Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeren met GSE?

... we zetten je comfortabel op!

 • Je bent welkom in de eigen residentie Gateway School Of English Residence, op basis van halfpension (ontbijt
 • Het grenst aan de school (naast de deur) - geweldig als je het type bent dat een hekel heeft om zelfs maar een seconde van de slaap te missen, want je kunt bijna van bed naar klas springen! (3 minuten van slaapkamer naar klas)
 • GSE is 24 uur per dag aanwezig, wat betekent dat het welzijn / de ondersteuning van studenten tijdens uw verblijf gegarandeerd is.
 • De schoolresidentie is uitsluitend voorbehouden aan GSE-studenten.
 • Degenen die ervoor kiezen om bij een gastgezin te wonen, krijgen zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen die persoonlijk bij ons bekend zijn.
 • Al onze zorgvuldig uitgekozen gastgezinnen wonen in luxe residenties op loopafstand van de school.
 • Als u wilt, kunnen wij u ook accommoderen in:
  • drie-, vier- en vijfsterren hotels,
  • zelfstandige appartementen, of
  • vakantie-appartementen en villa's voor gezinnen

welke optie u ook kiest en past bij uw budget!

... we hebben wat nodig is!

 • Onze school en zijn residentie zijn gebouwd en afgewerkt volgens de hoogste specificaties ...
 • ... met oog voor functionaliteit, veiligheid en comfort.
 • Alle ruimtes zijn licht, luchtig en ruim, en ...
 • ... modern ingericht en ingericht met hoogwaardige fittingen, meubels en accessoires.
 • Zowel School als Residence zijn volledig voorzien van airconditioning.
 • High-Speed ​​Internet / WiFi is gratis beschikbaar.
 • We kunnen bogen op een goed gevulde bibliotheek en ...
 • ... onze faciliteiten voor zelfstudie omvatten de nieuwste computerhardware en de nieuwste software.
 • Al onze klaslokalen zijn uitgerust met audiovisuele faciliteiten en ...
 • ... de meeste zijn ook uitgerust met interactieve whiteboards met behulp van de nieuwste digitale cursusmaterialen.

... we hebben studenten van over de hele wereld!

 • "Wij zijn de wereld! Wij zijn de mensen! "Is geen droom op Gateway School Of English . Bij ons kun je ervaringen uitwisselen en delen met studenten van over de hele wereld!
 • De wereld is een buurt bij Gateway School Of English ! Jullie zullen allemaal in dezelfde buurt wonen (zowel in residentie als in gezinnen met gastgezinnen). Dit maakt het voor u eenvoudiger om in uw vrije tijd te communiceren en te communiceren met collega's uit andere landen.
 • We willen de juiste sfeer creëren voor interactie tussen student en student.

Een geweldige mix van nationaliteiten uit de vier hoeken van de wereld:

 • De meerderheid van onze studenten (60%) komt uit het Westen, Centraal
 • Een kleiner percentage (20%) komt uit Zuid-Amerika, voornamelijk Brazilië, Colombia en Argentinië.
 • Een nog kleiner percentage komt ook uit Azië (10%), voornamelijk Japan, Zuid-Korea, Taiwan en China, maar ook uit het Midden-Oosten (5%), voornamelijk Saoedi-Arabië en Koeweit.
 • Een paar anderen (5%) komen uit Noord-Afrikaanse staten zoals Libië, Algerije en Marokko.

... we zijn er voor jou!

 • We garanderen volledige, vriendelijke en effectieve hulp door onze medewerkers van aankomst tot vertrek. We zijn er voor u letterlijk 24 uur per dag en 7 dagen per week ...
 • ... en onze leraren zijn er voor u om welke reden dan ook, academisch of anderszins.
 • U kunt ons 24 uur per dag bereiken op onze telefoonnummers.
 • De schoolvertegenwoordiger ontmoet studenten op de luchthaven en begeleidt hen naar hun accommodatie. Wij bieden geassisteerde luchthaventransfers bij aankomst en bij vertrek.
 • U zult genieten van de typische Maltese gastvrijheid en warmte van landing tot vertrek!
 • We beloven je dat we je Engelstalige leerervaring op Malta onvergetelijk zullen maken!

Wat Gateway School Of English studenten te zeggen had over hun Engelstalige leerervaring op Malta met Gateway School Of English tijdens een van de conversatiecolleges in Spinola Bay, St. Julians, een paar minuten lopen van de school.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Gateway School Of English

De cursus Algemeen Engels is het hele jaar door beschikbaar op 6 niveaus: Beginner, Elementair, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper Intermediate en Advanced. ... [+]

Algemene Engelse groep 20 lessen per week (15 uur per week)

De cursus Algemeen Engels is het hele jaar door beschikbaar op 6 niveaus: Beginner, Elementair, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper Intermediate en Advanced.

Studenten worden op het juiste niveau geplaatst op basis van de resultaten van hun plaatsingstest en kunnen doorgaan naar hogere niveaus op basis van hun voortgang. De plaatsingstest vindt plaats op de eerste dag van de school en duurt één uur.

Periode van operatie: Het hele jaar doorNiveau: van beginner tot gevorderdDuur van 1 les: 45 minutenLessen per week: 20 lessen / 15 uurGemiddeld aantal studenten in de klas: Winter (januari - meiGemiddeld aantal studenten in de klas: zomer (juni, juliMaximaal aantal studenten in de klas het hele jaar door: 12 studentenBeginner... [-]
Malta San Ġiljan
Open Inschrijving
Campus
Lees meer in Nederlands
Gateway School Of English

Verbeter je Engels, breid je woordenschat uit en vergroot je zelfvertrouwen op de werkplek of zelfs in het dagelijks leven door onze avondlessen bij te wonen, die worden ... [+]

Verbeter je Engels, breid je woordenschat uit en vergroot je zelfvertrouwen op de werkplek of zelfs in het dagelijks leven door onze avondlessen bij te wonen, die worden gegeven door gekwalificeerde, ervaren en native Engelssprekende docenten.

Algemene Engelse lessen staan ​​open voor beginners, elementair, pre-intermediair, gemiddeld en hoger middelbaar onderwijs. De lessen worden van maandag tot vrijdag van 18.30 tot 20.00 uur gegeven.

Business Engels lessen staan ​​open voor Pre-Intermediate, Intermediate, Upper Intermediate en Advanced niveaus, en lessen worden gehouden van maandag tot vrijdag van 18.30 tot 20.00 uur.

U kunt ook geld besparen door 10 sessies van tevoren te reserveren en deze kunnen met tussenpozen worden genomen. Zie de onderstaande prijzen:... [-]

Malta San Ġiljan
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
Gateway School Of English

De Bildungsurlaub is een programma waarin Duitse werknemers 5 extra dagen betaalde vakantie per jaar of 10 dagen in 2 jaar kunnen opnemen. ... [+]

De Bildungsurlaub is een programma waarin Duitse werknemers 5 extra dagen betaalde vakantie per jaar of 10 dagen in 2 jaar kunnen opnemen.

Dit programma wordt erkend door de Duitse regering en is geldig in 12 regio's van Duitsland - Berlijn, Brandenburg, Bremen, Hamburg, Hessen, Mecklenburg-Vorpommern, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz, Saarland, Sachsen-Anhalt, Sleeswijk-Holstein.

Gateway School Of English GSE Malta heeft Engelse cursussen goedgekeurd door Bildungsurlaub in Berlijn, Brandenburg, Hamburg, Hessen, Rheinland-Pfalz.

[-]
Malta San Ġiljan
September 2019
5 - 10 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Gateway School Of English

De Engelse plus-programma's zijn ideaal voor tieners en volwassenen die Engels studeren willen combineren met een vrijetijds- of culturele activiteit van hun keuze. ... [+]

De Engelse plus-programma's zijn ideaal voor tieners en volwassenen die Engels studeren willen combineren met een vrijetijds- of culturele activiteit van hun keuze.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om Engelse taallessen bij te wonen en vervolgens deel te nemen aan sporten zoals Golf, Tennis of Duiken. Een andere mogelijkheid is om een ​​cursus te volgen die de Engelse studie combineert met een cultureel programma gerelateerd aan de geschiedenis en folklore van de Maltese eilanden.

Zulke cursussen Engels en Meer zullen een beroep doen op de studenten die een extra betekenis willen geven aan hun kennis van het Engels, wetende dat de Maltese eilanden de beste gelegenheid bieden om hun favoriete sport- of vrijetijdsactiviteit te genieten.... [-]

Malta San Ġiljan
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
Gateway School Of English

Examenvoorbereidingscursussen (Cambridge ESOL, KET, PET, FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, IBT, TOEIC) ... [+]

Examenvoorbereidingscursussen (Cambridge ESOL, KET, PET, FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, IBT, TOEIC)

Gateway School Of English biedt een breed scala aan examenvoorbereidingscursussen, waarvan de IELTS, TOEFL iBT, TOEIC en de Cambridge FCE de meest populaire zijn.

Examenvoorbereiding Groepscursussen 20 lessen per week (het hele jaar beschikbaar, behalve in juliExamenvoorbereiding Groepscursussen 30 lessen per week (het hele jaar beschikbaar, behalve in juliCombinatiegroep Algemeen Engels 20 lessen per week Privéexamenvoorbereiding (privélessen) 10 lessen per week (het hele jaar beschikbaar inclusief juli

De combinatiecursus General One-to-One examenvoorbereidingscursus is ideaal voor studenten die hun algemene Engelse vaardigheden willen verbeteren (luisteren, spreken, lezen... [-]

Malta San Ġiljan
Open Inschrijving
Campus
Lees meer in Nederlands
Gateway School Of English

Het is een onmiskenbaar feit dat steeds meer ouders kiezen voor hun kinderen op Engelse taalreizen naar Malta en Gozo. Juist om deze reden biedt Gateway School Of English ... [+]

Het is een onmiskenbaar feit dat steeds meer ouders kiezen voor hun kinderen op Engelse taalreizen naar Malta en Gozo. Juist om deze reden biedt Gateway School Of English , dat zelf door een familie wordt gerund, een studierichting die ouders in staat stelt hun jonge kinderen mee te nemen om Engels te leren, met behulp van faciliteiten op het terrein die een flexibel en aangenaam verblijf garanderen.

Zich bewust van de specifieke vereisten van een individueel gezin of van een ouder

Prive-lessen voor junioren en groepscursussen voor ouders, of anders, vrijetijdsactiviteiten voor kinderen, terwijl ouders een cursus Engels volgen, zijn enkele voorbeelden van wat GSE beschikbaar heeft. We kunnen ook kinderdagverblijven voor zeer jonge kinderen organiseren terwijl de ouders lessen volgen.... [-]

Malta San Ġiljan
Open Inschrijving
Campus
Lees meer in Nederlands
Gateway School Of English

Gateway School Of English biedt het hele jaar door Junior-programma's voor studenten in de leeftijd van 13 tot 17 jaar. ... [+]

Gateway School Of English biedt het hele jaar door Junior-programma's voor studenten in de leeftijd van 13 tot 17 jaar. We bieden groepsprogramma's en programma's voor individuele studenten die niet met een groep willen reizen.

We bieden een keuze aan accommodatie voor gasten (juniorresidentie op slechts 50 meter van het strand en op slechts 100 meter afstand van het waterpark Splash in Malta

GSE biedt ook een volledig sociaal activiteitenprogramma zodat juniorstudenten hun vrije tijd op Malta optimaal kunnen benutten. Wij bieden recreatieve activiteiten, culturele activiteiten zoals bezoeken aan historische plaatsen, strandactiviteiten, sportactiviteiten, watersporten en vele andere excursies die de Engelse taalervaring van de junioren een onvergetelijke ervaring zullen maken.... [-]

Malta San Ġiljan
Open Inschrijving
Campus
Lees meer in Nederlands
Gateway School Of English

De 50 Course is een ideale keuze voor volwassenen ouder dan vijftig die hun Engels willen verbeteren terwijl ze genieten van een aangename ontspannen vakantie op Malta. ... [+]

De 50 Course is een ideale keuze voor volwassenen ouder dan vijftig die hun Engels willen verbeteren terwijl ze genieten van een aangename ontspannen vakantie op Malta.

De cursus is hoofdzakelijk geformatteerd rond Conversational English practice; de nadruk op lexis en gesprek is echter organisch gekoppeld aan de geschiedenis en cultuur van de mediterrane samenleving.

Het leven in Malta wordt uitgevoerd in een Engelssprekende sfeer die het gebruik van het Engels overal verbetert, of het nu in winkels, banken, restaurants, theaters, bioscopen, musea en hotels is. Het is daarom heel natuurlijk voor onze 50 studenten om te socialiseren en deel te nemen aan excursies, bezoeken aan historische plaatsen, musea en evenementen zoals theatervoorstellingen of jaarlijkse festivals die hun kennis van het Engels uitbreiden terwijl ze worden voorgesteld aan de kleurrijke geschiedenis en mediterrane levensstijl van Malta in algemeen.... [-]

Malta San Ġiljan
Gateway School Of English

Onze lerarenopleidingen (die ook in aanmerking komen voor Erasmus plus financiering) zijn bedoeld om leraren in het Engels of een andere taal die als vreemde taal wordt o ... [+]

Onze lerarenopleidingen (die ook in aanmerking komen voor Erasmus plus financiering) zijn bedoeld om leraren in het Engels of een andere taal die als vreemde taal wordt onderwezen, de gelegenheid te geven om hun professionele ontwikkeling als praktijk voor taalonderricht in hun respectievelijke settings, zowel bij kinderen in het basis- of voortgezet onderwijs, voort te zetten. , met studenten van dezelfde of verschillende achtergronden, en zelfs in een klas met gehandicapte leerlingen.

Wat je trainingsbehoeften ook zijn als een serieuze leraar op zoek naar zelfverbetering, we zijn er zeker van dat je iets zult vinden dat je professionele eetlust opwekt in onze selectie van zorgvuldig gestructureerde en serieus uitgedachte lerarenopleidingen.... [-]

Malta San Ġiljan
Open Inschrijving
1 - 2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Gateway School Of English

Deze cursussen bieden een mogelijkheid aan professionals die een zorgvuldig gestructureerd programma waarderen dat hen helpt Engels te gebruiken in een breed scala aan we ... [+]

Deze cursussen bieden een mogelijkheid aan professionals die een zorgvuldig gestructureerd programma waarderen dat hen helpt Engels te gebruiken in een breed scala aan werkactiviteiten.

Studenten krijgen taaltaken toegewezen die direct verband houden met hun beroepsleven, of het nu gaat om de rechten, informatietechnologie, geneeskunde, wetenschappen, ingenieurswetenschappen, olie

Onze speciaal geselecteerde docenten voor de individuele lessen of groepslessen hebben de relevante kennis en onderwijsvaardigheden voor het interessegebied van de student. Deze cursussen helpen u een niveau van passend Engels te bereiken dat u met vertrouwen kunt gebruiken in uw carrière. ESP-cursussen kunnen worden gevolgd in combinatie met General English Courses, Business English Courses of andere cursussen.... [-]

Malta San Ġiljan
Open Inschrijving
Campus
Lees meer in Nederlands
Gateway School Of English

Gateway School Of English GSE biedt Engels plus stages en stageprogramma's voor studenten die Engelse lessen willen combineren met een onbetaald stageprogramma of een ... [+]

Gateway School Of English GSE biedt Engels plus stages en stageprogramma's voor studenten die Engelse lessen willen combineren met een onbetaald stageprogramma of een stage.

We verzorgen groepen en individuen die een dergelijk programma willen volgen, dat erg populair wordt onder studenten die naar Malta willen reizen en Engels willen leren en tegelijkertijd de taal buiten het klaslokaal willen oefenen in een werkomgeving die hen uiteindelijk zou helpen in hun toekomstige loopbaanpaden.

Wij bieden stages in een breed scala van sectoren, zoals toerisme en gastvrijheid, waaronder hotelmanagement, catering, gezondheidszorg, administratie, informatica IT, engineering, vrije tijd, architectuur, accountancy, mode en ontwerp, onderwijs, journalistiek, mediacommunicatie etc.... [-]

Malta San Ġiljan
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
Gateway School Of English

Deze cursus biedt studenten de snelste weg naar communicatieve competentie in het Engels en is georganiseerd rond de professionele taken en werkgerelateerde situaties van ... [+]

Zakelijk Engels Groep 20 lessen per week

Deze cursus biedt studenten de snelste weg naar communicatieve competentie in het Engels en is georganiseerd rond de professionele taken en werkgerelateerde situaties van drukke leidinggevenden die hun Engelse taalvaardigheid willen verbeteren voor bedrijfsgerelateerde activiteiten.

Praktische opdrachten zullen putten uit de uiteenlopende interesses van de cliënten zelf en de lessen zullen de geavanceerde kennis en expertise van de studenten respecteren, vooral op gebieden zoals leiderschap, innovatie en menselijke relaties. De belangrijkste concepten van de cursus omvatten op onderwerpen gebaseerde situaties die helpen bij het versterken van woordenschat, spreken, schrijven en sociaal Engels.... [-]

Malta San Ġiljan
Open Inschrijving
Campus
Lees meer in Nederlands

Gateway School of English School Residence

GSE - Junior Centre for Summer Junior Programmes

Christmas Season at GSE

Social Programme with Gateway School of English