EIT Climate-KIC’s Autumn School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EIT Climate-KIC is een Europese kennis- en innovatiegemeenschap die zich inspant om de overgang naar een koolstofvrije economie te versnellen.

Ondersteund door het Europees Instituut voor innovatie en technologie, identificeren en ondersteunen we innovatie die de samenleving helpt om de klimaatverandering te verzachten en aan te passen. Wij zijn van mening dat een koolstofarme, duurzame economie niet alleen noodzakelijk is om catastrofale klimaatverandering te voorkomen, maar ook een schat aan kansen biedt voor het bedrijfsleven en de samenleving.

Het bijeenroepen van netwerken van expertise

We brengen partners in de werelden van het bedrijfsleven, de academische wereld, en de publieke en non-profitsector samen om expertisenetwerken te creëren, waardoor innovatieve producten, diensten en systemen kunnen worden ontwikkeld, op de markt kunnen worden gebracht en kunnen worden opgeschaald voor impact.

Door onze bijeenroepingsmacht brengt EIT Climate-KIC de meest effectieve groepen bij elkaar om de innovatie te creëren die tot systeemverandering kan leiden.

Slim en effectief gebruikmaken van subsidies

We identificeren, kopen en plaatsen openbare en particuliere fondsen die innovatie stimuleren. We volgen de voortgang en resultaten en leren en inzichten, zodat onze financieringspartners hun middelen effectief kunnen inzetten voor maximale impact.

Mensen en capaciteit ontwikkelen

EIT Climate-KIC beheert een reeks inspirerende onderwijsprogramma's in heel Europa en online, voor studenten, postdoctorale studenten en professionals. Deze programma's ontwikkelen de vaardigheden en capaciteiten van hun deelnemers, waardoor ze over actuele kennis en beste praktijken kunnen beschikken.

Op deze manier moedigen we een nieuwe generatie ondernemers en klimaatleiders aan om een ​​koolstofarme economie te realiseren.

Innovatie katalyseren

We katalyseren en koesteren innovatie, ongeacht de bron: van grote bedrijven, onderzoeksinstituten en overheidsinstanties, tot startups en individuele ondernemers. We moedigen fris nieuw denken aan buiten de mainstream door initiatieven zoals onze 24-uurs hackathon Climathon, of ons cleantech ideeënplatform Climate Launchpad.

Ons incubatorprogramma, Accelerator, geeft startkapitaal, structuur en ondersteuning aan startups en het MKB. Wij stimuleren innovatie in gevestigde organisaties via ons assortiment innovatieprogramma's, specifiek voor onze partners.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

PhD Autumn School: Urban Transitions: Veerkrachtige Corridors Creëren

Campus Voltijd 2 weken September 2018 Italië Bologna

In het kader van het thema Urban Transition is de Bologna 2018-editie sterk verbonden met de KIG-prioriteiten van het klimaat en met name met Resilient Cities. [+]

Urban Regeneration - Ph.D. Herfst school

10-21 september 2018

Bologna, Italië

In het kader van het thema Urban Transition is de Bologna 2018-editie sterk verbonden met de KIG-prioriteiten van het klimaat en met name met Resilient Cities. Het programma is gebaseerd op lopende onderzoeksactiviteiten die zijn ontwikkeld door het Departement van Architectuur en de stad Bologna om een ​​systemische stedelijke benadering te definiëren ter ondersteuning van de regeneratie van stedelijke en peri-urbane gebieden. De reikwijdte is het faciliteren van het creëren van veerkrachtcorridors, typisch na een natuurlijke of stedelijke infrastructuur, die in staat zijn om plaats te maken voor innovatieve benaderingen waar verschillende en op elkaar inwerkende activiteiten zullen worden getest om lus te sluiten (bijv. Water, voedsel, afval, energie, enz. ). Dit zal naar verwachting leiden tot nieuwe waardeketens die de relaties tussen acties, actoren, ruimtes en middelen versterken, die zullen fungeren als een motor om de onderlinge uitwisseling tussen verschillende spelers te regenereren en te verbeteren op basis van een effectievere systemische visie.... [-]


PhD Herfstschool: Duurzaam Landgebruik

Campus Voltijd 2 weken September 2018 Zweden Gotenburg

Verander uw onderzoek in de praktijk met onze tweewekelijkse Ph.D. herfstschool op ontwerp voor deconstructie in hout. In de toekomst zullen we houten gebouwen niet alleen beschouwen als woon- of werklocaties, maar ook als "tijdelijke koolstofopslag" die idealiter in nieuwe gebouwen worden gerecirculeerd. [+]

Maak ontwerp voor deconstructie echte Ph.D. Herfst school

16-29 september 2018 - Göteborg, Zweden

Verander uw onderzoek in de praktijk met onze tweewekelijkse Ph.D. herfstschool op ontwerp voor deconstructie in hout. In de toekomst zullen we houten gebouwen niet alleen beschouwen als woon- of werklocaties, maar ook als "tijdelijke koolstofopslag" die idealiter in nieuwe gebouwen worden gerecirculeerd. Het houtmateriaal dat wordt gebruikt, zal een waardevolle hulpbron zijn die niet alleen zijn technische functie in het gebouw uitoefent, maar ook koolstof en vervangende energie-intensieve materialen opslaat, waardoor de klimaatverandering wordt verlicht. Om deze waarde te weerspiegelen, zal grote zorg worden besteed aan het ontwerpen van de houtproducten, structuren en gebouwen, zodat het hout kan worden teruggewonnen en keer op keer opnieuw worden gebruikt. Kom en doe mee aan ons programma om verschillende hulpmiddelen voor systeeminnovaties te leren en toe te passen, om met belanghebbenden in gesprek te gaan, deskundigen te ontmoeten en in een multidisciplinaire omgeving te werken.... [-]


PhD Herfstschool: Duurzaam Landgebruik: Korte Voedselvoorzieningsketens In Bedrijf

Campus Voltijd 2 weken September 2018 Hongarije Boedapest Spanje Valencia +2 more

Verander uw onderzoek in de praktijk met onze tweewekelijkse Ph.D. Herfstschool over duurzaam landgebruik. Duurzame voedselwaardeketen heeft economische, ecologische en sociale effecten dragen bij aan stabiliteit en veiligheid voor alle belanghebbenden door banen en stabiele inkomens voor boeren te creëren, afval te beperken en het klimaat negatief te beïnvloeden en gezond, voedselrijk voedsel te bieden aan de samenleving. [+]

Nieuwe kansen voor duurzame lokale producten

22 september - 6 oktober 2018

Boedapest - Valencia

Verander uw onderzoek in de praktijk met onze tweewekelijkse Ph.D. Herfstschool over duurzaam landgebruik. Duurzame voedselwaardeketen heeft economische, ecologische en sociale effecten dragen bij aan stabiliteit en veiligheid voor alle belanghebbenden door banen en stabiele inkomens voor boeren te creëren, afval te beperken en het klimaat negatief te beïnvloeden en gezond, voedselrijk voedsel te bieden aan de samenleving. Door middel van praktijkvoorbeelden kunt u de verbanden in de korte supply chain verkennen, barrières identificeren en oplossingen vinden om deze barrières te overwinnen. Kom en doe mee aan ons programma om te leren en verschillende tools toe te passen voor systeeminnovatie, om met belanghebbenden in contact te komen, om experts te ontmoeten en om in een multidisciplinaire omgeving te werken.... [-]


Contact

Adres Hauptstraße 56 2120 Obersdorf im Weinviertel
4251 Weinviertl, Opper-Oostenrijk, Oostenrijk

Adres 24 Avenue Marceau 75008
Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Adres Gotenburg, Västra Götalands län, Zweden

Adres Nils Koppels Allé, building 402 2800 Lyngby
Kopenhagen, Denemarken

Adres EUREF Campus 16 10829
Berlijn, Berlin, Duitsland

Adres Anker köz 2-4. 1061
Boedapest, Hongarije

Adres CNR Area della Ricerca di Bologna Via Gobetti, 101 – 40129
Bologna, Emilia-Romagna, Italië

Adres p/a HR Kruyt Building, Room 104 Padualaan 8 3584 CH
Utrecht, Utrecht, Nederlanden

Adres ul. Stabłowicka 147 54-066
Wrocław, Neder-Silezië, Polen

Adres Edificio Botánico – 2ª planta C/ Quart, 80 – 46.008
Valencia, Valencia, Spanje

Adres Limmatstrasse 264 CH-8005
Zürich, Zürich, Zwitserland

Adres 40 Bermondsey Street
SE1 3UD Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Adres 7 Rue Guimard 1040
Brussels, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, België