Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Woolich Education (Woolich Ltd) is een MQA-geregistreerde instelling.

Wij zijn een ambitieuze en vooruitstrevende instelling die conventies uitdaagt en die hartstochtelijk gelooft in het concept van 'WE' - een gemeenschap die samenwerkt om gemeenschappelijke studentgerichte doelstellingen te bereiken binnen een duidelijke strategie.

Onze visie

Een regionale, wereldklasse onderwijsaanbieder zijn van kwalitatief hoogstaand onderwijs, training en wereldwijd erkende professionele cursussen voor ALLEN.

Onze waarden

  • Kwaliteit
  • Integriteit
  • Flexibiliteit
  • Verantwoording
  • Global Mindset
  • Professionaliteit

Over ons bedrijf

Woolich Education biedt kwaliteitstrainingen en cursussen die voldoen aan de veranderende behoeften van lokale en internationale studenten, schoolverlaters, ondernemers en werknemers van bedrijven en MKB-bedrijven.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Woolich Education

Het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA), opgericht in 1919, is 's werelds grootste en grootste professionele instantie van managementaccountants. CIMA he ... [+]

Over CIMA

Het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) , opgericht in 1919, is 's werelds grootste en grootste professionele instantie van managementaccountants.

CIMA helpt particulieren en bedrijven te slagen door gebruik te maken van de volledige kracht van management accounting - niet alleen voor de balans, maar ook voor de bedrijfsvoering.

Samen met het American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) hebben we de Chartered Global Management Accountant (CGMA) in 2012 opgericht om leden een nieuw niveau van middelen en erkenning te bieden.

De CIMA-syllabus is gebaseerd op de unieke CGMA Global Management Accounting Principles © en CGMA Competency Framework om personen met een hoog niveau in staat te stellen hen te helpen duurzaam succes te behalen, zowel in het bedrijfsleven als in de financiële wereld.... [-]

Mauritius Port Louis
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Woolich Education

In het eerste jaar van de BA in Hotel en Hospitality Management of Global Business Management, bestaat het Diploma in Hospitality Management uit een intensieve studieperi ... [+]

Cursusdoelen / leerresultaten

In het eerste jaar van de BA in Hotel en Hospitality Management of Global Business Management, bestaat het Diploma in Hospitality Management uit een intensieve studieperiode van 6 maanden op de Woolich Education campus in Luzern, Mauritius, en een praktische betaalde trainingstraining van 4 jaar. -6 maanden in de Zwitserse horeca.

Woolich Education is lid van de Bénédict Mauritius-groep van scholen, opgericht in 1928, wiens missie het is om volwassenenonderwijs te bieden aan mensen met een verlangen om te slagen. Bénédict School is een van Mauritius's grootste particuliere onderwijsorganisaties en geeft elk jaar meer dan 15.000 full- en parttime studenten.... [-]

Mauritius Port Louis
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands