Lees de Officiële Beschrijving

ICTQ visie en waarden

Onze missie

"We werken om persoonlijke ontwikkeling te inspireren"

Onze school overstijgt de taalontwikkeling.

We streven naar multicultureel sociaal bewustzijn, leiderschap en presentatievaardigheden; om de studenten de capaciteiten te geven, vereist een dynamische bijdrage aan de internationale zakelijke en werkgemeenschap.

Wat we aanbieden

"Op ICTQ Malta werken we hard om de best mogelijke diensten te bieden om onze studenten te helpen Engels te leren, met plezier, in de kortste tijd en voor een redelijke prijs"

Studenten worden begeleid door onze gekwalificeerde en ervaren native English docenten, om effectief in het Engels te communiceren, of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling.

We werken eraan om studenten een compleet studie-in het buitenland pakket aan te bieden, in tegenstelling tot nergens anders! Naast een geweldige ervaring op Malta, ontvangt u effectief Engelstalig onderwijs dat deuren opent voor uw toekomst.

Over ons

ICTQ Malta is een International English Language School die wordt gerund door een zeer gemotiveerd team met meer dan twintig jaar ervaring in de EFL-industrie.
ICTQ Malta brengt nieuwe technologieën, methodologieën en een geweldig team van gekwalificeerde professionals samen die klaar zijn om dit avontuur te omarmen en studenten te voorzien van meer mogelijkheden om hun Engelse kennis en vaardigheden te leren en te verbeteren.

ICTQ Malta ligt in het centrum van Mellieha, het meest exclusieve deel van Malta vanwege de locatie in de zomerperiode. De school ligt dicht bij alle belangrijke voorzieningen en bezienswaardigheden en op slechts 1 minuut met de bus naar de mooiste stranden van Malta en het kristalheldere water.

Vanwege de locatie is Mellieha een prachtige uitvalsbasis om vervolgens de prachtige eilanden ten noorden van Malta, waaronder Comino en Gozo, te verkennen.

Mellieha biedt een scala aan watersporten en activiteiten zoals snorkelen, duiken, zwemmen - alles tegen een redelijke prijs. Terwijl je hier bent, moet je zeker eens een kijkje nemen in de prachtige Blue Lagoon, Malta's meest ongelooflijke natuurlijke zwembad en strand!

Ons academisch team is toegewijd om de beste lesmethoden te leveren. Naast Engels als moedertaal hebben ze een geaccrediteerde kwalificatie zoals TEFL-certificaat, CELTA of DELTA.
Onze methodologie plaatst je in het middelpunt van je lessen. Docenten ontwikkelen hun lessen om ervoor te zorgen dat u actief betrokken bent bij uw leerproces en dat u dat ook bent
maximale kansen bieden voor interactie.

Ons doel:

 • Om u in staat te stellen effectief in het Engels te communiceren met onze gekwalificeerde en ervaren Native English Teachers;
 • Om u een veilige en gastvrije omgeving te bieden waar u kunt leven en studeren;
 • Om individueel geïnspecteerde en geselecteerde Engelse gastgezinnen of privé-accommodatie te bieden voor de veiligheid en beveiliging van elk van onze studenten;
 • Om u de kans te geven om interculturele vriendschappen op te bouwen en nieuwe zakelijke contacten te ontmoeten die u kunt ontwikkelen.
 • Om u de best mogelijke ervaring van Malta te laten hebben.

Waarom kiezen voor ICTQ?

 • Actief communicatief taalonderwijs.
 • Volledige integratie van leerstijlen die de behoeften van de studenten aanvullen.
 • Authentieke taalkansen.
 • Flexibele lessen het hele jaar door.
 • Interessante en leuke activiteiten.
 • Inspirerende leeromgeving.
 • Breed gebruik van moderne klaslokaaltechnologie.
 • Toegewijde klantenservice.
 • Sociaal-culturele integratie.
 • Hoog management-academische normen.

Waarom Mellieha?

Gelegen in het noordwestelijke deel van Malta, ver weg van de afleiding van het stadsleven, tussen de kalme en vruchtbare valleien van Mellieha, met uitzicht op de mooiste gouden stranden van het eiland, in een gastvrije gemeenschap van 9000 inwoners, ligt het nieuwste Engels talenschool: ICTQ Malta .
Mellieha is door de Europese Unie uitgeroepen tot 'European Destination of Excellence' en is de perfecte badplaats voor studenten - en gezinnen - om te wonen en studeren in Malta.
Mellieha is het hele jaar door een populaire attractie voor zowel binnenlandse als buitenlandse bezoekers die hun tijd willen doorbrengen in een pittoreske plaats met een breed scala aan accommodaties, restaurants, eetgelegenheden en authentiek inlands eten. Met zijn buitengewone natuurlijke schoonheid is Mellieha ideaal voor de actieve bezoeker die houdt van wandelen, duiken, fietsen en ecosporen, maar ook voor diegenen die willen ontspannen en genieten van de zon in een gebied dat rijk is aan geschiedenis en cultuur.
Naast het natuurlijke uitzicht op zee met uitzicht op Gozo, Comino en St. Paul's Islands, evenals de historische rijkdom van de musea, kapellen en vestingwerken, zijn er genoeg attracties voor Mellieha's bezoekers om hun eigen ervaring met Malta te onderwijzen, te verrijken en te verlevendigen .
Bovendien geniet Mellieha van een warm klimaat met veel zon gedurende het hele jaar en het is slechts een korte bus- of veerbootreis naar de verschillende mogelijkheden die Malta te bieden heeft. Daarom heeft Mellieha veel te bieden voor de veeleisende bezoeker, daarom heeft ICTQ Malta het gekozen als Centre for English Excellence.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

ICTQ Malta

Als je Engels wilt studeren om het in dagelijkse situaties te gebruiken, is een cursus Algemeen Engels een perfecte keuze voor jou. Tijdens je lessen leer je conversatiev ... [+]

ID: GE20GroepscursusBeginner tot gevorderd niveau, elementair tot gevorderd niveau

Wil je je zelfvertrouwen vergroten? Heb je vakantie nodig? Wil je lesgeven van een goede kwaliteit?

Als je Engels wilt studeren om het in dagelijkse situaties te gebruiken, is een cursus Algemeen Engels een perfecte keuze voor jou. Tijdens je lessen leer je conversatievaardigheden, gecombineerd met woordenschat en grammatica, om je communicatie in het Engels veel gemakkelijker en effectiever te maken. Het kiezen van deze cursus is een goede manier om uw vakantieplezier te combineren met leren!

[-]
Malta Mellieħa
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands

Zomercursussen

ICTQ Malta

ICTQ School of English heeft in samenwerking met de European Pilot Academy of Malta een cursus ontwikkeld die uitsluitend is bedoeld voor jongeren die geïnteresseerd zijn ... [+]

Klik om NU IN TE VOEREN !

ICTQ School of English heeft in samenwerking met de European Pilot Academy of Malta een cursus ontwikkeld die uitsluitend is bedoeld voor jongeren die geïnteresseerd zijn in luchtvaart. Het programma is bedoeld om de basisbeginselen van luchtvaarttraining af te leveren, samen met Aviation English. In ruil daarvoor zal de student kunnen begrijpen hoe een vliegtuig vliegt en hoe het luchtverkeer wordt gecontroleerd. Ze zullen de basis terminologie van de luchtvaart leren in het Engels - de internationale taal van het luchtruim. De studenten die zich inschrijven voor deze cursus kunnen ervaren wat er nodig is om piloot te worden. Dus of het nu gaat om een ​​hobby of een toekomstige carrière, dit is absoluut de eerste stap in de goede richting!... [-]

Malta Mellieħa
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands