Bedrijfskunde Scholen in Namibië

Top Hogescholen in Namibië 2018

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen in Namibië. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Namibië. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de opleidingen aangeboden.

Zoek universiteiten in Namibië en bladeren door hun programma's aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende studiemogelijkheden in Namibië en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Namibië rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Namibië

Namibia Business School (NBS)

Postgraduate Diploma Namibië Windhoek

De Namibia Business School (NBS) is opgericht als antwoord op de behoeften van de Namibische markt. In 1999 sloeg de Founding Vice-Chancellor van de Universiteit van Namibië, prof. Peter Katjavivi, bijgestaan ​​door het voormalige hoofd van de afdeling Economie, prof. Mohammed El Toukhy, de handen in elkaar met de FNB Foundation en sloot een samenwerkingsovereenkomst met de Maastricht School of Management in Nederland om een ​​Executive MBA-programma bij UNAM aan te biede… [+] n. Sinds de start van het programma in 2000 hebben meer dan 175 studenten een diploma behaald met diploma's en Master's Degree in Business Administration (MBA). FNB Foundation, onder leiding van wijlen Lazarus Ipangelwa, had de visie en toewijding om het programma financieel te ondersteunen. Deze verbintenis van NBS is tot op de dag van vandaag voortgezet en heeft zich vertaald in FNB als een van de grondleggers van NBS. Een aantal personen speelde een cruciale rol bij het toezicht houden op het UNAM / MsM MBA-programma en koesterde het idee om een ​​volwaardige bedrijfsschool te stichten. Hun onvermoeibare inspanningen brachten de oprichting van NBS tot vrucht. Deze personen zijn prof. Peter H Katjavivi, prof. MM El Toukhy, de heer DR Norval, de heer A Aochamub en mevrouw YM Yon. Onze Missie Managementopleidingen van wereldklasse leveren in een Afrikaanse context. Onderzoek van wereldklasse uitvoeren vanuit een Afrikaans perspectief. Voor consultancy van wereldklasse in Namibië, Afrika en daarbuiten. Onze visie We beschouwen onszelf als een Afrikaanse instelling van wereldklasse op het snijvlak van managementeducatie, onderzoek, consulting en aanverwante diensten Onze waarden Integriteit Creativiteit Uitmuntendheid [-]