IES Abroad

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een hoog geladen kracht die je wereld zal verplaatsen.

Alles wat we doen is over de IES in het buitenland student. Onze veelbelovende team van studie in het buitenland van professionals gelooft in het creëren van eenmalige avontuurlijke avonturen die de verwachtingen overstijgen. Ons doel is om jaarlijks ongeveer 6000 studenten in het buitenland te roeien.

Van ons hoofdkantoor in Chicago naar onze 125+ studieprogramma's in het buitenland in meer dan 30 wereldwijde locaties wereldwijd creëren we authentieke wereldwijde educatie en levensbevredigende culturele ervaringen. We werken in IES in het buitenland omdat we geloven dat elke student de kans moet hebben om naar het buitenland te gaan - vooral in een leuke, veilige en superieure academische en culturele omgeving.

Wij geloven zo sterk in het vermogen van ons programma, dat we studenten actief aanwerven van diverse bevolkingen en jaarlijks meer dan 4 miljoen dollar aan beurzen verstrekken. We zijn er trots op dat onze studenten zo divers en spannend zijn als de landen waarin ze studeer.

Wie we zijn

Het Instituut voor het Internationaal Onderwijs van Studenten ("IES Abroad") Vertegenwoordigt een consortium van meer dan 235 Amerikaanse hogescholen en universiteiten. Als een non-profit organisatie van 501 (c) (3) heeft IES in het buitenland een volwaardige raad van bestuur en een uitgebreid academisch bestuurssysteem dat 5 comités omvat die democratische vertegenwoordiging van het IES Abroad consortium vertegenwoordigen.

Sinds de oprichting in 1950 hebben meer dan 100.000 studenten deelgenomen aan IES Abroad internationale studie in het buitenland programma's. IES in het buitenland heeft 120+ programma's in meer dan 30 locaties in Europa, Afrika, Azië, Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Met 6000+ studenten die jaarlijks in IES Abroad-programma's zijn ingeschreven, is IES Abroad de grootste studie in het buitenland in de Verenigde Staten en een innovatieve leider op het gebied van buitenlandse studie.

studie

Onze Missie

IES in het buitenland leert studenten om wereldwijde leiders te worden door middel van voortreffelijke studie in het buitenland en stageprogramma's, waarmee studenten wereldwijd ervaringsleermogelijkheden bieden die voldoen aan de hoogste normen van academische kwaliteit.

Onze visie

Onze toekomstvisie blijft verbonden met het oorspronkelijke IES Abroad-programma in 1950 ... een wereld vol met interculturele competente leiders die zowel het begrip en de vaardigheden hebben om effectief, menselijk en positief te navigeren in verschillende culturen, in politiek, onderwijs, zaken , Of de non-profit sector.

ONZE FILOSOFIE

We zijn erop toegewijd om eerst de belangen van onze studenten te plaatsen, de levering van superieure academische programma's en het leveren van uitstekende service aan onze studenten en educatieve partners over de hele wereld. Dit zijn onze hoogste prioriteiten.

Wij zijn van mening dat transparantie, goede praktijken en het behoud van de integriteit van onze bedrijfsprincipes in het belang van onze studenten, onze wereldwijde academische partners en onze organisatie liggen. De bestuursstructuur van IES Abroad beschikt over een systeem van toezicht dat wordt gekenmerkt door een consortiumlid en door derden gecontroleerde controles en saldi.

student

Wat we aanbieden

Een paspoort voor wereldburgerschap.

IES in het buitenland creëert een reis - een opwindende uitdaging van academici en culturele onderdompeling - een ongeëvenaarde wereldwijde educatieve ervaring. Onze wereldklasse faculteit en veeleisende, relevante vakken betrekken en inspireren studenten, omdat ze onverwachte manieren van leren binnen en buiten het klaslokaal ontdekken.

Binnenkort vinden onze studenten zich op het kruispunt van taalvaardigheid en interculturele communicatie, omdat ze leren om de wereld te navigeren als 21e eeuwse wereldburgers. Zo doen we het:

 • Meer dan 125 academische programma's
 • Programma's in 30 + steden en 21 landen
 • Een netwerk van 600+ ambassadeurs die zich vrijwillig hebben geantwoord om vragen te beantwoorden
 • Meer dan 1.200 IES buitenlandse cursussen geleerd door gekwalificeerde internationale faculteit
 • Kredietoverdracht, gebaseerd op programma's die al door de thuisbureaus van de studenten zijn goedgekeurd of via programma's geaccrediteerd door IES Abroad's School of Record, de Universiteit van Rochester
 • Huisvestingsopties beveiligd en gecontroleerd door IES in het buitenland, met inbegrip van huisvesting, woonzalen met plaatselijke studenten en / of appartementen (vaak bij een plaatselijke assistent)
 • Meer dan 4 miljoen dollar in IES Abroad beurzen en hulp beschikbaar
 • Optie om cursussen bij een van onze internationale partneruniversiteiten naast lokale studenten te volgen
 • Persoonlijk adviseren om te helpen met vragen, problemen en processen voorafgaand aan vertrek
 • Hulp bij het visumaanvraagproces
 • Omvattende gezondheids- en veiligheidsdiensten, waaronder:
  • 24/7 hulpdiensten hulp bij elke plaats om te reageren op de onmiddellijke gezondheids- en veiligheidsbehoeften van studenten
  • Internationale ziektekostenverzekering voor noodgevallen
  • Amerikaanse studentedekaan en ondersteunend personeel die de gezondheids- en veiligheidsprotocol opstellen en controleren, raadplegen bij IES Abroad Centers om hoge veiligheidsnormen te handhaven en als noodcontact te dienen
  • Een internationaal beleidsplan voor crisisbeheersing en noodprocedures op alle locaties voor evacuatie in geval van natuurramp, politieke onrust of terroristische actie.
 • Uitgebreide vooronderzoeksbronnen, inclusief culturele en academische informatie
 • Toegang tot Moodle, een online leeromgeving die studenten buiten het klaslokaal betraagt
 • Gezinsondersteuning, inclusief de IES Abroad Family Guide
 • Ervaren en toegewijd lokaal personeel ter plaatse
 • Maaltijden, afhankelijk van de keuze van de woning
 • Stages en veldplaatsen op gebieden zoals: Kunst / Theater, Zaken, Onderwijs, Overheid / Politiek, Recht, Wetenschappen / Gezondheidsgerelateerde programma's, Sociale / NGO-organisaties
 • Service leren en vrijwilligersmogelijkheden bij verschillende lokale, nationale en internationale liefdadigheidsorganisaties op gebieden zoals: dierenwelzijn, gemeenschapsontwikkeling, economische ontwikkeling, onderwijs, gezondheid, mensenrechten, enz.
 • Uitgebreide oriëntatie- en re-entry-programmering die zich richt op culturele aanpassing, doelstelling en prestatie, en voorbereiding op de terugkeer naar huis
 • Toegang tot georganiseerde uitstapjes en culturele evenementen
 • Vertaling
 • Toegang tot ons 100.000+ alumni netwerk en The Exchange tweejaarlijkse nieuwsbrief
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Summer courses » Bekijk cursussen » Bekijk Cursus - HealthcareStudies »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Amsterdam - Psychologie

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Nederlanden Amsterdam

Stel je voor in een biolab of een psychologiecollege. Kijk nu om je heen - je bent omringd door Nederlandse en internationale studenten. Je klaslokaal bevindt zich niet in een van die oude vertrouwde gebouwen op je thuiscampus; het is in een van Europa's meest opwindende en unieke steden - Amsterdam - bij een internationaal erkende onderzoeksuniversiteit, de Vrije Universiteit Amsterdam (VU). [+]

Overzicht

Stel je voor in een biolab of een psychologiecollege. Kijk nu om je heen - je bent omringd door Nederlandse en internationale studenten. Je klaslokaal bevindt zich niet in een van die oude vertrouwde gebouwen op je thuiscampus; het is in een van Europa's meest opwindende en unieke steden - Amsterdam - bij een internationaal erkende onderzoeksuniversiteit, de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Met zijn sterke aanbod in de psychologie en de wetenschappen, vindt u Engelstalige cursussen aan de VU om van toepassing te zijn op uw major, van Experimentele Celbiologie tot De geschiedenis en filosofie van de psychologie. Je kunt diep in je major duiken, maar je hebt ook de mogelijkheid om je studie uit te breiden met IES Abroad , zoals aanbod in de Nederlandse taal en cultuur, seksualiteit en gender, studiokunst en kunstgeschiedenis.... [-]


Amsterdam - Studeer In Amsterdam

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Nederlanden Amsterdam

Ons Study in Amsterdam-programma maakt gebruik van de stad [+]

Overzicht

Ben je benieuwd naar een onafhankelijke, frisse kijk op de wereld - en bij jezelf? Laat Amsterdam je perspectief herdefiniëren. Deze vooruitstrevende stad staat bekend om zijn geavanceerde bijdragen aan de kunsten, het bedrijfsleven, de politiek en het sociaal beleid, en voor het belang ervan in de geschiedenis van Europa en de wereld.

Ons Study in Amsterdam-programma maakt gebruik van de unieke balans van geschiedenis en hedendaagse cultuur van de stad en laat je je studie structureren aan de prestigieuze Universiteit van Amsterdam (UvA) en aan het IES Abroad Centre.

Met een sterke focus op internationalisme, biedt de UvA een breed scala aan cursussen die je kunt volgen, waaronder Conflict en culturele diversiteit, globalisering en internationale betrekkingen, en sociologie. Je kunt ook kiezen uit het cursusaanbod van IES Abroad , in studiokunst, Nederlandse taal, onderzoek en andere onderwerpen.... [-]


Amsterdam - Wet

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Nederlanden Amsterdam

U overweegt een rechtenstudie te volgen na het afstuderen - zou het niet nuttig zijn om een ​​glimp op te vangen van hoe de rechtenstudies er uit zien voordat u gaat en ook uitvinden welk type juridische carrière u zoekt? Dit programma biedt je die mogelijkheid. Lees meer over rechtsvergelijking in een internationale context tijdens je studie in het buitenland met ons in Nederland, waar lokale studenten hun rechtendiploma op het bachelorniveau beginnen. [+]

Overzicht

U overweegt een rechtenstudie te volgen na het afstuderen - zou het niet nuttig zijn om een ​​glimp op te vangen van hoe de rechtenstudies er uit zien voordat u gaat en ook uitvinden welk type juridische carrière u zoekt? Dit programma biedt je die mogelijkheid. Lees meer over rechtsvergelijking in een internationale context tijdens je studie in het buitenland met ons in Nederland, waar lokale studenten hun rechtendiploma op het bachelorniveau beginnen.

Door je aan te melden voor dit programma, voeg je ervaring met internationaal recht en criminologie toe aan je transcriptie - een goed gesprekspunt bij een sollicitatiegesprek voor een rechtenstudie of je eerste baan. Schrijf je in voor een IES Abroad basiscursus over rechten en drie tot vier rechts- of criminologie gerelateerde cursussen aan de gerenommeerde Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Met Nederlandse en internationale studenten als uw collega's op opdrachten zoals case-briefs en moot court, krijgt u een waardevol internationaal perspectief dat alleen komt met studeren in het buitenland.... [-]


Amsterdam - Zakelijk

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 semesters January 2019 Nederlanden Amsterdam +1 more

Met zijn centrale locatie in Europa en status als lid van de Europese Unie, is Nederland de perfecte plek om in het buitenland te studeren en niet alleen het bedrijfsleven en de economie in Nederland, maar in heel Europa te begrijpen - zijn belangrijke handelspartners zijn Duitsland, België , Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. [+]

Waarom Amsterdam?

Stelt u zich eens voor dat u internationale zaken en mondiale economie bestudeert in het mooie Amsterdam, een van Europa's toonaangevende steden voor zakelijk en progressief sociaal en economisch beleid. Het is ook een hub voor ondernemerschap en start-ups. Met zijn centrale locatie in Europa en status als lid van de Europese Unie, is Nederland de perfecte plek om in het buitenland te studeren en niet alleen het bedrijfsleven en de economie in Nederland, maar in heel Europa te begrijpen - zijn belangrijke handelspartners zijn Duitsland, België , Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Wat je zult studeren

Door je in te schrijven voor dit programma, heb je de unieke kans om te kiezen uit een grote verscheidenheid aan bedrijfs- en economiecursussen aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Gelegen in het zakelijke district van Amsterdam, de School of Economics... [-]


Amsterdam Direct Inschrijving - Conservatorium Van Amsterdam

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Nederlanden Amsterdam

Als student Muziek zul je floreren in de bloeiende kunstwereld van Amsterdam, een stad die bekend staat om zijn vermogen om uitdrukkingen van de menselijke geest te omarmen. [+]

Overzicht

Als student Muziek zul je floreren in de bloeiende kunstwereld van Amsterdam, een stad die bekend staat om zijn vermogen om uitdrukkingen van de menselijke geest te omarmen.

Door je aan te melden bij het Conservatorium van Amsterdam, het grootste en meest diverse muziekconservatorium van Nederland, word je volledig geïntegreerd in een gespecialiseerde instelling waar je studeert met andere studenten die zich toeleggen op het bestuderen van muziek.

Het Conservatorium van Amsterdam maakt optimaal gebruik van de gevestigde reputatie van Amsterdam op het gebied van muziek en biedt uitstekende lessen in klassieke en jazzmuziek, -theorie en -compositie. Het Conservatorium is toegewijd aan het handhaven van superieure normen voor het lesgeven, uitvoeren en creëren van muziek door middel van een sterk geïndividualiseerde studierichting. Als je wilt studeren aan het CvA, moet je een sterke en onafhankelijke uitvoerder, compositie of theoriemanus zijn met de motivatie en de intentie om een ​​professionele musicus, muziekwetenschapper of componist te worden.... [-]


Amsterdam Direct Inschrijving - Gerrit Rietveld Academie

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Nederlanden Amsterdam

Als kunststudent zul je floreren in de bloeiende kunstomgeving van Amsterdam, een stad die bekendstaat om zijn vermogen om uitdrukkingen van de menselijke geest te omarmen. [+]

Overzicht

Als kunststudent zul je floreren in de bloeiende kunstomgeving van Amsterdam, een stad die bekendstaat om zijn vermogen om uitdrukkingen van de menselijke geest te omarmen.

De Gerrit Rietveld Academie is een vooruitstrevende, innovatieve kunst- en ontwerpschool die waarde hecht aan het productieve samenspel tussen theorie en praktijk, tussen onderzoek en experiment. Met een filosofie die onafhankelijkheid en creativiteit benadrukt door middel van een sterk geïndividualiseerd curriculum, wil de GRA dat je zelfredzaam en zeer gemotiveerd bent - kwaliteiten die je nodig hebt om een ​​succesvolle professionele artiest te zijn.

In de ongestructureerde groepsstudio-omgeving van de GRA krijg je geen opdrachten of syllabi, maar krijg je individuele coaching van docenten van de Academie.... [-]


Auckland Direct Enrollment - Universiteit Van Auckland

Campus Voltijd 1 - 2 semesters February 2019 Nieuw-Zeeland Auckland

Ons studieprogramma in het buitenland in Auckland biedt u de mogelijkheid om u rechtstreeks in te schrijven voor de Universiteit van Auckland, een prestigieuze onderzoeksuniversiteit met cursussen in meer dan 150 disciplines. [+]

Overzicht

De Mercer Quality of Living Survey 2015 stond op de 3e plaats van Auckland in de wereld vanwege de kwaliteit van het bestaan. Met prachtige vulkanen en lavastromen, een dynamische mix van Europese, Aziatische en Pacifische invloeden, vriendelijke inwoners en adembenemende uitzichten over de kust, zul je vallen voor de unieke charme van Auckland.

Ons studieprogramma in het buitenland in Auckland biedt u de mogelijkheid om u rechtstreeks in te schrijven voor de Universiteit van Auckland, een prestigieuze onderzoeksuniversiteit met cursussen in meer dan 150 disciplines. De universiteit heeft een schat aan opties in Māori Studies en heeft een marae (heilige grond van Māori) op ​​de campus, een aanwijzing voor de diversiteit van Auckland en de Māori-erfenis van Nieuw-Zeeland. Auckland wordt je klaslokaal. Bezoek het Auckland War Memorial Museum om zijn collecties in de natuurlijke en menselijke geschiedenis te verkennen. Kom meer te weten over de gevarieerde geografie van Auckland van het vulkanische veld van Auckland tot de landengte waar Auckland op ligt. Alles wat je doet en ziet maakt deel uit van je internationale opleiding.... [-]


Auckland Summer Direct Enrollment – University of Auckland Film Production

Campus Voltijd 1 maand June 2018 Nieuw-Zeeland Auckland

[+]

Ontdek de eerste hand wat de wereldwijde filmindustrie naar Nieuw-Zeeland trekt en maak je eigen korte drama-episode. Gestructureerd rond een praktisch productieproces op basis van professionele televisie-industrie praktijk, is dit programma een praktische ervaring die ontworpen is om u op te zetten met de tools die u nodig heeft om uw carrière in film-, televisie- en digitale media-industrie te starten. Door de kleine omvang en intensieve aard van het programma is de toelating zeer selectief.

Academici

IES Abroad's missie is simpel: om u de beste studie in het buitenland mogelijk te maken - inclusief de hoogwaardige academische en culturele ervaringen. Daarom hebben we samengewerkt met de Universiteit van Auckland.... [-]


Barcelona - Arts & Culture

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 semesters September 2018 Spanje Barcelona +1 more

[+]

Waarom Barcelona?

Barcelona zal je klaslokaal zijn.

Verbeter wat je in het klaslokaal leert en voeg je internationale werkervaring toe aan je CV door deel te nemen aan een optionele stage of sociale actie / service leerplaats en begeleidend seminar.

Barcelona zal je klaslokaal zijn.

Verbeter wat je in het klaslokaal leert en voeg je internationale werkervaring toe aan je CV door deel te nemen aan een optionele stage of sociale actie / service leerplaats en begeleidend seminar.

Academici

Onze missie is simpel: om u de beste studie in het buitenland mogelijk te maken - inclusief de hoogwaardige academische en culturele ervaringen. Onze wereldklasse professoren en cursus opties bij prestigieuze lokale universiteiten verbeteren uw academische ervaring en bieden u elke dag nieuwe perspectieven in de klas.... [-]


Barcelona - Liberal Arts

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Spanje Barcelona

Er is een breed scala aan IES Abroad cursussen beschikbaar, die voornamelijk in het Engels worden gegeven door onze faculteit van wereldklasse. Je bent gegroepeerd in taalvaardigheidsgebaseerde niveaus om je cursusinschrijvingsopties te focussen. Dit biedt ook een gevoel van gemeenschap met je medestudenten en daagt je uit om je leerproces te maximaliseren. [+]

Overzicht

Feest je ogen op de vele bezienswaardigheden van Barcelona! Bewonder de prachtige modernistische architectuur van de Sagrada Familia-kerk van Antoni Gaudí, wandel door het grillige Park Güell, winkel de markten en straatverkopers van Las Ramblas, bezoek de prachtige stranden - moeten we doorgaan? Je kunt het hier allemaal ervaren.

Er is een breed scala aan IES Abroad cursussen beschikbaar, die voornamelijk in het Engels worden gegeven door onze faculteit van wereldklasse. Je bent gegroepeerd in taalvaardigheidsgebaseerde niveaus om je cursusinschrijvingsopties te focussen. Dit biedt ook een gevoel van gemeenschap met je medestudenten en daagt je uit om je leerproces te maximaliseren.... [-]


Barcelona - Politicologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 semesters September 2018 Spanje Barcelona +1 more

In dit programma kun je cursussen volgen in een breed scala aan onderwerpen, waaronder politiek, regionalisme, internationale veiligheid, internationale zaken en relaties, en vele anderen. [+]

Waarom Barcelona?

Als de meest internationale stad van Spanje, is Barcelona een belangrijke plaats voor internationale betrekkingen, evenals voor internationaal zaken doen en handel. Vanwege de mix van Spaans, Engels, Frans en meer, heeft de stad sterke politieke banden met de rest van Europa en daarbuiten. En met zijn mix van culturen biedt Barcelona de ongewone gelegenheid om te zien hoe regionale, nationale en internationale opvattingen met elkaar verweven zijn.

Wat je zult studeren

In dit programma kun je cursussen volgen in een breed scala aan onderwerpen, waaronder politiek, regionalisme, internationale veiligheid, internationale zaken en relaties, en vele anderen. Stel je voor dat je alles wat Barcelona te bieden heeft, meeneemt terwijl je opwindende cursussen volgt, zoals Campaigning in Europe: van propaganda naar politieke marketing of geglobaliseerde economie... [-]


Barcelona - Voltijds Semesterstage

Campus Voltijd 3 maanden September 2018 Spanje Barcelona

Ons 12 weken durende stageprogramma in Barcelona garandeert een onbezoldigde stageplaats van 30 tot 40 uur per week in het veld van uw keuze. Ontwikkel je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen heen, en krijg echte werkervaring die je carrière een vliegende start zal geven in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag. [+]

Overzicht

Krijg een voorsprong in je carrière door internationale werkervaring op te doen met een semesterstage in Barcelona, ​​het economische en culturele centrum van het Iberisch schiereiland. Barcelona is een belangrijke speler in veel sectoren, waaronder handel, onderwijs, startups van technologie, entertainment, media en mode. Er zijn ook uitstekende mogelijkheden in not-for-profit organisaties in de internationale gezondheidszorg en in de kunsten. Bouw een wereldwijd netwerk van professionele contacten terwijl je geniet van alles wat deze prachtige Spaanse stad - gelegen tussen de heldere blauwe zee en de majestueuze bergen - te bieden heeft.

Ons 12 weken durende stageprogramma in Barcelona garandeert een onbezoldigde stageplaats van 30 tot 40 uur per week in het veld van uw keuze. Ontwikkel je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen heen, en krijg echte werkervaring die je carrière een vliegende start zal geven in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag.... [-]


Barcelona – Journalism & Communications

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 semesters September 2018 Spanje Barcelona +1 more

[+]

Terwijl u in Barcelona duurt, kost u 15-19 studiepunten per semester. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw academische behoeften worden voldaan. U kunt uw eigen academische ervaring creëren door uit de volgende cursussoorten te kiezen:

Gebiedsstudiecursussen * (verplicht, 3 studiepunten) worden aangeboden in het IES Abroad Center in het Engels en Spaans in een breed scala aan disciplines. (Engelse plaatsen zijn beschikbaar. Een basiskennis van Spaans is nodig voor sommigen.) Deze cursussen Spaans en Engels zijn beschikbaar bij Universitat de Barcelona en Universitat Pompeu Fabra, en in een breed scala aan disciplines. ... [-]

Berlijn - Internationale Zaken

Campus Voltijd 12 weken September 2018 Duitsland Berlin

Cursussen in dit programma maken gebruik van de positie van Berlijn als Duitse hoofdstad en de positie van Duitsland als een leidende staat in de Europese Unie. De Engelstalige cursussen vergelijken en contrasteren de voor- en nadelen van de open grenzen van de Europese Unie, van strategieën om terrorisme te bestrijden, en van de uitdagingen en voordelen die migratie met zich meebrengt. [+]

Overzicht

12 credits. 12 weken. $ 12.000.

Onze Berlijnse Internationale Zaken

Cursussen in dit programma maken gebruik van de positie van Berlijn als Duitse hoofdstad en de positie van Duitsland als een leidende staat in de Europese Unie. De Engelstalige cursussen vergelijken en contrasteren de voor- en nadelen van de open grenzen van de Europese Unie, van strategieën om terrorisme te bestrijden, en van de uitdagingen en voordelen die migratie met zich meebrengt.

Berlijn wordt ook je klaslokaal. Stelt u zich eens voor dat u de Europese en mondiale uitdagingen van Duitsland bestudeert en vervolgens langs de overblijfselen van de Berlijnse Muur wandelt, een grimmige herinnering aan het turbulente verleden van de stad. Of zwerven door de Turkse markt tijdens het leren over migratie in Duitsland. Kun je je een beeld vormen van het verkennen van de buurten van Berlijn, genieten van de prachtige architectuur en genieten van doners en curryworst? Dit is studeren in het buitenland!... [-]


Berlijn - Metropolitan Studies

Campus Voltijd 1 semester September 2018 Duitsland Berlin

Met behulp van Berlijn als casestudy onderzoekt dit Engelstalige programma kwesties die relevant zijn voor de grote steden van vandaag. Door vergelijkende en interdisciplinaire cursussen, bestudeer je onderwerpen zoals architectuur, culturele identiteit, gender en seksuele politiek, multiculturalisme, populaire cultuur en stedelijke studies om de ontwikkeling van de stad en haar cultuur beter te begrijpen. [+]

Overzicht

Wandel door de straten van Berlijn en rond een hoek zie je stijgende moderne gebouwen met geavanceerde, duurzame technologie. Rond de volgende hoek ziet u kunstgalerijen, cafés en winkels langs oude geplaveide straten. Als stad die de afgelopen eeuw is gebouwd en heropgebouwd, blijft Berlijn een stad van contrasten - en van innovatie. Kom en studeer in het buitenland in Berlijn en ervaar de energie en opwinding van deze geweldige stad.

Met behulp van Berlijn als casestudy onderzoekt dit Engelstalige programma kwesties die relevant zijn voor de grote steden van vandaag. Door vergelijkende en interdisciplinaire cursussen, bestudeer je onderwerpen zoals architectuur, culturele identiteit, gender en seksuele politiek, multiculturalisme, populaire cultuur en stedelijke studies om de ontwikkeling van de stad en haar cultuur beter te begrijpen.... [-]


Berlijn - Taal

Campus Voltijd 1 - 2 semesters March 2019 Duitsland Berlin

Dit programma, speciaal ontworpen om uw Duitse taalvaardigheid te verbeteren, put uit de rijke cultuur en tradities van Berlijn om uw cursussen te verbinden met de levende geschiedenis van de stad. IES Abroad cursussen worden in het Duits gegeven door de plaatselijke faculteit en er zijn verschillende academische opties beschikbaar bij lokale universiteiten. [+]

Overzicht

Op het moment dat je uit Berlijn stapt, voel je zijn energie. Het is een plaats van nieuwe ideeën, waar duurzame technologie en modern design een manier van leven zijn, en kunstgalerijen zijn op bijna elke hoek te vinden. Maar vergeet niet dat deze dynamische stad ook een centrum is van de moderne Europese geschiedenis - het heeft geen gelijke om zijn stempel te drukken op de politieke, sociale en culturele geschiedenis van de 20ste eeuw. Wij nodigen u uit om in Berlijn te studeren en een van de meest bruisende steden ter wereld te verkennen. Dit programma, speciaal ontworpen om uw Duitse taalvaardigheid te verbeteren, put uit de rijke cultuur en tradities van Berlijn om uw cursussen te verbinden met de levende geschiedenis van de stad.... [-]


Buenos Aires - Geavanceerde Spaanse Onderdompeling

Campus Voltijd 1 - 2 semesters February 2019 Argentinië Buenos Aires

Speciaal ontworpen voor studenten met gevorderde Spaanse taalvaardigheid, ons programma stelt u in staat om voort te bouwen op uw taalvaardigheden terwijl u uzelf onderdompelt in de cultuur van Argentinië. Naast geavanceerde taal studie aan onze Buenos Aires Center, u kiezen uit een verscheidenheid van Spaanse onderwezen IES Abroad gebied studies cursussen gericht op de volgende gebieden: [+]

Overzicht

U leest, schrijft en spreekt Spaans, dus waarom zou u uw opleiding niet naar een hoger niveau tillen? Leef en studeer in Buenos Aires, waar de lokale bevolking open en geïnteresseerd is om Spaans met je te spreken en je te helpen hun taal, geschiedenis en culturen te leren.

Speciaal ontworpen voor studenten met gevorderde Spaanse taalvaardigheid, ons programma stelt u in staat om voort te bouwen op uw taalvaardigheden terwijl u uzelf onderdompelt in de cultuur van Argentinië. Naast geavanceerde taal studie aan onze Buenos Aires Center, u kiezen uit een verscheidenheid van Spaanse onderwezen IES Abroad gebied studies cursussen gericht op de volgende gebieden:

LiteratuurMensen, politiek... [-]

Buenos Aires - Latijns-Amerikaanse Samenlevingen

Campus Voltijd 1 - 2 semesters February 2019 Argentinië Buenos Aires

Open voor studenten van alle taalniveaus, de Latijns-Amerikaanse samenlevingen [+]

Overzicht

Als je klaar bent voor een stadsavontuur, is Buenos Aires jouw stad. Met eindeloze stadsdelen en wijken om te verkennen, verdwaal je in de uitzichten en geluiden van Buenos Aires. Tango de nacht weg terwijl je de populaire dans van het land leert, een van de vele voetbalwedstrijden bijwoont en de lokale kunstscene doorzoekt - dit alles wacht je nog meer als student in het buitenland in Buenos Aires.

Open voor studenten van alle taalniveaus, de Latijns-Amerikaanse samenlevingen

Als je taalvaardigheden van het begin- of middenniveau hebt, kun je kiezen uit een breed scala aan Engelstalige IES Abroad cursussen op gebieden zoals literatuur, geschiedenis, antropologie, internationale handel en politieke wetenschappen. Als je Spaans in het gevorderd niveau hebt, heb je de mogelijkheid om te kiezen uit IES Abroad cursussen en IES Abroad Spaans worden gegeven door de prestigieuze Pontificia Universidad Católica Argentina. Je kunt ook IES Abroad cursussen volgen die in het Engels worden gegeven.... [-]


Cape Town - Health, Culture & Development

Campus Voltijd Deeltijd 1 semester January 2019 Zuid-Afrika Kaapstad +1 more

[+]

Waarom Zuid-Afrika?

Deze cursussen bevatten vergelijkende perspectieven op basis van voorbeelden van Zuid-Afrika.

In Kaapstad neemt u 15-17 studiepunten per semester; alle cursussen zijn 3 studiepunten waard, tenzij anders vermeld.

Dagelijks leven

Een deel van het feit dat u zich thuis voelt in Kaapstad, doet ons uiterste best om u veilig en verzorgd te voelen. Of het nu gaat om een ​​oriëntatieprogramma dat je op je gemak voelt, comfortabele accommodatie, of de uitstapjes en wandeltochten die je naar de afgelegen weg brengen. We gaan alles over onze studentendiensten.

[-]

Christchurch Direct Enrollment - University Of Canterbury

Campus Voltijd 1 - 2 semesters February 2019 Nieuw-Zeeland Christchurch

Tijdens je verblijf in Christchurch, schrijf je je rechtstreeks in aan de University of Canterbury, een van de drie beste universiteiten in Nieuw-Zeeland, en in de top 3% van de universiteiten ter wereld. Je hebt ook toegang tot meer dan 50 academische afdelingen en meer dan 100 on-campus clubs en organisaties-ideale mogelijkheden om verbinding te maken met Kiwi-studenten. [+]

Overzicht

Als je uit je raam in Christchurch kijkt, weet je dat je op verkenning kunt gaan - wandelen, vissen, kajakken of zwemmen - dat is gewoon een typische dag hier. Geniet van de avontuurlijke, maar toch ontspannen levensstijl die Christchurch te bieden heeft.

Tijdens je verblijf in Christchurch, schrijf je je rechtstreeks in aan de University of Canterbury, een van de drie beste universiteiten in Nieuw-Zeeland, en in de top 3% van de universiteiten ter wereld. Je hebt ook toegang tot meer dan 50 academische afdelingen en meer dan 100 on-campus clubs en organisaties-ideale mogelijkheden om verbinding te maken met Kiwi-studenten. Verspreid over 215 hectare prachtig aangelegde tuinen en tuinen, de campus van de universiteit ligt op slechts 15 minuten van de stad.... [-]


Dublin - Ierse Studies

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Ierland Dublin

In dit programma leer je over de Ierse cultuur door cursussen in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen die zich richten op thema's van traditie, verandering en identiteit in het moderne Ierland. Schrijven en literatuurcursussen maken gebruik van de rijke artistieke geschiedenis van Ierland, en je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan een stage of een stage voor het leren van diensten om je leerproces in de klas aan te vullen. [+]

Overzicht

Rijk aan cultuur en trots, is het moderne Dublin een levendige stad met meer dan de helft van de bevolking onder de leeftijd van 25. Deze kleurrijke, kosmopolitische stad is de thuisbasis van een kunstscène van wereldklasse en staat bekend om zijn literatuur en beroemde schrijvers, zoals als George Bernard Shaw, Oscar Wilde en Samuel Beckett.

In dit programma leer je over de Ierse cultuur door cursussen in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen die zich richten op thema's van traditie, verandering en identiteit in het moderne Ierland. Schrijven en literatuurcursussen maken gebruik van de rijke artistieke geschiedenis van Ierland, en je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan een stage of een stage voor het leren van diensten om je leerproces in de klas aan te vullen.... [-]


Dublin - Ondernemerschap

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Ierland Dublin

Ons ondernemerschap [+]

Overzicht

Er is een reden waarom Dublin nu het Europese hoofdkantoor is voor bedrijven zoals Google, Facebook en Twitter. Het afgelopen decennium vormde de pro-businessomgeving van Ierland een broedplaats voor startups, met name op het gebied van technologie, en zijn reputatie als een van de belangrijkste technologiecentra van Europa is goed ingeburgerd.

Ons ondernemerschap

Dublin is Europa's technische centrum voor 's werelds meest innovatieve bedrijven met 8 van de 10 beste wereldwijde informatie-, communicatie- en technologiebedrijven. Google, Facebook, Zynga, PayPal, LinkedIn en Salesforce zijn goed ingeburgerd en de afgelopen paar jaar hebben Dropbox, AirBnB, Malwarebytes, SurveyMonkey en Yelp een vestiging in Dublin opgezet.... [-]


Dublin - Voltijds Semester-stage

Campus Voltijd 1 semester January 2019 Ierland Dublin

Een IES-stage in het buitenland ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen heen en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag. [+]

Overzicht

Dublin is een wereldleider op het gebied van kunst en ondernemerschap. Het is ook een belangrijk media- en publicatiecentrum met uitstekende mogelijkheden op het gebied van zaken, financiën, communicatie, sociaal bereik en meer. De brede waaier van groeiende industrieën in de hoofdstad maakt een semester-stage in Dublin tot de perfecte ervaring voor uiteenlopende interesses.

Maak een mooie wandeling, leen van Dublinbikes of gebruik de DART-lijn om naar je stage te pendelen. Geniet voor de lunch van een traditioneel sandwich met corned beef of Ierse stoofpot.

Bouw een wereldwijd netwerk van professionele contacten terwijl je alles in je opneemt wat deze geweldige stad te bieden heeft.... [-]


Dublin - Writer's Program

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Ierland Dublin

Of je nu gaat schrijven als een toekomstige roeping of als een creatieve uitlaatklep, onze cursussen helpen je je stem te ontdekken en te verkennen en je ambacht aan te scherpen. Van korte verhalen schrijven en de grafische roman tot digitale communicatie en schrijven voor het scherm, onze cursussen bestrijken een breed scala aan stijlen en genres. [+]

Overzicht

De gevierde lijnen van WB Yeats, de oprichting van James Joyce's 'universele stad' in Ulysses, de fase van het Abbey Theatre, de blogs van de Ierse Times-schrijvers in Ierland hebben woorden en afbeeldingen gebruikt om te inspireren, te informeren, te overtuigen en te entertainen. hun lezers eeuwenlang. Toen ze het digitale tijdperk binnengingen, bereikten schrijvers een groter en gevarieerder publiek via platforms die nog geen tien jaar geleden bestonden.

Door de studie van hedendaagse Ierse auteurs, evenals die van het verleden, is ons Schrijversprogramma ontworpen om schrijvers te inspireren en uitdagen om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Of je nu gaat schrijven als een toekomstige roeping of als een creatieve uitlaatklep, onze cursussen helpen je je stem te ontdekken en te verkennen en je ambacht aan te scherpen. Van korte verhalen schrijven en de grafische roman tot digitale communicatie en schrijven voor het scherm, onze cursussen bestrijken een breed scala aan stijlen en genres. Kies uit een reeks schrijfgerelateerde cursussen, Ierse studiecursussen of een stageplaats of een stageplaatsing om uw 15-creditsprogramma te maken.... [-]


Dublin Direct Enrollment - National Theatre School Of Ireland-Gaiety School Of Acting

Campus Voltijd 1 semester January 2019 Ierland Dublin

Je hebt het geluk van de Ieren niet nodig om een ​​onvergetelijke buitenlandse ervaring in Dublin te hebben. Door je rechtstreeks aan te melden bij de National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), heb je de vreugde om de Ieren, die bekend staan ​​om hun gastvrijheid, te mogen verwelkomen. [+]

Overzicht

Je hebt het geluk van de Ieren niet nodig om een ​​onvergetelijke buitenlandse ervaring in Dublin te hebben. Door je rechtstreeks aan te melden bij de National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), heb je de vreugde om de Ieren, die bekend staan ​​om hun gastvrijheid, te mogen verwelkomen. Je zult je meer thuis voelen, wetende dat Dublin een jonge bevolking heeft (meer dan de helft van de stad is jonger dan 25).

De National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting is gespecialiseerd in conservatoriumacteren. Dit programma spreekt vooral studenten aan die klaar zijn voor de uitdaging om zich aan te passen aan een geheel nieuwe academische cultuur die veel onafhankelijk werk vereist.... [-]


Dublin Direct Enrollment - Trinity College Dublin

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Ierland Dublin

Trinity College Dublin biedt een breed scala aan uitdagende cursussen en spreekt vooral studenten aan die klaar zijn voor de uitdaging om zich aan te passen aan een geheel nieuwe academische cultuur die aanzienlijk onafhankelijk werk vereist. [+]

Overzicht

Je hebt het geluk van de Ieren niet nodig om een ​​onvergetelijke buitenlandse ervaring in Dublin te hebben. Door je rechtstreeks aan te melden bij Trinity College Dublin (TCD), zul je de vreugde voelen om vrienden te maken met de Ieren, die bekend staan ​​om hun gastvrijheid. Je zult je meer thuis voelen, wetende dat Dublin een jonge bevolking heeft (meer dan de helft van de stad is jonger dan 25).

Trinity College Dublin biedt een breed scala aan uitdagende cursussen en spreekt vooral studenten aan die klaar zijn voor de uitdaging om zich aan te passen aan een geheel nieuwe academische cultuur die aanzienlijk onafhankelijk werk vereist. Dublin wordt ook je klaslokaal. Geniet van een Iers stuk in Abbey Theatre, het nationale theater van het land. Leer meer over de geschiedenis van Dublin door het verkennen van Dublin Castle dat werd gebouwd in 1204. Bezoek Trinity College Dublin om het 7e eeuwse boek van Kells te zien, een meesterlijk voorbeeld van een verlicht manuscript, dat is gehuisvest in een eigen klimaatgestuurd archief in de oude bibliotheek van de universiteit .... [-]


Dublin Direct Inschrijving - Dublin City University

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Ierland Dublin

Je hebt het geluk van de Ieren niet nodig om een ​​onvergetelijke buitenlandse ervaring in Dublin te hebben. Door je rechtstreeks in te schrijven bij Dublin City University (DCU), zul je de vreugde voelen om de Ieren, die bekend staan ​​om hun gastvrijheid, te mogen verwelkomen. Je zult je meer thuis voelen, wetende dat Dublin een jonge bevolking heeft (meer dan de helft van de stad is jonger dan 25). [+]

Overzicht

Je hebt het geluk van de Ieren niet nodig om een ​​onvergetelijke buitenlandse ervaring in Dublin te hebben. Door je rechtstreeks in te schrijven bij Dublin City University (DCU), zul je de vreugde voelen om de Ieren, die bekend staan ​​om hun gastvrijheid, te mogen verwelkomen. Je zult je meer thuis voelen, wetende dat Dublin een jonge bevolking heeft (meer dan de helft van de stad is jonger dan 25). Dublin beloont de onafhankelijke geest met een diverse cultuur en een breed scala aan educatieve mogelijkheden.

Dublin City University (DCU) biedt een breed scala aan uitdagende cursussen. Dit programma spreekt vooral studenten aan die klaar zijn voor de uitdaging om zich aan te passen aan een geheel nieuwe academische cultuur die veel onafhankelijk werk vereist. Dublin wordt ook je klaslokaal. Geniet van een Iers stuk in Abbey Theatre, het nationale theater van het land. Leer meer over de geschiedenis van Dublin door het verkennen van Dublin Castle dat werd gebouwd in 1204. Bezoek Trinity College Dublin om het 7e eeuwse boek van Kells te zien, een meesterlijk voorbeeld van een verlicht manuscript, dat is gehuisvest in een eigen klimaatgestuurd archief in de oude bibliotheek van de universiteit .... [-]


Europeese Unie

Campus Voltijd 1 semester January 2019 Duitsland Freiburg

Waarom studeer in het buitenland op één locatie als je de politiek en de cultuur van meer dan 15 Europese landen kan ervaren? Onze Europese Unie Programma stelt u in staat om te leven en te leren over Europese politiek, economie, zaken en internationale betrekkingen zoals nooit eerder. [+]

Overzicht

Waarom studeer in het buitenland op één locatie als je de politiek en de cultuur van meer dan 15 Europese landen kan ervaren? Onze Europese Unie Programma stelt u in staat om te leven en te leren over Europese politiek, economie, zaken en internationale betrekkingen zoals nooit eerder.

De centraal gelegen stad Freiburg, Duitsland, zal uw thuisbasis zijn. Het is hier dat u Engels-geleerde vakken zoals Global Leadership, Political Science en German. Als onderdeel van het vereiste Integratieve Seminar van het programma, reist u 22 dagen voor blootstelling aan de Europese Unie en daarbuiten. Niet alleen zullen deze cursusgerelateerde excursies u beter inzicht geven in de sterke en uitdagingen van de Europese Unie, maar ook de ervaring die u nodig heeft om uw CV op te stellen en u voor te bereiden op een internationale carriere. Terwijl u elk nieuw land bezoekt, ontwikkelt u een begrip van de Europese Unie, haar geschiedenis en haar instellingen.... [-]


Freiburg - Milieu Studies En Duurzaamheid

Campus Voltijd 1 - 2 semesters February 2019 Duitsland Freiburg

Dit Engels-geleerde programma stelt u in staat om onderwerpen in Milieucunde, Bosecologie en Duurzaamheid te verkennen, terwijl u in Freiburg woont, vlakbij het prachtige Zwarte Woud en de Rijn. [+]

Overzicht

De milieubeweging stond al lang geleden in Freiburg en nu is het een manier van leven. Bekend om de leiding te nemen in de ontwikkeling van milieuvriendelijke technologieën en architectuur, trekt Freiburg ook onderzoekers en milieuorganisaties van over de hele wereld aan. Kom de Freiburg's vele unieke bijdragen aan deze belangrijke beweging bestuderen.

Dit Engels-geleerde programma stelt u in staat om onderwerpen in Milieucunde, Bosecologie en Duurzaamheid te verkennen, terwijl u in Freiburg woont, vlakbij het prachtige Zwarte Woud en de Rijn.

Freiburg en de omliggende gebieden zullen uw klas zijn. Stel je voor om naar de Rijnrivier te reizen om monsters te nemen en de lokale ecologie, of de bossen van de Zwitserse Alpen, te observeren om je discussies over bosbeheer en toerisme te bevorderen. Waar mogelijk nemen je cursussen je buiten de klas om je praktische ervaring te geven en te profiteren van alles wat je studie in het buitenland heeft te bieden.... [-]


Freiburg - Taal- En Gebiedsstudies

Campus Voltijd 1 - 2 semesters February 2019 Duitsland Freiburg

Ideaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in het snel verbeteren van hun Duitse taalvaardigheden, het IES Abroad Freiburg Program biedt u IES in het buitenland en universitaire cursussen die in het Duits door de vooraanstaande lokale faculteit worden onderwezen. U kunt ook deelnemen aan een stage, inclusief de tijd die u besteedt bij uw plaatsing en een academisch seminar dat u helpt bij het contextualiseren van wat u leert. [+]

Overzicht

Freiburg ligt aan de voet van het Zwarte Woud, de karakteristieke zuid-Duitse stad, met zijn kronkelende straten en historische architectuur. Het is ook de thuisbasis van Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, een van de beste universiteiten in Duitsland. Wij nodigen u uit om in het buitenland te studeren in Freiburg en zich te verdiepen in het studentenleven en de Duitse taal in deze levendige universiteitsstad.

Ideaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in het snel verbeteren van hun Duitse taalvaardigheden, het IES Abroad Freiburg Program biedt u IES in het buitenland en universitaire cursussen die in het Duits door de vooraanstaande lokale faculteit worden onderwezen. U kunt ook deelnemen aan een stage, inclusief de tijd die u besteedt bij uw plaatsing en een academisch seminar dat u helpt bij het contextualiseren van wat u leert.... [-]


Galápagos Eilanden Direct Inschrijving - Gaias

Campus Voltijd 1 semester January 2019 Ecuador Galapagos Islands

Er is een reden waarom veel van de beroemdste wetenschappers ter wereld de Galápagos-eilanden hebben bezocht. Nu is het jouw beurt om een ​​van de mooiste en biologisch diverse eilandlocaties ter wereld te ontdekken. Het is hier dat u praktische ervaring krijgt met onderwerpen zoals Biologie, Ecologie, Milieucunde, Mariene Ecologie en Sociologie. [+]

Overzicht

Er is een reden waarom veel van de beroemdste wetenschappers ter wereld de Galápagos-eilanden hebben bezocht. Nu is het jouw beurt om een ​​van de mooiste en biologisch diverse eilandlocaties ter wereld te ontdekken. Het is hier dat u praktische ervaring krijgt met onderwerpen zoals Biologie, Ecologie, Milieucunde, Mariene Ecologie en Sociologie.

Dit directe inschrijfprogramma wordt georganiseerd door het Galápagos Academisch Instituut voor de Kunsten en Wetenschappen (GAIAS), een afgelegen campus van het Universidad San Francisco de Quito (USFQ) op het eiland San Cristóbal.

Voordat u naar de Galápagos gaat, begint het programma met een maand in Quito, waar u deelneemt aan een oriëntatie, een cursus op de USFQ Cumbayá campus, en cursusgerelateerde excursies. De overige maanden worden besteed aan San Cristóbal in de Galápagos-eilanden. Met extra cursusgerelateerde excursies kunt u tijd doorbrengen op andere locaties, gebaseerd op uw cursus inschrijving.... [-]


Granada - Study in Granada

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Spanje Granada

[+]

Programma Credits : 15-19 per semester (4-5 cursussen)

Stage Seminarie

IN 395 - Stage Seminarie (Herfst, Lente)

Internationale relaties

Economie Milieustudies Aardrijkskunde Gezondheidswetenschappen Geschiedenis Psychologie Sociologie Stages

Interterend in het buitenland als onderdeel van uw studie in het buitenland, zal u helpen bij het onderscheiden van uw aanvraag voor een afgestudeerde school of een werkgelegenheid in de competitieve markt van vandaag. Het is een opwindende uitdaging, en we zijn er om u te helpen bij het verzekeren van uw plaatsing en succesvol in uw stage.

Deelnemen aan een stageplaats in het buitenland helpt u:... [-]


Hong Kong Zomer - Stage

Campus Voltijd Deeltijd 2 maanden June 2018 Hongkong Hong Kong +1 more

Een IES-stage in Hongkong ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te starten. [+]

Waarom Hong Kong?

Intern in een unieke, bruisende metropool gelegen aan de Pearl River Delta. Hong Kong is een mix van de natuurhoogtepieken, havens en eilanden en architectonisch. Als voormalige Britse kolonie en nu een speciaal administratief gebied van China, is Hong Kong ook een fusie van culturen, talen en keukens.

Uw stage

Een IES-stage in Hongkong ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te starten.

U wordt gegarandeerd een onbetaalde plaatsing bij een lokaal bedrijf of organisatie waar u maximaal 40 uur per week werkt. Wij zullen met u samenwerken om de dichtstbijzijnde plaatsingstrijd tussen uw professionele en persoonlijke doelen te vinden met wat er in Hong Kong beschikbaar is.... [-]


Kaapstad - Universiteit Van Kaapstad

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Zuid-Afrika Kaapstad

Wanneer u met ons in Zuid-Afrika studeert, registreert u drie tot vijf cursussen aan de toonaangevende onderzoeksuniversiteit van Zuid-Afrika, de Universiteit van Kaapstad (UCT), die zich bevindt in een aangename buitenwijk op vijf mijl van het stadscentrum. [+]

Overzicht

In Kaapstad wordt elke dag als een avontuur waarbij je je eigen avonturen beleeft: stel je een adembenemend uitzicht voor vanaf de Tafelberg, wandel je Lion's Head bij zonsondergang, bezoek je stranden - er is zelfs een strand met pinguïns! - en meer.

Wanneer u met ons in Zuid-Afrika studeert, registreert u drie tot vijf cursussen aan de toonaangevende onderzoeksuniversiteit van Zuid-Afrika, de Universiteit van Kaapstad (UCT), die zich bevindt in een aangename buitenwijk op vijf mijl van het stadscentrum. UCT is de oudste universiteit van Zuid-Afrika en heeft sinds zijn opening ongelooflijke veranderingen ondergaan, met name sinds het einde van de apartheid, om ervoor te zorgen dat hoger onderwijs van hoge kwaliteit beschikbaar is voor studenten, ongeacht ras. UCT wordt officieel erkend voor zijn sterke punten in de Afrikaanse Studies, Biologie, Plantkunde, Bedrijfskunde, Milieuwetenschappen, Geschiedenis, Wiskunde, Engineering, Sociologie en Antropologie.... [-]


Londen - Studie Londen

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Een stedelijk avontuur wacht op u in Londen, een van de grootste en meest fascinerende steden in Europa. Met ons Study London-programma krijg je een hands-on opleiding in deze iconische city-think: Big Ben, het Parlement, Buckingham Palace-en alles wat het te bieden heeft. [+]

Overzicht

Een stedelijk avontuur wacht op u in Londen, een van de grootste en meest fascinerende steden in Europa. Met ons Study London-programma krijg je een hands-on opleiding in deze iconische city-think: Big Ben, het Parlement, Buckingham Palace - en alles wat het te bieden heeft.

Het doel van ons 40 + jaar oude programma is om u te helpen met het ontdekken van hedendaagse Londen, zowel fysiek als cultureel. Verkrijg een dieper kennis van de Britse cultuur, met inbegrip van het centrale belang van de geschiedenis voor de Britten. Verken de wereldwijde impact van Groot-Brittannië op de westerse cultuur, met inbegrip van kunst, literatuur en financiële en politieke systemen.

... [-]

Londen - Theater Studies

Campus Voltijd 1 semester January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Maak deel uit van de rijke historische en hedendaagse theatrale traditie van Groot-Brittannië via theater- en dramakursussen. In uw core curriculum analyseert u de artistieke, financiële en professionele structuren die theater beïnvloeden in Groot-Brittannië, met de nadruk op Londen. [+]

Overzicht

William Shakespeare zei het het beste toen hij 'Alle wereld' een podium schreef '- waar het beter is om theater te leren dan het huis van Shakespeare en zo veel andere briljante dramatisten en artiesten?

Maak deel uit van de rijke historische en hedendaagse theatrale traditie van Groot-Brittannië via theater- en dramakursussen. In uw core curriculum analyseert u de artistieke, financiële en professionele structuren die theater beïnvloeden in Groot-Brittannië, met de nadruk op Londen. U onderzoekt ook belangrijke teksten en optredens binnen de relevante historische en culturele context en verdiepen in theaterkritiek, receptie theorie, dramaturgie en podiumontwerp.

... [-]

Londen - Voltijds Semester Stage

Campus Voltijd 1 semester January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Een IES Internship in het buitenland ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. [+]

Overzicht

Londen is 's werelds grootste stad voor internationale financiën en een belangrijke bestuurder van de wereldeconomie. Vergeet niet dat het ook een belangrijke speler in de kunst-, bedrijfs- en marketing-, onderwijs-, media- en communicatie-, politiek- en non-profitorganisaties is, waardoor een semester stage in Londen een ideale kans is. Neem de Tube aan het werk of een dubbeldekkerbus. Grijp wat vis en chips voor de lunch. Bouw een wereldwijd netwerk van professionele contacten met alles wat Londen te bieden heeft.

Een IES Internship in het buitenland ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. Ons 14-weekse programma in Londen garandeert een onbetaalde, intern kredietinstelling bij een lokaal bedrijf of organisatie waar u 32 tot 40 uur per week werkt.... [-]


London Directe Inschrijving - Koningin Mary

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Dit is uw kans om samen met studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct in te schrijven in een universiteit in Londen. Met zeven prestigieuze instellingen om uit te kiezen, vindt u een partner school en programma dat past bij uw behoeften. [+]

Overzicht

Er is iets onweerstaanbaar over Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden als Big Ben of de Tower Bridge die al bekend zijn. Of het internationale karakter dat in elke buurt voorkomt, waar mensen van verschillende culturele, etnische en sociaal-economische achtergronden samen leven en samenwerken. Wat je ook al naar Londen hebt getrokken, kijk niet terug nu-Londen wacht!

Dit is uw kans om samen met studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct in te schrijven in een universiteit in Londen. Met zeven prestigieuze instellingen om uit te kiezen, vindt u een partner school en programma dat past bij uw behoeften.

IES in het buitenland Londen is toegewijd aan het verbeteren van uw studie in het buitenland ervaring met superieure studenten diensten en mogelijkheden om het leven in Londen volledig te ervaren. Ons personeel in Londen helpt u optimaal te maken van uw ervaring in het buitenland.... [-]


London Direct Enrollment - City, University of London

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

Wiskunde* Politiek Psychologie [-]

London Direct Inschrijving - Courtauld Institute Of Art

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Dit is je kans om samen met studenten uit het VK en de rest van de wereld te leven en te leren door je rechtstreeks in te schrijven bij het Courtauld Institute of Art. [+]

Overzicht

Er is iets onweerstaanbaars aan Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden zoals de Big Ben of de Tower Bridge die al vertrouwd aanvoelen. Of het internationale karakter dat zichtbaar is in elke buurt, waar mensen met verschillende culturele, etnische en sociaaleconomische achtergronden samenleven en werken. Wat het ook is dat je naar Londen heeft getrokken, kijk nu niet terug - Londen wacht op je!

Dit is je kans om samen met studenten uit het VK en de rest van de wereld te leven en te leren door je rechtstreeks in te schrijven bij het Courtauld Institute of Art. IES Abroad London is toegewijd aan het verbeteren van je studieervaring in het buitenland met superieure studentenvoorzieningen en mogelijkheden om het leven in Londen volledig te ervaren. Onze medewerkers in Londen helpen u om het meeste uit uw ervaring in het buitenland te halen.... [-]


London Direct Inschrijving - Slade School Of Fine Art

Campus Voltijd 1 - 2 semesters December 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Dit is je kans om samen met studenten uit het VK en de rest van de wereld te leven en te leren door je rechtstreeks aan te melden bij de Slade School of Fine Art, University College London. [+]

Overzicht

Er is iets onweerstaanbaars aan Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden zoals de Big Ben of de Tower Bridge die al vertrouwd aanvoelen. Of het internationale karakter dat zichtbaar is in elke buurt, waar mensen met verschillende culturele, etnische en sociaaleconomische achtergronden samenleven en werken. Wat het ook is dat je naar Londen heeft getrokken, kijk nu niet terug - Londen wacht op je!

Dit is je kans om samen met studenten uit het VK en de rest van de wereld te leven en te leren door je rechtstreeks aan te melden bij de Slade School of Fine Art, University College London. IES Abroad London is toegewijd aan het verbeteren van je studieervaring in het buitenland met superieure studentenvoorzieningen en mogelijkheden om het leven in Londen volledig te ervaren. Onze medewerkers in Londen helpen u om het meeste uit uw ervaring in het buitenland te halen. Londen wordt je klaslokaal. Betrokkenheid bij de lokale gemeenschap of een studentenclub verrijkt uw leerervaringen en biedt uitstekende mogelijkheden voor culturele integratie.... [-]


London Direct Inschrijving - Soas, University Of London

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Dit is uw kans om samen met studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct aan de School of Oriental and African Studies, University of London (SOAS), in te schrijven. [+]

Overzicht

Er is iets onweerstaanbaar over Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden als Big Ben of de Tower Bridge die al bekend zijn. Of het internationale karakter dat in elke buurt voorkomt, waar mensen van verschillende culturele, etnische en sociaal-economische achtergronden samen leven en samenwerken. Wat je ook al naar Londen hebt getrokken, kijk niet terug nu-Londen wacht!

Dit is uw kans om samen met studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct aan de School of Oriental and African Studies, University of London (SOAS), in te schrijven.

IES in het buitenland Londen is toegewijd aan het verbeteren van uw studie in het buitenland ervaring met superieure studenten diensten en mogelijkheden om het leven in Londen volledig te ervaren. Ons personeel in Londen helpt u optimaal te maken van uw ervaring in het buitenland.... [-]


London Direct Inschrijving - Universiteit Londen

Campus Voltijd 1 - 2 semesters December 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Dit is uw kans om samen met studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct in te schrijven bij University College London. [+]

Overzicht

Er is iets onweerstaanbaar over Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden als Big Ben of de Tower Bridge die al bekend zijn. Of het internationale karakter dat in elke buurt voorkomt, waar mensen van verschillende culturele, etnische en sociaal-economische achtergronden samen leven en samenwerken. Wat je ook al naar Londen hebt getrokken, kijk niet terug nu-Londen wacht!

Dit is uw kans om samen met studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct in te schrijven bij University College London.

IES in het buitenland Londen is toegewijd aan het verbeteren van uw studie in het buitenland ervaring met superieure studenten diensten en mogelijkheden om het leven in Londen volledig te ervaren. Ons personeel in Londen helpt u optimaal te maken van uw ervaring in het buitenland.... [-]


London Summer Direct Enrollment – University College London (Session I)

Campus Voltijd 1 maand June 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

Er is iets onweerstaanbaar over Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden als Big Ben of de Tower Bridge die al bekend zijn. Of het internationale karakter dat in elke buurt voorkomt, waar mensen van verschillende culturele, etnische en sociaal-economische achtergronden samen leven en samenwerken. Wat je ook al naar Londen hebt getrokken, kijk niet terug nu-Londen wacht!

Leef en leer als een lokale student deze zomer in Londen wanneer je inschrijft en lesgeven aan het wereldberoemde University College London (UCL). Van de sociale wetenschappen tot de gezondheidswetenschappen, wetenschappen en meer, is er iets voor iedereen bij UCL.

Academici

... [-]

Madrid - Engineering, Architectuur En Wetenschap

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Spanje Madrid

Dit programma is ontworpen voor ingenieurs-, architectuur- en wetenschappelijke studenten die cursussen in het Engels of Spaans willen aanleren in een prestigieuze en academisch uitdagende universiteit - Universidad Carlos III de Madrid. [+]

Overzicht

Madrid is de belangrijkste stad van industrie, handel en technologisch onderzoek in Spanje, een ideale stad om techniek, architectuur en wetenschap te bestuderen en hun toepassingen in de professionele wereld.

Dit programma is ontworpen voor ingenieurs-, architectuur- en wetenschappelijke studenten die cursussen in het Engels of Spaans willen aanleren in een prestigieuze en academisch uitdagende universiteit - Universidad Carlos III de Madrid.

Specialiseer uw studies met een scala aan ingenieurscursussen, van ruimtevaart tot mechanisch. Algemene architectuurcursussen - inclusief introductie aan architectuur, ontwerp- en ontwerpcursussen - bieden u unieke inzichten in uw vakgebied. Wetenschapscursussen geven u de mogelijkheid om farmaceutische wetenschappen en voedingswetenschappen te bestuderen, met cursussen in de biologie en de chemie. Meng disciplines of focus op een enkel veld voor meer geconcentreerde studies.... [-]


Madrid - Language & Area Studies Course

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Spanje Madrid

[+]

Overzicht U kunt ook internationale werkervaring toevoegen aan uw CV, terwijl u een credit krijgt door deel te nemen aan een stageplaats en begeleidend academisch seminar.

We willen dat je thuis voelt in Madrid, dus we doen alles wat we kunnen om u te helpen integreren in het leven in de stad. Van huisvesting tot culturele evenementen is ons werk ervoor te zorgen dat u de meest authentieke studie in het buitenland mogelijk heeft.

Feiten op een rij Centrum : IES in het buitenland Madrid Stad : Madrid Land : Spanje Programma Credits : 15-19 per semester (5-6 cursussen) Onderwijstaal : Spaans Taalvoorwaarden : 4 semesters op het niveau van het Spaans Programma Data ... [-]

Milaan - Italië Vandaag

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Italië Milaan

Doei! Pak je koffers en bereid je voor op je creatieve kant in deze moderne stad die bekend staat om zijn kunst-, architectuur-, design-, bedrijfs- en financiële activiteiten van wereldklasse en mode. Absorbeer alles wat Milaan te bieden heeft via IES Abroad Milaan's brede verscheidenheid aan cursussen, stages en culturele activiteiten. [+]

Overzicht

Doei! Pak je koffers en bereid je voor op je creatieve kant in deze moderne stad die bekend staat om zijn kunst-, architectuur-, design-, bedrijfs- en financiële activiteiten van wereldklasse en mode. Absorbeer alles wat Milaan te bieden heeft via IES Abroad Milaan's brede verscheidenheid aan cursussen, stages en culturele activiteiten.

Ongeacht het niveau van het Italiaans dat u spreekt, nodigen wij u uit hier te studeren en de rijke cultuur van Milaan te ervaren. Je wordt geplaatst in een IES Abroad Italiaanse taalcursus die voor jou is ontworpen op basis van je taalniveau.

Ons Italy Today-programma biedt ook cursussen in de vrije kunsten en sociale wetenschappen, die allemaal aspecten van de hedendaagse Italiaanse samenleving behandelen. Cursussen worden gegeven door hooggekwalificeerde experts in hun vakgebied. Je hebt ook de mogelijkheid om cursussen te volgen aan een van de zes lokale universiteiten. Twee cursussen partnerinstellingen zijn inbegrepen in de kosten van het Italy Today-programma.... [-]


Milaan Modeontwerp En Merchandising

Campus Voltijd 3 maanden January 2019 Italië Milaan

Diversificeer je mode studies met een keuzevak van ons Italië Today Programma. Cursussen omvatten geschiedenis, politieke wetenschappen, literatuur, muziek en nog veel meer. [+]

Waarom Milaan?

De mode is in de lucht in Milaan. Als een van de "grote vier" modehoofdstukken (samen met Londen, New York en Parijs), is Milaan de thuisbasis van vele high-end modehuizen zoals Armani, Dolce & Gabbana, Miu Miu, en vele anderen; en bijna alle "grote namen" zijn vertegenwoordigd. Bereid je voor om geïnspireerd te worden door de Milanese normen van elegantie en obsessie met stijl - van de landingsbaan naar de straat.

Ons Fashion Design & Merchandising Programma biedt een holistische mode ervaring. Ontmoet de bronnen van wereldwijde trends in zaken, ontwerpen, aanpassen, stoffen en materialen, modelleren en marketing. Meer informatie over het bedrijf van mode van lokale experts en professoren van de beste universiteiten in Milaan. Doe mee aan het Milanese ontwerp en op maat van de scène door middel van practicum cursussen in professionele modeinstituten die hands-on lessen aanbieden in kleding en accessoires.... [-]


Milan - Business Studies

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Italië Milaan

[+]

ondernemerschap

Università Bocconi biedt een breed scala aan Engels- en Italiaans-onderwezen bedrijfseconomie, financiën en managementcursussen, die op semester basis worden gegeven. Na aanvaarding van IES in het buitenland, moet u aanvullende stappen volgen om in aanmerking te komen voor toelating tot Bocconi:

[-]

Milan - Music: Tradition & Innovation Course

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Italië Milaan

[+]

Italiaans

Eenpersoonskamers in een appartement dragen een toeslag.

Appartementen leven wordt versterkt door een live-in Italiaanse kamergenoot genaamd een Community Assistant (CA).

Geschiktheidsvereisten [-]

Milan - Voltijds Semester Stage

Campus Voltijd 1 semester January 2019 Italië Milaan

Stel je voor dat je een stageplaats in Milaan hebt - de thuisbasis van de Borsa Italiana (beurs) en de Milaan Modeweek en het design- en hoofdstad van Italië. Hier kunt u het semester doorbrengen op een atelier of in public relations voor een internationaal modehuis, met uitzondering van stagemogelijkheden in e-commerce, luxebedrijven en muziek. [+]

Overzicht

Stel je voor dat je een stageplaats in Milaan hebt - de thuisbasis van de Borsa Italiana (beurs) en de Milaan Modeweek en het design- en hoofdstad van Italië. Hier kunt u het semester doorbrengen op een atelier of in public relations voor een internationaal modehuis, met uitzondering van stagemogelijkheden in e-commerce, luxebedrijven en muziek.

Met vijf grote treinstations en hogesnelheidsverbindingen naar andere Italiaanse steden voelt u zich alsof je in het centrum bent van alles. Voor uw dagelijkse pendeldienst naar uw stageplaats gebruik maken van de Milaan Metro, de stadspoort, of Il Passante, de metro. Tijdens het verkennen van de stad, zorg ervoor dat u een rondleiding doet in Milaan's andere specialiteit - eten! Op uw lunchpauze, geniet van een bord risotto alla milanese en als het rond de wintervakantie is, volg het met een stuk panettone - mangia!... [-]


Multi-Location - Emerging Economies: Buenos Aires & Santiago

Campus Voltijd 1 semester February 2019 Argentinië Buenos Aires Chili Santiago +2 more

[+]

Van huisvesting naar culturele evenementen is onze taak ervoor te zorgen dat u de meest betoverende en authentieke studie in het buitenland ervaring mogelijk heeft.

Snelle feiten Centrum : IES in het buitenland Santiago Stad : Santiago, Buenos Aires Land : Chili, Argentinië Programma Credits : 16-18 per semester Onderwijstaal : Engels Programma Data

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u de reisdata-sectie van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u reist.

Aankomst: Maandag 28 augustus 2017 - in Buenos Aires Vertrek: zaterdag 9 december 2017 - van Santiago

Lente 2018

Aankomst: Maandag 19 februari 2018 - in Buenos Aires [-]

Multi-Location – Europe & the Muslim World: Granada & Rabat

Campus Voltijd 12 weken September 2018 Spanje Granada Marokko Rabat +2 more

[+]

Stel je voor een bezoek aan niet-gouvernementele organisaties en andere instellingen die een sleutelrol spelen in de politieke, economische en culturele gebieden van hedendaagse Marokko. Of toer door het Alhambra in Granada als onderdeel van uw studie over islamitische kunst en architectuur.

We willen dat u thuis in zowel Granada als Rabat voelt, dus we doen alles wat we kunnen om u te helpen integreren in het leven in deze steden. Van huisvesting naar culturele evenementen is onze taak ervoor te zorgen dat u de meest betoverende en authentieke studie in het buitenland ervaring mogelijk heeft.

Snelle feiten Centrum : IES in het buitenland Granada Stad : Rabat, Granada Land : Marokko, Spanje Studiepunten : 12 studiepunten PO / IR 383 - Hedendaagse kwesties in Arab-Western Intersections (Fall, Spring) ... [-]

Nagoya Direct Enrollment - Nanzan University

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Japan Nagoya

[+]

Zaken Japans Klassiek Japans Universiteit Voorbereidend Japans

Aanvullende vakdisciplines

Tijdens het herfst semester zijn bepaalde extra cursussen aan de Nanzan University open voor IES buitenlandse studenten. Deze 2-credit cursussen maken deel uit van de reguliere bacheloropleiding aan de universiteit en zijn beschikbaar op verschillende terreinen. In de afgelopen jaren hebben cursussen opgenomen:

Debatterende politiek van Japan en de Verenigde Staten Japanse taalkunde Japanse Nationaliteit Wet Observatie en analyse van Japanse taalactiviteiten Principes of Language Education Seminarie in Amerikaanse Buitenlandse Betrekkingen: Een Uitzicht vanuit Japan Seminaries in oorlog en vrede: een transnationaal perspectief Studies in Japanse Taal Pedagogie ... [-]

Nantes - French Language Immersion & Area Studies

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Frankrijk Nantes

[+]

Studentenleven Verzekering : $ 230 Totaal : $ 17.990

Academiejaar

Onderwijs : $ 24.825 Behuising : 7.920 dollar Verzekering : $ 455 Totaal : $ 33.200 [-]

Nice - Business, Sustainability & Immigration Course

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Frankrijk Nice

[+]

SO / PO 380 - Immigratie in het Middellandse-Zeegebied (Herfst, Lente)

sociologie

Deelname is gebaseerd op cursusregistratie. Studenten die niet ingeschreven zijn in deze lessen kunnen op een beschikbare basis, tegen een extra vergoeding, meedoen.

Regionale kooklessen kajakken [-]

Nice Direct Enrollment - SKEMA Business School

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Frankrijk Nice

[+]

cursussen

Je neemt 15-19 studiepunten per semester. Klassen variëren van 1-4 studiepunten, waarbij de meeste vakken elk 3 studiepunten hebben.

Adviseren en ondersteunen

In een direct inschrijfprogramma, bent u ingeschreven als voltijdstudent bij een van onze internationale partnerinstellingen. Hoewel uw lokale gastinstelling is waar u uw lessen neemt, zijn wij er nog steeds om u volledig te ondersteunen.

Extracurriculaire activiteiten en culturele evenementen

Herdefinieer de manier waarop u leeft en leert in Nice door onze culturele evenementen, zoals:

Bezoeken aan lokale kunstmusea Rondleiding van een parfumerie Regionale kooklessen Verzekering : $ 455 [-]

Nice Direct Enrollment – Université Nice Sophia Antipolis

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Frankrijk Nice

[+]

Studenten die geïnteresseerd zijn in techniekcursussen, gaan naar Polytech Nice Sophia, gevestigd in Sophia Antipolis, die internationaal bekend staat als de Franse Silicon Valley.

Tijdens het buitenland is IES Abroad Nice gewijd aan het verbeteren van uw studie in het buitenland ervaring met superieure diensten en mogelijkheden om het leven volledig te ervaren in de Franse Rivièra. Onze medewerkers in Nice helpt u optimaal te maken van uw ervaring in het buitenland.

Nice en de Franse Rivièra worden uw klaslokaal. Betrokkenheid in de lokale gemeenschap verrijkt uw leerervaringen en biedt uitstekende mogelijkheden voor culturele integratie.

Wij willen dat u thuis in Frankrijk voelt, dus we doen alles wat we kunnen om u te helpen integreren in het leven in Nice. Onze woningopties in en rond Nice bieden u mogelijkheden om nieuwe vrienden te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken, terwijl onze culturele evenementen u bekend maken met Nice en de Franse Rivièra.... [-]


Oxford Direct Enrollment Course - St. Catherine's College

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Verenigd Koninkrijk Oxford

[+]

Vanwege de hoge academische strengheid van dit programma is een 3.85 GPA (van 4.0) nodig om deel te nemen.

De ondersteunende diensten die wij aanbieden aan IES in het buitenland direct inschrijven studenten zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw doelen in het buitenland zo goed mogelijk te bereiken. We weten dat het studeren in het buitenland een avontuur is, en soms heeft u hulp nodig of gewoon iemand om mee te praten. Daarom zullen onze medewerkers er voor u zijn.

St. Catherine's is toegewijd aan het vinden van u de tutors die het beste aan uw specifieke academische en persoonlijke doelen voldoen, waardoor dit een unieke en ongeëvenaarde leerervaring is.

... [-]

Parijs - Zaken

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Frankrijk Parijs

Geniet van alles wat Parijs te bieden heeft tijdens het studeren van zakelijke en internationale zaken in de Stad van het Licht. Je kunt je ook inschrijven voor een stage, inclusief de tijd die je op je stage hebt doorgebracht en een academisch seminar dat je helpt bij het contextualiseren van wat je leert. [+]

Overzicht

Wanneer de meeste mensen aan Parijs denken, denken ze aan iconische bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren, de Notre Dame en de Arc de Triomphe. Deze sites zijn emblemen van de geschiedenis van Frankrijk, maar vandaag is Parijs een van de belangrijkste zakelijke, financiële en politieke centra van de wereld. Het heeft een van de hoogste BBP's van elke stad en is de thuisbasis van Fortune Global 500-bedrijven die zijn gespecialiseerd in verzekeringen, banken en energie. Als een belangrijke locatie in de Europese Unie, is Parijs ook de thuisbasis van internationale instanties zoals het Europees Instituut voor veiligheidsstudies, de OESO en UNESCO.

Geniet van alles wat Parijs te bieden heeft tijdens het studeren van zakelijke en internationale zaken in de Stad van het Licht. Je kunt je ook inschrijven voor een stage, inclusief de tijd die je op je stage hebt doorgebracht en een academisch seminar dat je helpt bij het contextualiseren van wat je leert.... [-]


Paris - French Studies Course

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Frankrijk Parijs

[+]

Muziekstudie in Parijs via IES Abroad is beperkt tot de Ecole Normale; IES in het buitenland kan geen muziekstudie aanpassen bij andere instellingen in Parijs.

Studenten die kwalificeren, kunnen maximaal vier 3-creditcursussen aan de École Normale, naast Franse taal en andere cursussen in het IES Abroad Parijs Centrum. Instrumentalisten kunnen lesgeven of optreden studeren, terwijl vocalisten alleen op prestatie richten. Cursussen zijn beperkt in het lente semester, en bepaalde specialiteiten, zoals percussie, worden niet onderwezen op de École Normale. Toelatingsbeslissingen worden gemaakt door de École Normale de Musique.

Instrumenten die aan de École Normale worden onderwezen, zijn onder andere:... [-]


Paris - Studio Art, Dance & Music

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Frankrijk Parijs

[+]

Van huisvesting tot culturele evenementen is ons werk ervoor te zorgen dat u de meest authentieke studie in het buitenland mogelijk heeft. Academici Onze missie is simpel: om u de beste studie in het buitenland mogelijk te maken - inclusief de hoogwaardige academische en culturele ervaringen. Je neemt 15-19 studiepunten per semester. Alle cursussen worden in het Frans geleerd. Maak je eigen academische ervaring door te kiezen uit de volgende vereiste en optionele onderdelen: IES in het buitenland Frans taalcursus (verplicht, 4 studiepunten) Frans-geleerde kunstcursussen bij partneruniversiteiten (facultatief, kredieten variëren) - École Normale de Musique de Paris / Alfred Cortot, Dansschool Parijs Marais, Studio Vermès (Fotografie) [-]

Quito - Area Studies & Language

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Ecuador Quito

[+]

SO / AN 301 - De culturele diversiteit van Ecuador (Herfst)

Spaans

[-]

Quito Directe Inschrijving - Universidad San Francisco De Quito

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Ecuador Quito

Terwijl in Quito, registreer je direct aan de Universidad San Francisco de Quito (USFQ) en neem de meerderheid van je cursussen aan de universiteit naast lokale studenten. Omdat USFQ bijna elk jaar 1500 cursussen aanbiedt in een breed scala aan disciplines, kunnen studenten met vrijwel enig academisch belang spannende en uitdagende inschrijvingsopties vinden. [+]

Overzicht

Quito is perfect voor de avontuurlijke ziel. Met de omliggende bergen is je altijd gewoon een klim weg van een adembenemend uitzicht op de vallei en vanuit een vogelvlucht van de koloniale Spaanse architectuur die de stad bekend maakt.

Sophomore, junior of senior staan ​​wanneer het programma begint Inschreven in een Spaanse cursus binnen het jaar voor de startdatum van het programma [-]

Rabat - Study in Rabat

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Marokko Rabat

[+]

Rabat is jouw klaslokaal. Marokko is rijk aan cultureel erfgoed en diversiteit en is beïnvloed door vele verschillende etnische, culturele en religieuze groepen die in het hele land gevestigd zijn door de lange geschiedenis. Bezoek historische schatten zoals het archeologisch museum van Rabat, de Hassan-moskee en het mausoleum van Mohammed V om oude artefacten te zien en meer te leren over de islamitische culturele invloeden. U kunt ook internationale werkervaring toevoegen aan uw CV, terwijl u een credit krijgt door deel te nemen aan een stageplaats en begeleidend academisch seminar.

We willen dat je thuis voelt in Marokko, zodat we alles in het werk stellen om u te helpen integreren in het leven in Rabat. Van huisvesting tot culturele evenementen is ons werk ervoor te zorgen dat u de meest authentieke studie in het buitenland mogelijk heeft. Of het nu aan een vrijwilligersgeleentheid, danslessen of kooklessen deelneemt, heb je veel kansen om een ​​diepere kennis te krijgen van de Marokkaanse cultuur.... [-]


Rome - Film & Media Studies

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Italië Rome

Ontworpen om u binnen de Italiaanse bioscoop te nemen, maakt ons Film & Media Studies Program Rome de set van uw studie in het buitenland avontuur. Het is hier dat je je passie voor je studie verbindt tijdens het inschrijven van cursussen die je toelaten om je eigen documentaire te maken, de ethiek van het verhalen van verhalen te onderzoeken en meer. [+]

Waarom Rome?

IES in het buitenland Italiaanse taalcursus op uw vaardigheidsniveau (verplicht, 4 of 8 studiepunten) Engels- of Italiaans-geleerde IES Abroad gebiedsstudies (optioneel, 3 studiepunten per stuk) Engels of Italiaans-IES buitenlandse cursussen van een ander Rome-programma (facultatief, 3 studiepunten elk) Engels- of Italiaans-geleerde vakken bij een lokale universiteit (facultatief, elk 3 studiepunten) Service leren / sociale actie plaatsing en seminarie (optioneel, 3 studiepunten) Stage- of sociale actie plaatsing en begeleidend seminarie (3 studiepunten per facultatief) [-]

Rome - Full-Time Semester Internship

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Italië Rome

[+]

Overzicht

Leef en intern in Rome - de hoofdstad en grootste stad in Italië.

.

Stad : Rome Land : Italië Studiepunten : 3 studiepunten Onderwijstaal : Engels, Italiaans Taalvoorwaarden : Geen Programma Data

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u de reisdata-sectie van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u reist.

Herfst 2017

Aankomst: maandag 4 september 2017 Vertrek: vrijdag 15 december 2017

Lente 2018

Aankomst: maandag 29 januari 2018 Vertrek: donderdag 10 mei 2018 academici

Voordat u gaat werken we samen met u om uw resume te verfijnen, uw briefbrief te perfecten en uw communicatie- en onderhoudsvaardigheden te verbreken als we u voorbereiden op het werken in een nieuwe culturele omgeving. ... [-]


Rome - History & Classics

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Italië Rome

[+]

Met duizenden jaren goed gedocumenteerde geschiedenis, waaronder talloze geschriften, geweldige archeologische sites, monumenten, beeldhouwwerken en andere artefacten, is er geen betere stad om geschiedenis en klassiekers te bestuderen dan Rome.

Vandaag, bovenop de hele geschiedenis, is Rome een bloeiende Europese hoofdstad, met belangrijke rol in de internationale politiek en het bedrijfsleven.

[-]

Rome - International Relations

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Italië Rome

[+]

Engels- of Italiaans-geleerde IES Abroad gebiedsstudies (optioneel, 3 studiepunten per stuk) Engels of Italiaans-IES buitenlandse cursussen van een ander Rome-programma (facultatief, 3 studiepunten elk) Engels- of Italiaans-geleerde vakken bij een lokale universiteit (facultatief, elk 3 studiepunten) [-]

Rome - Kunstgeschiedenis En Mode

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Italië Rome

In ons kunstgeschiedenis en modeprogramma kunt u kiezen uit een reeks cursussen over kunstgeschiedenis (van oud naar barok), behoud en nog veel meer. [+]

Waarom Rome?

Als je aan kunst of mode denkt, denk je aan Rome en Italië. Vanwege de enorme vooruitgang die het Romeinse Rijk in kunst en architectuur heeft bereikt, door de werken van de Italiaanse Renaissance van de 15e eeuw (denk Michelangelo en Raphaël) tot vandaag - met de opvallende moderne architectuur van Renzo Piano en vooruitziende modes van Fendi, Gattinoni , Brioni, en de andere huizen hier gevestigd-Rome heeft heel letterlijk millennia van artistieke en architectonische schatten, triomfen en trends om te studeren.

Wat je zal bestuderen

In ons kunstgeschiedenis en modeprogramma kunt u kiezen uit een reeks cursussen over kunstgeschiedenis (van oud naar barok), behoud en nog veel meer. Je hebt ook de kans om in de mode-gerelateerde cursussen (met inbegrip van design en styling) in het Accademia di Costume e Moda, een van de bekendste Fashion Academies in Rome, te nemen of kunstlessen in Rome te nemen Universiteit van Schone Kunsten (RUFA).... [-]


Rome - Language & Area Studies

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Italië Rome

[+]

PP / SO 240 - Waarderende diversiteit? Italiaanse hedendaagse immigratie- en integratiebeleid (voorjaar)

Om deze reden zal het niet mogelijk zijn om officieel te registreren tot u aankomt in Rome; Maar u dient te verwijzen naar de huidige cursusaanbod om te kunnen inschrijven als onderdeel van uw aanvraag.

Università degli Studi Roma Tre

Roma Tre werd opgericht in 1992 als de derde universiteit van Rome. Het is de tweede grootste van de stad, met meer dan 35.000 studenten, en heeft een belangrijke reputatie opgedaan in de Italiaanse academische wereld dankzij zijn kwaliteitsprogramma's en internationale focus. Roma Tre biedt geavanceerde Italiaanse-geleerde vakken aan studenten die goed in Italiaans zijn. Er is ook de mogelijkheid om Engels-gediplomeerde cursussen in de afdeling Politieke Wetenschappen te nemen. ... [-]


Rome - Sociology & Religion

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 semesters January 2019 Italië Rome +1 more

[+]

Een brede waaier aan andere disciplines worden aangeboden via onze andere programma's in Rome, zodat u uw studie Sociologie en Religie kunt aanvullen met cursussen in de Italiaanse taal, Kunstgeschiedenis, Geschiedenis, Klassiekers en meer.

academici [-]

Rome - Vroege Kinderopvoeding

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Italië Rome

Tijdens het buitenland in Rome studeren u cursussen over kinderontwikkeling, kruisculturele psychologie, het Italiaanse onderwijsstelsel en meer. [+]

Waarom Rome?

Wat het onderwijs in Italië betreft, is er geen plaats als Rome. Van de Montessori-scholen naar het Italiaanse inclusieve onderwijsmodel is Rome de geboorteplaats van diverse revolutionaire onderwijspraktijken. Leer meer over de geschiedenis van de school in Italië op ons programma voor vroegtijdig opvoeding, en krijg praktische ervaring in lokale klaslokalen die u in de gaten houden op wereldwijde onderwerpen die de onderwijswereld van vandaag beïnvloeden.

[-]

Rome January Term Course - From Pontius Pilate to Theodosius: The Advent of Christianity

Campus Voltijd 3 weken January 2019 Italië Rome

[+]

Snelle feiten Centrum : IES in het buitenland Rome Taalvoorwaarden : Geen

Niet-Amerikaanse burgers kunnen voor aankomst een studentenvisum krijgen.

[-]

Rome Zomer Mode Studies

Campus Voltijd Deeltijd 6 weken May 2018 Italië Rome +1 more

Ons zomervakantieprogramma werkt samen met het Accademia di Costume e Moda, een erkend centrum voor uitmuntendheid op het gebied van mode- en kostuumontwerp, om twee fundamentele modecursussen te bieden. [+]

Waarom Rome?

Verken modeontwerp en -productie in een van 's werelds top mode steden deze zomer-Rome! Door middel van coursework en hands-on ervaring, ontdekt u zowel de theoretische als de praktische aspecten van de hedendaagse Italiaanse modeproductie. Veldtochten naar lokale musea, tentoonstellingen en andere interessesites bieden context voor wat je in het klaslokaal leert.

Wat je zal bestuderen

Ons zomervakantieprogramma werkt samen met het Accademia di Costume e Moda, een erkend centrum voor uitmuntendheid op het gebied van mode- en kostuumontwerp, om twee fundamentele modecursussen te bieden.

U zult zich inschrijven op zowel mode- als designcursussen, en dan kunt u een extra cursus in de kunstgeschiedenis bij het IES Abroad Centre. De cursus helpt u bij het ontdekken van meesterwerken in de stad en analyseert ook hoe zelfs in de kunst en architectuur, stijl en ontwerp veel verschillende historische perioden sterk karakteriseren.... [-]


Salamanca - Psychology

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Spanje Salamanca

[+]

Waarom Salamanca?

Terwijl u de menselijke geest en het gedrag bestudeert, welke betere manier om meer over uzelf en anderen te leren dan het leven en leren in het buitenland in Salamanca?

Ontworpen voor Psychologie majors of minderjarigen, is ons Psychologie Programma een samenwerking tussen IES in het buitenland en de Universidad Pontificia de Salamanca, een prestigieuze universiteit die bekend staat om zijn Psychologie Studies. Cursussen worden genomen in het IES Abroad Salamanca Centre en Universidad Pontificia de Salamanca, en worden in het Engels gegeven. U kunt uw Spaanse vaardigheden oefenen met een verplichte taalcursus, terwijl u in Salamanca bent.

Salamanca en daarbuiten zijn jouw klaslokaal. Het programma biedt ook een scala aan culturele activiteiten en vakantiereizen om de studentervaring te verbeteren. ... [-]


Salamanca - Studeer In Salamanca

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Spanje Salamanca

als jij [+]

Overzicht

Combineer de sfeer van een universiteitsstad en de charmante gastvrijheid van een kleine stad, en je hebt Salamanca. Salamanca is in 1988 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed en de belangrijkste universiteitsstad van Spanje. Het staat bekend om zijn bijdragen aan het Spaanse taalonderwijs.

Als je op zoek bent naar een Spaans programma dat volledig onderdompelend is, dan is ons programma in Salamanca iets voor jou. Naast een intensieve Spaanse taaloriëntatie en een semester-lange cursus Spaans, zijn er Spaanse taalschrijf-, spreek- en theaterworkshops om je cursussen tot leven te brengen.

Het programma is ook gekoppeld aan het academische en sociale leven van de Universidad de Salamanca (USAL), de oudste universiteit van Spanje en een van de meest prestigieuze in Europa. Leer samen met uw Spaanse leeftijdsgenoten door u aan te melden bij USAL of de Universidad Pontificia de Salamanca (UPSA). Ongeacht je major, je kunt je interesses in taalkundige en culturele vaardigheid combineren met je academische bezigheden. U kunt een bijdrage leveren aan een lokale organisatie door deel te nemen aan een onderwijstrajectstage in het voorjaarssemester of door een service-leerervaring bij een lokale organisatie zonder winstoogmerk in het herfstsemester.... [-]


Santiago - Course in Politics, Social Justice & Language

Campus Voltijd 1 - 2 semesters July 2019 Chili Santiago

[+]

Fall 2017

Aankomst: maandag 24 juli 2017 Vertrek: vrijdag 10 november 2017 - Als u alleen IES buitenlandse cursussen neemt; Vrijdag 1 december 2017 - Voor studenten ingeschreven in de cursussen partner universiteit

Lente 2018

[-]

Santiago – Full-Time Semester Internship

Campus Voltijd 1 semester March 2019 Chili Santiago

[+]

Snelle feiten Centrum : IES in het buitenland Santiago Stad : Santiago Land : Chili Studiepunten : 3 per semester [-]

Shanghai - Economie, Zaken En Maatschappij

Campus Voltijd 1 - 2 semesters February 2019 China Sjanghai

Er is geen fout in de skyline van Shanghai. Van de stijgende Oosterse Pareltoren naar de vloeiende Bund over de Huangpu River, schuilt Shanghai met mogelijkheid. Wij nodigen u uit om eerstehands alles te ervaren die deze spannende stad te bieden heeft. [+]

Overzicht

Er is geen fout in de skyline van Shanghai.

Management Association [-]

Shanghai - Engineering

Campus Voltijd 1 semester January 2019 China Sjanghai

Wat is een betere plek om techniek te studeren dan de wereld [+]

Overzicht

Waar kun je beter studeren dan 's werelds snelst groeiende economie en productiecentrum? Je hebt de mogelijkheid om hetzij Mechanical, Electrical, of Computer Engineering in het Engels te studeren aan een van de beste universiteiten in China, de Shanghai Jiao Tong University (SJTU).

SJTU werd vijfde in China in de QS University ranglijst van 2013 en de eerste in Mechanical Engineering. De universiteit heeft tal van technologische prestaties en opmerkelijke alumni op het gebied van engineering.

Je studeert aan het University of Michigan-SJTU Joint Institute, waar je toegang hebt tot hoogwaardige faculteiten, onderzoekslaboratoria en een breed scala aan Engelstalige cursussen zoals natuurkunde, elektromagnetica, datastructuren en algoritmen, verbranding en probabilistische methoden in engineering.... [-]


Shanghai Summer Direct Enrollment - Business in Asia

Campus Voltijd 1 maand May 2018 China Sjanghai

[+]

Het bevordert wetenschappelijke en academische innovatie, richt zich op economische en sociale ontwikkeling en ondersteunt de groei van het bedrijfsleven.

Cursussen

Corporate speaker sessies door leidinggevenden en toonaangevende experts Bedrijfsbezoeken in verschillende industrieën en over verschillende typen bedrijven (multinationale ondernemingen, joint ventures, staatsbedrijven) Dagelijks leven

Een deel van het feit dat u zich thuis voelt in Shanghai, doet ons uiterste best om u veilig en verzorgd te voelen. Of het nu een oriëntatieprogramma is dat je op je gemak voelt, huisvesting die goed gelegen is en comfortabel is, of veldtochten die je van de gebaande paden afnemen. Alles gaat over onze studentendiensten. Dit is slechts een van de dingen waarvoor we bekend zijn.... [-]


Siena - Business & Economics of Italian Food & Wine

Campus Voltijd 12 weken January 2019 Italië Siena

[+]

Vertrek: woensdag 18 april 2018 academici [-]

Siena - Study in Tuscany

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Italië Siena

[+]

Een paspoort dat tenminste zes maanden na de einddatum van het programma geldig is, met minstens twee blanco pagina's vereist.

Een studentenvisum is vereist voor Amerikaanse burgers om Italië te betreden. Bij toegang krijgt u meer informatie over het aanvraagproces en eventuele gerelateerde kosten. Het visumaanvraag proces voor niet-Amerikaanse burgers kan extreem lang zijn, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kosten

Herfst 2017

Onderwijs : $ 13.335 Behuising : $ 3.765 Verzekering : $ 230 Totaal : $ 17.330

Academiejaar

Onderwijs : $ 23,990 Behuising : $ 7.530 Verzekering : $ 455 Totaal : $ 31.975

Beschouw deze prijzen als uitgangspunt. Wij raden u aan contact op te nemen met uw studie in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen wanneer u factoren in de financiële hulp, beurzen, uw schoolbeleid en andere factoren. ... [-]


Sydney Direct Enrollment - Macquarie University

Campus Voltijd 1 - 2 semesters July 2019 Australië Sydney

[+]

Met zeven divisies met honderden disciplines wordt de academische ervaring van Macquarie bepaald door diversiteit en breedte.

Marine Science schrift

Global Leadership Programme

Dit niet-kredietdraende programma helpt u om leiderschapsvaardigheden op te bouwen, cross-culturele ervaring op te doen en uw CV te verbeteren. Het programma is ook een geweldige manier om zinvolle vriendschappen te vormen met Australische studenten.

Om het certificaat programma af te ronden, moet u gedurende vijf uur vijf colloquia (lezingen) bijwonen (van 25 tot 30 jaar elk aanbod). Onderwerpen kunnen onder meer:

Leiderschap Kruis-Culturele Begrip Zakelijke etiquette ... [-]

Sydney Direct Enrollment - University Of New South Wales

Campus Voltijd 1 - 2 semesters February 2019 Australië Sydney

[+]

We weten dat het studeren in het buitenland een avontuur is, en soms heeft u hulp nodig of gewoon iemand om mee te praten. Daarom zullen onze medewerkers er voor u zijn.

On-Site Staff

Of u nu vragen hebt over academische eisen, huisvesting of welzijn en veiligheid, onze medewerkers van IES in het buitenland in Sydney zijn beschikbaar om u volledig te ondersteunen.

Er is een studentenvisum nodig om naar Australië te komen. Bij toegang krijgt u meer informatie over het aanvraagproces en eventuele gerelateerde kosten. Het visumaanvraag proces voor niet-Amerikaanse burgers kan extreem lang zijn, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kosten

Herfst 2017... [-]


Sydney Direct Enrollment - University Of Sydney

Campus Voltijd 1 - 2 semesters February 2019 Australië Sydney

[+]

Studenten die tweede semester semesterstudenten zijn wanneer het programma begint en die op het moment van aanmelding twee vakken waard zijn op hun transcripties, kunnen overwogen worden voor inschrijving in het Amerikaanse voorjaarssemester van het programma. Onderwijs : $ 16.275 Behuising : $ 6,150 Verzekering : $ 475 Totaal : $ 22.900

Academiejaar

Onderwijs : $ 29.280 Behuising : 12.300 dollar Verzekering : $ 950 Totaal : $ 42.530

Beschouw deze prijzen als uitgangspunt. Wij raden u aan contact op te nemen met uw studie in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen wanneer u factoren in de financiële hulp, beurzen, uw schoolbeleid en andere factoren. ... [-]


Tokyo - Language & Culture

Campus Voltijd 1 - 2 semesters March 2019 Japan Tokyo

[+]

De IES Abroad Tokyo student is een leerling die zich bezighoudt met een vorm van lopend etnografisch onderzoek, waarvan de kern de betekenis is van acties en gebeurtenissen voor de mensen binnen de sociale omgeving die de student wil begrijpen.

De doelstellingen van het Field Placement Programma zijn als volgt:

Door middel van een gefaciliteerd seminar, moedigen studenten aan om collectief te delen en te reflecteren op praktijkervaringen als basis voor het herkennen, begrijpen en uitleggen van de sociale organisatie van Japan. Om de 'echte wereld' sociale organisatie van Japan te ontdekken zoals het natuurlijk wordt tentoongesteld, zonder dat er een bepaald raamwerk of theoretische preconceptie wordt opgesteld over wat er of moet worden gevonden. [-]

Vienna - European Society & Culture

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Oostenrijk Wenen

[+]

Culturele studies

[-]

Vienna - Music

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 Oostenrijk Wenen

[+]

[-]

Zomercursussen

Amsterdam Summer - Samenleving, Cultuur

Campus Voltijd 2 maanden June 2018 Nederlanden Amsterdam

Amsterdam, een stad die lang geassocieerd is met noties van tolerantie en openheid, is de perfecte achtergrond om kunstgeschiedenis, literatuurwetenschap en sociologie te bestuderen via de lens van genderstudies. Wij nodigen u uit om de geschiedenis en het heden van Amsterdam te ontdekken en na te gaan hoe deze begrippen zijn [+]

Overzicht

Amsterdam, een stad die lang geassocieerd is met noties van tolerantie en openheid, is de perfecte achtergrond om kunstgeschiedenis, literatuurwetenschap en sociologie te bestuderen via de lens van genderstudies. We nodigen je uit om de geschiedenis en het heden van Amsterdam te verkennen en na te gaan hoe deze begrippen al dan niet veranderen.

Amsterdam is je klas, met cursusgerelateerde excursies naar musea van wereldklasse en opmerkelijke locaties in Amsterdam die een belangrijke rol spelen in elke cursus. Je zult bijvoorbeeld de representaties van gender en seksualiteit bestuderen in het werk van Rembrandt en het Anne Frank museum bezoeken. Dit programma bevat ook een cursusgerelateerde excursie naar Berlijn om je studiethema's verder te onderzoeken.... [-]


Arles Summer - Study In Provence

Campus Voltijd 6 weken June 2018 Frankrijk Arles

Je zult jezelf onderdompelen in de Franse taalstudie en de cultuur van de Midi-regio van Frankrijk. Een hoogtepunt van dit programma zijn de taalintensieve lunches die plaatsvinden in lokale restaurants, waar u uw Frans oefent met IES Abroad professoren en personeel terwijl u geniet van de heerlijke keuken van de Provence. [+]

Overzicht

De charmante Provençaalse stad Arles, met een 2000 jaar oude Romeinse arena in het centrum, staat bekend om zijn prachtige architectuur en de associatie met Van Gogh, Gauguin, Cézanne en Picasso. Veel dans-, muziek-, fotografie-, theater- en folklore-festivals vinden gedurende de zomer in en rondom de stad plaats, waardoor het een levendige locatie is voor zomerstudenten in Frankrijk.

Je zult jezelf onderdompelen in de Franse taalstudie en de cultuur van de Midi-regio van Frankrijk. Een hoogtepunt van dit programma zijn de taalintensieve lunches die plaatsvinden in lokale restaurants, waar u uw Frans oefent met IES Abroad professoren en personeel terwijl u geniet van de heerlijke keuken van de Provence. Vrijdagdagen zijn gereserveerd voor cursusgerelateerde activiteiten en excursies, zoals kooklessen, concerten in de Arènes d'Arles, een Van Gogh-wandeltour, theaterworkshops en meer.... [-]


Barcelona Summer - Internship

Campus Voltijd 2 maanden May 2018 Spanje Barcelona

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen, en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de hedendaagse competitieve banenmarkt. De optionele taalcursus verhoogt je Spaanse taalvaardigheid en spreekvaardigheid. [+]

Overzicht

Met grote invloed op commercie, onderwijs, entertainment, media, mode en de kunsten heeft Barcelona zijn sporen verdiend als een belangrijke speler op de wereldmarkt. Loop naar je werk of neem de metro, bus of tram door deze opmerkelijke stad met architectonische en culturele wonderen. Lunch is altijd een kans om het beste van mediterrane gerechten te proeven: heerlijke tapas, de meest verse zeevruchten en Crema Catalana als dessert!

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen, en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de hedendaagse competitieve banenmarkt. De optionele taalcursus verhoogt je Spaanse taalvaardigheid en spreekvaardigheid. Je krijgt een * onbetaalde stageplaatsing bij een lokaal bedrijf of een lokale organisatie, waar je minimaal 22 uur per week werkt. We zullen met u samenwerken om de beste overeenkomst tussen uw uitgesproken voorkeuren en professionele doelen te vinden met wat beschikbaar is via IES Internships in Barcelona. Voordat je vertrekt, zal je stagecoördinator met je samenwerken om je cv te verfijnen, je sollicitatiebrief te perfectioneren en je communicatie- en interviewvaardigheden aan te scherpen terwijl we je voorbereiden op het werken in een nieuwe culturele omgeving.... [-]


Barcelona Summer - Taal

Campus Voltijd 7 weken May 2018 Spanje Barcelona

De IES Abroad Barcelona Language [+]

Overzicht

De IES Abroad Barcelona Language

Taalcursussen ontwikkelen uw schriftelijke en mondelinge vaardigheid in cursussen Spaans en gebiedsstudies bieden een uitstekende gelegenheid om meer te leren over modern Spanje in de bredere context van de Europese Unie. Cursussen zijn beschikbaar in zowel het Spaans als het Engels.

In de loop van de zomer zult u zelf de levendige pleinen en kronkelende straatjes leren kennen. De taal van Barcelona

Studeer in het buitenland in Barcelona en ervaar de unieke en levendige cultuur van de stad!

Snelle feitenCentrum: IES Abroad BarcelonaPlaats: BarcelonaLand: SpanjeProgrammacredits: 6-7 creditsTaal van de instructie: Engels, SpaansTaal Vereisten: GeenProgrammadata... [-]

Berlin Summer - Metropolitan Studies

Campus Voltijd 7 weken June 2018 Duitsland Berlin

Dit Engelstalige programma verkent onderwerpen in stedelijke studies, architectuur en milieustudies in Berlijn, een stad die zichzelf de afgelopen eeuw herbouwd en opnieuw ontworpen heeft. [+]

Overzicht

Dit Engelstalige programma verkent onderwerpen in stedelijke studies, architectuur en milieustudies in Berlijn, een stad die zichzelf de afgelopen eeuw herbouwd en opnieuw ontworpen heeft. Cursusgerelateerde excursies zijn geïntegreerd om een ​​kijkje te geven in de architecturale innovaties van Berlijn, methoden voor het integreren van duurzaam design en verschillende historische en politieke bewegingen. Excursies naar andere steden in Duitsland vervolledigen het programma en laten je toe om de cultuur en architectuur van Duitsland in een vergelijkende context te verkennen.

Snelle feitenCentre: IES Abroad Berlin Metropolitan StudiesPlaats: BerlijnLand: DuitslandProgrammacredits: 6-9 creditsTaal van de instructie: EngelsTaal Vereisten: GeenProgrammadata... [-]

Berlin Summer - Stage

Campus Voltijd 2 maanden May 2018 Duitsland Berlin

Een IES-stage in Berlijn ontwikkelt je professionele vaardigheden en je vermogen om te communiceren over culturen heen en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven [+]

Overzicht

Ervaar Berlijn - het economische en politieke centrum van Duitsland. Deze hoofdstad heeft ook een bloeiende kunstscène (met meer dan 175 musea en galeries) en enkele van 's werelds meest spectaculaire architectuur. Wanneer je in Berlijn studeert, kun je wandelen, fietsen of een bus, tram of trein naar je werk nemen. Tijdens de lunch slentert u door een van de ontelbare parken en tuinen van Berlijn. Geniet 's nachts van live muziek of theater in deze Kulturhaupstadt (culturele hoofdstad) van Duitsland. Interning in Berlijn zal zowel je cv-referenties als je culturele competentie een boost geven.

Een IES-stage in Berlijn ontwikkelt je professionele vaardigheden en je vermogen om te communiceren over culturen, en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de hedendaagse competitieve banenmarkt.... [-]


Berlin Summer - Taal

Campus Voltijd 7 weken June 2018 Duitsland Berlin

Dit programma combineert de ontwikkeling van taalvaardigheden met cursussen in het Engels en Duits die je laten kennismaken met de fascinerende geschiedenis van Duitsland en de hedendaagse cultuur en samenleving. Duitse taalcursussen zijn beschikbaar op het begin- en tussenniveau. [+]

Overzicht

Dit programma combineert de ontwikkeling van taalvaardigheden met cursussen in het Engels en Duits die je laten kennismaken met de fascinerende geschiedenis van Duitsland en de hedendaagse cultuur en samenleving. Duitse taalcursussen zijn beschikbaar op het begin- en tussenniveau. Een cursus Literatuur Duits wordt gegeven voor gevorderde studenten. Cursusgerelateerde excursies spelen een centrale rol in het programma en brengen je buiten het klaslokaal om het rijke erfgoed en de hedendaagse cultuur van Berlijn en Duitsland te ontdekken. Studeer deze zomer in Berlijn!

Curriculum Hoogtepunten

Verbeter uw Duitse taalvaardigheid door IES Abroad taalcursussen op beginners- en middelbaar niveau. Ervaring in de Duitse taal is niet verplicht om deel te nemen.Schrijf je in voor cursussen voor gebiedsstudies die zich richten op kunstgeschiedenis, filmstudies, Duitse taal en literatuur, joodse studies en politieke wetenschappen.... [-]

Buenos Aires Zomer - Agrarisch

Campus Voltijd 6 weken June 2018 Argentinië Buenos Aires

Bestudeer landbouw- en milieuwetenschappen in Argentinië, een land waarvan de landbouwproductie een belangrijke rol speelt in zijn sociale en economische welvaart. [+]

Overzicht

Bestudeer landbouw- en milieuwetenschappen in Argentinië, een land waarvan de landbouwproductie een belangrijke rol speelt in zijn sociale en economische welvaart. Open voor studenten van alle majors, dit zomerprogramma is vooral interessant voor studenten met een academische achtergrond in de landbouw-, natuur- en milieuwetenschappen. Met een ongeëvenaarde rundvleessector, wijn die bekend staat als een van de beste ter wereld, en een grote productie van sojabonen, maïs, suikerriet, tarwe, zuivel en nog veel meer, heeft Argentinië zichzelf bewezen als een belangrijke wereldwijde bijdrager aan de wereld. voedselmand. Waar kunnen landbouwindustrieën en hun impact op het milieu beter worden bestudeerd?... [-]


Buenos Aires Zomer - Taal

Campus Voltijd 6 weken June 2018 Argentinië Buenos Aires

Dit programma is geschikt voor studenten van alle Spaanse vaardigheidsniveaus en biedt je de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in de Argentijnse cultuur door een Spaanse taalcursus te volgen en een cursus in een verscheidenheid aan actuele onderwerpen. [+]

Overzicht

Met zijn invloedrijke geschiedenis, prachtige Europese architectuur en een rijk cultureel leven, biedt Buenos Aires u een gastvrije sfeer om in het buitenland te wonen en te leren. Rijk aan cultuur - denk aan theater, tangodansen, musea, sport ... en het eten! -Buenos Aires is een feest voor je zintuigen en een onvergetelijk educatief avontuur.

Dit programma is geschikt voor studenten van alle Spaanse vaardigheidsniveaus en biedt je de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in de Argentijnse cultuur door een Spaanse taalcursus te volgen en een cursus in een verscheidenheid aan actuele onderwerpen. Je zult ook genieten van culturele evenementen en cursusgerelateerde excursies om je academische ervaring af te ronden en je studies tot leven te brengen.... [-]


Chicago Summer - Internship

Campus Voltijd 2 maanden May 2018 Verenigde Staten Chicago

Een IES-stage in Chicago ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen, en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag. [+]

Overzicht

Stagiair in deze prachtige stad aan de oever van Lake Michigan, de thuisbasis van grote internationale bedrijven en bedrijven, met fantastische architectuur, groene parken, zandstranden, heerlijk eten en een opwindend nachtleven. Loop, fiets of neem de "L" (het verhoogde en metrosysteem) om te werken in deze dynamische stad met gewaagde wolkenkrabbers en grote culturele evenementen. Voor de lunch kunt u genieten van nietjes zoals deep-dish pizza en Chicago-hotdogs. Pak een zak karamel maïs op de weg terug naar het kantoor voor het dessert! Een IES-stage in Chicago ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen, en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag.... [-]


Dublin Summer - Intensive Acting

Campus Voltijd 7 weken June 2018 Ierland Dublin

In de loop van de zomer zult u Dublin's kronkelende straatjes en unieke charme leren kennen via een verscheidenheid aan cultureel verrijkende mogelijkheden. Het programma biedt inschrijving aan de befaamde National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting, huisvesting in volledig uitgeruste studentenappartementen en excursies in de Republiek Ierland en Noord-Ierland. [+]

Overzicht

Het IES Abroad Intensive Acting Program geeft je een intensieve, praktische benadering van de uitvoering. In de loop van de zomer zult u Dublin's kronkelende straatjes en unieke charme leren kennen via een verscheidenheid aan cultureel verrijkende mogelijkheden. Het programma biedt inschrijving aan de befaamde National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting, huisvesting in volledig uitgeruste studentenappartementen en excursies in de Republiek Ierland en Noord-Ierland.

Cursussen worden gegeven door de National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA) en IES Abroad instructeurs. Deze cursussen worden gegeven in het NTSI-GSA en het IES Abroad Center en zijn in totaal 6 credits waard.... [-]


Dublin Summer - Stage

Campus Voltijd 2 maanden May 2018 Ierland Dublin

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, geeft je de mogelijkheid om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag. [+]

Overzicht

Ervaar de bruisende zakelijke omgeving van deze stad die is ontstaan ​​als onderdeel van het economisch herstel van Ierland. Loop naar je werk door de historische straten van Dublin of neem een ​​dubbeldekkerbus, de tram, Dart of Metro. Dineer tijdens een lunch met shepherd's pie of Ierse zalm.

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, geeft je de mogelijkheid om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag. Je krijgt een onbetaalde stageplaatsing bij een lokaal bedrijf of een lokale organisatie, waar je minimaal 32 uur per week werkt. Wij zullen met u samenwerken om de dichtstbijzijnde match tussen uw professionele en persoonlijke doelen te vinden met wat beschikbaar is in Dublin. Voordat je vertrekt, werken we met je samen om je cv te verfijnen, je sollicitatiebrief te perfectioneren en je communicatie- en interviewvaardigheden aan te scherpen terwijl we je voorbereiden op het werken in een nieuwe culturele omgeving.... [-]


Dublin Zomer - Ierse Studies

Campus Voltijd 7 weken September 2018 Ierland Dublin Hongkong Hong Kong +2 more

Dit programma is ontworpen voor studenten die intensieve academische blootstelling aan Ierland's politieke en sociale geschiedenis, hedendaagse economische kwesties en literaire erfgoed zoeken. Door cursussen te combineren met studie buiten het klaslokaal, heb je de mogelijkheid om het rijke erfgoed van Ierland te ontdekken, evenals de hedendaagse cultuur door middel van kunst, theater en film. [+]

Overzicht

Dit programma is ontworpen voor studenten die intensieve academische blootstelling aan Ierland's politieke en sociale geschiedenis, hedendaagse economische kwesties en literaire erfgoed zoeken. Door cursussen te combineren met studie buiten het klaslokaal, heb je de mogelijkheid om het rijke erfgoed van Ierland te ontdekken, evenals de hedendaagse cultuur door middel van kunst, theater en film.

In de loop van de zomer zal u de kronkelende straten van Dublin kennen en unieke charme kennen. Het Dublin Irish Studies Summer programma biedt inschrijving in IES Abroad-cursussen, huisvesting in volledig uitgeruste studentenappartementen en uitstapjes. Vanaf het IES Abroad Centre, vlakbij St. Stephen's Green, zal dit programma u helpen om een ​​zinvolle culturele ervaring te krijgen en een dieper kennis van wat het betekent om een ​​burger van de wereld te zijn.... [-]


Europese Unie-zomer

Campus Voltijd 8 weken May 2018 Duitsland Freiburg

Het zomerprogramma van de EU biedt u de gelegenheid om het verleden, het heden en de toekomstige uitdagingen van de Europese integratie intensief te bestuderen. Het programma begint in het hart van Europa-Freiburg, Duitsland - waar u een gespecialiseerd curriculum begint dat u op een 16-daagse ervaringsreis door Bosnië-Herzegovina, Griekenland en Cyprus zal brengen. [+]

Overzicht

Het zomerprogramma van de EU biedt u de gelegenheid om het verleden, het heden en de toekomstige uitdagingen van de Europese integratie intensief te bestuderen. Het programma begint in het hart van Europa-Freiburg, Duitsland - waar u een gespecialiseerd curriculum begint dat u op een 16-daagse ervaringsreis door Bosnië-Herzegovina, Griekenland en Cyprus zal brengen.

In Bosnië-Herzegovina reist u naar Sarajevo, genaamd "Jeruzalem van Europa", vanwege zijn ooit historische mix van joden, christenen en moslims. Na Sarajevo heeft u een tweedaagse reis naar Republika Srpska, die een bezoek brengt aan de gedenkteken van de slachtoffers van Srebrenica, en een overnachting in Višegrad, onsterfelijk gemaakt in de Nobelprijswinnende klassieke Brug op de Drina van Ivo Andrié.... [-]


Kaapstad Zomer - Stage

Campus Voltijd 2 maanden June 2018 Zuid-Afrika Kaapstad

Een IES-stage in Kaapstad ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de hedendaagse competitieve banenmarkt. [+]

Overzicht

Home naar 3,7 miljoen inwoners in zijn grootstedelijk gebied, Kaapstad is een fusie van talen, culturen en religies en het economische centrum van Cape Colony. Geniet van het schilderachtige uitzicht op de bergen en de kustlijn op uw woon-werkverkeer. Begin uw dag met koffie en een koeksister (Zuid-Afrikaanse donut). Geniet voor de lunch van een grote sandwich van Gatsby met een collega. Een IES-stage in Kaapstad ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de hedendaagse competitieve banenmarkt.

Je krijgt gegarandeerd een onbetaalde zomerstage in Kaapstad, waar je maximaal 32 uur per week werkt bij een lokaal bedrijf of een lokale organisatie. Wij zullen met u samenwerken om de dichtstbijzijnde match tussen uw professionele en persoonlijke doelen te vinden met wat beschikbaar is voor stages in Kaapstad.... [-]


Londen Zomer - Stage

Campus Voltijd 2 maanden May 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Een IES-stage in Londen ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. [+]

Overzicht

Er is geen twijfel dat deze bruisende stad, rijk aan geschiedenis, cultuur en diversiteit, je zal transformeren. Neem de Tube aan het werk of een dubbeldekkerbus. Grijp wat vis en chips voor de lunch. Ervaar al dit wereldwijde centrum van zaken, cultuur, architectuur en leren te bieden.

Een IES-stage in Londen ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. U wordt gegarandeerd een onbetaalde plaatsing bij een lokaal bedrijf of organisatie waar u minstens 32 uur per week werkt. We zullen samen met u werken om de dichtstbijzijnde match tussen uw uitgedrukte voorkeuren en professionele doelen te vinden met wat beschikbaar is via IES Internships in Londen. Je zal ook inschrijven voor een vereiste 3- of 6-credit academisch stage seminarie met andere IES stagiairs, waar je leert over een verscheidenheid aan lokale bedrijfsinstellingen en kansen.... [-]


London Zomer - Uk Vandaag

Campus Voltijd 7 weken June 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Ons UK Today Programme biedt u de mogelijkheid om de levendige cultuur en het rijke erfgoed van hedendaagse Londen te verkennen via een breed scala aan cursussen, die allemaal van toepassing zijn op de Britse geschiedenis en cultuur. [+]

Overzicht

Zomer is misschien de beste tijd om in Londen te leven en te leren. Wie zou hier geen zomer willen uitgeven, met de tijd om ook alle gratis musea te bezoeken, films onder de sterren te bekijken en de 400 + groene ruimtes in de stad te verkennen?

Ons UK Today Programme biedt u de mogelijkheid om de levendige cultuur en het rijke erfgoed van hedendaagse Londen te verkennen via een breed scala aan cursussen, die allemaal van toepassing zijn op de Britse geschiedenis en cultuur.

Onze unieke academische ervaring integreert cursusgerelateerde uitstapjes in vrijwel alle cursussen om de vele mogelijkheden voor leren die Londen biedt, te maximaliseren. Dit programma is een geweldige kans om uw studie door te gaan terwijl u Londen gebruikt als uw klaslokaal.... [-]


Madrid Zomer

Campus Voltijd 6 weken May 2018 Spanje Madrid

Dit programma biedt intermediaire en geavanceerde Spaanse taalcursussen en cursussen op het gebied van studies in het Spaans. Klassen integreren het beste van de historische en culturele mogelijkheden van Madrid, waardoor u uw Spaanse vaardigheden kunt verbeteren, terwijl u ook het rijke artistieke, theater- en filmarchitectuur van Spanje ontdekt. [+]

Overzicht

Stel je voor dat je in het buitenland in de hoofdstad van Spanje en de grootste stad Madrid bent. Warme zomeravonden lokken Madrileños naar de straten van de stad, waar ze koffie drinken op terrazas en een parade van modieuze Spanjaarden bekijken - nu is het jouw kans om het ook te ervaren. Madrid is een toonaangevend cultureel centrum in Europa en is gevestigd in vele wereldberoemde musea waaronder de Prado, Reina Sofia en Thyssen-Bornemisza.

Dit programma biedt intermediaire en geavanceerde Spaanse taalcursussen en cursussen op het gebied van studies in het Spaans. Klassen integreren het beste van de historische en culturele mogelijkheden van Madrid, waardoor u uw Spaanse vaardigheden kunt verbeteren, terwijl u ook het rijke artistieke, theater- en filmarchitectuur van Spanje ontdekt.... [-]


Milan Zomer - Stage

Campus Voltijd 2 maanden May 2018 Italië Milaan

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. De optionele taalklasse verhoogt uw Italiaanse taalvaardigheid en vloeiendheid. [+]

Overzicht

Waarom Milaan?

Bedrijf, mode en ontwerp allen convergeren in Milaan-Italië's tweede grootste stad-waar oude Italiaanse traditie in combinatie met moderne innovatie. Geïnspireerd worden door de opmerkelijke instellingen van Milaan, van de Teatro alla Scala naar de Italiaanse Borsa, de belangrijkste beurs van Italië. Hoe transformeert u een voltijds stageprogramma in het Italiaanse hoofdstad?

U kunt Italiens puls praktisch voelen in snel Milan. Aan het werk is een briesje met de tram-, metro- en bussystemen. Voor de lunch, pak een snelle pasta al pesto met je collega's, vul je op risotto alla Milanese, of de beroemde ossobuco van de regio.

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. De optionele taalklasse verhoogt uw Italiaanse taalvaardigheid en vloeiendheid. Hoewel Italiaans niet nodig is, kunnen sommige velden een basisbegrip van de lokale taal vereisen. Praat met een IES Stage Advisor voor meer informatie. ... [-]


Multi-locatie Zomer - Musea En Verder: Kunst En Cultuur In Parijs, Rome En Madrid

Campus Voltijd 7 weken May 2018 Spanje Madrid Frankrijk Parijs Italië Rome +4 more

[+]

Overzicht

Waarom studeer je in het buitenland in één grote Europese stad tijdens de zomer wanneer je het culturele erfgoed van Parijs, Rome en Madrid kunt verkennen? In dit zevenweekse programma zal u onderzoeken hoe kunst en architectuur stedenbouw, leven en cultuur hebben beïnvloed in drie fascinerende Europese hoofdsteden, en hoe musea hun collecties bewaar, ontwikkelen, bestuderen en weergeven voor het publiek.

Begin met je programma in Parijs, waar je begint te waarderen hoe deze steden hebben ontwikkeld rond het centrale idee van cultureel erfgoed en patrimonium. Hier begint je twee cross-center cursussen die je dan naar Rome, en uiteindelijk Madrid voor twee weken in elke stad. Uw cursussen zullen de klas tijd integreren met cursusgerelateerde excursies naar kunst- en culturele managementinstellingen, waaronder bezoeken aan bekende musea zoals het Musée d'Orsay, het Vatikaanmuseum en El Prado.... [-]


Nagoya Summer - Taal

Campus Voltijd 6 weken June 2018 Japan Nagoya

Dit zes weken durende zomerprogramma biedt je intensieve cursussen Japans aan in The Center for Japanese Studies (CJS) aan de Universiteit van Nanzan, die bekend staat op het gebied van Japans taalonderwijs. Je rondt je opleiding in Nagoya af door meer te weten te komen over de Japanse cultuur, politiek en kunst. [+]

Overzicht

Welke betere manier om je Japanse taalvaardigheid te oefenen en jezelf onder te dompelen in het Japanse leven en cultuur dan door te studeren in Nagoya? Dit zes weken durende zomerprogramma biedt je intensieve cursussen Japans aan in The Center for Japanese Studies (CJS) aan de Universiteit van Nanzan, die bekend staat op het gebied van Japans taalonderwijs. Je rondt je opleiding in Nagoya af door meer te weten te komen over de Japanse cultuur, politiek en kunst. Je krijgt de kans om deel te nemen aan twee excursies met Japanse studenten (georganiseerd door CJS). Daarnaast organiseren we een dagtrip naar Kyoto en culturele activiteiten exclusief voor IES Abroad studenten.

Snelle feitenCentrum: IES Abroad NagoyaPlaats: NagoyaLand: JapanProgrammacredits: 6 - 8,5 creditsTaal van de instructie: Japans, EngelsTaal Vereisten: 2 semesters Japans op masterniveau en minstens 200 kanjiProgrammadata... [-]

New York Summer - Stage

Campus Voltijd 8 - 10 weken June 2018 Verenigde Staten Upper East Side

Stage in deze geweldige metropool, een centrum voor mondiale banken en bedrijven, en voor kunst en cultuur. Neem de New York City Subway naar het werk ('s oudste, grootste en meest gebruikte openbare transit systeem) in deze ongelooflijk diverse en spannende stad, waar alles binnen handbereik ligt. [+]

Overzicht

Stage in deze geweldige metropool, een centrum voor mondiale banken en bedrijven, en voor kunst en cultuur. Neem de New York City Subway naar het werk ('s oudste, grootste en meest gebruikte openbare transit systeem) in deze ongelooflijk diverse en spannende stad, waar alles binnen handbereik ligt. Lunch kan een broodje pastrami of een knish zijn van een traditionele joodse deli, een stukje klassieke pizza in New York-stijl of een frisse en exotische concoction van een trendy sapbar.

Een IES-stage in New York City ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen.... [-]


Nice Summer – Multiculturalism in France

Campus Voltijd 6 weken May 2018 Frankrijk Nice

[+]

Het programma begint met een 3-daagse oriëntatie die u voordoet aan het IES Abroad Nice personeel, uw medestudenten en de stad en cultuur van Nice. De oriëntatie omvat belangrijke onderwerpen zoals academici, huisvesting, vervoer en gezondheid en veiligheid.

CORE ™, de uitgebreide oriëntatie- en re-entry experience van IES in het buitenland begint tijdens de oriëntatie en gaat door het hele programma door met activiteiten die gericht zijn op culturele aanpassing, doelbereik en voorbereiding op de terugkeer.

Extracurriculaire activiteiten en culturele evenementen

Herdefinieer de manier waarop u leeft en leert in Nice door onze culturele evenementen, zoals:

Bezoeken aan lokale kunst- en geschiedenismusea Communautaire vrijwilligerskansen Architectonische tochten Toelatingseisen 18 jaar oud In goede staat bij je thuis school 2,5 GPA of beter op een 4,0-schaal (GPA's minder dan 2,5 beschouwd per geval) Er zijn geen eerdere Franse taalcursussen nodig Paspoort en Visa Vereisten ... [-]

Parijs Zomer - Begintaal En Marketing

Campus Voltijd 6 weken May 2018 Frankrijk Parijs

Leer Frans terwijl u internationale marketing- en merkmanagement in Parijs, een van de wereldwijd grote steden, thuis van Global Fortune 500-bedrijven en luxe merken, evenals stoepcafes, prachtige tuinen, buitenmarkten en meer, studeert. [+]

[-]

Paris Summer - Advanced Language

Campus Voltijd 7 weken May 2018 Frankrijk Parijs

[+]

Bestemmingen kunnen omvatten:

Ile-Saint-Louis De senaat Het Musée d'Orsay Buurttochten behuizing

We willen ervoor zorgen dat uw grootste uitdaging is om te beslissen welke landmarks het eerst om te zien of het beste café te ontdekken - niet te vinden waar u comfortabel voelt.

[-]

Paris Summer - Intermediate Language

Campus Voltijd 7 weken May 2018 Frankrijk Parijs

[+]

[-]

Paris Summer - Internship

Campus Voltijd 2 maanden May 2018 Frankrijk Parijs

[+]

.

2 of meer semesters van het college-niveau Frans Inschreven in een Franse cursus binnen het jaar voorafgaande aan de startdatum van het programma Paspoort en Visa Vereisten

Een paspoort dat tenminste zes maanden na de einddatum van het programma geldig is, met minstens twee blanco pagina's vereist.

Amerikaanse burgers die in het bezit zijn van een geldig paspoort hebben geen visum nodig om binnen 90 dagen binnen te komen, te studeren of intern te zijn in Frankrijk. Niet-Amerikaanse burgers kunnen voor aankomst een studentenvisum krijgen.

Kosten

Zomer 2017 3 studiepunten

Onderwijs : $ 3,790 [-]

Quito Summer - Environmental Studies

Campus Voltijd 7 weken June 2018 Ecuador Quito

[+]

Bestudeer de flora en fauna van Ecuador door cursusgerelateerde excursies naar bestemmingen zoals de Galápagos-eilanden, de Amazone en de hooglanden. Deelnemen aan Engels-geleerde milieuzaken vakken met een focus op Ecuador. Verbeter uw Spaanse vaardigheden via IES Abroad taalcursussen. Vorige Spaanse studie is niet verplicht. Ervaar de Ecuadoriaanse cultuur door in een homestay te leven. Snelle feiten Centrum : IES Buitenland Quito Stad : Quito Land : Ecuador Studiepunten : 9 studiepunten Onderwijs : $ 5,955 Behuising : 1.900 dollar [-]

Rabat Zomer - Arabische Taal

Campus Voltijd 8 weken May 2018 Marokko Rabat

Rabat heeft een kosmopolitische mix van Europese modernisme en Noord-Afrikaanse en islamitische traditie. De unieke mix van cultuur, religies, talen en identiteiten creëert een perfecte achtergrond voor het bestuderen van problemen in de francofoonwereld en voor het bestuderen van de Arabische taal. [+]

Overzicht

Rabat heeft een kosmopolitische mix van Europese modernisme en Noord-Afrikaanse en islamitische traditie. De unieke mix van cultuur, religies, talen en identiteiten creëert een perfecte achtergrond voor het bestuderen van problemen in de francofoonwereld en voor het bestuderen van de Arabische taal. Rabat's kustlocatie, matig weer het hele jaar door, en het intermeren van oud en nieuw maken het een fascinerende stad om in de zomer te leren en studeren. Als hoofdstad van Marokko is Rabat de thuisbasis van talrijke niet-gouvernementele en internationale organisaties, en de vooraanstaande universiteit van Marokko.

Studenten in het Arabisch Taalprogramma zijn verplicht om een ​​1-credit cursus in Colloquial Maroccan Arabic te nemen om u te helpen communiceren met de lokale bevolking.... [-]


Rome Summer - Internship

Campus Voltijd 2 maanden May 2018 Italië Rome

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. De optionele taalklasse verhoogt uw Italiaanse taalvaardigheid en vloeiendheid. [+]

Rome is de thuisbasis van zowel multinationale organisaties en veel kleinere, familiebedrijven.

.

U kunt ook inschrijven voor een optionele 3-credit Italiaanse taalcursus die in het Centrum wordt gegeven.

cursussen

Studentenleven

oriëntering

De medewerkers van ons Rome Centrum verwelkomen u voor oriëntatie. Deze 2-dagen oriëntatie bevat een inleiding tot de stad en het programma, inclusief huisvesting, pendeldienst en professionele en culturele verwachtingen. Het Rome Center is uw centrale plaats voor instructies, ondersteuning en ontmoeting met andere stagiairs.

Extracurriculaire activiteiten en culturele evenementen

Breng je vrije tijd uit om Rome te ontdekken, een van de meest fotogene steden ter wereld, met zijn prachtige piazzas; Adembenemende standbeelden, parken, kathedralen en fonteinen; En kronkelende historische straten.... [-]


Rome Summer - Language & Culture

Campus Voltijd 7 weken May 2018 Italië Rome

[+]

IES in het buitenland personeel

Zomer 2017

Beschouw deze prijzen als uitgangspunt. Wij raden u aan contact op te nemen met uw studie in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen wanneer u factoren in de financiële hulp, beurzen, uw schoolbeleid en andere factoren.

[-]

Salamanca Summer - Language & Culture (Session II)

Campus Voltijd 4 weken July 2018 Spanje Salamanca

In dit full-immersion programma worden cursussen aangeboden door Cursos Internacionales van Universidad de Salamanca, een van de voornaamste centra in het onderwijs van Spaans in de wereld. Elk vier weken programma is gelijk aan een hele semester van de Spaanse taalstudie, met een aantal taalniveaus beschikbaar. [+]

Overzicht

De bekendheid van Salamanca ligt in het prestige van de universiteit en de sierlijke architectuur van de Plaza Mayor en de omliggende wijken. De Universidad de Salamanca, de oudste universiteit in Spanje en een van de meest prestigieuze in Europa, is in 1218 geopend. Traditie en geschiedenis doordringen de stad, waar de bouw op zijn "nieuwe" kathedraal in de 1500's begon.

In dit full-immersion programma worden cursussen aangeboden door Cursos Internacionales van Universidad de Salamanca, een van de voornaamste centra in het onderwijs van Spaans in de wereld. Elk vier weken programma is gelijk aan een hele semester van de Spaanse taalstudie, met een aantal taalniveaus beschikbaar. U kunt deelnemen aan beide programma sessies.... [-]


Salamanca Zomer - Taal En Cultuur (sessie I)

Campus Voltijd 4 weken June 2018 Spanje Salamanca

In dit full-immersion programma worden cursussen aangeboden door Cursos Internacionales van Universidad de Salamanca, een van de voornaamste centra in het onderwijs van Spaans in de wereld. Elk vier weken programma is gelijk aan een hele semester van de Spaanse taalstudie, met een aantal taalniveaus beschikbaar. U kunt deelnemen aan beide programma sessies. [+]

Extracurriculaire activiteiten en culturele evenementen

Herdefinieer de manier waarop je leeft en leert in Madrid door onze culturele activiteiten, zoals:

Wandeltochten van de stad Lokale gastronomische uitstapjes [-]

Santiago Summer - Internship

Campus Voltijd 2 maanden May 2018 Chili Santiago

[+]

.

Onderwerpen zoals academici, huisvesting, vervoer en gezondheid en veiligheid worden tijdens deze periode behandeld.

Toelatingseisen 18 jaar oud

Zomer 2017 3 studiepunten

Onderwijs : $ 3.430 Behuising : 1.630 dollar Verzekering : 135 dollar Totaal : $ 5,195 [-]

Shanghai Summer - Engineering

Campus Voltijd 2 maanden May 2018 China Sjanghai

[+]

CN201 Chinese taal in context: nieuwkomer in het buitenland III CN301 Chinese taal in context: Opkomende Onafhankelijk in het buitenland I

Partnerinstelling (en)

Shanghai Jiao Tong University (SJTU) wordt doorlopend gerangschikt als een van de top vijf universiteiten in China. Het werktuigbouwkundig programma is eerst nationaal gerangschikt. Het Engineering programma zal zijn gebaseerd op de engineering campus van SJTU, in het zuidwesten van Shanghai.

Dit programma is georganiseerd in samenwerking met het Gemeenschappelijk Instituut Universiteit van Michigan-SJTU. Opgericht in 2006 als een strategisch wereldwijd partnerschap tussen de twee universiteiten, is het gezamenlijk instituut het doel om innovatieve en hoogwaardige opleidings- en onderzoeksprogramma's op het gebied van techniek te ontwikkelen.... [-]


Shanghai Summer - Internship

Campus Voltijd 8 weken June 2018 China Sjanghai

[+]

Bij aankomst zal u twee weken doorbrengen op een Donghua University, die een Mandarijnse taalklasse heeft, voordat u naar uw zes weken stageplaats gaat. De taalcursus kan ook doorgaan tijdens de duur van het programma.

LOCATIE VOORBEELDEN: Oudstudenten hebben geïnterneerd in de onderstaande velden. Houd er rekening mee dat deze lijst helemaal niet uitputtend is. Wij moedigen de studenten van alle majors aan om toe te passen.

[-]

Siena Summer - Tradition & Cuisine in Tuscany

Campus Voltijd 7 weken June 2018 Italië Siena

[+]

IT 401 - Italiaanse taal in context: Emerging Competent Abroad I (Zomer)

Sociologie

SO / CU / HS 250 - Geschiedenis en Cultuur van Eten in Italië en Toscane (Zomer)

Persoonlijke veiligheid Italiaans thuisleven Praktische aspecten van het leven in Siena (vervoer, bankieren en winkelen) Toelatingseisen 18 jaar oud In goede staat bij je thuis school [-]

Sydney Summer - Internship

Campus Voltijd 2 maanden June 2018 Australië Sydney

[+]

.

Bij toegang krijgt u meer informatie over het aanvraagproces en eventuele gerelateerde kosten. Het visumaanvraag proces voor niet-Amerikaanse burgers kan extreem lang zijn, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kosten

Zomer 2017

Onderwijs : $ 4,450 Behuising : 2.425 dollar [-]

Sydney Zomerstudie Australië

Campus Voltijd 6 weken June 2018 Australië Sydney

Dit programma zorgt ervoor dat u niet hoeft te gaan met interessante cursussen, veldstudiekansen en georganiseerde culturele evenementen, u zult geen saai moment hebben. Voldoen aan een afstudeerplicht of probeer iets nieuws, wat je ook kiest, leer je meer over Australië en jezelf, dan je ooit thuis kon. [+]

Overzicht [-]

Tokyo Summer

Campus Voltijd 6 weken May 2018 Japan Tokyo

[+]

Waar mogelijk maken onze ervaren instructeurs cursusgerelateerde excursies en projectgebaseerde prestatieactiviteiten met regelmatige cursussen. Bezoek onze website voor de laatste informatie over taalcursus syllabi.

cursussen

Dit is een lijst met mogelijke cursusaanbod. De eindcursussen en de studentenopleiding worden bepaald na afloop van een taalplaatsingstest die tijdens de oriëntatie wordt toegediend.

[-]

Wenen Zomer - Muziek Geschiedenis En Prestatie

Campus Voltijd 6 weken May 2018 Oostenrijk Wenen

[+]

. [-]

Wenen Zomer - Psychologie

Campus Voltijd 6 weken May 2018 Oostenrijk Wenen

In Wenen, de geboorteplaats van psychoanalyse en de thuisbasis van Sigmund Freud en tal van andere legendarische psychologen, kunt u zowel de geschiedenis en de praktijk van de psychologie vanuit een uniek uitkijkpunt ervaren. Ontdek de rijkdom van het verleden en heden van deze stad in een academische omgeving die speciaal is ontworpen voor de student van de psychologie. [+]

Overzicht

Zoals de beroemde psycholoog Carl Rogers ooit zei: 'Dit is waar al het probleem begon!' In Wenen, de geboorteplaats van psychoanalyse en de thuisbasis van Sigmund Freud en tal van andere legendarische psychologen, kunt u zowel de geschiedenis en de praktijk van de psychologie vanuit een uniek uitkijkpunt ervaren. Ontdek de rijkdom van het verleden en heden van deze stad in een academische omgeving die speciaal is ontworpen voor de student van de psychologie.

Het programma is georganiseerd in twee onderwerpen: Psychologie & Samenleving, en Gezondheidspsychologie & Communicatie. Studenten die de psychologie en de samenleving onderzoeken, leren over de opkomst van de psychologie in Wenen en overweeg hoe de verschillende methodologieën vandaag zowel Freud's erfenis reflecteren en uitdagen. Studenten die Health Psychology & Communication bestuderen, nemen een meer praktische aanpak, omdat ze het gebied van counseling onderzoeken en vaardigheden ontwikkelen in luisteren en empathie.... [-]


Videos

Study with IES Abroad

About IES Abroad

The Power of Cultural Immersion

Benefits of Study Abroad

Contact
Bezoekadres
33 W. Monroe St.
Suite 2300

Chicago, Illinois, 60603-5405 US
Bezoekadres
Amsterdam, NL
Bezoekadres
Arles, Provence-Alpes-Cote d'Azur, FR
Bezoekadres
Auckland, NZ
Bezoekadres
Barcelona, ES
Bezoekadres
Beijing, CN
Bezoekadres
Berlin, Berlijn Regio, DE
Bezoekadres
Buenos Aires, AR
Bezoekadres
Cape Town, ZA
Bezoekadres
Christchurch, NZ
Bezoekadres
Dublin, IE
Bezoekadres
Freiburg, Baden-Württemberg, DE
Bezoekadres
Granada, ES
Bezoekadres
London, Engeland, GB
Bezoekadres
Madrid, ES
Bezoekadres
Milan, IT
Bezoekadres
Nagoya, JP
Bezoekadres
Nantes, Pays de la Loire, FR
Bezoekadres
Upper East Side, New York, US
Bezoekadres
Nice, Provence-Alpes-Cote d'Azur, FR
Bezoekadres
Paris, Île-de-France, FR
Bezoekadres
Oxford, Engeland, GB
Bezoekadres
Quito, EC
Bezoekadres
Rabat, MA
Bezoekadres
Rome, IT
Bezoekadres
Salamanca, ES
Bezoekadres
Santiago, CL
Bezoekadres
Shanghai, CN
Bezoekadres
Siena, IT
Bezoekadres
Sydney, New South Wales, AU
Bezoekadres
Tokyo, JP
Bezoekadres
Galapagos Islands, EC
Bezoekadres
Vienna, AT
Bezoekadres
Hong Kong, HK