Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Kings Bible and Business College (KBBC), zoals de naam aangeeft, is een kleine onderwijsinstelling die is gesteund met het doel christelijke theologie te bieden, evenals hedendaagse bedrijfseducatie door middel van onderwijs en onderzoek. De strategische bedoeling van KBBC is om zijn studenten te informeren en uit te rusten met diepgaande kennis van de christelijke theologie. Bovendien leert het ook hedendaagse bedrijfstheorieën en hun praktische toepassing die relevant zijn voor het oplossen van de overweldigende bedrijfsproblemen en ook het overwinnen van enorme zakelijke uitdagingen die bedrijven dagelijks tegenkomen.

Waarom KBBC?

Onderwijs in welke vorm (formeel of informeel) het ook wordt gegeven, is de sleutel tot menselijke ontwikkeling. Daarom is onderwijs een noodzaak voor de algehele ontwikkeling van mensen. De Bijbel vermeldt expliciet in Hosea 4: 6 dat mijn volk vergaat vanwege gebrek aan kennis. Met andere woorden, zonder kennis is de menselijke ontwikkeling beperkt. Dromen van veel mensen die wensen en ernaar streven om kennis te verwerven voor zelfontwikkeling, zijn echter in de meeste gevallen niet geactualiseerd, vanwege de enorme financiële kosten die formeel onderwijs met zich meebrengt. Om de enorme financiële problemen die albatrossen voor studenten bij de afronding van hun respectieve academische programma's helpen te verzachten, heeft KBBC ervoor gekozen om academische programma's aan te bieden via afstandsonderwijs, online leren en op het klaslokaal gebaseerde instellingen. KBBC gebruikt dus zowel conventionele als niet-conventionele methoden om kennis hoofdzakelijk over te dragen aan de hulp en ondersteuning van computertechnologie.

KBBC is van mening dat het combineren en combineren van deze verschillende manieren om studenten op te leiden zorgt voor flexibiliteit en minimaliseert de druk die veel studenten ondervinden in het kader van een gekozen studiegebied. Bovendien heeft de ervaring geleerd dat veel mensen de voorkeur geven aan een voltijdbaan en part-time academische opleidingen volgen en dat is de voorkeur waar KBBC voor staat. Daarom zijn wij bij KBBC toegewijd aan een opleiding binnen een flexibele en dynamische omgeving. KBBC trekt studenten uit alle landen van de wereld en mensen uit alle lagen van de bevolking. Ons personeel en de faculteit worden getraind door enkele van de prestigieuze seminaries en theologische hogescholen in de VS. Afgezien van de kwaliteit van het theologische onderwijs dat KBBC-faculteitsleden hebben verworven, heeft een ruime meerderheid van hen praktische ervaringen opgedaan als voorgangers en kerkleiders in hun denominaties.

De faculteit van de Business-afdeling bestaat uit docenten met hoogstaande graden die ook zijn behaald aan een aantal van de prestigieuze universiteiten in Europa en hebben ook enkele jaren ervaring opgedaan met lesgeven en ervaringen van sommige van deze universiteiten.

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Lidmaatschap en affiliatie

KBBC is lid van de Association of Christian Schools International (ACSI) en het Europese afstands- en e-learningnetwerk (EDEN), een dochteronderneming van het Worldwide Evangelical Seminary (WWES) Nova Scotia Canada en tevens lid van de British Academy of Management (BAM) .

Kings Bible and Business College (KBBC), zoals de naam aangeeft, is een educatieve instelling die is gesteund met het doel christelijke theologie te bieden, evenals hedendaagse bedrijfseducatie door middel van onderwijs en onderzoek. De strategische bedoeling van KBBC is om zijn studenten te informeren en uit te rusten met diepgaande kennis van de christelijke theologie. Bovendien leert het ook hedendaagse bedrijfstheorieën en hun praktische toepassing die relevant zijn voor het oplossen van de overweldigende bedrijfsproblemen en ook het overwinnen van enorme zakelijke uitdagingen die bedrijven dagelijks tegenkomen.

KBBC's Visie

Een hoogwaardige christelijke theologie-opleiding bieden die toegankelijk is voor alle leeftijdsgroepen die diepe en intieme kennis van de christelijke theologie wensen.

Onder theologie heeft KBBC de volgende kernwaarden:

 1. Christenen trainen en toerusten voor leiderschap in hun respectieve kerken met gedegen theologische kennis en Bijbelse interpretaties.
 2. Christenen doordrenken om vaardigheden te verwerven in kerkbestuur
 3. Om kerkleiders en christenen in het algemeen in staat te stellen motoren van evangelisatie te zijn door de verworven kennis.
 4. Op zakelijk gebied moet KBBC bedrijfsleiders trainen en voorbereiden die geschikt zijn om zakelijke kansen te benutten en de uitdagingen die zich in de onvoorspelbare zakelijke omgeving voordoen, onder controle te krijgen.

Met betrekking tot bedrijfseducatie brengt KBBC de volgende kernwaarden naar voren:

 1. KBBC streeft ernaar de ontwikkeling van individuele zakelijke vaardigheden en inzichten te maximaliseren door middel van kleine klassengroottes die een rijke en intieme relatie tussen faculteit en student bevorderen
 2. KBBC waardeert en koestert een holistische benadering van leren waarbij zowel theorie als praktijk krachtig worden nagestreefd en aldus activiteit en wetenschap bevorderen die essentiële instrumenten zijn voor het effectief ontwikkelen en positioneren van de bedrijfsleiders van morgen in de zakelijke omgeving
 3. Terbeschikkingstelling van toegankelijke en betaalbare bedrijfseducatie aan alle volkeren, culturen, leeftijden, geslachten en met diverse sociaal-economische achtergronden. Respect, tolerantie en acceptatie door en voor allen zijn sleutelwaarden die leren bevorderen.

KBBC's Mission Statement

KBBC is een lokaal tertiair instituut met wereldwijde focus dat hoogwaardige leeractiviteiten waarborgt die uiteindelijk leerlingen vormen en voorbereiden op toekomstig leiderschap op het door hen gekozen gebied van academisch streven. Ontdek en ontwikkel je talenten en vaardigheden door middel van onderwijs en voor dienstverlening aan de mensheid.

Faculteit van het bedrijfsleven

De introductie van flexibiliteit in de onderwijsprogramma's van KBBC bevordert de academische diepgang en verbetert ook de intellectuele breedheid die uiteindelijk de persoon voldoende kennis oplevert. KBBC-certificaatprogramma's kunnen in een korte periode van 2 weken tot 6 maanden worden uitgevoerd, afhankelijk van de aard en inhoud van de cursus. Diploma's hebben meestal een duur van 9 maanden tot 1 jaar (ongeveer 2 semesterperioden). De bacheloropleidingen duren maximaal 3 jaar. In zeldzame omstandigheden konden studenten hun programma's binnen 4 jaar afronden.

KBBC biedt de volgende programma's in het bedrijfsleven

 • Sociale media-certificaten
 • Diplomamarketing
 • BS Management
 • BS Bedrijfskunde
 • BS boekhouding
 • BS Finance
 • BA Internationale Betrekkingen
 • BA Media Communications

ACCA Accounts Professional Kwalificatie

We bieden ACCA Accountancy-cursussen aan. Door ACCA Accountancy te kwalificeren, bent u een wereldwijde accountant. Momenteel heeft ACCA 503.000 studenten in 179 landen van de wereld. Met andere woorden, ACCA is het meest algemeen erkende en geloofwaardige professionele boekhoudprogramma van de wereld.

De basiskwalificaties voor het volgen van ACCA Accountancy-cursussen;

 1. Degenen zonder ervaring en de vereiste kwalificaties kunnen beginnen met de basiscursussen (wordt nader toegelicht wanneer u contact opneemt met onze administratie)
 2. Degenen met 3 GCE's en 2 A niveaus in 5 afzonderlijke vakken, waaronder wiskunde en Engels of hun equivalent. Daarnaast is 3 jaar werkervaring vereist om 13 examens af te ronden (als er geen vrijstellingen worden gegeven) die tot 3 of 4 jaar kunnen duren.

Voordelen:

 1. Word student-lid van ACCA
 2. Flexibiliteit bij het bestuderen van het programma
 3. Kwalificatie wordt wereldwijd erkend
 4. ACCA UK staat altijd klaar om ondersteuning te bieden waar nodig
 5. Alleen betaling voor geregistreerde examens

Neem contact op met KBBC voor meer informatie over ACCA Accountancy Kwalificatie.

KLIK HIER om aan te vragen:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

Kings Bible Business College

Dit programma bereidt studenten voor op een carrière in het bedrijfsleven. Het beoordeelt de huidige strategieën kritisch, bouwt voort op bestaande theorieën en daagt stu ... [+]

OverzichtFaculteit van het bedrijfsleven

De introductie van flexibiliteit in de onderwijsprogramma's van KBBC bevordert de academische diepgang en verbetert ook de intellectuele breedheid die uiteindelijk de persoon voldoende kennis oplevert. KBBC-certificaatprogramma's kunnen in een korte periode van 2 weken tot 6 maanden worden uitgevoerd, afhankelijk van de aard en inhoud van de cursus. Diploma's hebben meestal een duur van 9 maanden tot 1 jaar (ongeveer 2 semesterperioden). De bacheloropleidingen duren maximaal 3 jaar. In zeldzame omstandigheden konden studenten hun programma's binnen 4 jaar afronden.

KBBC biedt de volgende programma's in het bedrijfsleven

Sociale media-certificatenDiplomamarketingBS ManagementBS BedrijfskundeBS boekhoudingBS FinanceBA Internationale BetrekkingenBA Media CommunicationsACCA Accounts Professional Kwalificatie... [-]
Nederlanden Den Haag
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Erasmusweg 8C, 2532 CP
Den Haag, Zuid Holland, Nederlanden