Dar Loughat cross-cultural language center

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Dar Loughat is een professioneel talencentrum in Marokko en biedt het hele jaar door intensieve cursussen op alle niveaus van het Modern Standaard Arabisch en het informele Marokkaanse Arabisch.


Dar Loughat, opgericht in 2004 in het hart van de stad Tetouan in het noorden van Marokko, heeft snel een sterke en gerespecteerde reputatie opgebouwd als een intercultureel centrum in de Arabische wereld. Wat ons heeft geholpen met zo'n goede start is geweest:/>


onze locatie/>

Het hotel is ideaal gelegen in het centrum van Tetouan, dat door de UNESCO tot Werelderfgoed is uitgeroepen en biedt onze studenten het beste van Marokko. Tijdens hun studie Arabisch in Tetouan kunnen studenten genieten van de uitstekende stranden van de stad, het altijd groene Rif-gebergte en de vijf eeuwen oude medina.


Onze kwaliteit/>

Als lid van het Forum on Education Abroad levert Dar Loughat consequent de hoogste kwaliteit aan educatieve diensten. In Dar Loughat profiteren studenten van kleine klassen van drie tot acht studenten en een breed scala aan excursies en sociale en culturele activiteiten waardoor ze het meeste uit hun internationale ervaring kunnen halen.


Onze leraren/>

Onze taalcursussen worden gegeven door enthousiaste, meertalige, gekwalificeerde en ervaren leraren, die zich uitsluitend richten op het lesgeven van Arabisch aan niet-moedertaalsprekers.


Onze internationale atmosfeer/>

We verwelkomen een zeer diverse en internationale studentenorganisatie het hele jaar door, en creëren een interessante, stimulerende en zeer multiculturele leeromgeving.


Ons sociale programma/>

Door verschillende onderdompelings- en taaluitwisselingsactiviteiten bieden we onze studenten dagelijks contact met het Marokkaanse leven, waardoor ze hun vocabulaire kunnen uitbreiden, hun gesproken taalprestaties kunnen verbeteren en de lokale cultuur beter kunnen begrijpen.

Locaties

Tetouan

Address
Place Moulay Mehdi 8, Rue M'hammed Benaboud
93000 Tetouan, Tanger-Tétouan-Al Hoceima, Marokko

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden