Lees de Officiële Beschrijving

Dar Loughat is een professioneel talencentrum in Marokko en biedt het hele jaar door intensieve cursussen op alle niveaus van het Modern Standaard Arabisch en het informele Marokkaanse Arabisch.


Dar Loughat, opgericht in 2004 in het hart van de stad Tetouan in het noorden van Marokko, heeft snel een sterke en gerespecteerde reputatie opgebouwd als een intercultureel centrum in de Arabische wereld. Wat ons heeft geholpen met zo'n goede start is geweest:/>


onze locatie/>

Het hotel is ideaal gelegen in het centrum van Tetouan, dat door de UNESCO tot Werelderfgoed is uitgeroepen en biedt onze studenten het beste van Marokko. Tijdens hun studie Arabisch in Tetouan kunnen studenten genieten van de uitstekende stranden van de stad, het altijd groene Rif-gebergte en de vijf eeuwen oude medina.


Onze kwaliteit/>

Als lid van het Forum on Education Abroad levert Dar Loughat consequent de hoogste kwaliteit aan educatieve diensten. In Dar Loughat profiteren studenten van kleine klassen van drie tot acht studenten en een breed scala aan excursies en sociale en culturele activiteiten waardoor ze het meeste uit hun internationale ervaring kunnen halen.


Onze leraren/>

Onze taalcursussen worden gegeven door enthousiaste, meertalige, gekwalificeerde en ervaren leraren, die zich uitsluitend richten op het lesgeven van Arabisch aan niet-moedertaalsprekers.


Onze internationale atmosfeer/>

We verwelkomen een zeer diverse en internationale studentenorganisatie het hele jaar door, en creëren een interessante, stimulerende en zeer multiculturele leeromgeving.


Ons sociale programma/>

Door verschillende onderdompelings- en taaluitwisselingsactiviteiten bieden we onze studenten dagelijks contact met het Marokkaanse leven, waardoor ze hun vocabulaire kunnen uitbreiden, hun gesproken taalprestaties kunnen verbeteren en de lokale cultuur beter kunnen begrijpen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Dar Loughat cross-cultural language center

Afhankelijk van de interesse van studenten, kan CMA worden onderwezen met behulp van een Arabisch of Latijns schrift, hoewel de eerste sterk wordt aanbevolen om het leven ... [+]

CMA of "darija" is het meest gesproken dialect in Marokko.

Hoewel de meeste CMA-woorden hun oorsprong vinden in MSA, is een deel van het lexicale gedeelte geleend van Spaans, Frans en Berber.

Afhankelijk van de interesse van studenten, kan CMA worden onderwezen met behulp van een Arabisch of Latijns schrift, hoewel de eerste sterk wordt aanbevolen om het leven gemakkelijker te maken voor dagelijkse taken, zoals het lezen van tekens en omzeilen.

Net als het MSA-programma bestaat dit programma uit drie studieniveaus.

*** We hebben onze materialen afgestemd op de functionele aspecten van het dialect in dagelijkse interacties met Marokkanen in plaats van de structurele aspecten ervan./>... [-]

Marokko Tétouan
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Dar Loughat cross-cultural language center

Ons MSA-programma is afgestemd op de behoeften van alle studenten die geïnteresseerd zijn in het leren of verbeteren van standaard Arabisch. Het biedt hen de nodige kenni ... [+]

Ook bekend als "al-fus'haa", is MSA de taal die in de Arabische wereld wordt gebruikt voor gespecialiseerde functies, zoals instructie, elektronische en gedrukte media en formele situaties.

Hoewel het niet wordt gebruikt voor interpersoonlijke communicatie in een van de Arabisch-sprekende landen, leert het leren van MSA vóór een van de verschillende gesproken regionale en lokale dialecten die aanzienlijk variëren van gebied tot gebied leerlingen twee voordelen.

Ten eerste vergemakkelijkt een goede basis in MSA de verwerving van elk dialect dat een leerling later misschien wil leren. Ten tweede heeft MSA, in tegenstelling tot lokale dialecten, overal in de Arabische wereld gemakkelijk begrepen.... [-]

Marokko Tétouan
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands