Inlingua Malta

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kennis. Reputatie. Ervaring. Kwaliteit. Dit zijn de redenen waarom elk jaar, studenten van over de hele wereld kiezen voor een inlingua centrum. inlingua is er trots op een van de toonaangevende school in Malta, die deel uitmaakt van het wereldwijde netwerk van inlingua internationale wij geloven dat de fundamentele waarden van onze school en onze service, zijn wat ons onderscheidt van de rest van het Engels scholen hier in Malta .

Crossing taalbarrières

Communicatie is de sleutel tot succes voor elk aspect van het leven. Een gemeenschappelijke taal is het fundament van een goede communicatie en internationale slogan inlingua's, het oversteken van taalbarrières, brengt perfect wat inlingua zet te doen. Ons doel is om talen te leren om de wereld, zodat we een gemeenschappelijke taal waarmee we ons leven en onze lachen met de burgers van de wereld Crossing taalbarrières kunnen delen - het samenbrengen van de wereld.

Wij doen dingen anders

Bij inlingua Malta, doen we niet alleen Engels leren, leren we Engels inlingua de weg.

Onze cursusboeken, onze taal leermiddelen en de inlingua methode van het onderwijs alle bijdragen aan een effectieve en succesvolle taaltraining.

De inlingua methode volgt basisprincipes die zich richten op het gebruik van de taal in plaats van erover te lezen, en we zijn ervan overtuigd dat onze aanpak werkt omdat inlingua heeft meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van succesvolle taaltraining aan mensen van over de hele wereld, waardoor inlingua opvallen van de rest van taalscholen in Malta

We maken het eenvoudig

Inlingua Malta heeft 36 jaar ervaring in het onderwijzen van Engels als vreemde taal en we begrijpen dat het leren van een nieuwe taal kan worden intimiderend voor sommige mensen. Gezien om te beginnen vanaf nul als een kind leren voor de eerste keer zou kunnen voorkomen dat u van het maken van die eerste stap op de reis van het leren van talen te spreken.

Al onze trainers zijn volledig gecertificeerd met vele jaren ervaring en ze begrijpen de uitdagingen die studenten staan ​​in de klas. Als je Engels te studeren bij ons zult u zien dat het leren van een nieuwe taal leuk en stimulerend kan zijn.

Onze trainers begeleiden u door het hele proces, zodat u op deze nieuwe uitdaging aan te gaan en voor je het weet, zult u spreken Engels gemakkelijk en vol vertrouwen, omdat we echt maken het zo simpel!

Krijg het goed

Kies inlingua Malta voor uw taalcursus en krijgt het recht de eerste keer. Vanaf het eerste dag, zult u communiceren in het Engels en meteen je zult beginnen te verbeteren en zich zekerder voelen met je vaardigheden.

In de klas, onze trainers begeleiden je de zinnen die zowel grammaticaal als thematisch, en al snel juist zijn te produceren, Engels spreken vanzelf naar je toe komen. Als je ervaring op te doen zul je minder fouten maken en sneller te leren.

Dus kies inlingua voor taalcursussen en Engels leren in Malta weg. U zult het recht beide keren te krijgen!

classroom1.jpg

Taalschool Malta

 • inlingua Malta is een onderdeel van inlingua International, de grootste vereniging van particuliere taalscholen in de wereld, op dit moment hebben 309 centra in 35 verschillende landen over de hele wereld
 • Wij zijn de tweede instituut in het Engels cursussen te organiseren in Malta. Onze school is actief op het eiland sinds 1980 - Wij zijn trendsetters in de EFL-industrie in Malta
 • De inlingua methode, onze eigen manier van lesgeven Engels heeft zich bewezen als een effectief instrument in succesvolle taaltraining zijn.
 • Alle inlingua cursus Engels boeken zijn speciaal ontwikkeld door onze academische afdeling in Zwitserland
 • Meer dan 300.000 mensen per jaar kiezen voor een inlingua taalcursus om een ​​nieuwe taal te leren
 • 44 klaslokalen met airconditioning
 • Collegezaal, Junior kamer en een dvd-kamer uitgerust met interactieve whiteboards
 • Bibliotheek / Self-studiecentrum
 • Student Common Room
 • Gratis Wi-Fi in het hele gebouw inlingua
 • 24-uurs hulplijn voor noodgevallen
 • Particuliere inlingua studentenhuis gelegen in St. Julian's
 • Als gevolg van bepaalde beperkingen, onze school in niet toegankelijk voor rolstoel gebonden personen. inlingua Malta biedt One-to-One het taalonderwijs aan de plaats van de accommodatie op verzoek

Locaties

Sliema

Address
inlingua Malta
9, Guzi Fava Street, Off Bisazza Street,
Sliema, SLM 1632
MALTA

Sliema, Malta