STC Higher Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over STC

STC Hoger Onderwijs heeft nu zijn instroom uitgebreid en biedt bredere cursusopties en meer flexibiliteit in zijn leerprogramma's. STC Hoger Onderwijs is vandaag een toonaangevend bedrijfs- en IT-instituut voor hoger onderwijs in Malta.

STC Hoger Onderwijs biedt momenteel state-of-the-art trainingsfaciliteiten en curricula aan honderden Maltese studenten in samenwerking met wereldleiders zoals Middlesex University, NCC Education, Cisco, Microsoft en Redhat Linux. Hierdoor kunnen deelnemers internationaal erkende kwalificaties behalen door lokaal te studeren. Deze activiteiten hebben van het STC-hoger onderwijs een belangrijk lokaal knooppunt gemaakt voor mensen die serieus nadenken over een professionele loopbaan in management, informatiesystemen en informatietechnologie. Van mensen die willen studeren om hun loopbaanperspectieven te veranderen in professionals die op zoek zijn naar topkwalificaties in IT of management. STC Hoger onderwijs is de meest vertrouwde keuze van Malta geworden.

STC Hoger onderwijs in Malta zet zich in voor kwaliteit en professionaliteit in het hoger onderwijs. We kijken niet alleen naar de academische aspecten van onze studenten, maar zijn er ook trots op dat we een persoonlijke interesse hebben in onze studenten. Zowel ons personeel als onze docenten staan ​​altijd klaar om onze studenten te helpen het beste te halen uit hun ervaring met STC Hoger Onderwijs.

Het verleden

Het bedrijf werd opgericht in 1997, met zijn eerste pand in Swatar, grenzen van Dingli. Het was voorheen bekend als het Government Computer Center. Veertien IT-bedrijven kwamen, samen met de regering van Malta, overeen een joint venture op te richten met het mandaat om een ​​effectief en winstgevend centrum voor excellentie op het gebied van training in te stellen dat continuïteitstraining voor het hele leven zou bieden bij de ontwikkeling van IT-vaardigheden.

60575_logos.png

Locaties

Pembroke

Address
STC Higher Education
Block D, Giorgio Mitrovich Street

PBK1014 Pembroke, Malta