ontwikkelen.

Locaties

Zaltbommel

Address
Schouten & Nelissen
Van Heemstraweg West 5

5301 Zaltbommel, Gelderland, Nederlanden