Avion Pilot Training

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Avion Pilot Training

Als u geïnteresseerd bent om een ​​piloot contact met ons op! Laat ons uw vragen beantwoorden over wensen en mogelijkheden. U zult enthousiast om te horen over de studie locaties en welke kansen ontvouwen als je eenmaal een gekwalificeerde piloot. Laten we onze samenwerking met Boeing & Airlines open deuren en een loopbaanperspectief voor u!

Zoek uit of u voldoet aan de voorwaarden om piloot te worden eisen. Tijdens het beoordelingsproces voeren wij een aantal evaluaties afgestemd op de luchtvaart normen. Deze omvatten kwalificatie controles, persoonlijkheid, bekwaamheid, Engels testen, een medisch onderzoek, simulator vaardigheid te oefenen, en een persoonlijk gesprek.

Een pilot training zal de financiële investeringen, motivatie en vastberadenheid nodig. Inbegrepen in de training zijn bijkomende kosten, zoals simulator, tijd in de vliegtuigen, brandstof en trainingsmateriaal. Bij Avion bent u verzekerd van hoog opgeleide professionele instructeurs die u zullen helpen om te leveren aan de beste van uw vermogen. Het bovenstaande geldt voor Integrated ATP en MPL trainingsprogramma's.

De kwaliteit van de opleiding op de eerste plaats. Avion Training heeft alle accreditaties en safety & compliance-normen op basis van EASA en Nederlands recht. We streven naar uitmuntendheid en nodigen onze partner Airlines en stagiair piloten om die ambitie te delen. Studenten die hun opleiding bij Avion opleiding hebben afgerond worden beschouwd door de luchtvaartindustrie als zeer gekwalificeerde piloten, betrouwbaar en gemotiveerd.

Leading in innovatie
Avion Training maakt gebruik van de nieuwste Full Flight Simulator-technologie om een ​​uitstekende opleiding normen. Avion instructeurs handhaven van een hoog niveau van kwaliteit en key performance door middel van controles en interne bijscholing. De toepassing van de laatste beoordeling en vliegopleiding technologie heeft het enige doel van het helpen van luchtvaartmaatschappijen en nieuwe piloten uit te voeren op hun best en een cursusaanbod, die voldoet aan de huidige behoeften in de luchtvaart industrie.

1

Netwerk
Avion Training, waardeert het is nauwe samenwerkingsverbanden met luchtvaartmaatschappijen. Wij bieden een volledig pakket training oplossing bestaat uit: werving en selectie, assessment, van meet af aan de opleiding, het type ratings, vaardigheid piloot trainingen, cheques en examinatoren. Wij bieden snel groeiende luchtvaartmaatschappijen de capaciteit en flexibiliteit om de snelle groei waardoor ze een marktpositie te creëren in te schakelen. Als nieuwe student, kunt u in staat om te profiteren van deze mogelijkheden, zal ons uitgebreide netwerk voordelig tijdens je zoektocht naar de werkgelegenheid.

Training op maat
Avion Training Solutions streven ernaar om vragen uit de markt overtreffen. Luchtvaartmaatschappijen hebben vaak behoefte aan maatwerk en voor particulieren bieden wij een persoonlijke opleiding. Luchtvaartmaatschappijen en studenten komen naar ons met verschillende verzoeken, samen werken wij vervolgens een training oplossing aangepast aan de behoeften en met het doel om gestelde doelen te overtreffen. Op deze wijze wordt het hoogste niveau van competentie kan worden bereikt voor de luchtvaartmaatschappijen en individuele studenten gelijk.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Diploma

Airline Transport Pilot Licence (ATPL)

Campus Voltijd 24 maanden September 2017 Nederlanden Amsterdam Maastricht Turkije Istanbul Dalaman +4 more

Sommige mensen weten al op jonge leeftijd. Anderen ontwikkelen een belang in een later stadium. Vliegen is niet alleen een vaardigheid, of gewoon een andere baan. Het is veeleisend, het is de moeite waard, en als een carrière, het is een levensstijl in tegenstelling tot alle andere. Met de ATPL kunt u uw passie om te zetten in je beroep. [+]

Airline Transport Pilot Licence (ATPL) Sommige mensen weten al op jonge leeftijd. Anderen ontwikkelen een belang in een later stadium. Vliegen is niet alleen een vaardigheid, of gewoon een andere baan. Het is veeleisend, het is de moeite waard, en als een carrière, het is een levensstijl in tegenstelling tot alle andere. Met de ATPL kunt u uw passie om te zetten in je beroep. Als u op zoek bent naar een hoogwaardige en intensieve manier om een ​​licentie te verkrijgen en de vaardigheden die nodig zijn om te opereren als een co-piloot op multi-piloot, multi-engine commerciële vliegtuigen, dan is de Integrated Airline Transport Pilot License (ATPL (A)) Training Program is de cursus voor jou. De Airline Transport Pilot License zal u toelaten om de luchtvaart na te streven als een carrière, uitgegroeid tot een eerste officier, en uiteindelijk te verplaatsen naar de stoel van de kapitein. Als u nog geen eerdere ervaring vliegen, dan is deze intensieve ATPL Geïntegreerde programma zal u helpen verhuizen naar de cockpit van een commercieel vliegtuig in de kortst mogelijke tijd. Zodra u met succes de cursus ontvangt u een 'ATPL Frozen' (CPL (A) / IR / ME + ATPL theorie) licentie te verkrijgen. Inhoud van de cursus: 765 uur theorie training 77 uur visuele vliegen op Cessna 150/152/172, Piper Arrow 5 uur 's nachts vliegen op Cessna 172 72 uur op een simulator (met inbegrip van 32 uur MCC-training) 50 uur instrument vliegen op eenmotorige aero vliegtuig (C172 of Piper Arrow) 12 uur... [-]

Contact
Bezoekadres
Headquarters
Haaksbergweg 41

Amsterdam, 1101BR NL
Bezoekadres
Maastricht - Aachen airport
Vliegveldweg 166

Maastricht, 6199AD NL
Bezoekadres
Dalaman Havalimani
ATM Dıs hatlar termınalı
L- blok 1.kat

Dalaman, Mugla, TR
Bezoekadres
İstanbul Atatürk Havalimanı
Serbest Bölgesi, Plaza Building, Floor 5, Office Number 501
Yeşilköy,

Istanbul, Istanbul, TR