IES Abroad

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een hoog geladen kracht die je wereld zal verplaatsen.

Alles wat we doen is over de IES in het buitenland student. Onze veelbelovende team van studie in het buitenland van professionals gelooft in het creëren van eenmalige avontuurlijke avonturen die de verwachtingen overstijgen. Ons doel is om jaarlijks ongeveer 6000 studenten in het buitenland te roeien.

Van ons hoofdkantoor in Chicago naar onze 125+ studieprogramma's in het buitenland in meer dan 30 wereldwijde locaties wereldwijd creëren we authentieke wereldwijde educatie en levensbevredigende culturele ervaringen. We werken in IES in het buitenland omdat we geloven dat elke student de kans moet hebben om naar het buitenland te gaan - vooral in een leuke, veilige en superieure academische en culturele omgeving.

Wij geloven zo sterk in het vermogen van ons programma, dat we studenten actief aanwerven van diverse bevolkingen en jaarlijks meer dan 4 miljoen dollar aan beurzen verstrekken. We zijn er trots op dat onze studenten zo divers en spannend zijn als de landen waarin ze studeer.

Wie we zijn

Het Instituut voor het Internationaal Onderwijs van Studenten ("IES Abroad") Vertegenwoordigt een consortium van meer dan 235 Amerikaanse hogescholen en universiteiten. Als een non-profit organisatie van 501 (c) (3) heeft IES in het buitenland een volwaardige raad van bestuur en een uitgebreid academisch bestuurssysteem dat 5 comités omvat die democratische vertegenwoordiging van het IES Abroad consortium vertegenwoordigen.

Sinds de oprichting in 1950 hebben meer dan 100.000 studenten deelgenomen aan IES Abroad internationale studie in het buitenland programma's. IES in het buitenland heeft 120+ programma's in meer dan 30 locaties in Europa, Afrika, Azië, Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Met 6000+ studenten die jaarlijks in IES Abroad-programma's zijn ingeschreven, is IES Abroad de grootste studie in het buitenland in de Verenigde Staten en een innovatieve leider op het gebied van buitenlandse studie.

studie

Onze Missie

IES in het buitenland leert studenten om wereldwijde leiders te worden door middel van voortreffelijke studie in het buitenland en stageprogramma's, waarmee studenten wereldwijd ervaringsleermogelijkheden bieden die voldoen aan de hoogste normen van academische kwaliteit.

Onze visie

Onze toekomstvisie blijft verbonden met het oorspronkelijke IES Abroad-programma in 1950 ... een wereld vol met interculturele competente leiders die zowel het begrip en de vaardigheden hebben om effectief, menselijk en positief te navigeren in verschillende culturen, in politiek, onderwijs, zaken , Of de non-profit sector.

ONZE FILOSOFIE

We zijn erop toegewijd om eerst de belangen van onze studenten te plaatsen, de levering van superieure academische programma's en het leveren van uitstekende service aan onze studenten en educatieve partners over de hele wereld. Dit zijn onze hoogste prioriteiten.

Wij zijn van mening dat transparantie, goede praktijken en het behoud van de integriteit van onze bedrijfsprincipes in het belang van onze studenten, onze wereldwijde academische partners en onze organisatie liggen. De bestuursstructuur van IES Abroad beschikt over een systeem van toezicht dat wordt gekenmerkt door een consortiumlid en door derden gecontroleerde controles en saldi.

student

Wat we aanbieden

Een paspoort voor wereldburgerschap.

IES in het buitenland creëert een reis - een opwindende uitdaging van academici en culturele onderdompeling - een ongeëvenaarde wereldwijde educatieve ervaring. Onze wereldklasse faculteit en veeleisende, relevante vakken betrekken en inspireren studenten, omdat ze onverwachte manieren van leren binnen en buiten het klaslokaal ontdekken.

Binnenkort vinden onze studenten zich op het kruispunt van taalvaardigheid en interculturele communicatie, omdat ze leren om de wereld te navigeren als 21e eeuwse wereldburgers. Zo doen we het:

 • Meer dan 125 academische programma's
 • Programma's in 30 + steden en 21 landen
 • Een netwerk van 600+ ambassadeurs die zich vrijwillig hebben geantwoord om vragen te beantwoorden
 • Meer dan 1.200 IES buitenlandse cursussen geleerd door gekwalificeerde internationale faculteit
 • Kredietoverdracht, gebaseerd op programma's die al door de thuisbureaus van de studenten zijn goedgekeurd of via programma's geaccrediteerd door IES Abroad's School of Record, de Universiteit van Rochester
 • Huisvestingsopties beveiligd en gecontroleerd door IES in het buitenland, met inbegrip van huisvesting, woonzalen met plaatselijke studenten en / of appartementen (vaak bij een plaatselijke assistent)
 • Meer dan 4 miljoen dollar in IES Abroad beurzen en hulp beschikbaar
 • Optie om cursussen bij een van onze internationale partneruniversiteiten naast lokale studenten te volgen
 • Persoonlijk adviseren om te helpen met vragen, problemen en processen voorafgaand aan vertrek
 • Hulp bij het visumaanvraagproces
 • Omvattende gezondheids- en veiligheidsdiensten, waaronder:
  • 24/7 hulpdiensten hulp bij elke plaats om te reageren op de onmiddellijke gezondheids- en veiligheidsbehoeften van studenten
  • Internationale ziektekostenverzekering voor noodgevallen
  • Amerikaanse studentedekaan en ondersteunend personeel die de gezondheids- en veiligheidsprotocol opstellen en controleren, raadplegen bij IES Abroad Centers om hoge veiligheidsnormen te handhaven en als noodcontact te dienen
  • Een internationaal beleidsplan voor crisisbeheersing en noodprocedures op alle locaties voor evacuatie in geval van natuurramp, politieke onrust of terroristische actie.
 • Uitgebreide vooronderzoeksbronnen, inclusief culturele en academische informatie
 • Toegang tot Moodle, een online leeromgeving die studenten buiten het klaslokaal betraagt
 • Gezinsondersteuning, inclusief de IES Abroad Family Guide
 • Ervaren en toegewijd lokaal personeel ter plaatse
 • Maaltijden, afhankelijk van de keuze van de woning
 • Stages en veldplaatsen op gebieden zoals: Kunst / Theater, Zaken, Onderwijs, Overheid / Politiek, Recht, Wetenschappen / Gezondheidsgerelateerde programma's, Sociale / NGO-organisaties
 • Service leren en vrijwilligersmogelijkheden bij verschillende lokale, nationale en internationale liefdadigheidsorganisaties op gebieden zoals: dierenwelzijn, gemeenschapsontwikkeling, economische ontwikkeling, onderwijs, gezondheid, mensenrechten, enz.
 • Uitgebreide oriëntatie- en re-entry-programmering die zich richt op culturele aanpassing, doelstelling en prestatie, en voorbereiding op de terugkeer naar huis
 • Toegang tot georganiseerde uitstapjes en culturele evenementen
 • Vertaling
 • Toegang tot ons 100.000+ alumni netwerk en The Exchange tweejaarlijkse nieuwsbrief
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Summer courses » Bekijk cursussen » Bekijk Cursus - HealthcareStudies »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Amsterdam - Psychologie & Wetenschappen

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Nederlanden Amsterdam Hongkong Hong Kong +2 more

Stel jezelf voor in een bio-lab of een psychologie lezing. Kijk nu om je heen - je bent omringd door Nederlandse en internationale studenten. Je klaslokaal bevindt zich niet in een van die oude bekende gebouwen op je thuiscampus; Het is in een van Europa's meest opwindende en unieke steden-Amsterdam-in een internationaal erkende onderzoeksuniversiteit, de Vrije Universiteit Amsterdam (VU). [+]

Overzicht

Stel jezelf voor in een bio-lab of een psychologie lezing. Kijk nu om je heen - je bent omringd door Nederlandse en internationale studenten. Je klaslokaal bevindt zich niet in een van die oude bekende gebouwen op je thuiscampus; Het is in een van Europa's meest opwindende en unieke steden-Amsterdam-in een internationaal erkende onderzoeksuniversiteit, de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Met zijn sterke cursusaanbod in de psychologie en de wetenschappen vindt u Engels-gediplomeerde cursussen aan de VU om van toepassing te zijn op je hoofdvak, van Experimentele Celbiologie tot de Geschiedenis en Filosofie van de Psychologie. Je kan diep in je hoofd duiken, maar je hebt ook de mogelijkheid om je studies uit te breiden met IES Abroad cursusopties, zoals aanbod in de Nederlandse taal en cultuur, seksualiteit en geslacht, studio kunst en kunstgeschiedenis.... [-]


Amsterdam - Studie In Amsterdam

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Nederlanden Amsterdam Hongkong Hong Kong +2 more

Onze studie in het Amsterdamse programma maakt gebruik van de unieke balans van de geschiedenis en de hedendaagse cultuur van de stad, en stelt u in staat om uw studie te structureren aan de prestigieuze Universiteit van Amsterdam (UvA) en aan het IES Abroad Centre. [+]

Overzicht

Ben je enthousiast om een ​​onafhankelijke, frisse kijk op de wereld te nemen en op jezelf? Laat Amsterdam je perspectief herdefiniëren. Deze progressieve stad staat bekend om zijn vooraanstaande bijdragen aan de kunst, het bedrijfsleven, de politiek en het sociaal beleid en voor zijn belang in de geschiedenis van Europa en de wereld.

Onze studie in het Amsterdamse programma maakt gebruik van de unieke balans van de geschiedenis en de hedendaagse cultuur van de stad, en stelt u in staat om uw studie te structureren aan de prestigieuze Universiteit van Amsterdam (UvA) en aan het IES Abroad Centre.

Met een sterke focus op internationalisme biedt de UvA een breed scala aan cursussen voor u in te schrijven, waaronder Conflict en Culturele Diversiteit, Globalisering en Internationale Relaties en Sociologie. U kunt ook kiezen uit IES Abroad's cursusaanbod, in studio kunst, Nederlandse taal, onderzoek en andere vakken.... [-]


Amsterdam - Wet & Criminologie

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Nederlanden Amsterdam Hongkong Hong Kong +2 more

Je bent aan het overwegen om na de afstudeeropdracht een wetenschool bij te wonen. Is het niet zin om een ​​blik op de wetenschool te krijgen, voordat je gaat en ook uit te vinden wat voor juridische carrière je zoekt? Dit programma biedt u die mogelijkheid. Leer over comparatieve wetgeving in een internationale context, terwijl u in Nederland met ons in het buitenland studeert, waar lokale studenten hun bacheloropleiding op bachelorniveau starten. [+]

Overzicht

Je bent aan het overwegen om na de afstudeeropdracht een wetenschool bij te wonen. Is het niet zin om een ​​blik op de wetenschool te krijgen, voordat je gaat en ook uit te vinden wat voor juridische carrière je zoekt? Dit programma biedt u die mogelijkheid. Leer over comparatieve wetgeving in een internationale context, terwijl u in Nederland met ons in het buitenland studeert, waar lokale studenten hun bacheloropleiding op bachelorniveau starten.

Door in te schrijven in dit programma voegt u internationale wet- en criminologische ervaring toe aan uw transcriptie, een goed praatpunt bij het interviewen voor de wetenschool of uw eerste baan. Inschrijven voor een IES in het buitenland gedoceerd kerncursus op de wet, en drie tot vier wet- of criminologiegerelateerde cursussen aan de beroemde Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Met Nederlandse en internationale studenten als collega's over opdrachten zoals case briefs en moot court krijgt u een waardevol internationaal perspectief dat alleen bij het studeren in het buitenland komt.... [-]


Amsterdam Directe Inschrijving - Conservatorium Van Amsterdam

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Nederlanden Amsterdam Hongkong Hong Kong +2 more

Als muziekstudent bloeit u in de bloeiende kunstmilieu van Amsterdam, een stad die bekend staat om zijn expressies van de menselijke geest te omarmen. [+]

Overzicht

Als muziekstudent bloeit u in de bloeiende kunstmilieu van Amsterdam, een stad die bekend staat om zijn expressies van de menselijke geest te omarmen.

Inschrijven in het Conservatorium van Amsterdam, het grootste en meest uiteenlopende muziekwinkel in Nederland, integreert u volledig in een gespecialiseerde instelling waar u studeert aan andere studenten die zich toeleggen op de studie van muziek.

Het Conservatorium van Amsterdam profiteert volledig van Amsterdam's gevestigde reputatie in muziek om uitstekende instructies te bieden in klassieke en jazzmuziekprestaties, theorie en compositie. Het Conservatorium is toegewijd aan het handhaven van superieure standaarden voor het onderwijzen, uitvoeren en creëren van muziek door middel van een sterk geïndividualiseerde opleiding. Als u wilt studeren bij de CvA, moet u een sterke en onafhankelijke prestatie-, compositie- of theoriehoofd zijn met de motivatie en de bedoeling om een ​​professionele muzikant, muziekleider of componist te worden.... [-]


Amsterdam Directe Inschrijving - Gerrit Rietveld Academie

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Nederlanden Amsterdam Hongkong Hong Kong +2 more

Als kunststudent bloeit u in de bloeiende kunstmilieu van Amsterdam, een stad die bekend staat om zijn expressies van de menselijke geest te omarmen. [+]

Overzicht

Als kunststudent bloeit u in de bloeiende kunstmilieu van Amsterdam, een stad die bekend staat om zijn expressies van de menselijke geest te omarmen.

De Gerrit Rietveld Academie is een progressieve, innovatieve kunst- en ontwerpschool die het productieve interactie tussen theorie en praktijk waarborgt, tussen onderzoek en experimentatie. Met een filosofie die de onafhankelijkheid en creativiteit beklemtoont door een sterk geïndividualiseerd curriculum wil de GRA dat je zelfvertrouwen en zeer gemotiveerde kwaliteiten bent, je moet een succesvolle professionele kunstenaar zijn. Binnen de GRA's ongestructureerde groepstudioomgeving krijgt u geen opdrachten of leerplannen, maar ontvangt u individuele coaching van academie docenten.... [-]


Amsterdam – Business & Economics

Campus Voltijd Deeltijd October 2018 Nederlanden Amsterdam Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Wij willen dat u thuis in Amsterdam voelt, dus we doen alles wat we kunnen om u te helpen integreren in het leven in de stad.

Onze missie is simpel: om u de beste studie in het buitenland mogelijk te maken - inclusief de hoogwaardige academische en culturele ervaringen.

Maak je eigen academische ervaring door te kiezen uit de volgende vereiste en optionele onderdelen:

Cursussen

Dit is een lijst van geplande cursusaanbiedingen. Nadat u geaccepteerd bent, ziet u een lijst van eindcursusaanbod in uw MyIESabroad-account.

[-]

Auckland Direct Inschrijving - Universiteit Van Auckland

Campus Voltijd 1 - 2 semesters Open Inschrijving Nieuw-Zeeland Auckland Hongkong Hong Kong +2 more

Onze studie in het buitenland programma in Auckland biedt u de mogelijkheid om direct in te schrijven bij de Universiteit van Auckland, een prestigieuze onderzoeksuniversiteit met cursussen in meer dan 150 disciplines. [+]

Overzicht

De 2015 Mercer Quality of Living Survey richtte Auckland op de derde plaats ter wereld voor kwaliteit van leven. Met prachtige vulkanen en lavastromen, een dynamische mix van Europese, Aziatische en Stille Oceaan invloeden, vriendelijke bewoners en adembenemend uitzicht op de kust, valt u op de unieke charme van Auckland.

Onze studie in het buitenland programma in Auckland biedt u de mogelijkheid om direct in te schrijven bij de Universiteit van Auckland, een prestigieuze onderzoeksuniversiteit met cursussen in meer dan 150 disciplines. De universiteit heeft tal van opties in de Māori Studies en heeft een maraïde (Māori sacred ground) op de campus, die wijst op de diversiteit van Auckland en het Māori-erfgoed van Nieuw-Zeeland.... [-]


Auckland Summer Direct Enrollment – University of Auckland Film Production

Campus Voltijd Deeltijd June 2018 Nieuw-Zeeland Auckland Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Ontdek de eerste hand wat de wereldwijde filmindustrie naar Nieuw-Zeeland trekt en maak je eigen korte drama-episode. Gestructureerd rond een praktisch productieproces op basis van professionele televisie-industrie praktijk, is dit programma een praktische ervaring die ontworpen is om u op te zetten met de tools die u nodig heeft om uw carrière in film-, televisie- en digitale media-industrie te starten. Door de kleine omvang en intensieve aard van het programma is de toelating zeer selectief.

Academici

IES Abroad's missie is simpel: om u de beste studie in het buitenland mogelijk te maken - inclusief de hoogwaardige academische en culturele ervaringen. Daarom hebben we samengewerkt met de Universiteit van Auckland.... [-]


Barcelona - Arts & Culture

Campus Voltijd Deeltijd October 2018 Spanje Barcelona Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Waarom Barcelona?

Barcelona zal je klaslokaal zijn.

Verbeter wat je in het klaslokaal leert en voeg je internationale werkervaring toe aan je CV door deel te nemen aan een optionele stage of sociale actie / service leerplaats en begeleidend seminar.

Barcelona zal je klaslokaal zijn.

Verbeter wat je in het klaslokaal leert en voeg je internationale werkervaring toe aan je CV door deel te nemen aan een optionele stage of sociale actie / service leerplaats en begeleidend seminar.

Academici

Onze missie is simpel: om u de beste studie in het buitenland mogelijk te maken - inclusief de hoogwaardige academische en culturele ervaringen. Onze wereldklasse professoren en cursus opties bij prestigieuze lokale universiteiten verbeteren uw academische ervaring en bieden u elke dag nieuwe perspectieven in de klas.... [-]


Barcelona - Geavanceerde Spaanse Studies

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Spanje Barcelona Hongkong Hong Kong +2 more

Dit programma is ontworpen om uw Spaanse taalvaardigheden te verheffen. Naast een geavanceerde taalcursus en andere cursussen van IES in het buitenland, kunt u ook direct aanmelden bij een lokale universiteit: Universitat Pompeu Fabra (UPF) of Universitat Ramon Llul (URL). [+]

Overzicht

Dit programma is ontworpen om uw Spaanse taalvaardigheden te verheffen. Naast een geavanceerde taalcursus en andere cursussen van IES in het buitenland, kunt u ook direct aanmelden bij een lokale universiteit: Universitat Pompeu Fabra (UPF) of Universitat Ramon Llul (URL). Hier kunt u sommige Spaanse vrienden maken terwijl u naast lokale studenten studeert. Stage mogelijkheden zijn ook beschikbaar om volledig te ervaren dat Barcelona te bieden heeft.

Barcelona zal ook uw klas zijn. De sterke punten van de academische en culturele ervaringen die door het IES Abroad Centre worden aangeboden, behoren tot de meest onderscheidende kenmerken. Bezoek een van de buitenluchtmarkten van de stad om uw Spaans te oefenen met de winkelbezitters, om tapas te bestellen terwijl u uit eten wilt gaan met nieuwe vrienden, of een Spaanse opera in het wereldberoemde Gran Teatre del Liceu Opera House in te nemen. Al deze dingen (en meer!) Zullen u helpen om uw Spaans op een heel nieuw niveau te brengen.... [-]


Barcelona - Liberale Kunst En Zaken

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Spanje Barcelona Hongkong Hong Kong +2 more

Er zijn een breed scala aan IES buitenlandse cursussen beschikbaar, voornamelijk onderwezen in het Engels door onze wereldklasse faculteit. Je bent gegroepeerd op taalvaardigheid gebaseerde niveaus om je cursus inschrijvingsopties te concentreren. Dit geeft ook een gevoel van gemeenschap met je medestudenten en daagt je uit om je leer te maximaliseren. [+]

Overzicht

Feest uw ogen op de vele bezienswaardigheden van Barcelona! Bewonder de prachtige modernistische architectuur van de Sagrada Familia kerk van Antoni Gaudí, wandeling door het grillige Park Güell, winkel de markten en straatverkopers van Las Ramblas, bezoek de prachtige stranden - moeten we doorgaan? U kunt het allemaal hier ervaren.

Er zijn een breed scala aan IES buitenlandse cursussen beschikbaar, voornamelijk onderwezen in het Engels door onze wereldklasse faculteit. Je bent gegroepeerd op taalvaardigheid gebaseerde niveaus om je cursus inschrijvingsopties te concentreren. Dit geeft ook een gevoel van gemeenschap met je medestudenten en daagt je uit om je leer te maximaliseren.... [-]


Barcelona - Political Science & International Relations

Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Hongkong Hong Kong

[+]

Waarom Barcelona?

Academici

Onze missie is simpel: om u de beste studie in het buitenland mogelijk te maken - inclusief de hoogwaardige academische en culturele ervaringen. Onze wereldklasse professoren en cursus opties bij prestigieuze lokale universiteiten verbeteren uw academische ervaring en bieden u elke dag nieuwe perspectieven in de klas.

Terwijl u in Barcelona duurt, kost u 15-19 studiepunten per semester. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw academische behoeften worden voldaan. U kunt uw eigen academische ervaring creëren door uit de volgende cursussoorten te kiezen:

Gebiedsstudiecursussen * (verplicht, 3 studiepunten) worden aangeboden in het IES Abroad Center in het Engels en Spaans in een breed scala aan disciplines. (Engelse plaatsen zijn beschikbaar. Een basiskennis van Spaans is nodig voor sommigen.) Deze cursussen Spaans en Engels zijn beschikbaar bij Universitat de Barcelona en Universitat Pompeu Fabra, en in een breed scala aan disciplines. ... [-]

Barcelona - Voltijds Semester Stage

Campus Voltijd 3 maanden August 2018 Spanje Barcelona Hongkong Hong Kong +2 more

Ons 12-jarig stageprogramma in Barcelona garandeert een onbetaalde, voor credit, stageplaats van 30 tot 40 uur per week in het vakgebied van uw keuze. Ontwikkel je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en werkervaring te krijgen die je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag zal beginnen. [+]

Overzicht

Krijg een start op je carrière door internationale werkervaring op te doen met een semester stage in Barcelona, ​​de economische en culturele hub van het Iberisch schiereiland. Barcelona is een belangrijke speler in vele industrieën, waaronder handel, onderwijs, technologie startups, entertainment, media en mode. Er zijn ook uitstekende mogelijkheden in internationale winstgevende organisaties, en de kunst. Bouw een wereldwijd netwerk van professionele contacten met alles wat deze prachtige Spaanse stad, gelegen tussen de heldere blauwe zee en de majestueuze bergen, te bieden heeft.

Ons 12-jarig stageprogramma in Barcelona garandeert een onbetaalde, voor credit, stageplaats van 30 tot 40 uur per week in het vakgebied van uw keuze. Ontwikkel je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en werkervaring te krijgen die je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag zal beginnen.... [-]


Barcelona – Journalism & Communications

Campus Voltijd Deeltijd October 2018 Spanje Barcelona Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Terwijl u in Barcelona duurt, kost u 15-19 studiepunten per semester. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw academische behoeften worden voldaan. U kunt uw eigen academische ervaring creëren door uit de volgende cursussoorten te kiezen:

Gebiedsstudiecursussen * (verplicht, 3 studiepunten) worden aangeboden in het IES Abroad Center in het Engels en Spaans in een breed scala aan disciplines. (Engelse plaatsen zijn beschikbaar. Een basiskennis van Spaans is nodig voor sommigen.) Deze cursussen Spaans en Engels zijn beschikbaar bij Universitat de Barcelona en Universitat Pompeu Fabra, en in een breed scala aan disciplines. ... [-]

Berlijn - Metropolitaanse Studies

Campus Voltijd 1 semester September 2018 Duitsland Berlin Hongkong Hong Kong +2 more

Met behulp van Berlijn als casestudy, onderzoekt dit Engels-onderwezen programma problemen die relevant zijn voor grote steden vandaag. Door middel van vergelijkende en interdisciplinaire lessen studeert u onderwerpen zoals architectuur, culturele identiteit, gender en seksuele politiek, multiculturele cultuur, populaire cultuur en stedelijke studies om de ontwikkeling van de stad en zijn cultuur beter te begrijpen. [+]

Overzicht

Wandel door de straten van Berlijn en om een ​​hoekje zul je moderne gebouwen zien die op de hoogte zijn van duurzame technologie. Rond de volgende hoek ziet u galeries, cafés en winkels die oude, geplaveide straten bekleden. Als een stad die in de afgelopen eeuw is gebouwd en herbouwd, blijft Berlijn een stad van contrasten en innovatie. Kom en studeer in Berlijn in het buitenland, en beleef de energie en opwinding van deze geweldige stad.

Met behulp van Berlijn als casestudy, onderzoekt dit Engels-onderwezen programma problemen die relevant zijn voor grote steden vandaag. Door middel van vergelijkende en interdisciplinaire lessen studeert u onderwerpen zoals architectuur, culturele identiteit, gender en seksuele politiek, multiculturele cultuur, populaire cultuur en stedelijke studies om de ontwikkeling van de stad en zijn cultuur beter te begrijpen.... [-]


Berlin - Internationale Zaken En Veiligheidsstudies

Campus Voltijd 12 weken September 2018 Duitsland Berlin Hongkong Hong Kong +2 more

Cursussen in dit programma maken gebruik van de positie van Berlijn als hoofdstad van Duitsland en de positie van Duitsland als leidende staat in de Europese Unie. De Engels-geleerde vakken vergelijken en contrasten de voor- en nadelen van de open grenzen van de Europese Unie, strategieën ter bestrijding van terrorisme en de uitdagingen en voordelen die migratie meebrengt. [+]

Overzicht

12 studiepunten. 12 weken. $ 12.000.

Ons programma Berlijn - Internationale Zaken & Veiligheidsstudies maakt deel uit van onze 12 voor 12 voor 12 programma's.

De stad Berlijn heeft een fascinerende geo-politieke geschiedenis: de vernietiging ervan in de Tweede Wereldoorlog, zijn vijandige verdeling in de Koude Oorlog, de val van de Muur, de hereniging van Duitsland en de groei van Duitsland als een belangrijke culturele, economische, En politieke macht in de 21e eeuw. Deze geschiedenis en het huidige belang ervan maken Berlijn de ideale plek om Internationale Relaties, Veiligheidsstudies, Sociologie, Bedrijfsleven en Economie te bestuderen, evenals Cultuur-, Film-, Kunst- en Duitse Taal.... [-]


Berlin - Taal- En Gebiedsstudies

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Duitsland Berlin Hongkong Hong Kong +2 more

Speciaal ontworpen om uw Duitse taalvaardigheden te verbeteren, maakt dit programma gebruik van de rijke cultuur en tradities van Berlijn om je cursussen te verbinden met de levende geschiedenis van de stad. IES in het buitenland cursussen worden in het Duits door de lokale faculteit gegeven, en er zijn diverse academische opties beschikbaar bij lokale universiteiten. [+]

Overzicht

Het moment dat je uit het vliegtuig in Berlijn komt, voel je je energie. Het is een plek voor nieuwe ideeën, waar duurzame technologie en modern design een manier van leven zijn, en kunstgalerijen zijn op bijna elke hoek te vinden. Maar vergeet niet, deze dynamische stad is ook een middelpunt van de moderne Europese geschiedenis. Het is niet gelijke om zijn afdruk op de politieke, sociale en culturele geschiedenis van de 20ste eeuw te verlaten. Wij nodigen u uit om te studeren in Berlijn en om een ​​van de meest levendige steden van de wereld te verkennen.

Speciaal ontworpen om uw Duitse taalvaardigheden te verbeteren, maakt dit programma gebruik van de rijke cultuur en tradities van Berlijn om je cursussen te verbinden met de levende geschiedenis van de stad. IES in het buitenland cursussen worden in het Duits door de lokale faculteit gegeven, en er zijn diverse academische opties beschikbaar bij lokale universiteiten. U kunt ook internationale werkervaring toevoegen aan uw CV, terwijl u een credit krijgt door deel te nemen aan een stageplaats en begeleidend academisch seminar.... [-]


Buenos Aires - Geavanceerde Spaanse Onderdompeling

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Argentinië Buenos Aires Hongkong Hong Kong +2 more

Speciaal ontworpen voor studenten met gevorderde Spaanse taalvaardigheid, stelt ons programma u in staat om op uw taalvaardigheden te bouwen, terwijl u zich onderdompelt in de cultuur van Argentinië. Naast een geavanceerde taalstudie in ons Buenos Aires Centre, kiest u uit een aantal Spaans-geleerde IES Abroad-gebiedsstudies die zich richten op de volgende gebieden: [+]

Overzicht

Je leest, schrijf en spreek Spaans goed, dus waarom ga je opleiding niet naar het volgende niveau? Leef en studeer in Buenos Aires, waar de lokale bevolking open is en geïnteresseerd is in het spreken van Spaans met jou en om je te helpen hun taal, geschiedenis en culturen te leren.

Speciaal ontworpen voor studenten met gevorderde Spaanse taalvaardigheid, stelt ons programma u in staat om op uw taalvaardigheden te bouwen, terwijl u zich onderdompelt in de cultuur van Argentinië. Naast een geavanceerde taalstudie in ons Buenos Aires Centre, kiest u uit een aantal Spaans-geleerde IES Abroad-gebiedsstudies die zich richten op de volgende gebieden:

Literatuur & de Kunsten Mensen, Politiek en Economie van Latijns-Amerika ... [-]

Buenos Aires - Latijns-Amerikaanse Samenlevingen En Culturen

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Argentinië Buenos Aires Hongkong Hong Kong +2 more

Open voor studenten van alle taalniveau's, het Latijns-Amerikaanse Societies & Cultures Programma stelt u in staat om uw Spaanse taalvaardigheden te verbeteren, terwijl u cursussen in Bedrijfs-, Geestes- en Sociale Wetenschappen onderneemt, die allemaal een academische nadruk op Latijns-Amerika hebben. [+]

Overzicht

Als u klaar bent voor een stedelijk avontuur, is Buenos Aires uw stad. Met eindeloze stadsdelen en wijken om te verkennen, verdwijnt u in de bezienswaardigheden en geluiden van Buenos Aires. Tango de nacht weg als u de populaire dans van het land leert, een van de vele voetbalwedstrijden bijwonen, en de lokale kunstscène doorloopt. Dit alles en meer wacht u op als een buitenlandse student in Buenos Aires.

Open voor studenten van alle taalniveau's, het Latijns-Amerikaanse Societies & Cultures Programma stelt u in staat om uw Spaanse taalvaardigheden te verbeteren, terwijl u cursussen in Bedrijfs-, Geestes- en Sociale Wetenschappen onderneemt, die allemaal een academische nadruk op Latijns-Amerika hebben.... [-]


Cape Town - Health, Culture & Development

Campus Voltijd Deeltijd October 2018 Zuid-Afrika Kaapstad Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Waarom Zuid-Afrika?

Deze cursussen bevatten vergelijkende perspectieven op basis van voorbeelden van Zuid-Afrika.

In Kaapstad neemt u 15-17 studiepunten per semester; alle cursussen zijn 3 studiepunten waard, tenzij anders vermeld.

Dagelijks leven

Een deel van het feit dat u zich thuis voelt in Kaapstad, doet ons uiterste best om u veilig en verzorgd te voelen. Of het nu gaat om een ​​oriëntatieprogramma dat je op je gemak voelt, comfortabele accommodatie, of de uitstapjes en wandeltochten die je naar de afgelegen weg brengen. We gaan alles over onze studentendiensten.

[-]

Christchurch Directe Inschrijving - University Of Canterbury

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Nieuw-Zeeland Christchurch Hongkong Hong Kong +2 more

Tijdens jouw tijd in Christchurch registreert u direct aan de universiteit van Canterbury, een van de top drie universiteiten in Nieuw-Zeeland en in de top 3% van de universiteiten van de wereld. U heeft ook toegang tot meer dan 50 academische afdelingen en meer dan 100 campagnesclubs en -organisaties. Ideale mogelijkheden om contact te maken met Kiwi-studenten. [+]

Overzicht

Als je buiten je raam in Christchurch kijkt, weet je dat het exploratie wandelingen, vissen, kajakken of zwemmen is, dat is gewoon een typische dag hier. Geniet van de avontuurlijke, maar toch ontspannen, levensstijl die Christchurch te bieden heeft.

Tijdens jouw tijd in Christchurch registreert u direct aan de universiteit van Canterbury, een van de top drie universiteiten in Nieuw-Zeeland en in de top 3% van de universiteiten van de wereld. U heeft ook toegang tot meer dan 50 academische afdelingen en meer dan 100 campagnesclubs en -organisaties. Ideale mogelijkheden om contact te maken met Kiwi-studenten.

Verspreid over 215 hectare prachtig aangelegde terreinen en tuinen, de campus van de universiteit ligt op slechts 15 minuten van de stad. Skigebieden, bergen, inheemse bossen, rivieren, meren, warmwaterbronnen en stranden liggen allemaal binnen 1,5 uur van Christchurch, waardoor dit een ideale plek is om te studeren en te ervaren in Nieuw Zeeland.... [-]


Course: Milan - Italy Today

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Italië Milaan Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

.

AR / CM 260 - Multimedia en interactieve communicatie voor kunst: Italiaanse case studies (herfst, lente)

FI 356 - Internationale Financiële Markten en Investeringen (Herfst, Voorjaar) Fashion Design - Sieraden Design, Herenkleding, Damesmode, Kinderkleding, Stranddragers, Ondergoed, Theaterkostuum, Accessoires en Schoenontwerp

Samen met lokale mensen werken aan een gemeenschappelijk doel, ervaren u enkele van de sociale problemen die Milaan beïnvloeden, terwijl u uw vaardigheden bijdraagt ​​aan een community-driven oplossing.

Verkrijgen van een beter begrip van de werkelijke, dagelijkse cultuur van uw gastland Voeg globale werkervaring toe aan uw CV of uw aanvraag voor de afgestudeerde school Verbeter je vertrouwen In goede staat bij je thuis school ... [-]

Course: Paris - Business & International Affairs

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Frankrijk Parijs Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Terwijl in Parijs, kunt u ook het IES Abroad Global Leadership Certificate verdienen om uw ervaring in het buitenland te verrijken. Naast uw IES buitenlandse cursussen, kunt u Engels-gediplomeerde cursussen volgen met Franse en internationale studenten in Novancia, de voornaamste business school opgericht door de Kamer van Koophandel en Industrie van Parijs. Geniet van excursies met de cursus naar steden zoals Genève en Brussel.

Parijs zal ook uw klas zijn. Stel je voor om te studeren voor een examen in een café in de buurt van de Eiffeltoren, met de schoonheid van de kunst in het Musée d'Orsay, of langs de rivier de Seine, een UNESCO werelderfgoedwandeling. Alles wat u doet zal deel uitmaken van uw leerervaring.... [-]


Course: Shanghai - Engineering

Campus Voltijd 1 semester September 2018 China Sjanghai Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Terwijl u in Shanghai bent, kunt u profiteren van de beschikbare campusactiviteiten. Clubs zijn studentenlopen en bieden een uitstekende kans voor een verhoogde campusintegratie. Afgelopen clubs hebben meegeleverd:

Explorer Vrijwilligersvereniging (Biedt hulp aan kansarme groepen in plattelandsgebieden) Lucht & Gezondheid (Environmental Protection Association) [-]

Dublin - Ierse Studies

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Ierland Dublin Hongkong Hong Kong +2 more

In dit programma leer je over de Ierse cultuur door middel van cursussen in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen die zich richten op thema's van traditie, verandering en identiteit in modern Ierland. Schrift- en literatuurcursussen tikken op de rijke artistieke geschiedenis van Ierland, en u kunt ook kiezen om deel te nemen aan een stage of dienstopleiding om uw klaslokaal aan te vullen. [+]

Overzicht

Rijk aan cultuur en trots is het moderne Dublin een levendige stad met meer dan de helft van zijn bevolking onder de 25 jaar. Deze kleurrijke, kosmopolitische stad is de thuisbasis van een kunstcultuur van wereldklasse en staat bekend om zijn literatuur en beroemde schrijvers, zoals George Bernard Shaw, Oscar Wilde en Samuel Beckett.

In dit programma leer je over de Ierse cultuur door middel van cursussen in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen die zich richten op thema's van traditie, verandering en identiteit in modern Ierland. Schrift- en literatuurcursussen tikken op de rijke artistieke geschiedenis van Ierland, en u kunt ook kiezen om deel te nemen aan een stage of dienstopleiding om uw klaslokaal aan te vullen.... [-]


Dublin - Ondernemerschap En Technologie

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Ierland Dublin Hongkong Hong Kong +2 more

Ons Ondernemerschap & Technologie Programma is ontworpen om u leiderschap, ondernemerschap en digitale vaardigheden te bieden in een immersieve omgeving, zodat u kunt profiteren van de bedrijfsvriendelijke energie van deze stad. [+]

Overzicht

Er is een reden waarom Dublin nu dienst doet als het Europese hoofdkantoor voor bedrijven zoals Google, Facebook en Twitter. Het afgelopen decennium is de pro-business omgeving van Ierland een incubator voor opstarters, met name in technologie, en zijn reputatie als een voornaamste technologie hub van Europa is goed gevestigd.

Ons Ondernemerschap & Technologie Programma is ontworpen om u leiderschap, ondernemerschap en digitale vaardigheden te bieden in een immersieve omgeving, zodat u kunt profiteren van de bedrijfsvriendelijke energie van deze stad.

Dublin is de technologiehub van Europa voor de meest innovatieve bedrijven ter wereld met 8 van de 10 wereldwijde informatie-, communicatie- en technologiebedrijven. Google, Facebook, Zynga, PayPal, LinkedIn en Salesforce zijn goed gevestigd en in de afgelopen jaren hebben Dropbox, AirBnB, Malwarebytes, SurveyMonkey en Yelp een basis in Dublin opgericht.... [-]


Dublin - Voltijds Semester Stage

Campus Voltijd 1 semester September 2018 Ierland Dublin Hongkong Hong Kong +2 more

Een IES Internship in het buitenland ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. [+]

Overzicht

Dublin is wereldwijd leider op het gebied van kunst en ondernemerschap. Het is ook een groot media- en uitgeverijcentrum met uitstekende mogelijkheden in zaken, financiën, communicatie, sociale uitreikingen en meer.

Deze grote stad van groeiende industrieën maakt een semester stage in Dublin de perfecte ervaring voor allerlei interesses. Neem een ​​schilderachtige wandeling, leen uit Dublinbikes, of gebruik de DART-lijn om naar uw stage te gaan. Voor de lunch kunt u genieten van een traditionele corned beef sandwich of Ierse stoofpot. Bouw een wereldwijd netwerk van professionele contacten met alles wat deze geweldige stad te bieden heeft.

Een IES Internship in het buitenland ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. Ons 14-weekse programma in Dublin garandeert een onbetaalde, intern kredietinstelling bij een lokaal bedrijf of organisatie waar u minstens 32 uur per week werkt.... [-]


Dublin-writer's Programma

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Ierland Dublin Hongkong Hong Kong +2 more

Of u nu aan het schrijven bent als toekomstige roeping of als creatieve uitlaat, helpen onze cursussen u om uw stem te ontdekken en verkennen en uw ambacht te scherpen. Van kort schrijven en de grafische roman naar digitale communicatie en schrijven voor het scherm, onze cursussen bestrijken een breed scala aan stijlen en genres. [+]

Overzicht

De beroemde lijnen van WB Yeats, de oprichting van James Joyce's "universele stad" in Ulysses, het podium van het Abbey Theater, hebben de blogs van The Irish Times-schrijvers in Ierland woorden en beelden gebruikt om te inspireren, te informeren, te overtuigen en te vermaken Hun lezers al eeuwenlang. Toen ze in de digitale tijdperk kwamen, kwamen schrijvers grotere en meer uiteenlopende publiek door platforms die nog niet een decennium geleden bestaan. Door de studie van hedendaagse Ierse auteurs, evenals die van het verleden, is ons Schrijverprogramma ontworpen om schrijvers te inspireren en uit te drukken om hun vaardigheden naar het volgende niveau te verheffen.

Of u nu aan het schrijven bent als toekomstige roeping of als creatieve uitlaat, helpen onze cursussen u om uw stem te ontdekken en verkennen en uw ambacht te scherpen. Van kort schrijven en de grafische roman naar digitale communicatie en schrijven voor het scherm, onze cursussen bestrijken een breed scala aan stijlen en genres. Kies uit een scala aan opleidingsgerelateerde cursussen, cursussen Ierse cursussen of een stage-of stageopleiding om uw 15-credit programma te creëren.... [-]


Dublin Direct Inschrijving - Dublin City University

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Ierland Dublin Hongkong Hong Kong +2 more

U heeft het Iers geluk niet nodig om een ​​onvergetelijke studie in het buitenland in Dublin te hebben. Door direct in te schrijven bij de Dublin City University (DCU), heb je de vreugde om de Ieren te verwennen, die bekend staan ​​om hun gastvrijheid. Je zult meer thuis voelen en weten dat Dublin een jonge bevolking heeft (meer dan de helft van de stad is jonger dan 25 jaar). [+]

Overzicht

U heeft het Iers geluk niet nodig om een ​​onvergetelijke studie in het buitenland in Dublin te hebben. Door direct in te schrijven bij de Dublin City University (DCU), heb je de vreugde om de Ieren te verwennen, die bekend staan ​​om hun gastvrijheid. Je zult meer thuis voelen en weten dat Dublin een jonge bevolking heeft (meer dan de helft van de stad is jonger dan 25 jaar).

Dublin beloont de onafhankelijke geest met een uiteenlopende cultuur en een breed scala aan onderwijsmogelijkheden.

Dublin City University (DCU) biedt een breed scala aan uitdagende cursussen aan. Dit programma spreekt voornamelijk toe op die studenten die klaar zijn voor de uitdaging om zich aan te passen aan een geheel nieuwe academische cultuur die een belangrijk zelfstandig werk vereist.... [-]


Dublin Direct Inschrijving - Nationale Theater School Van Ierland-Gaiety School Of Acting

Campus Voltijd 1 semester September 2018 Ierland Dublin Hongkong Hong Kong +2 more

U heeft het Iers geluk niet nodig om een ​​onvergetelijke studie in het buitenland in Dublin te hebben. Door direct in te schrijven bij de National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), heb je de vreugde om de Ieren te verwennen, die bekend staan ​​om hun gastvrijheid. [+]

Overzicht

U heeft het Iers geluk niet nodig om een ​​onvergetelijke studie in het buitenland in Dublin te hebben. Door direct in te schrijven bij de National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), heb je de vreugde om de Ieren te verwennen, die bekend staan ​​om hun gastvrijheid. Je zult meer thuis voelen en weten dat Dublin een jonge bevolking heeft (meer dan de helft van de stad is jonger dan 25 jaar).

De National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting is gespecialiseerd in het conservatorium. Dit programma spreekt voornamelijk toe op die studenten die klaar zijn voor de uitdaging om zich aan te passen aan een geheel nieuwe academische cultuur die een belangrijk zelfstandig werk vereist.... [-]


Dublin Direct Inschrijving - Trinity College Dublin

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Ierland Dublin Hongkong Hong Kong +2 more

Trinity College Dublin biedt een brede waaier aan uitdagende cursussen en appeltjes voornamelijk aan die studenten die klaar zijn voor de uitdaging om zich aan te passen aan een geheel nieuwe academische cultuur die een belangrijk zelfstandig werk vereist. [+]

Overzicht

U heeft het Iers geluk niet nodig om een ​​onvergetelijke studie in het buitenland in Dublin te hebben. Door direct in te schrijven bij Trinity College Dublin (TCD), heb je de vreugde om de Ieren te verwennen, die bekend staan ​​om hun gastvrijheid. Je zult meer thuis voelen en weten dat Dublin een jonge bevolking heeft (meer dan de helft van de stad is jonger dan 25 jaar).

Trinity College Dublin biedt een brede waaier aan uitdagende cursussen en appeltjes voornamelijk aan die studenten die klaar zijn voor de uitdaging om zich aan te passen aan een geheel nieuwe academische cultuur die een belangrijk zelfstandig werk vereist.

Dublin zal ook uw klas zijn. Neem een ​​Iers toneelstuk bij Abbey Theater, het nationaal theater van het land. Lees meer over de geschiedenis van Dublin door het kasteel van Dublin te ontdekken, dat in 1204 werd gebouwd. Bezoek Trinity College Dublin om het 7e eeuwse boek van Kells te zien, een meesterlijk voorbeeld van een verlicht manuscript, dat is gevestigd in een eigen klimaatbeheerd archief in de oude bibliotheek van de universiteit. Welkom in het buitenland studeren!... [-]


Europeese Unie

Campus Voltijd 1 semester August 2018 Duitsland Freiburg Hongkong Hong Kong +2 more

Waarom studeer in het buitenland op één locatie als je de politiek en de cultuur van meer dan 15 Europese landen kan ervaren? Onze Europese Unie Programma stelt u in staat om te leven en te leren over Europese politiek, economie, zaken en internationale betrekkingen zoals nooit eerder. [+]

Overzicht

Waarom studeer in het buitenland op één locatie als je de politiek en de cultuur van meer dan 15 Europese landen kan ervaren? Onze Europese Unie Programma stelt u in staat om te leven en te leren over Europese politiek, economie, zaken en internationale betrekkingen zoals nooit eerder.

De centraal gelegen stad Freiburg, Duitsland, zal uw thuisbasis zijn. Het is hier dat u Engels-geleerde vakken zoals Global Leadership, Political Science en German. Als onderdeel van het vereiste Integratieve Seminar van het programma, reist u 22 dagen voor blootstelling aan de Europese Unie en daarbuiten. Niet alleen zullen deze cursusgerelateerde excursies u beter inzicht geven in de sterke en uitdagingen van de Europese Unie, maar ook de ervaring die u nodig heeft om uw CV op te stellen en u voor te bereiden op een internationale carriere. Terwijl u elk nieuw land bezoekt, ontwikkelt u een begrip van de Europese Unie, haar geschiedenis en haar instellingen.... [-]


Freiburg - Milieu Studies En Duurzaamheid

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Duitsland Freiburg Hongkong Hong Kong +2 more

Dit Engels-geleerde programma stelt u in staat om onderwerpen in Milieucunde, Bosecologie en Duurzaamheid te verkennen, terwijl u in Freiburg woont, vlakbij het prachtige Zwarte Woud en de Rijn. [+]

Overzicht

De milieubeweging stond al lang geleden in Freiburg en nu is het een manier van leven. Bekend om de leiding te nemen in de ontwikkeling van milieuvriendelijke technologieën en architectuur, trekt Freiburg ook onderzoekers en milieuorganisaties van over de hele wereld aan. Kom de Freiburg's vele unieke bijdragen aan deze belangrijke beweging bestuderen.

Dit Engels-geleerde programma stelt u in staat om onderwerpen in Milieucunde, Bosecologie en Duurzaamheid te verkennen, terwijl u in Freiburg woont, vlakbij het prachtige Zwarte Woud en de Rijn.

Freiburg en de omliggende gebieden zullen uw klas zijn. Stel je voor om naar de Rijnrivier te reizen om monsters te nemen en de lokale ecologie, of de bossen van de Zwitserse Alpen, te observeren om je discussies over bosbeheer en toerisme te bevorderen. Waar mogelijk nemen je cursussen je buiten de klas om je praktische ervaring te geven en te profiteren van alles wat je studie in het buitenland heeft te bieden.... [-]


Freiburg - Taal- En Gebiedsstudies

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Duitsland Freiburg Hongkong Hong Kong +2 more

Ideaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in het snel verbeteren van hun Duitse taalvaardigheden, het IES Abroad Freiburg Program biedt u IES in het buitenland en universitaire cursussen die in het Duits door de vooraanstaande lokale faculteit worden onderwezen. U kunt ook deelnemen aan een stage, inclusief de tijd die u besteedt bij uw plaatsing en een academisch seminar dat u helpt bij het contextualiseren van wat u leert. [+]

Overzicht

Freiburg ligt aan de voet van het Zwarte Woud, de karakteristieke zuid-Duitse stad, met zijn kronkelende straten en historische architectuur. Het is ook de thuisbasis van Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, een van de beste universiteiten in Duitsland. Wij nodigen u uit om in het buitenland te studeren in Freiburg en zich te verdiepen in het studentenleven en de Duitse taal in deze levendige universiteitsstad.

Ideaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in het snel verbeteren van hun Duitse taalvaardigheden, het IES Abroad Freiburg Program biedt u IES in het buitenland en universitaire cursussen die in het Duits door de vooraanstaande lokale faculteit worden onderwezen. U kunt ook deelnemen aan een stage, inclusief de tijd die u besteedt bij uw plaatsing en een academisch seminar dat u helpt bij het contextualiseren van wat u leert.... [-]


Galápagos Eilanden Direct Inschrijving - Gaias

Campus Voltijd 1 semester September 2018 Ecuador Galapagos Islands Hongkong Hong Kong +2 more

Er is een reden waarom veel van de beroemdste wetenschappers ter wereld de Galápagos-eilanden hebben bezocht. Nu is het jouw beurt om een ​​van de mooiste en biologisch diverse eilandlocaties ter wereld te ontdekken. Het is hier dat u praktische ervaring krijgt met onderwerpen zoals Biologie, Ecologie, Milieucunde, Mariene Ecologie en Sociologie. [+]

Overzicht

Er is een reden waarom veel van de beroemdste wetenschappers ter wereld de Galápagos-eilanden hebben bezocht. Nu is het jouw beurt om een ​​van de mooiste en biologisch diverse eilandlocaties ter wereld te ontdekken. Het is hier dat u praktische ervaring krijgt met onderwerpen zoals Biologie, Ecologie, Milieucunde, Mariene Ecologie en Sociologie.

Dit directe inschrijfprogramma wordt georganiseerd door het Galápagos Academisch Instituut voor de Kunsten en Wetenschappen (GAIAS), een afgelegen campus van het Universidad San Francisco de Quito (USFQ) op het eiland San Cristóbal.

Voordat u naar de Galápagos gaat, begint het programma met een maand in Quito, waar u deelneemt aan een oriëntatie, een cursus op de USFQ Cumbayá campus, en cursusgerelateerde excursies. De overige maanden worden besteed aan San Cristóbal in de Galápagos-eilanden. Met extra cursusgerelateerde excursies kunt u tijd doorbrengen op andere locaties, gebaseerd op uw cursus inschrijving.... [-]


Granada - Study in Granada

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Spanje Granada Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Programma Credits : 15-19 per semester (4-5 cursussen)

Stage Seminarie

IN 395 - Stage Seminarie (Herfst, Lente)

Internationale relaties

Economie Milieustudies Aardrijkskunde Gezondheidswetenschappen Geschiedenis Psychologie Sociologie Stages

Interterend in het buitenland als onderdeel van uw studie in het buitenland, zal u helpen bij het onderscheiden van uw aanvraag voor een afgestudeerde school of een werkgelegenheid in de competitieve markt van vandaag. Het is een opwindende uitdaging, en we zijn er om u te helpen bij het verzekeren van uw plaatsing en succesvol in uw stage.

Deelnemen aan een stageplaats in het buitenland helpt u:... [-]


Hong Kong Zomer - Stage

Campus Voltijd Deeltijd June 2018 Hongkong Hong Kong

Een IES-stage in Hongkong ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te starten. [+]

Waarom Hong Kong?

Intern in een unieke, bruisende metropool gelegen aan de Pearl River Delta. Hong Kong is een mix van de natuurhoogtepieken, havens en eilanden en architectonisch. Als voormalige Britse kolonie en nu een speciaal administratief gebied van China, is Hong Kong ook een fusie van culturen, talen en keukens.

Uw stage

Een IES-stage in Hongkong ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te starten.

U wordt gegarandeerd een onbetaalde plaatsing bij een lokaal bedrijf of organisatie waar u maximaal 40 uur per week werkt. Wij zullen met u samenwerken om de dichtstbijzijnde plaatsingstrijd tussen uw professionele en persoonlijke doelen te vinden met wat er in Hong Kong beschikbaar is.... [-]


Kaapstad - Universiteit Van Kaapstad

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Zuid-Afrika Kaapstad Hongkong Hong Kong +2 more

Wanneer u met ons in Zuid-Afrika studeert, registreert u voor drie tot vijf cursussen bij Zuid-Afrika's voorste onderzoeksuniversiteit, de Universiteit van Kaapstad (UCT), dat in een aangenaam voorstedelijk gebied vijf mijl van het stadscentrum ligt. [+]

Overzicht

In Kaapstad is elke dag als een keuze-je-eigen avontuurboek: denk je adembenemende uitzichten van bovenop de Tafelberg, loop Lion's Head bij zonsondergang, bezoekt stranden - er is zelfs een strand met pinguïns! - en nog veel meer.

Wanneer u met ons in Zuid-Afrika studeert, registreert u voor drie tot vijf cursussen bij Zuid-Afrika's voorste onderzoeksuniversiteit, de Universiteit van Kaapstad (UCT), dat in een aangenaam voorstedelijk gebied vijf mijl van het stadscentrum ligt. UCT is de oudste universiteit van Zuid-Afrika en heeft sinds de opening ongelooflijke veranderingen ondergaan, met name sinds het einde van apartheid, om te zorgen voor een hoogwaardig hoger onderwijs voor studenten, ongeacht ras. UCT is officieel erkend voor zijn sterke punten in Afrikaanse Studies, Biologie, Plantkunde, Bedrijfsleven, Milieuwetenschappen, Geschiedenis, Wiskunde, Techniek, Sociologie en Antropologie. ... [-]


Londen - Studie Londen

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong +2 more

Een stedelijk avontuur wacht op u in Londen, een van de grootste en meest fascinerende steden in Europa. Met ons Study London-programma krijg je een hands-on opleiding in deze iconische city-think: Big Ben, het Parlement, Buckingham Palace-en alles wat het te bieden heeft. [+]

Overzicht

Een stedelijk avontuur wacht op u in Londen, een van de grootste en meest fascinerende steden in Europa. Met ons Study London-programma krijg je een hands-on opleiding in deze iconische city-think: Big Ben, het Parlement, Buckingham Palace - en alles wat het te bieden heeft.

Het doel van ons 40 + jaar oude programma is om u te helpen met het ontdekken van hedendaagse Londen, zowel fysiek als cultureel. Verkrijg een dieper kennis van de Britse cultuur, met inbegrip van het centrale belang van de geschiedenis voor de Britten. Verken de wereldwijde impact van Groot-Brittannië op de westerse cultuur, met inbegrip van kunst, literatuur en financiële en politieke systemen.

... [-]

Londen - Theater Studies

Campus Voltijd 1 semester September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong +2 more

Maak deel uit van de rijke historische en hedendaagse theatrale traditie van Groot-Brittannië via theater- en dramakursussen. In uw core curriculum analyseert u de artistieke, financiële en professionele structuren die theater beïnvloeden in Groot-Brittannië, met de nadruk op Londen. [+]

Overzicht

William Shakespeare zei het het beste toen hij 'Alle wereld' een podium schreef '- waar het beter is om theater te leren dan het huis van Shakespeare en zo veel andere briljante dramatisten en artiesten?

Maak deel uit van de rijke historische en hedendaagse theatrale traditie van Groot-Brittannië via theater- en dramakursussen. In uw core curriculum analyseert u de artistieke, financiële en professionele structuren die theater beïnvloeden in Groot-Brittannië, met de nadruk op Londen. U onderzoekt ook belangrijke teksten en optredens binnen de relevante historische en culturele context en verdiepen in theaterkritiek, receptie theorie, dramaturgie en podiumontwerp.

... [-]

Londen - Voltijds Semester Stage

Campus Voltijd 1 semester September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong +2 more

Een IES Internship in het buitenland ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. [+]

Overzicht

Londen is 's werelds grootste stad voor internationale financiën en een belangrijke bestuurder van de wereldeconomie. Vergeet niet dat het ook een belangrijke speler in de kunst-, bedrijfs- en marketing-, onderwijs-, media- en communicatie-, politiek- en non-profitorganisaties is, waardoor een semester stage in Londen een ideale kans is. Neem de Tube aan het werk of een dubbeldekkerbus. Grijp wat vis en chips voor de lunch. Bouw een wereldwijd netwerk van professionele contacten met alles wat Londen te bieden heeft.

Een IES Internship in het buitenland ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. Ons 14-weekse programma in Londen garandeert een onbetaalde, intern kredietinstelling bij een lokaal bedrijf of organisatie waar u 32 tot 40 uur per week werkt.... [-]


London Directe Inschrijving - Courtauld Institute Van Kunst

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong +2 more

Dit is uw kans om samen met studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct in te schrijven bij het Courtauld Institute of Art. [+]

Overzicht

Er is iets onweerstaanbaar over Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden als Big Ben of de Tower Bridge die al bekend zijn. Of het internationale karakter dat in elke buurt voorkomt, waar mensen van verschillende culturele, etnische en sociaal-economische achtergronden samen leven en samenwerken. Wat je ook al naar Londen hebt getrokken, kijk niet terug nu-Londen wacht!

Dit is uw kans om samen met studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct in te schrijven bij het Courtauld Institute of Art.

IES in het buitenland Londen is toegewijd aan het verbeteren van uw studie in het buitenland ervaring met superieure studenten diensten en mogelijkheden om het leven in Londen volledig te ervaren. Onze medewerkers in Londen helpen u optimaal te maken met uw ervaring in het buitenland.... [-]


London Directe Inschrijving - Koningin Mary

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong +2 more

Dit is uw kans om samen met studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct in te schrijven in een universiteit in Londen. Met zeven prestigieuze instellingen om uit te kiezen, vindt u een partner school en programma dat past bij uw behoeften. [+]

Overzicht

Er is iets onweerstaanbaar over Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden als Big Ben of de Tower Bridge die al bekend zijn. Of het internationale karakter dat in elke buurt voorkomt, waar mensen van verschillende culturele, etnische en sociaal-economische achtergronden samen leven en samenwerken. Wat je ook al naar Londen hebt getrokken, kijk niet terug nu-Londen wacht!

Dit is uw kans om samen met studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct in te schrijven in een universiteit in Londen. Met zeven prestigieuze instellingen om uit te kiezen, vindt u een partner school en programma dat past bij uw behoeften.

IES in het buitenland Londen is toegewijd aan het verbeteren van uw studie in het buitenland ervaring met superieure studenten diensten en mogelijkheden om het leven in Londen volledig te ervaren. Ons personeel in Londen helpt u optimaal te maken van uw ervaring in het buitenland.... [-]


London Directe Inschrijving - Slade School Van Fijne Kunst

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong +2 more

Dit is uw kans om naast studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct in te schrijven bij de Slade School of Fine Art, University College London. [+]

Overzicht

Er is iets onweerstaanbaar over Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden als Big Ben of de Tower Bridge die al bekend zijn. Of het internationale karakter dat in elke buurt voorkomt, waar mensen van verschillende culturele, etnische en sociaal-economische achtergronden samen leven en samenwerken. Wat je ook al naar Londen hebt getrokken, kijk niet terug nu-Londen wacht!

Dit is uw kans om naast studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct in te schrijven bij de Slade School of Fine Art, University College London.

IES in het buitenland Londen is toegewijd aan het verbeteren van uw studie in het buitenland ervaring met superieure studenten diensten en mogelijkheden om het leven in Londen volledig te ervaren. Onze medewerkers in Londen helpen u optimaal te maken met uw ervaring in het buitenland.... [-]


London Direct Enrollment - City, University of London

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Wiskunde* Politiek Psychologie [-]

London Direct Inschrijving - Soas, University Of London

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong +2 more

Dit is uw kans om samen met studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct aan de School of Oriental and African Studies, University of London (SOAS), in te schrijven. [+]

Overzicht

Er is iets onweerstaanbaar over Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden als Big Ben of de Tower Bridge die al bekend zijn. Of het internationale karakter dat in elke buurt voorkomt, waar mensen van verschillende culturele, etnische en sociaal-economische achtergronden samen leven en samenwerken. Wat je ook al naar Londen hebt getrokken, kijk niet terug nu-Londen wacht!

Dit is uw kans om samen met studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct aan de School of Oriental and African Studies, University of London (SOAS), in te schrijven.

IES in het buitenland Londen is toegewijd aan het verbeteren van uw studie in het buitenland ervaring met superieure studenten diensten en mogelijkheden om het leven in Londen volledig te ervaren. Ons personeel in Londen helpt u optimaal te maken van uw ervaring in het buitenland.... [-]


London Direct Inschrijving - Universiteit Londen

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong +2 more

Dit is uw kans om samen met studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct in te schrijven bij University College London. [+]

Overzicht

Er is iets onweerstaanbaar over Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden als Big Ben of de Tower Bridge die al bekend zijn. Of het internationale karakter dat in elke buurt voorkomt, waar mensen van verschillende culturele, etnische en sociaal-economische achtergronden samen leven en samenwerken. Wat je ook al naar Londen hebt getrokken, kijk niet terug nu-Londen wacht!

Dit is uw kans om samen met studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct in te schrijven bij University College London.

IES in het buitenland Londen is toegewijd aan het verbeteren van uw studie in het buitenland ervaring met superieure studenten diensten en mogelijkheden om het leven in Londen volledig te ervaren. Ons personeel in Londen helpt u optimaal te maken van uw ervaring in het buitenland.... [-]


London Summer Direct Enrollment – University College London (Session I)

Campus Voltijd Deeltijd June 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

Er is iets onweerstaanbaar over Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden als Big Ben of de Tower Bridge die al bekend zijn. Of het internationale karakter dat in elke buurt voorkomt, waar mensen van verschillende culturele, etnische en sociaal-economische achtergronden samen leven en samenwerken. Wat je ook al naar Londen hebt getrokken, kijk niet terug nu-Londen wacht!

Leef en leer als een lokale student deze zomer in Londen wanneer je inschrijft en lesgeven aan het wereldberoemde University College London (UCL). Van de sociale wetenschappen tot de gezondheidswetenschappen, wetenschappen en meer, is er iets voor iedereen bij UCL.

Academici

... [-]

Madrid - Engineering, Architectuur En Wetenschap

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Spanje Madrid Hongkong Hong Kong +2 more

Dit programma is ontworpen voor ingenieurs-, architectuur- en wetenschappelijke studenten die cursussen in het Engels of Spaans willen aanleren in een prestigieuze en academisch uitdagende universiteit - Universidad Carlos III de Madrid. [+]

Overzicht

Madrid is de belangrijkste stad van industrie, handel en technologisch onderzoek in Spanje, een ideale stad om techniek, architectuur en wetenschap te bestuderen en hun toepassingen in de professionele wereld.

Dit programma is ontworpen voor ingenieurs-, architectuur- en wetenschappelijke studenten die cursussen in het Engels of Spaans willen aanleren in een prestigieuze en academisch uitdagende universiteit - Universidad Carlos III de Madrid.

Specialiseer uw studies met een scala aan ingenieurscursussen, van ruimtevaart tot mechanisch. Algemene architectuurcursussen - inclusief introductie aan architectuur, ontwerp- en ontwerpcursussen - bieden u unieke inzichten in uw vakgebied. Wetenschapscursussen geven u de mogelijkheid om farmaceutische wetenschappen en voedingswetenschappen te bestuderen, met cursussen in de biologie en de chemie. Meng disciplines of focus op een enkel veld voor meer geconcentreerde studies.... [-]


Madrid - Language & Area Studies Course

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Spanje Madrid Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Overzicht U kunt ook internationale werkervaring toevoegen aan uw CV, terwijl u een credit krijgt door deel te nemen aan een stageplaats en begeleidend academisch seminar.

We willen dat je thuis voelt in Madrid, dus we doen alles wat we kunnen om u te helpen integreren in het leven in de stad. Van huisvesting tot culturele evenementen is ons werk ervoor te zorgen dat u de meest authentieke studie in het buitenland mogelijk heeft.

Feiten op een rij Centrum : IES in het buitenland Madrid Stad : Madrid Land : Spanje Programma Credits : 15-19 per semester (5-6 cursussen) Onderwijstaal : Spaans Taalvoorwaarden : 4 semesters op het niveau van het Spaans Programma Data ... [-]

Milaan Modeontwerp En Merchandising

Campus Voltijd Deeltijd October 2018 Italië Milaan Hongkong Hong Kong +2 more

Diversificeer je mode studies met een keuzevak van ons Italië Today Programma. Cursussen omvatten geschiedenis, politieke wetenschappen, literatuur, muziek en nog veel meer. [+]

Waarom Milaan?

De mode is in de lucht in Milaan. Als een van de "grote vier" modehoofdstukken (samen met Londen, New York en Parijs), is Milaan de thuisbasis van vele high-end modehuizen zoals Armani, Dolce & Gabbana, Miu Miu, en vele anderen; en bijna alle "grote namen" zijn vertegenwoordigd. Bereid je voor om geïnspireerd te worden door de Milanese normen van elegantie en obsessie met stijl - van de landingsbaan naar de straat.

Ons Fashion Design & Merchandising Programma biedt een holistische mode ervaring. Ontmoet de bronnen van wereldwijde trends in zaken, ontwerpen, aanpassen, stoffen en materialen, modelleren en marketing. Meer informatie over het bedrijf van mode van lokale experts en professoren van de beste universiteiten in Milaan. Doe mee aan het Milanese ontwerp en op maat van de scène door middel van practicum cursussen in professionele modeinstituten die hands-on lessen aanbieden in kleding en accessoires.... [-]


Milan - Business Studies

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Italië Milaan Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

ondernemerschap

Università Bocconi biedt een breed scala aan Engels- en Italiaans-onderwezen bedrijfseconomie, financiën en managementcursussen, die op semester basis worden gegeven. Na aanvaarding van IES in het buitenland, moet u aanvullende stappen volgen om in aanmerking te komen voor toelating tot Bocconi:

[-]

Milan - Music: Tradition & Innovation Course

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Italië Milaan Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Italiaans

Eenpersoonskamers in een appartement dragen een toeslag.

Appartementen leven wordt versterkt door een live-in Italiaanse kamergenoot genaamd een Community Assistant (CA).

Geschiktheidsvereisten [-]

Milan - Voltijds Semester Stage

Campus Voltijd 1 semester August 2018 Italië Milaan Hongkong Hong Kong +2 more

Stel je voor dat je een stageplaats in Milaan hebt - de thuisbasis van de Borsa Italiana (beurs) en de Milaan Modeweek en het design- en hoofdstad van Italië. Hier kunt u het semester doorbrengen op een atelier of in public relations voor een internationaal modehuis, met uitzondering van stagemogelijkheden in e-commerce, luxebedrijven en muziek. [+]

Overzicht

Stel je voor dat je een stageplaats in Milaan hebt - de thuisbasis van de Borsa Italiana (beurs) en de Milaan Modeweek en het design- en hoofdstad van Italië. Hier kunt u het semester doorbrengen op een atelier of in public relations voor een internationaal modehuis, met uitzondering van stagemogelijkheden in e-commerce, luxebedrijven en muziek.

Met vijf grote treinstations en hogesnelheidsverbindingen naar andere Italiaanse steden voelt u zich alsof je in het centrum bent van alles. Voor uw dagelijkse pendeldienst naar uw stageplaats gebruik maken van de Milaan Metro, de stadspoort, of Il Passante, de metro. Tijdens het verkennen van de stad, zorg ervoor dat u een rondleiding doet in Milaan's andere specialiteit - eten! Op uw lunchpauze, geniet van een bord risotto alla milanese en als het rond de wintervakantie is, volg het met een stuk panettone - mangia!... [-]


Multi-Location - Emerging Economies: Buenos Aires & Santiago

Campus Voltijd 1 semester September 2018 Argentinië Buenos Aires Chili Santiago Hongkong Hong Kong +4 more

[+]

Van huisvesting naar culturele evenementen is onze taak ervoor te zorgen dat u de meest betoverende en authentieke studie in het buitenland ervaring mogelijk heeft.

Snelle feiten Centrum : IES in het buitenland Santiago Stad : Santiago, Buenos Aires Land : Chili, Argentinië Programma Credits : 16-18 per semester Onderwijstaal : Engels Programma Data

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u de reisdata-sectie van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u reist.

Aankomst: Maandag 28 augustus 2017 - in Buenos Aires Vertrek: zaterdag 9 december 2017 - van Santiago

Lente 2018

Aankomst: Maandag 19 februari 2018 - in Buenos Aires [-]

Multi-Location – Europe & the Muslim World: Granada & Rabat

Campus Voltijd 12 weken November 2018 Spanje Granada Marokko Rabat Hongkong Hong Kong +4 more

[+]

Stel je voor een bezoek aan niet-gouvernementele organisaties en andere instellingen die een sleutelrol spelen in de politieke, economische en culturele gebieden van hedendaagse Marokko. Of toer door het Alhambra in Granada als onderdeel van uw studie over islamitische kunst en architectuur.

We willen dat u thuis in zowel Granada als Rabat voelt, dus we doen alles wat we kunnen om u te helpen integreren in het leven in deze steden. Van huisvesting naar culturele evenementen is onze taak ervoor te zorgen dat u de meest betoverende en authentieke studie in het buitenland ervaring mogelijk heeft.

Snelle feiten Centrum : IES in het buitenland Granada Stad : Rabat, Granada Land : Marokko, Spanje Studiepunten : 12 studiepunten PO / IR 383 - Hedendaagse kwesties in Arab-Western Intersections (Fall, Spring) ... [-]

Nagoya Direct Enrollment - Nanzan University

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Japan Nagoya Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Zaken Japans Klassiek Japans Universiteit Voorbereidend Japans

Aanvullende vakdisciplines

Tijdens het herfst semester zijn bepaalde extra cursussen aan de Nanzan University open voor IES buitenlandse studenten. Deze 2-credit cursussen maken deel uit van de reguliere bacheloropleiding aan de universiteit en zijn beschikbaar op verschillende terreinen. In de afgelopen jaren hebben cursussen opgenomen:

Debatterende politiek van Japan en de Verenigde Staten Japanse taalkunde Japanse Nationaliteit Wet Observatie en analyse van Japanse taalactiviteiten Principes of Language Education Seminarie in Amerikaanse Buitenlandse Betrekkingen: Een Uitzicht vanuit Japan Seminaries in oorlog en vrede: een transnationaal perspectief Studies in Japanse Taal Pedagogie ... [-]

Nantes - French Language Immersion & Area Studies

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Frankrijk Nantes Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Studentenleven Verzekering : $ 230 Totaal : $ 17.990

Academiejaar

Onderwijs : $ 24.825 Behuising : 7.920 dollar Verzekering : $ 455 Totaal : $ 33.200 [-]

Nice - Business, Sustainability & Immigration Course

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Frankrijk Nice Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

SO / PO 380 - Immigratie in het Middellandse-Zeegebied (Herfst, Lente)

sociologie

Deelname is gebaseerd op cursusregistratie. Studenten die niet ingeschreven zijn in deze lessen kunnen op een beschikbare basis, tegen een extra vergoeding, meedoen.

Regionale kooklessen kajakken [-]

Nice Direct Enrollment - SKEMA Business School

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Frankrijk Nice Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

cursussen

Je neemt 15-19 studiepunten per semester. Klassen variëren van 1-4 studiepunten, waarbij de meeste vakken elk 3 studiepunten hebben.

Adviseren en ondersteunen

In een direct inschrijfprogramma, bent u ingeschreven als voltijdstudent bij een van onze internationale partnerinstellingen. Hoewel uw lokale gastinstelling is waar u uw lessen neemt, zijn wij er nog steeds om u volledig te ondersteunen.

Extracurriculaire activiteiten en culturele evenementen

Herdefinieer de manier waarop u leeft en leert in Nice door onze culturele evenementen, zoals:

Bezoeken aan lokale kunstmusea Rondleiding van een parfumerie Regionale kooklessen Verzekering : $ 455 [-]

Nice Direct Enrollment – Université Nice Sophia Antipolis

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Frankrijk Nice Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Studenten die geïnteresseerd zijn in techniekcursussen, gaan naar Polytech Nice Sophia, gevestigd in Sophia Antipolis, die internationaal bekend staat als de Franse Silicon Valley.

Tijdens het buitenland is IES Abroad Nice gewijd aan het verbeteren van uw studie in het buitenland ervaring met superieure diensten en mogelijkheden om het leven volledig te ervaren in de Franse Rivièra. Onze medewerkers in Nice helpt u optimaal te maken van uw ervaring in het buitenland.

Nice en de Franse Rivièra worden uw klaslokaal. Betrokkenheid in de lokale gemeenschap verrijkt uw leerervaringen en biedt uitstekende mogelijkheden voor culturele integratie.

Wij willen dat u thuis in Frankrijk voelt, dus we doen alles wat we kunnen om u te helpen integreren in het leven in Nice. Onze woningopties in en rond Nice bieden u mogelijkheden om nieuwe vrienden te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken, terwijl onze culturele evenementen u bekend maken met Nice en de Franse Rivièra.... [-]


Oxford Direct Enrollment Course - St. Catherine's College

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Verenigd Koninkrijk Oxford Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Vanwege de hoge academische strengheid van dit programma is een 3.85 GPA (van 4.0) nodig om deel te nemen.

De ondersteunende diensten die wij aanbieden aan IES in het buitenland direct inschrijven studenten zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw doelen in het buitenland zo goed mogelijk te bereiken. We weten dat het studeren in het buitenland een avontuur is, en soms heeft u hulp nodig of gewoon iemand om mee te praten. Daarom zullen onze medewerkers er voor u zijn.

St. Catherine's is toegewijd aan het vinden van u de tutors die het beste aan uw specifieke academische en persoonlijke doelen voldoen, waardoor dit een unieke en ongeëvenaarde leerervaring is.

... [-]

Paris - French Studies Course

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Frankrijk Parijs Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Muziekstudie in Parijs via IES Abroad is beperkt tot de Ecole Normale; IES in het buitenland kan geen muziekstudie aanpassen bij andere instellingen in Parijs.

Studenten die kwalificeren, kunnen maximaal vier 3-creditcursussen aan de École Normale, naast Franse taal en andere cursussen in het IES Abroad Parijs Centrum. Instrumentalisten kunnen lesgeven of optreden studeren, terwijl vocalisten alleen op prestatie richten. Cursussen zijn beperkt in het lente semester, en bepaalde specialiteiten, zoals percussie, worden niet onderwezen op de École Normale. Toelatingsbeslissingen worden gemaakt door de École Normale de Musique.

Instrumenten die aan de École Normale worden onderwezen, zijn onder andere:... [-]


Paris - Studio Art, Dance & Music

Campus Voltijd Deeltijd October 2018 Frankrijk Parijs Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Van huisvesting tot culturele evenementen is ons werk ervoor te zorgen dat u de meest authentieke studie in het buitenland mogelijk heeft. Academici Onze missie is simpel: om u de beste studie in het buitenland mogelijk te maken - inclusief de hoogwaardige academische en culturele ervaringen. Je neemt 15-19 studiepunten per semester. Alle cursussen worden in het Frans geleerd. Maak je eigen academische ervaring door te kiezen uit de volgende vereiste en optionele onderdelen: IES in het buitenland Frans taalcursus (verplicht, 4 studiepunten) Frans-geleerde kunstcursussen bij partneruniversiteiten (facultatief, kredieten variëren) - École Normale de Musique de Paris / Alfred Cortot, Dansschool Parijs Marais, Studio Vermès (Fotografie) [-]

Peking - Hedendaagse China En Chinese Taal

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 China Beijing Hongkong Hong Kong +2 more

Ons hedendaagse Chinese & Chinese taalprogramma biedt studenten een scala aan Chinese taalcursussen, waaronder hoger niveau, onderwerpgebaseerde Chinese taalkeuzes en cursussen in het gebied van de opleiding in het Engels. [+]

Overzicht

Beijing wordt beschouwd als de plek om Chinees in China te studeren - het stelt de standaard uitspraak voor de rest van het land. Als politieke, intellectuele en culturele hoofdstad van China is het ook een ideale plek om eigentijds China te bestuderen. De mensen van Beijing zijn vriendelijk en trots om te zijn van deze fascinerende stad, wat een perfecte omgeving om in het buitenland te studeren.

Onze Hedendaagse China & Chinese Taal Programma biedt studenten een scala aan Chinese taalcursussen, waaronder hoger niveau, onderwerpgebaseerde Chinese taalkeuzevakken, en cursusopleidingen in het Engels. Dit programma profiteert studenten die hun kennis van geschreven en gesproken Chinees willen uitbreiden, en hun kennis over China in het algemeen.... [-]


Quito - Area Studies & Language

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Ecuador Quito Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

SO / AN 301 - De culturele diversiteit van Ecuador (Herfst)

Spaans

[-]

Quito Directe Inschrijving - Universidad San Francisco De Quito

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Ecuador Quito Hongkong Hong Kong +2 more

Terwijl in Quito, registreer je direct aan de Universidad San Francisco de Quito (USFQ) en neem de meerderheid van je cursussen aan de universiteit naast lokale studenten. Omdat USFQ bijna elk jaar 1500 cursussen aanbiedt in een breed scala aan disciplines, kunnen studenten met vrijwel enig academisch belang spannende en uitdagende inschrijvingsopties vinden. [+]

Overzicht

Quito is perfect voor de avontuurlijke ziel. Met de omliggende bergen is je altijd gewoon een klim weg van een adembenemend uitzicht op de vallei en vanuit een vogelvlucht van de koloniale Spaanse architectuur die de stad bekend maakt.

Sophomore, junior of senior staan ​​wanneer het programma begint Inschreven in een Spaanse cursus binnen het jaar voor de startdatum van het programma [-]

Rabat - Study in Rabat

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Marokko Rabat Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Rabat is jouw klaslokaal. Marokko is rijk aan cultureel erfgoed en diversiteit en is beïnvloed door vele verschillende etnische, culturele en religieuze groepen die in het hele land gevestigd zijn door de lange geschiedenis. Bezoek historische schatten zoals het archeologisch museum van Rabat, de Hassan-moskee en het mausoleum van Mohammed V om oude artefacten te zien en meer te leren over de islamitische culturele invloeden. U kunt ook internationale werkervaring toevoegen aan uw CV, terwijl u een credit krijgt door deel te nemen aan een stageplaats en begeleidend academisch seminar.

We willen dat je thuis voelt in Marokko, zodat we alles in het werk stellen om u te helpen integreren in het leven in Rabat. Van huisvesting tot culturele evenementen is ons werk ervoor te zorgen dat u de meest authentieke studie in het buitenland mogelijk heeft. Of het nu aan een vrijwilligersgeleentheid, danslessen of kooklessen deelneemt, heb je veel kansen om een ​​diepere kennis te krijgen van de Marokkaanse cultuur.... [-]


Rome - Film & Media Studies

Campus Voltijd Deeltijd October 2018 Italië Rome Hongkong Hong Kong +2 more

Ontworpen om u binnen de Italiaanse bioscoop te nemen, maakt ons Film & Media Studies Program Rome de set van uw studie in het buitenland avontuur. Het is hier dat je je passie voor je studie verbindt tijdens het inschrijven van cursussen die je toelaten om je eigen documentaire te maken, de ethiek van het verhalen van verhalen te onderzoeken en meer. [+]

Waarom Rome?

IES in het buitenland Italiaanse taalcursus op uw vaardigheidsniveau (verplicht, 4 of 8 studiepunten) Engels- of Italiaans-geleerde IES Abroad gebiedsstudies (optioneel, 3 studiepunten per stuk) Engels of Italiaans-IES buitenlandse cursussen van een ander Rome-programma (facultatief, 3 studiepunten elk) Engels- of Italiaans-geleerde vakken bij een lokale universiteit (facultatief, elk 3 studiepunten) Service leren / sociale actie plaatsing en seminarie (optioneel, 3 studiepunten) Stage- of sociale actie plaatsing en begeleidend seminarie (3 studiepunten per facultatief) [-]

Rome - Full-Time Semester Internship

Campus Voltijd 1 semester September 2018 Italië Rome Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Overzicht

Leef en intern in Rome - de hoofdstad en grootste stad in Italië.

.

Stad : Rome Land : Italië Studiepunten : 3 studiepunten Onderwijstaal : Engels, Italiaans Taalvoorwaarden : Geen Programma Data

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u de reisdata-sectie van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u reist.

Herfst 2017

Aankomst: maandag 4 september 2017 Vertrek: vrijdag 15 december 2017

Lente 2018

Aankomst: maandag 29 januari 2018 Vertrek: donderdag 10 mei 2018 academici

Voordat u gaat werken we samen met u om uw resume te verfijnen, uw briefbrief te perfecten en uw communicatie- en onderhoudsvaardigheden te verbreken als we u voorbereiden op het werken in een nieuwe culturele omgeving. ... [-]


Rome - History & Classics

Campus Voltijd Deeltijd October 2018 Italië Rome Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Met duizenden jaren goed gedocumenteerde geschiedenis, waaronder talloze geschriften, geweldige archeologische sites, monumenten, beeldhouwwerken en andere artefacten, is er geen betere stad om geschiedenis en klassiekers te bestuderen dan Rome.

Vandaag, bovenop de hele geschiedenis, is Rome een bloeiende Europese hoofdstad, met belangrijke rol in de internationale politiek en het bedrijfsleven.

[-]

Rome - International Relations

Campus Voltijd Deeltijd October 2018 Italië Rome Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Engels- of Italiaans-geleerde IES Abroad gebiedsstudies (optioneel, 3 studiepunten per stuk) Engels of Italiaans-IES buitenlandse cursussen van een ander Rome-programma (facultatief, 3 studiepunten elk) Engels- of Italiaans-geleerde vakken bij een lokale universiteit (facultatief, elk 3 studiepunten) [-]

Rome - Kunstgeschiedenis En Mode

Campus Voltijd Deeltijd October 2018 Italië Rome Hongkong Hong Kong +2 more

In ons kunstgeschiedenis en modeprogramma kunt u kiezen uit een reeks cursussen over kunstgeschiedenis (van oud naar barok), behoud en nog veel meer. [+]

Waarom Rome?

Als je aan kunst of mode denkt, denk je aan Rome en Italië. Vanwege de enorme vooruitgang die het Romeinse Rijk in kunst en architectuur heeft bereikt, door de werken van de Italiaanse Renaissance van de 15e eeuw (denk Michelangelo en Raphaël) tot vandaag - met de opvallende moderne architectuur van Renzo Piano en vooruitziende modes van Fendi, Gattinoni , Brioni, en de andere huizen hier gevestigd-Rome heeft heel letterlijk millennia van artistieke en architectonische schatten, triomfen en trends om te studeren.

Wat je zal bestuderen

In ons kunstgeschiedenis en modeprogramma kunt u kiezen uit een reeks cursussen over kunstgeschiedenis (van oud naar barok), behoud en nog veel meer. Je hebt ook de kans om in de mode-gerelateerde cursussen (met inbegrip van design en styling) in het Accademia di Costume e Moda, een van de bekendste Fashion Academies in Rome, te nemen of kunstlessen in Rome te nemen Universiteit van Schone Kunsten (RUFA).... [-]


Rome - Language & Area Studies

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Italië Rome Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

PP / SO 240 - Waarderende diversiteit? Italiaanse hedendaagse immigratie- en integratiebeleid (voorjaar)

Om deze reden zal het niet mogelijk zijn om officieel te registreren tot u aankomt in Rome; Maar u dient te verwijzen naar de huidige cursusaanbod om te kunnen inschrijven als onderdeel van uw aanvraag.

Università degli Studi Roma Tre

Roma Tre werd opgericht in 1992 als de derde universiteit van Rome. Het is de tweede grootste van de stad, met meer dan 35.000 studenten, en heeft een belangrijke reputatie opgedaan in de Italiaanse academische wereld dankzij zijn kwaliteitsprogramma's en internationale focus. Roma Tre biedt geavanceerde Italiaanse-geleerde vakken aan studenten die goed in Italiaans zijn. Er is ook de mogelijkheid om Engels-gediplomeerde cursussen in de afdeling Politieke Wetenschappen te nemen. ... [-]


Rome - Sociology & Religion

Campus Voltijd Deeltijd October 2018 Italië Rome Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Een brede waaier aan andere disciplines worden aangeboden via onze andere programma's in Rome, zodat u uw studie Sociologie en Religie kunt aanvullen met cursussen in de Italiaanse taal, Kunstgeschiedenis, Geschiedenis, Klassiekers en meer.

academici [-]

Rome - Vroege Kinderopvoeding

Campus Voltijd Deeltijd October 2018 Italië Rome Hongkong Hong Kong +2 more

Tijdens het buitenland in Rome studeren u cursussen over kinderontwikkeling, kruisculturele psychologie, het Italiaanse onderwijsstelsel en meer. [+]

Waarom Rome?

Wat het onderwijs in Italië betreft, is er geen plaats als Rome. Van de Montessori-scholen naar het Italiaanse inclusieve onderwijsmodel is Rome de geboorteplaats van diverse revolutionaire onderwijspraktijken. Leer meer over de geschiedenis van de school in Italië op ons programma voor vroegtijdig opvoeding, en krijg praktische ervaring in lokale klaslokalen die u in de gaten houden op wereldwijde onderwerpen die de onderwijswereld van vandaag beïnvloeden.

[-]

Rome January Term Course - From Pontius Pilate to Theodosius: The Advent of Christianity

Campus Voltijd 3 weken January 2019 Italië Rome Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Snelle feiten Centrum : IES in het buitenland Rome Taalvoorwaarden : Geen

Niet-Amerikaanse burgers kunnen voor aankomst een studentenvisum krijgen.

[-]

Rome Zomer Mode Studies

Campus Voltijd Deeltijd May 2018 Italië Rome

Ons zomervakantieprogramma werkt samen met het Accademia di Costume e Moda, een erkend centrum voor uitmuntendheid op het gebied van mode- en kostuumontwerp, om twee fundamentele modecursussen te bieden. [+]

Waarom Rome?

Verken modeontwerp en -productie in een van 's werelds top mode steden deze zomer-Rome! Door middel van coursework en hands-on ervaring, ontdekt u zowel de theoretische als de praktische aspecten van de hedendaagse Italiaanse modeproductie. Veldtochten naar lokale musea, tentoonstellingen en andere interessesites bieden context voor wat je in het klaslokaal leert.

Wat je zal bestuderen

Ons zomervakantieprogramma werkt samen met het Accademia di Costume e Moda, een erkend centrum voor uitmuntendheid op het gebied van mode- en kostuumontwerp, om twee fundamentele modecursussen te bieden.

U zult zich inschrijven op zowel mode- als designcursussen, en dan kunt u een extra cursus in de kunstgeschiedenis bij het IES Abroad Centre. De cursus helpt u bij het ontdekken van meesterwerken in de stad en analyseert ook hoe zelfs in de kunst en architectuur, stijl en ontwerp veel verschillende historische perioden sterk karakteriseren.... [-]


Salamanca - Psychology

Campus Voltijd Deeltijd October 2018 Spanje Salamanca Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Waarom Salamanca?

Terwijl u de menselijke geest en het gedrag bestudeert, welke betere manier om meer over uzelf en anderen te leren dan het leven en leren in het buitenland in Salamanca?

Ontworpen voor Psychologie majors of minderjarigen, is ons Psychologie Programma een samenwerking tussen IES in het buitenland en de Universidad Pontificia de Salamanca, een prestigieuze universiteit die bekend staat om zijn Psychologie Studies. Cursussen worden genomen in het IES Abroad Salamanca Centre en Universidad Pontificia de Salamanca, en worden in het Engels gegeven. U kunt uw Spaanse vaardigheden oefenen met een verplichte taalcursus, terwijl u in Salamanca bent.

Salamanca en daarbuiten zijn jouw klaslokaal. Het programma biedt ook een scala aan culturele activiteiten en vakantiereizen om de studentervaring te verbeteren. ... [-]


Salamanca - Studie In Salamanca

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Spanje Salamanca Hongkong Hong Kong +2 more

Als u op zoek bent naar een Spaans programma dat volledig onderdompelt is, is ons programma in Salamanca voor u. [+]

LT / AH 358 - De stad lezen: Literatuur en Kunst in Salamanca (Herfst)

Facultad de Informática

Alleen vallen

Het is een opwindende uitdaging, en we zijn er om u te helpen bij het verzekeren van uw plaatsing en succesvol in uw stage.

Deelnemen aan een stageplaats in het buitenland helpt u:

Voeg internationale ervaring toe aan uw CV Verkrijg echte werkervaring en vaardigheden

In de afgelopen oriëntatieactiviteiten zijn dansklassen, een voetbaltoernooi met Spaanse studenten opgenomen, en een excursie naar Segovia, bekend om zijn Romaanse en Gotische architectuur en om een ​​van de best bewaarde Romeinse aquaducten in heel Europa te hebben. U bezoekt ook de charmante romaanse stad Zamora en het beroemde wijngebied Toro. Het programma is ontworpen om u te integreren in elk aspect van het leven in Salamanca.... [-]


Santiago - Course in Politics, Social Justice & Language

Campus Voltijd 1 - 2 semesters July 2018 Chili Santiago Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Fall 2017

Aankomst: maandag 24 juli 2017 Vertrek: vrijdag 10 november 2017 - Als u alleen IES buitenlandse cursussen neemt; Vrijdag 1 december 2017 - Voor studenten ingeschreven in de cursussen partner universiteit

Lente 2018

[-]

Santiago – Full-Time Semester Internship

Campus Voltijd 1 semester August 2018 Chili Santiago Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Snelle feiten Centrum : IES in het buitenland Santiago Stad : Santiago Land : Chili Studiepunten : 3 per semester [-]

Shanghai - Economie, Zaken En Maatschappij

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 China Sjanghai Hongkong Hong Kong +2 more

Er is geen fout in de skyline van Shanghai. Van de stijgende Oosterse Pareltoren naar de vloeiende Bund over de Huangpu River, schuilt Shanghai met mogelijkheid. Wij nodigen u uit om eerstehands alles te ervaren die deze spannende stad te bieden heeft. [+]

Overzicht

Er is geen fout in de skyline van Shanghai.

Management Association [-]

Shanghai Summer Direct Enrollment - Business in Asia

Campus Voltijd Deeltijd May 2018 China Sjanghai

[+]

Het bevordert wetenschappelijke en academische innovatie, richt zich op economische en sociale ontwikkeling en ondersteunt de groei van het bedrijfsleven.

Cursussen

Corporate speaker sessies door leidinggevenden en toonaangevende experts Bedrijfsbezoeken in verschillende industrieën en over verschillende typen bedrijven (multinationale ondernemingen, joint ventures, staatsbedrijven) Dagelijks leven

Een deel van het feit dat u zich thuis voelt in Shanghai, doet ons uiterste best om u veilig en verzorgd te voelen. Of het nu een oriëntatieprogramma is dat je op je gemak voelt, huisvesting die goed gelegen is en comfortabel is, of veldtochten die je van de gebaande paden afnemen. Alles gaat over onze studentendiensten. Dit is slechts een van de dingen waarvoor we bekend zijn.... [-]


Siena - Business & Economics of Italian Food & Wine

Campus Voltijd 12 weken August 2018 Italië Siena Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Vertrek: woensdag 18 april 2018 academici [-]

Siena - Study in Tuscany

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Italië Siena Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Een paspoort dat tenminste zes maanden na de einddatum van het programma geldig is, met minstens twee blanco pagina's vereist.

Een studentenvisum is vereist voor Amerikaanse burgers om Italië te betreden. Bij toegang krijgt u meer informatie over het aanvraagproces en eventuele gerelateerde kosten. Het visumaanvraag proces voor niet-Amerikaanse burgers kan extreem lang zijn, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kosten

Herfst 2017

Onderwijs : $ 13.335 Behuising : $ 3.765 Verzekering : $ 230 Totaal : $ 17.330

Academiejaar

Onderwijs : $ 23,990 Behuising : $ 7.530 Verzekering : $ 455 Totaal : $ 31.975

Beschouw deze prijzen als uitgangspunt. Wij raden u aan contact op te nemen met uw studie in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen wanneer u factoren in de financiële hulp, beurzen, uw schoolbeleid en andere factoren. ... [-]


Sydney Direct Enrollment

Campus Voltijd 1 - 2 semesters July 2018 Australië Sydney Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Studenten die tweede semester semesterstudenten zijn wanneer het programma begint en die op het moment van aanmelding twee vakken waard zijn op hun transcripties, kunnen overwogen worden voor inschrijving in het Amerikaanse voorjaarssemester van het programma. Onderwijs : $ 16.275 Behuising : $ 6,150 Verzekering : $ 475 Totaal : $ 22.900

Academiejaar

Onderwijs : $ 29.280 Behuising : 12.300 dollar Verzekering : $ 950 Totaal : $ 42.530

Beschouw deze prijzen als uitgangspunt. Wij raden u aan contact op te nemen met uw studie in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen wanneer u factoren in de financiële hulp, beurzen, uw schoolbeleid en andere factoren. ... [-]


Sydney Direct Enrollment

Campus Voltijd 1 - 2 semesters July 2018 Australië Sydney Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

We weten dat het studeren in het buitenland een avontuur is, en soms heeft u hulp nodig of gewoon iemand om mee te praten. Daarom zullen onze medewerkers er voor u zijn.

On-Site Staff

Of u nu vragen hebt over academische eisen, huisvesting of welzijn en veiligheid, onze medewerkers van IES in het buitenland in Sydney zijn beschikbaar om u volledig te ondersteunen.

Er is een studentenvisum nodig om naar Australië te komen. Bij toegang krijgt u meer informatie over het aanvraagproces en eventuele gerelateerde kosten. Het visumaanvraag proces voor niet-Amerikaanse burgers kan extreem lang zijn, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kosten

Herfst 2017... [-]


Sydney Direct Enrollment - Macquarie University

Campus Voltijd 1 - 2 semesters July 2018 Australië Sydney Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Met zeven divisies met honderden disciplines wordt de academische ervaring van Macquarie bepaald door diversiteit en breedte.

Marine Science schrift

Global Leadership Programme

Dit niet-kredietdraende programma helpt u om leiderschapsvaardigheden op te bouwen, cross-culturele ervaring op te doen en uw CV te verbeteren. Het programma is ook een geweldige manier om zinvolle vriendschappen te vormen met Australische studenten.

Om het certificaat programma af te ronden, moet u gedurende vijf uur vijf colloquia (lezingen) bijwonen (van 25 tot 30 jaar elk aanbod). Onderwerpen kunnen onder meer:

Leiderschap Kruis-Culturele Begrip Zakelijke etiquette ... [-]

Tokyo - Language & Culture

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Japan Tokyo Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

De IES Abroad Tokyo student is een leerling die zich bezighoudt met een vorm van lopend etnografisch onderzoek, waarvan de kern de betekenis is van acties en gebeurtenissen voor de mensen binnen de sociale omgeving die de student wil begrijpen.

De doelstellingen van het Field Placement Programma zijn als volgt:

Door middel van een gefaciliteerd seminar, moedigen studenten aan om collectief te delen en te reflecteren op praktijkervaringen als basis voor het herkennen, begrijpen en uitleggen van de sociale organisatie van Japan. Om de 'echte wereld' sociale organisatie van Japan te ontdekken zoals het natuurlijk wordt tentoongesteld, zonder dat er een bepaald raamwerk of theoretische preconceptie wordt opgesteld over wat er of moet worden gevonden. [-]

Vienna - European Society & Culture

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Oostenrijk Wenen Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Culturele studies

[-]

Vienna - Music

Campus Voltijd 1 - 2 semesters August 2018 Oostenrijk Wenen Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

[-]

Zomercursussen

Amsterdamse Zomer - Maatschappij, Cultuur En Geslacht In Amsterdam

Campus Voltijd 2 maanden Open Inschrijving Nederlanden Amsterdam Hongkong Hong Kong +2 more

Amsterdam, een stad die lang verbonden is aan gedachten van tolerantie en openheid, is de perfecte achtergrond om kunstgeschiedenis, letterkunde en sociologie door middel van de lens van genderstudies te bestuderen. Wij nodigen u uit om de geschiedenis en het heden van Amsterdam te verkennen en te overwegen hoe deze ideeën zijn of niet veranderen. [+]

Overzicht

Amsterdam, een stad die lang verbonden is aan gedachten van tolerantie en openheid, is de perfecte achtergrond om kunstgeschiedenis, letterkunde en sociologie door middel van de lens van genderstudies te bestuderen. Wij nodigen u uit om de geschiedenis en het heden van Amsterdam te verkennen en te overwegen hoe deze ideeën zijn of niet veranderen.

Amsterdam is uw klaslokaal, met cursusgerelateerde uitstapjes naar wereldklasse musea en opmerkelijke Amsterdamse sites spelen in elke cursus een belangrijke rol. Bijvoorbeeld, je zal de representaties van gender en seksualiteit bestuderen in Rembrandt's werk en het Anne Frank museum bezoeken. Dit programma bevat ook een cursusgerelateerde excursie naar Berlijn om verder te gaan met uw onderwerpen van studie.... [-]


Arles Zomer - Studie In Provence

Campus Voltijd 6 weken Open Inschrijving Frankrijk Arles Hongkong Hong Kong +2 more

U zult u onderdompelen in de Franse taalstudie en de cultuur van de Midi-regio van Frankrijk. Een hoogtepunt van dit programma zijn de taalintensieve lunches die plaatsvinden bij plaatselijke restaurants, waar u uw frans met IES buitenlandse professoren en medewerkers beoefent terwijl u geniet van de prachtige keuken van de Provence. [+]

Overzicht

De charmante Provençaalse stad Arles, met een 2000-jarige Romeinse arena in het centrum, staat bekend om zijn prachtige architectuur en zijn associatie met Van Gogh, Gauguin, Cézanne en Picasso. Veel dans-, muziek-, fotografie-, theater- en folklorefestivals vinden plaats in en rond de stad gedurende de zomer, waardoor het een levendige locatie is voor zomerstudie in Frankrijk.

U zult u onderdompelen in de Franse taalstudie en de cultuur van de Midi-regio van Frankrijk. Een hoogtepunt van dit programma zijn de taalintensieve lunches die plaatsvinden bij plaatselijke restaurants, waar u uw frans met IES buitenlandse professoren en medewerkers beoefent terwijl u geniet van de prachtige keuken van de Provence. Vrijdagen zijn gereserveerd voor cursusgerelateerde activiteiten en excursies, zoals kooklessen, concerten in de Arènes d'Arles, een Van Gogh wandeltocht, theaterworkshops en meer.... [-]


Barcelona Zomer - Stage

Campus Voltijd 2 maanden September 2018 Spanje Barcelona Hongkong Hong Kong +2 more

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. De optionele taalklasse verhoogt uw taalvaardigheid en vloeiendheid in de Spaanse taal. [+]

Overzicht

Met grote invloed in de handel, onderwijs, entertainment, media, mode en de kunst heeft Barcelona zijn merk als een belangrijke speler op de wereldmarkt. Loop naar het werk of neem de metro, bus of tram door deze opmerkelijke stad van architectonische en culturele wonderen. Lunch is altijd een gelegenheid om de beste mediterrane gerechten te proeven: heerlijke tapas, de meest verse zeevruchten en Crema Catalana voor het dessert!

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. De optionele taalklasse verhoogt uw taalvaardigheid en vloeiendheid in de Spaanse taal.... [-]


Barcelona Zomer - Taal- En Gebiedsstudies

Campus Voltijd 7 weken September 2018 Spanje Barcelona Hongkong Hong Kong +2 more

Het IES in het buitenland Barcelona Language & Area Studies Zomerprogramma is ontworpen voor studenten die in het buitenland in Spanje willen studeren en de hedendaagse Spaanse cultuur vanuit het Catalaanse perspectief ervaren in een uitdagende academische omgeving. [+]

Overzicht

Het IES in het buitenland Barcelona Language & Area Studies Zomerprogramma is ontworpen voor studenten die in het buitenland in Spanje willen studeren en de hedendaagse Spaanse cultuur vanuit het Catalaanse perspectief ervaren in een uitdagende academische omgeving. Talencursussen ontwikkelen je schriftelijke en mondelinge vaardigheid in het Spaans en vakken op het gebied van gebiedsstudies bieden een uitstekende kans om in het grotere kader van de Europese Unie te leren over het moderne Spanje. Cursussen zijn beschikbaar in zowel Spaans als Engels.

In de loop van de zomer zal je zijn levendige pleinen en kronkelende straten voor jezelf leren kennen. Het Barcelona Language & Area Studies programma biedt inschrijving in IES Abroad cursussen, huisvesting in residenties met plaatselijke bewoners of studentenappartementen met live-in Barcelona culturele metgezellen om uw culturele onderdompeling te vergemakkelijken, en Discoveries (cursus gerelateerde excursies en excursies). U krijgt de kans om zowel Spaanse als internationale studenten te ontmoeten. Vanaf dit IES Abroad Centre in het centrum van Barcelona, ​​vlakbij de Plaza Catalunya, zal dit programma in het buitenland u helpen om een ​​zinvolle culturele ervaring te krijgen en een dieper kennis van wat het betekent om een ​​burger van de wereld te zijn.... [-]


Barcelona Zomer - Taal Intensief

Campus Voltijd 4 weken September 2018 Spanje Barcelona Hongkong Hong Kong +2 more

Het IES Abroad Barcelona Summer Language Intensive Programma is ontworpen voor studenten die intensief Spaans leren taal en cultuur willen leren in een vier weken studie in het buitenland programma. Het programma is gelijk aan een hele semester van de Spaanse taalstudie en is toegankelijk voor alle talen. [+]

Overzicht

Het IES Abroad Barcelona Summer Language Intensive Programma is ontworpen voor studenten die intensief Spaans leren taal en cultuur willen leren in een vier weken studie in het buitenland programma. Het programma is gelijk aan een hele semester van de Spaanse taalstudie en is toegankelijk voor alle talen.

In de loop van de zomer zullen u de levendige plekken van Barcelona en de kronkelende straten leren kennen door culturele verrijkingskansen. Het Intensieve Programma voor de Zomerproject in Barcelona biedt inschrijving aan in Spaans-intensive IES Abroad-cursussen, huisvesting in gastgezinnen met lokale gezinnen, en Discoveries (cursusgerelateerde excursies en excursies); U krijgt de kans om zowel Spaanse als internationale studenten te ontmoeten. Vanaf het IES Abroad Centre in het centrum van Barcelona, ​​vlak bij de Plaza Catalunya, zal dit programma u helpen om een ​​zinvolle culturele ervaring te krijgen en een dieper kennis van wat het betekent om een ​​burger van de wereld te zijn.... [-]


Berlijn Zomer - Metropolitaanse Studies & Architectuur

Campus Voltijd 7 weken September 2018 Duitsland Berlin Hongkong Hong Kong +2 more

Dit Engels-onderwezen programma onderzoekt onderwerpen in stedelijke studies, architectuur en milieucunde in Berlijn, een stad die zowel in de afgelopen eeuw herbouwd en herontworpen is. [+]

Overzicht

Dit Engels-onderwezen programma onderzoekt onderwerpen in stedelijke studies, architectuur en milieucunde in Berlijn, een stad die zowel in de afgelopen eeuw herbouwd en herontworpen is.

Cursus-gerelateerde excursies zijn geïntegreerd om een ​​eerste hand te kijken naar de architectonische innovaties van Berlijn, methoden voor het integreren van duurzaam ontwerp en diverse historische en politieke bewegingen. Uitstapjes naar andere steden in Duitsland ronden het programma af, zodat u de cultuur en architectuur van Duitsland in een vergelijkende context kunt verkennen.

Feiten op een rij Centrum : IES Abroad Berlijn Metropolitan Studies Stad : Berlijn Land : Duitsland Programma Credits : 6-9 studiepunten Voertaal: Engels Taalvoorwaarden : Geen Programma Data ... [-]

Berlijn Zomer - Stage

Campus Voltijd 2 maanden September 2018 Duitsland Berlin Hongkong Hong Kong +2 more

Een IES-stage in Berlijn ontwikkelt je professionele vaardigheden en je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. [+]

Overzicht

Ervaar Berlijn-het economische en politieke centrum van Duitsland. Deze hoofdstad heeft ook een bloeiende kunstscène (met meer dan 175 musea en galerijen) en enkele van de meest spectaculaire architectuur ter wereld. Wanneer u in Berlijn stapt, kunt u wandelen, fietsen, of een bus, tram of trein naar het werk nemen. Tijdens de lunch, wandelen door een van Berlijn's ontelbare parken en tuinen. 'S Avonds geniet u van live muziek of theater in deze Kulturhaupstadt (culturele hoofdstad) van Duitsland. Interning in Berlijn zal zowel uw CV's als uw culturele competentie versterken.

Een IES-stage in Berlijn ontwikkelt je professionele vaardigheden en je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen.... [-]


Berlijn Zomer - Taal En Cultuur

Campus Voltijd 7 weken September 2018 Duitsland Berlin Hongkong Hong Kong +2 more

Dit programma combineert de ontwikkeling van taalvaardigheden met Engels- en Duits-geleerde vakken die u blootstellen aan de fascinerende geschiedenis en de hedendaagse cultuur en samenleving van Duitsland. Duitse taalcursussen zijn beschikbaar op het begin- en tussenniveau. [+]

Overzicht

Dit programma combineert de ontwikkeling van taalvaardigheden met Engels- en Duits-geleerde vakken die u blootstellen aan de fascinerende geschiedenis en de hedendaagse cultuur en samenleving van Duitsland. Duitse taalcursussen zijn beschikbaar op het begin- en tussenniveau. Een Duits-geleerde Literatuurcursus wordt aangeboden voor studenten op hoog niveau. Cursus-gerelateerde excursies spelen een centrale rol in het programma, waardoor u buiten het klaslokaal ontstaat om het rijke erfgoed en de hedendaagse cultuur van Berlijn en Duitsland te ontdekken.

Bestudeer deze zomer in Berlijn!

curriculum Highlights

Verbeter uw Duitse taalvaardigheden door middel van beginners- en intermediair-niveau IES buitenlandse taalcursussen. Er is geen deelname aan de Duitse taal nodig. Meld je aan in gebiedsstudies die zich richten op kunstgeschiedenis, filmstudies, Duitse taal en letterkunde, joodse studies en politieke wetenschappen. ... [-]

Buenos Aires Zomer - Agrarische En Milieu Wetenschappen

Campus Voltijd 6 weken September 2018 Argentinië Buenos Aires Hongkong Hong Kong +2 more

Studie Landbouw- en Milieuwetenschappen in Argentinië, een land waarvan de landbouwproductie een belangrijke rol speelt in zijn sociale en economische welvaart. [+]

Overzicht

Studie Landbouw- en Milieuwetenschappen in Argentinië, een land waarvan de landbouwproductie een belangrijke rol speelt in zijn sociale en economische welvaart.

Open voor studenten van alle majors, dit zomerprogramma is bijzonder interessant voor studenten met academische achtergronden in landbouw-, natuur- en milieuwetenschappen.

Met een rundvleesindustrie is er een wijn die bekend staat als een van de beste ter wereld, en een grote productie van sojabonen, maïs, suikerriet, tarwe, zuivel en meer. Argentinië heeft zich bewezen als een belangrijke wereldwijde bijdrage aan de wereld voedselmand. Waar is het beter om landbouwbedrijven te bestuderen en hun impact op het milieu?... [-]


Buenos Aires Zomer - Taal En Argentijnse Studies

Campus Voltijd 6 weken September 2018 Argentinië Buenos Aires Hongkong Hong Kong +2 more

Dit programma biedt u de mogelijkheid om zich in de Argentijnse cultuur te verdiepen door een Spaanse taalcursus te volgen, evenals een cursus in een aantal huidige onderwerpen. [+]

Overzicht

Met zijn invloedrijke geschiedenis, mooie europese architectuur en rijk cultureel leven, biedt Buenos Aires u een gastvrije sfeer voor het leven en leren in het buitenland. Rijk aan cultuur-denk theater, tango dansen, musea, sporten ... en het eten! -Buenos Aires is een feest voor je zintuigen en een onvergetelijk educatief avontuur.

Dit programma biedt u de mogelijkheid om zich in de Argentijnse cultuur te verdiepen door een Spaanse taalcursus te volgen, evenals een cursus in een aantal huidige onderwerpen. U zult ook genieten van culturele evenementen en cursusgerelateerde excursies om uw academische ervaring af te ronden en uw studies tot leven te brengen.

Feiten op een rij Centrum : IES Buitenland Buenos Aires Stad : Buenos Aires Land : Argentinië Studiepunten : 7 studiepunten Onderwijstaal : Spaans, Engels Taalvoorwaarden : Geen Programma Data ... [-]

Cape Town Summer - Stage

Campus Voltijd 2 maanden September 2018 Zuid-Afrika Kaapstad Hongkong Hong Kong +2 more

Een IES-stage in Kaapstad ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. [+]

Overzicht

De thuisbasis van 3,7 miljoen inwoners in haar hoofdstedelijk gebied, Kaapstad is een fusie van talen, culturen en religies en de economische kern van de Kaapkolonie. Neem in het pittoreske uitzicht op bergen en kustlijn. Begin uw dag met koffie en een koeksister (Zuid-Afrikaanse donut). Voor de lunch, deel een grote Gatsby sandwich met een collega.

Een IES-stage in Kaapstad ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen.

U wordt gegarandeerd een onbetaalde zomer stage in Kaapstad, waar u tot 32 uur per week werkt bij een lokaal bedrijf of organisatie. We zullen met u samenwerken om de dichtstbijzijnde plaatsingstrijd tussen uw professionele en persoonlijke doelen te vinden met wat beschikbaar is voor stages in Kaapstad.... [-]


Chicago Zomer - Stage

Campus Voltijd 2 maanden September 2018 Verenigde Staten Chicago Hongkong Hong Kong +2 more

Een IES-stage in Chicago ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. [+]

Overzicht

Stage in deze prachtige stad aan de oevers van Lake Michigan, de thuisbasis van grote wereldwijde bedrijven en bedrijven, met fantastische architectuur, groene parken, zandstranden, lekker eten en spannend nachtleven. Loop, fiets of neem de "L" (het verheven en ondergronds metrostation) om in deze dynamische stad van gewaagde wolkenkrabbers en belangrijke culturele evenementen te werken. Voor de lunch kunt u stapelvoedsel proeven zoals pizza met diepgerechten en Chicago-hotdogs. Pak een tas karamel mais op de terugweg naar het kantoor voor het dessert!

Een IES-stage in Chicago ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. U wordt gegarandeerd een onbetaalde plaatsing bij een lokaal bedrijf of organisatie waar u minstens 32 uur per week werkt. We zullen met u samenwerken om de dichtstbijzijnde match tussen uw uitgedrukte voorkeuren en professionele doelen te vinden met wat beschikbaar is via IES Internships in Chicago. ... [-]


Dublin Zomer - Ierse Studies

Campus Voltijd 7 weken September 2018 Ierland Dublin Hongkong Hong Kong +2 more

Dit programma is ontworpen voor studenten die intensieve academische blootstelling aan Ierland's politieke en sociale geschiedenis, hedendaagse economische kwesties en literaire erfgoed zoeken. Door cursussen te combineren met studie buiten het klaslokaal, heb je de mogelijkheid om het rijke erfgoed van Ierland te ontdekken, evenals de hedendaagse cultuur door middel van kunst, theater en film. [+]

Overzicht

Dit programma is ontworpen voor studenten die intensieve academische blootstelling aan Ierland's politieke en sociale geschiedenis, hedendaagse economische kwesties en literaire erfgoed zoeken. Door cursussen te combineren met studie buiten het klaslokaal, heb je de mogelijkheid om het rijke erfgoed van Ierland te ontdekken, evenals de hedendaagse cultuur door middel van kunst, theater en film.

In de loop van de zomer zal u de kronkelende straten van Dublin kennen en unieke charme kennen. Het Dublin Irish Studies Summer programma biedt inschrijving in IES Abroad-cursussen, huisvesting in volledig uitgeruste studentenappartementen en uitstapjes. Vanaf het IES Abroad Centre, vlakbij St. Stephen's Green, zal dit programma u helpen om een ​​zinvolle culturele ervaring te krijgen en een dieper kennis van wat het betekent om een ​​burger van de wereld te zijn.... [-]


Dublin Zomer-intensief Acteren

Campus Voltijd 7 weken September 2018 Ierland Dublin Hongkong Hong Kong +2 more

In de loop van de zomer zullen u de kronkelende straten van Dublin kennen en unieke charme door een verscheidenheid aan cultureel verrijkende kansen. Het programma biedt inschrijving aan de bekroonde National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting, huisvesting in volledig uitgeruste studentenappartementen en vakantiereizen in heel Ierland en Noord-Ierland. [+]

Overzicht

Het Intensieve Intensieve Actieve Programma IES geeft u een intensieve, praktische aanpak van prestaties.

In de loop van de zomer zullen u de kronkelende straten van Dublin kennen en unieke charme door een verscheidenheid aan cultureel verrijkende kansen. Het programma biedt inschrijving aan de bekroonde National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting, huisvesting in volledig uitgeruste studentenappartementen en vakantiereizen in heel Ierland en Noord-Ierland.

Cursussen worden geleerd door The National Theater School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA) en IES Abroad instructeurs. Deze cursussen worden gehouden in het NTSI-GSA en IES Abroad Centre, en zijn in totaal 6 studiepunten waard.... [-]


Dublin Zomer - Stage

Campus Voltijd 2 maanden September 2018 Ierland Dublin Hongkong Hong Kong +2 more

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, geeft je de mogelijkheid om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. [+]

Overzicht

Ervaar deze levendige bedrijfsomgeving van de stad die is ontstaan ​​als onderdeel van het economische herstel van Ierland. Loop naar de historische straten van Dublin of neem een ​​dubbeldekkerbus, de tram, Dart of Metro. Linger over een lunch van herdertaart of Ierse zalm.

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, geeft je de mogelijkheid om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen.

U wordt gegarandeerd een onbetaalde stageplaats bij een lokaal bedrijf of organisatie waar u minstens 32 uur per week werkt. Wij zullen met u samenwerken om de dichtstbijzijnde plaatsingstrijd tussen uw professionele en persoonlijke doelen te vinden met wat beschikbaar is in Dublin.... [-]


Europese Unie-zomer

Campus Voltijd 8 weken September 2018 Duitsland Freiburg Hongkong Hong Kong +2 more

Het zomerprogramma van de EU biedt u de gelegenheid om het verleden, het heden en de toekomstige uitdagingen van de Europese integratie intensief te bestuderen. Het programma begint in het hart van Europa-Freiburg, Duitsland - waar u een gespecialiseerd curriculum begint dat u op een 16-daagse ervaringsreis door Bosnië-Herzegovina, Griekenland en Cyprus zal brengen. [+]

Overzicht

Het zomerprogramma van de EU biedt u de gelegenheid om het verleden, het heden en de toekomstige uitdagingen van de Europese integratie intensief te bestuderen. Het programma begint in het hart van Europa-Freiburg, Duitsland - waar u een gespecialiseerd curriculum begint dat u op een 16-daagse ervaringsreis door Bosnië-Herzegovina, Griekenland en Cyprus zal brengen.

In Bosnië-Herzegovina reist u naar Sarajevo, genaamd "Jeruzalem van Europa", vanwege zijn ooit historische mix van joden, christenen en moslims. Na Sarajevo heeft u een tweedaagse reis naar Republika Srpska, die een bezoek brengt aan de gedenkteken van de slachtoffers van Srebrenica, en een overnachting in Višegrad, onsterfelijk gemaakt in de Nobelprijswinnende klassieke Brug op de Drina van Ivo Andrié.... [-]


Londen Zomer - Stage

Campus Voltijd 2 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong +2 more

Een IES-stage in Londen ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. [+]

Overzicht

Er is geen twijfel dat deze bruisende stad, rijk aan geschiedenis, cultuur en diversiteit, je zal transformeren. Neem de Tube aan het werk of een dubbeldekkerbus. Grijp wat vis en chips voor de lunch. Ervaar al dit wereldwijde centrum van zaken, cultuur, architectuur en leren te bieden.

Een IES-stage in Londen ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. U wordt gegarandeerd een onbetaalde plaatsing bij een lokaal bedrijf of organisatie waar u minstens 32 uur per week werkt. We zullen samen met u werken om de dichtstbijzijnde match tussen uw uitgedrukte voorkeuren en professionele doelen te vinden met wat beschikbaar is via IES Internships in Londen. Je zal ook inschrijven voor een vereiste 3- of 6-credit academisch stage seminarie met andere IES stagiairs, waar je leert over een verscheidenheid aan lokale bedrijfsinstellingen en kansen.... [-]


London Zomer - Uk Vandaag

Campus Voltijd 7 weken September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong +2 more

Ons UK Today Programme biedt u de mogelijkheid om de levendige cultuur en het rijke erfgoed van hedendaagse Londen te verkennen via een breed scala aan cursussen, die allemaal van toepassing zijn op de Britse geschiedenis en cultuur. [+]

Overzicht

Zomer is misschien de beste tijd om in Londen te leven en te leren. Wie zou hier geen zomer willen uitgeven, met de tijd om ook alle gratis musea te bezoeken, films onder de sterren te bekijken en de 400 + groene ruimtes in de stad te verkennen?

Ons UK Today Programme biedt u de mogelijkheid om de levendige cultuur en het rijke erfgoed van hedendaagse Londen te verkennen via een breed scala aan cursussen, die allemaal van toepassing zijn op de Britse geschiedenis en cultuur.

Onze unieke academische ervaring integreert cursusgerelateerde uitstapjes in vrijwel alle cursussen om de vele mogelijkheden voor leren die Londen biedt, te maximaliseren. Dit programma is een geweldige kans om uw studie door te gaan terwijl u Londen gebruikt als uw klaslokaal.... [-]


Madrid Zomer

Campus Voltijd 6 weken September 2018 Spanje Madrid Hongkong Hong Kong +2 more

Dit programma biedt intermediaire en geavanceerde Spaanse taalcursussen en cursussen op het gebied van studies in het Spaans. Klassen integreren het beste van de historische en culturele mogelijkheden van Madrid, waardoor u uw Spaanse vaardigheden kunt verbeteren, terwijl u ook het rijke artistieke, theater- en filmarchitectuur van Spanje ontdekt. [+]

Overzicht

Stel je voor dat je in het buitenland in de hoofdstad van Spanje en de grootste stad Madrid bent. Warme zomeravonden lokken Madrileños naar de straten van de stad, waar ze koffie drinken op terrazas en een parade van modieuze Spanjaarden bekijken - nu is het jouw kans om het ook te ervaren. Madrid is een toonaangevend cultureel centrum in Europa en is gevestigd in vele wereldberoemde musea waaronder de Prado, Reina Sofia en Thyssen-Bornemisza.

Dit programma biedt intermediaire en geavanceerde Spaanse taalcursussen en cursussen op het gebied van studies in het Spaans. Klassen integreren het beste van de historische en culturele mogelijkheden van Madrid, waardoor u uw Spaanse vaardigheden kunt verbeteren, terwijl u ook het rijke artistieke, theater- en filmarchitectuur van Spanje ontdekt.... [-]


Milan Zomer - Stage

Campus Voltijd 2 maanden September 2018 Italië Milaan Hongkong Hong Kong +2 more

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. De optionele taalklasse verhoogt uw Italiaanse taalvaardigheid en vloeiendheid. [+]

Overzicht

Waarom Milaan?

Bedrijf, mode en ontwerp allen convergeren in Milaan-Italië's tweede grootste stad-waar oude Italiaanse traditie in combinatie met moderne innovatie. Geïnspireerd worden door de opmerkelijke instellingen van Milaan, van de Teatro alla Scala naar de Italiaanse Borsa, de belangrijkste beurs van Italië. Hoe transformeert u een voltijds stageprogramma in het Italiaanse hoofdstad?

U kunt Italiens puls praktisch voelen in snel Milan. Aan het werk is een briesje met de tram-, metro- en bussystemen. Voor de lunch, pak een snelle pasta al pesto met je collega's, vul je op risotto alla Milanese, of de beroemde ossobuco van de regio.

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. De optionele taalklasse verhoogt uw Italiaanse taalvaardigheid en vloeiendheid. Hoewel Italiaans niet nodig is, kunnen sommige velden een basisbegrip van de lokale taal vereisen. Praat met een IES Stage Advisor voor meer informatie. ... [-]


Multi-locatie Zomer - Musea En Verder: Kunst En Cultuur In Parijs, Rome En Madrid

Campus Voltijd 7 weken September 2018 Spanje Madrid Frankrijk Parijs Italië Rome Hongkong Hong Kong +6 more

[+]

Overzicht

Waarom studeer je in het buitenland in één grote Europese stad tijdens de zomer wanneer je het culturele erfgoed van Parijs, Rome en Madrid kunt verkennen? In dit zevenweekse programma zal u onderzoeken hoe kunst en architectuur stedenbouw, leven en cultuur hebben beïnvloed in drie fascinerende Europese hoofdsteden, en hoe musea hun collecties bewaar, ontwikkelen, bestuderen en weergeven voor het publiek.

Begin met je programma in Parijs, waar je begint te waarderen hoe deze steden hebben ontwikkeld rond het centrale idee van cultureel erfgoed en patrimonium. Hier begint je twee cross-center cursussen die je dan naar Rome, en uiteindelijk Madrid voor twee weken in elke stad. Uw cursussen zullen de klas tijd integreren met cursusgerelateerde excursies naar kunst- en culturele managementinstellingen, waaronder bezoeken aan bekende musea zoals het Musée d'Orsay, het Vatikaanmuseum en El Prado.... [-]


Nagoya Summer - Taal

Campus Voltijd 6 weken September 2018 Japan Nagoya Hongkong Hong Kong +2 more

Dit zes weken durende zomerprogramma biedt je intensieve cursussen Japans aan in The Center for Japanese Studies (CJS) aan de Universiteit van Nanzan, die bekend staat op het gebied van Japans taalonderwijs. Je rondt je opleiding in Nagoya af door meer te weten te komen over de Japanse cultuur, politiek en kunst. [+]

Overzicht

Welke betere manier om je Japanse taalvaardigheid te oefenen en jezelf onder te dompelen in het Japanse leven en cultuur dan door te studeren in Nagoya? Dit zes weken durende zomerprogramma biedt je intensieve cursussen Japans aan in The Center for Japanese Studies (CJS) aan de Universiteit van Nanzan, die bekend staat op het gebied van Japans taalonderwijs. Je rondt je opleiding in Nagoya af door meer te weten te komen over de Japanse cultuur, politiek en kunst. Je krijgt de kans om deel te nemen aan twee excursies met Japanse studenten (georganiseerd door CJS). Daarnaast organiseren we een dagtrip naar Kyoto en culturele activiteiten exclusief voor IES Abroad studenten.

Snelle feitenCentrum: IES Abroad NagoyaPlaats: NagoyaLand: JapanProgrammacredits: 6 - 8,5 creditsTaal van de instructie: Japans, EngelsTaal Vereisten: 2 semesters Japans op masterniveau en minstens 200 kanjiProgrammadata... [-]

New York Summer - Stage

Campus Voltijd 8 - 10 weken September 2018 Verenigde Staten Upper East Side Hongkong Hong Kong +2 more

Stage in deze geweldige metropool, een centrum voor mondiale banken en bedrijven, en voor kunst en cultuur. Neem de New York City Subway naar het werk ('s oudste, grootste en meest gebruikte openbare transit systeem) in deze ongelooflijk diverse en spannende stad, waar alles binnen handbereik ligt. [+]

Overzicht

Stage in deze geweldige metropool, een centrum voor mondiale banken en bedrijven, en voor kunst en cultuur. Neem de New York City Subway naar het werk ('s oudste, grootste en meest gebruikte openbare transit systeem) in deze ongelooflijk diverse en spannende stad, waar alles binnen handbereik ligt. Lunch kan een broodje pastrami of een knish zijn van een traditionele joodse deli, een stukje klassieke pizza in New York-stijl of een frisse en exotische concoction van een trendy sapbar.

Een IES-stage in New York City ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen.... [-]


Nice Summer – Multiculturalism in France

Campus Voltijd 6 weken September 2018 Frankrijk Nice Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Het programma begint met een 3-daagse oriëntatie die u voordoet aan het IES Abroad Nice personeel, uw medestudenten en de stad en cultuur van Nice. De oriëntatie omvat belangrijke onderwerpen zoals academici, huisvesting, vervoer en gezondheid en veiligheid.

CORE ™, de uitgebreide oriëntatie- en re-entry experience van IES in het buitenland begint tijdens de oriëntatie en gaat door het hele programma door met activiteiten die gericht zijn op culturele aanpassing, doelbereik en voorbereiding op de terugkeer.

Extracurriculaire activiteiten en culturele evenementen

Herdefinieer de manier waarop u leeft en leert in Nice door onze culturele evenementen, zoals:

Bezoeken aan lokale kunst- en geschiedenismusea Communautaire vrijwilligerskansen Architectonische tochten Toelatingseisen 18 jaar oud In goede staat bij je thuis school 2,5 GPA of beter op een 4,0-schaal (GPA's minder dan 2,5 beschouwd per geval) Er zijn geen eerdere Franse taalcursussen nodig Paspoort en Visa Vereisten ... [-]

Parijs Zomer - Begintaal En Marketing

Campus Voltijd 6 weken September 2018 Frankrijk Parijs Hongkong Hong Kong +2 more

Leer Frans terwijl u internationale marketing- en merkmanagement in Parijs, een van de wereldwijd grote steden, thuis van Global Fortune 500-bedrijven en luxe merken, evenals stoepcafes, prachtige tuinen, buitenmarkten en meer, studeert. [+]

[-]

Paris Summer - Advanced Language

Campus Voltijd 7 weken September 2018 Frankrijk Parijs Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Bestemmingen kunnen omvatten:

Ile-Saint-Louis De senaat Het Musée d'Orsay Buurttochten behuizing

We willen ervoor zorgen dat uw grootste uitdaging is om te beslissen welke landmarks het eerst om te zien of het beste café te ontdekken - niet te vinden waar u comfortabel voelt.

[-]

Paris Summer - Intermediate Language

Campus Voltijd 7 weken September 2018 Frankrijk Parijs Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

[-]

Paris Summer - Internship

Campus Voltijd 2 maanden September 2018 Frankrijk Parijs Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

.

2 of meer semesters van het college-niveau Frans Inschreven in een Franse cursus binnen het jaar voorafgaande aan de startdatum van het programma Paspoort en Visa Vereisten

Een paspoort dat tenminste zes maanden na de einddatum van het programma geldig is, met minstens twee blanco pagina's vereist.

Amerikaanse burgers die in het bezit zijn van een geldig paspoort hebben geen visum nodig om binnen 90 dagen binnen te komen, te studeren of intern te zijn in Frankrijk. Niet-Amerikaanse burgers kunnen voor aankomst een studentenvisum krijgen.

Kosten

Zomer 2017 3 studiepunten

Onderwijs : $ 3,790 [-]

Peking Zomer - Taal Intensief

Campus Voltijd 2 maanden September 2018 China Beijing Hongkong Hong Kong +2 more

Ontworpen om u te helpen Chinese taalvaardigheden te verwerven of te verbeteren door middel van intensieve taalinstructie, wordt tijdens dit programma een hele jaar college-niveau Chinees gedekt. Kleine klasgroottes en een op een instructie met de Chinese taalfaculteit maken dit programma perfect om uw taalvaardigheden aanzienlijk te verbeteren. [+]

Overzicht

In Peking concurreren wolkenkrabbers voor ruimte met historische tempels en drukke binnenplaatsen, terwijl fietsen voor talloze auto's zijn voorzien. Hoewel Mandarijn Chinees in een of andere vorm door de meerderheid van de Chinese bevolking wordt gesproken, wordt de vorm van Chinees gesproken in Peking beschouwd als de standaard, waardoor het een ideale locatie is om de juiste uitspraak te leren. Het IES Abroad Beijing zomerprogramma biedt een ideale omgeving voor het verwerven en verbeteren van Chinese taalvaardigheden, en biedt intensieve beginners, intermediaire, geavanceerde intermediaire en gevorderde niveau Chinese taalcursussen.

IES Abroad's Beijing Summer Study in het buitenland programma biedt inschrijving in IES Abroad-cursussen, huisvesting in studentenhuisjes of een homestay door Global Future Leaders (zie hieronder), regelmatige ontmoetingen met lokale studenten als taal- en cultuurpartners, en vakantiereizen in Beijing en in heel China ; Je krijgt de kans om zowel Chinese als internationale studenten te ontmoeten. Vanaf het IES Abroad Center op de westkampus van de Beijing Foreign Studies University, krijg je een zinvolle culturele ervaring en een dieper kennis van wat het betekent om een ​​burger van de wereld te zijn.... [-]


Quito Summer - Environmental Studies

Campus Voltijd 7 weken September 2018 Ecuador Quito Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Bestudeer de flora en fauna van Ecuador door cursusgerelateerde excursies naar bestemmingen zoals de Galápagos-eilanden, de Amazone en de hooglanden. Deelnemen aan Engels-geleerde milieuzaken vakken met een focus op Ecuador. Verbeter uw Spaanse vaardigheden via IES Abroad taalcursussen. Vorige Spaanse studie is niet verplicht. Ervaar de Ecuadoriaanse cultuur door in een homestay te leven. Snelle feiten Centrum : IES Buitenland Quito Stad : Quito Land : Ecuador Studiepunten : 9 studiepunten Onderwijs : $ 5,955 Behuising : 1.900 dollar [-]

Rabat Zomer - Arabische Taal

Campus Voltijd 8 weken August 2018 Marokko Rabat Hongkong Hong Kong +2 more

Rabat heeft een kosmopolitische mix van Europese modernisme en Noord-Afrikaanse en islamitische traditie. De unieke mix van cultuur, religies, talen en identiteiten creëert een perfecte achtergrond voor het bestuderen van problemen in de francofoonwereld en voor het bestuderen van de Arabische taal. [+]

Overzicht

Rabat heeft een kosmopolitische mix van Europese modernisme en Noord-Afrikaanse en islamitische traditie. De unieke mix van cultuur, religies, talen en identiteiten creëert een perfecte achtergrond voor het bestuderen van problemen in de francofoonwereld en voor het bestuderen van de Arabische taal. Rabat's kustlocatie, matig weer het hele jaar door, en het intermeren van oud en nieuw maken het een fascinerende stad om in de zomer te leren en studeren. Als hoofdstad van Marokko is Rabat de thuisbasis van talrijke niet-gouvernementele en internationale organisaties, en de vooraanstaande universiteit van Marokko.

Studenten in het Arabisch Taalprogramma zijn verplicht om een ​​1-credit cursus in Colloquial Maroccan Arabic te nemen om u te helpen communiceren met de lokale bevolking.... [-]


Rome Summer - Internship

Campus Voltijd 2 maanden October 2018 Italië Rome Hongkong Hong Kong +2 more

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te beginnen. De optionele taalklasse verhoogt uw Italiaanse taalvaardigheid en vloeiendheid. [+]

Rome is de thuisbasis van zowel multinationale organisaties en veel kleinere, familiebedrijven.

.

U kunt ook inschrijven voor een optionele 3-credit Italiaanse taalcursus die in het Centrum wordt gegeven.

cursussen

Studentenleven

oriëntering

De medewerkers van ons Rome Centrum verwelkomen u voor oriëntatie. Deze 2-dagen oriëntatie bevat een inleiding tot de stad en het programma, inclusief huisvesting, pendeldienst en professionele en culturele verwachtingen. Het Rome Center is uw centrale plaats voor instructies, ondersteuning en ontmoeting met andere stagiairs.

Extracurriculaire activiteiten en culturele evenementen

Breng je vrije tijd uit om Rome te ontdekken, een van de meest fotogene steden ter wereld, met zijn prachtige piazzas; Adembenemende standbeelden, parken, kathedralen en fonteinen; En kronkelende historische straten.... [-]


Rome Summer - Language & Culture

Campus Voltijd 7 weken October 2018 Italië Rome Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

IES in het buitenland personeel

Zomer 2017

Beschouw deze prijzen als uitgangspunt. Wij raden u aan contact op te nemen met uw studie in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen wanneer u factoren in de financiële hulp, beurzen, uw schoolbeleid en andere factoren.

[-]

Salamanca Summer - Language & Culture (Session II)

Campus Voltijd 4 weken September 2018 Spanje Salamanca Hongkong Hong Kong +2 more

In dit full-immersion programma worden cursussen aangeboden door Cursos Internacionales van Universidad de Salamanca, een van de voornaamste centra in het onderwijs van Spaans in de wereld. Elk vier weken programma is gelijk aan een hele semester van de Spaanse taalstudie, met een aantal taalniveaus beschikbaar. [+]

Overzicht

De bekendheid van Salamanca ligt in het prestige van de universiteit en de sierlijke architectuur van de Plaza Mayor en de omliggende wijken. De Universidad de Salamanca, de oudste universiteit in Spanje en een van de meest prestigieuze in Europa, is in 1218 geopend. Traditie en geschiedenis doordringen de stad, waar de bouw op zijn "nieuwe" kathedraal in de 1500's begon.

In dit full-immersion programma worden cursussen aangeboden door Cursos Internacionales van Universidad de Salamanca, een van de voornaamste centra in het onderwijs van Spaans in de wereld. Elk vier weken programma is gelijk aan een hele semester van de Spaanse taalstudie, met een aantal taalniveaus beschikbaar. U kunt deelnemen aan beide programma sessies.... [-]


Salamanca Zomer - Taal En Cultuur (sessie I)

Campus Voltijd 4 weken September 2018 Spanje Salamanca Hongkong Hong Kong +2 more

In dit full-immersion programma worden cursussen aangeboden door Cursos Internacionales van Universidad de Salamanca, een van de voornaamste centra in het onderwijs van Spaans in de wereld. Elk vier weken programma is gelijk aan een hele semester van de Spaanse taalstudie, met een aantal taalniveaus beschikbaar. U kunt deelnemen aan beide programma sessies. [+]

Extracurriculaire activiteiten en culturele evenementen

Herdefinieer de manier waarop je leeft en leert in Madrid door onze culturele activiteiten, zoals:

Wandeltochten van de stad Lokale gastronomische uitstapjes [-]

Santiago Summer - Internship

Campus Voltijd 2 maanden February 2019 Chili Santiago Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

.

Onderwerpen zoals academici, huisvesting, vervoer en gezondheid en veiligheid worden tijdens deze periode behandeld.

Toelatingseisen 18 jaar oud

Zomer 2017 3 studiepunten

Onderwijs : $ 3.430 Behuising : 1.630 dollar Verzekering : 135 dollar Totaal : $ 5,195 [-]

Shanghai Summer - Engineering

Campus Voltijd 2 maanden February 2019 Chili Santiago Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

CN201 Chinese taal in context: nieuwkomer in het buitenland III CN301 Chinese taal in context: Opkomende Onafhankelijk in het buitenland I

Partnerinstelling (en)

Shanghai Jiao Tong University (SJTU) wordt doorlopend gerangschikt als een van de top vijf universiteiten in China. Het werktuigbouwkundig programma is eerst nationaal gerangschikt. Het Engineering programma zal zijn gebaseerd op de engineering campus van SJTU, in het zuidwesten van Shanghai.

Dit programma is georganiseerd in samenwerking met het Gemeenschappelijk Instituut Universiteit van Michigan-SJTU. Opgericht in 2006 als een strategisch wereldwijd partnerschap tussen de twee universiteiten, is het gezamenlijk instituut het doel om innovatieve en hoogwaardige opleidings- en onderzoeksprogramma's op het gebied van techniek te ontwikkelen.... [-]


Shanghai Summer - Internship

Campus Voltijd 8 weken September 2018 China Sjanghai Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Bij aankomst zal u twee weken doorbrengen op een Donghua University, die een Mandarijnse taalklasse heeft, voordat u naar uw zes weken stageplaats gaat. De taalcursus kan ook doorgaan tijdens de duur van het programma.

LOCATIE VOORBEELDEN: Oudstudenten hebben geïnterneerd in de onderstaande velden. Houd er rekening mee dat deze lijst helemaal niet uitputtend is. Wij moedigen de studenten van alle majors aan om toe te passen.

[-]

Siena Summer - Tradition & Cuisine in Tuscany

Campus Voltijd 7 weken October 2018 Italië Siena Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

IT 401 - Italiaanse taal in context: Emerging Competent Abroad I (Zomer)

Sociologie

SO / CU / HS 250 - Geschiedenis en Cultuur van Eten in Italië en Toscane (Zomer)

Persoonlijke veiligheid Italiaans thuisleven Praktische aspecten van het leven in Siena (vervoer, bankieren en winkelen) Toelatingseisen 18 jaar oud In goede staat bij je thuis school [-]

Sydney Summer - Internship

Campus Voltijd 2 maanden January 2019 Australië Sydney Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

.

Bij toegang krijgt u meer informatie over het aanvraagproces en eventuele gerelateerde kosten. Het visumaanvraag proces voor niet-Amerikaanse burgers kan extreem lang zijn, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kosten

Zomer 2017

Onderwijs : $ 4,450 Behuising : 2.425 dollar [-]

Sydney Zomerstudie Australië

Campus Voltijd 6 weken January 2019 Australië Sydney Hongkong Hong Kong +2 more

Dit programma zorgt ervoor dat u niet hoeft te gaan met interessante cursussen, veldstudiekansen en georganiseerde culturele evenementen, u zult geen saai moment hebben. Voldoen aan een afstudeerplicht of probeer iets nieuws, wat je ook kiest, leer je meer over Australië en jezelf, dan je ooit thuis kon. [+]

Overzicht [-]

Tokyo Summer

Campus Voltijd 6 weken April 2018 Japan Tokyo Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Waar mogelijk maken onze ervaren instructeurs cursusgerelateerde excursies en projectgebaseerde prestatieactiviteiten met regelmatige cursussen. Bezoek onze website voor de laatste informatie over taalcursus syllabi.

cursussen

Dit is een lijst met mogelijke cursusaanbod. De eindcursussen en de studentenopleiding worden bepaald na afloop van een taalplaatsingstest die tijdens de oriëntatie wordt toegediend.

[-]

Wenen Zomer - Muziek Geschiedenis En Prestatie

Campus Voltijd 6 weken October 2018 Oostenrijk Wenen Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

. [-]

Wenen Zomer - Psychologie

Campus Voltijd 6 weken October 2018 Oostenrijk Wenen Hongkong Hong Kong +2 more

In Wenen, de geboorteplaats van psychoanalyse en de thuisbasis van Sigmund Freud en tal van andere legendarische psychologen, kunt u zowel de geschiedenis en de praktijk van de psychologie vanuit een uniek uitkijkpunt ervaren. Ontdek de rijkdom van het verleden en heden van deze stad in een academische omgeving die speciaal is ontworpen voor de student van de psychologie. [+]

Overzicht

Zoals de beroemde psycholoog Carl Rogers ooit zei: 'Dit is waar al het probleem begon!' In Wenen, de geboorteplaats van psychoanalyse en de thuisbasis van Sigmund Freud en tal van andere legendarische psychologen, kunt u zowel de geschiedenis en de praktijk van de psychologie vanuit een uniek uitkijkpunt ervaren. Ontdek de rijkdom van het verleden en heden van deze stad in een academische omgeving die speciaal is ontworpen voor de student van de psychologie.

Het programma is georganiseerd in twee onderwerpen: Psychologie & Samenleving, en Gezondheidspsychologie & Communicatie. Studenten die de psychologie en de samenleving onderzoeken, leren over de opkomst van de psychologie in Wenen en overweeg hoe de verschillende methodologieën vandaag zowel Freud's erfenis reflecteren en uitdagen. Studenten die Health Psychology & Communication bestuderen, nemen een meer praktische aanpak, omdat ze het gebied van counseling onderzoeken en vaardigheden ontwikkelen in luisteren en empathie.... [-]


Videos

Study with IES Abroad

About IES Abroad

The Power of Cultural Immersion

Benefits of Study Abroad

Contact
Bezoekadres
33 W. Monroe St.
Suite 2300

Chicago, Illinois, 60603-5405 US
Bezoekadres
Amsterdam, NL
Bezoekadres
Arles, Provence-Alpes-Cote d'Azur, FR
Bezoekadres
Auckland, NZ
Bezoekadres
Barcelona, ES
Bezoekadres
Beijing, CN
Bezoekadres
Berlin, Berlijn Regio, DE
Bezoekadres
Buenos Aires, AR
Bezoekadres
Cape Town, ZA
Bezoekadres
Christchurch, NZ
Bezoekadres
Dublin, IE
Bezoekadres
Freiburg, Baden-Württemberg, DE
Bezoekadres
Granada, ES
Bezoekadres
London, Engeland, GB
Bezoekadres
Madrid, ES
Bezoekadres
Milan, IT
Bezoekadres
Nagoya, JP
Bezoekadres
Nantes, Pays de la Loire, FR
Bezoekadres
Upper East Side, New York, US
Bezoekadres
Nice, Provence-Alpes-Cote d'Azur, FR
Bezoekadres
Paris, Île-de-France, FR
Bezoekadres
Oxford, Engeland, GB
Bezoekadres
Quito, EC
Bezoekadres
Rabat, MA
Bezoekadres
Rome, IT
Bezoekadres
Salamanca, ES
Bezoekadres
Santiago, CL
Bezoekadres
Shanghai, CN
Bezoekadres
Siena, IT
Bezoekadres
Sydney, New South Wales, AU
Bezoekadres
Tokyo, JP
Bezoekadres
Galapagos Islands, EC
Bezoekadres
Vienna, AT
Bezoekadres
Hong Kong, HK