Read the Official Description

Over ons

Opgericht in 1988,

ECS was een van de eerste Engelstalige scholen op Malta en een van de oprichters van FELTOM. Wij zijn een boutique-operatie die een persoonlijke leerervaring biedt met individuele aandacht besteed aan elk van onze studenten.

Onze talenschool is gehuisvest in twee naast elkaar gelegen typisch Maltese herenhuizen die vakkundig zijn omgebouwd tot lessen, waarbij de karakteristieke kenmerken zijn achtergelaten en traditionele charme is gecombineerd met moderne apparatuur.

Gelegen in Sliema, een van de populairste toeristische gebieden van Malta, zijn we slechts op een steenworp afstand van de zee. Onze school heeft een ideale ligging dicht bij winkels, cafés, restaurants en stranden.

Vanwege de omvang van onze activiteiten zijn we er trots op dat we die persoonlijke benadering aan al onze studenten kunnen garanderen.

Onze school is ook ISO 9000 gecertificeerd en biedt een extra garantie voor kwaliteitsborging in al onze services.

Onze visie

ECS heeft tot doel studenten te ondersteunen en uit te rusten met taalhulpmiddelen om barrières in communicatie weg te nemen

Onze missie

ECS verwelkomt studenten van alle leeftijden, nationaliteiten en verschillende achtergronden om hun taalvaardigheden te leren, te verbeteren en te beheersen. Wij bieden de ideale omgeving om te leren, combineren hoge academische normen met een ontspannen vriendelijke sfeer en een toegewijd team.

Individuele aandacht is ons kenmerk en verbetering is gegarandeerd in welke cursus u ook kiest. Deze aanpak, samen met uitgebreide ervaring en een verscheidenheid aan cursussen om uit te kiezen, is wat ECS tot een succesvolle Engelse taalorganisatie maakt.

Ons doel is om studenten een thuis weg van huis te bieden en hun Engelse taalvaardigheid te ontwikkelen in een omgeving die ontwikkeling bevordert, waardoor studenten een unieke leerervaring hebben.

Faciliteiten en voorzieningen

ECS is ontworpen met het leren van studenten op de voorgrond. Het schoolgebouw bestaat uit twee blokken, met klaslokalen verspreid over beide gebouwen. Onze studenten worden meteen verliefd op de charme van het gebouw waarin de school zich bevindt.

Klaslokalen in het hoofdgebouw zijn allemaal volledig voorzien van airconditioning. Een centrale binnenplaats met een volgroeide tuin fungeert als een gebied waar onze studenten zich graag ontspannen en zich mengen met hun klasgenoten vóór de lessen of tijdens de pauzes. Blok B is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en is uitgerust met een lift en een speelkamer. Gratis toegang voor studenten tot het hele gebouw is gratis.

Onze faciliteiten omvatten:

  • 18 volledig uitgeruste klaslokalen
  • Modern lesmateriaal, inclusief interactieve whiteboards
  • Buitenruimte waar studenten kunnen socializen en ontspannen
  • Faciliteiten om hapjes en drankjes te kopen
  • Gratis bibliotheek met leesboeken
  • Gratis wi-fi in alle gebouwen

Ons team

ECS bestaat uit een toegewijd team van professionals die altijd beschikbaar zijn om studenten te helpen. Alle teamleden hanteren een open deurbeleid, wat zorgt voor een gastvrije omgeving en gemakkelijke toegang tot assistentie wanneer dat nodig is.

De opleidingsdirecteur heeft meer dan 15 jaar ervaring in het lesgeven van Engels en het geven van lerarenopleidingen. Onze leraren zijn allemaal hoog opgeleid en gekwalificeerd om de lessen aan te passen aan het niveau en de behoeften van hun studenten.

Alle leden van onze academische afdeling wonen regelmatig doorlopende professionele ontwikkelingssessies bij, waaronder regelmatige klaswaarnemingen. Dit zorgt ervoor dat alle lessen bij ECS volgens de hoogste normen worden afgeleverd.

cursussen

We bieden een eclectisch aanbod van Engelse taalcursussen om onze studenten te helpen bij het vervullen van hun ambities.

Onze taalprogramma's volgen een op maat gemaakte syllabus voor elke klasse van studenten op een wekelijkse basis, die didactisch materiaal en activiteiten omvat die zijn ontworpen om het leren van studenten te maximaliseren en om hun interesses te ontwikkelen.

Algemene cursussen kunnen kortere verblijven zijn om het niveau en de standaard van het Engels voor de student te verbeteren.

Onze Professional Development-cursussen worden aanbevolen voor professionals die graag een voorsprong willen nemen in de wereldwijde Engelssprekende bedrijfswereld van vandaag.

Examenklassen zijn de eerste stap naar het doorgroeien naar graduate programma's die in het Engels worden gegeven.

Bij ECS streven we ernaar onze studenten te helpen hun kennis en begrip van de Engelse taal te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten. Onze studenten zijn multi-nationaal en de omgeving op school biedt hen de unieke mogelijkheid om te communiceren met mensen met verschillende culturele achtergronden.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

English Communication School Malta

Deze lessen zijn beschikbaar voor studenten die tijdens hun taalvakantie examenoefeningen willen doen, ter voorbereiding op het examen thuis. De lessen richten zich op al ... [+]

Deze lessen zijn beschikbaar voor studenten die tijdens hun taalvakantie examenoefeningen willen doen, ter voorbereiding op het examen thuis. De lessen richten zich op alle vier de vaardigheden, grammaticale revisie en algemene praktijk voor het examen.

Cursus details

• Beschikbaar als 10 lessen in de middag.

• Lesduur: 45 minuten

• Startdatum: maandag

• Maximum aantal studenten in de klas: 15

• Beschikbare niveaus: A1 tot C2

• Minimale duur: 1 week

• Leeftijden: 18

[-]
Malta Sliema
Open Inschrijving
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
English Communication School Malta

Onze academische jaarprogramma's zijn ideaal voor studenten die streven naar vervolgonderwijs in een Engelssprekende omgeving. We bieden onze studenten de mogelijkheid om ... [+]

Onze academische jaarprogramma's zijn ideaal voor studenten die streven naar vervolgonderwijs in een Engelssprekende omgeving. We bieden onze studenten de mogelijkheid om hun studievoortgang bij ons in kaart te brengen en het beste pakket aan te passen aan hun individuele behoeften. Flexibiliteit, kwaliteit en boeiend cursusmateriaal staan ​​garant voor een plezierige, grondige academische ervaring als basis voor de toekomst.

Cursus details

• Algemeen Engels 20 in de ochtend

• Examenvoorbereiding 10 in de middag

• Wekelijkse voortgangstest

• Tweemaandelijkse zelfstudie met de docent

• Lesduur: 45 minuten

• Startdatum: september

• Maximum aantal studenten in de klas: 6... [-]

Malta Sliema
Open Inschrijving
Voltijd
8 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
English Communication School Malta

Deze lessen worden 's middags aangeboden en bieden jongere studenten blootstelling aan Engels op de werkplek en een eerste stap in het ontwikkelen van hun professionele i ... [+]

Deze lessen worden 's middags aangeboden en bieden jongere studenten blootstelling aan Engels op de werkplek en een eerste stap in het ontwikkelen van hun professionele identiteit. Het cursusmateriaal richt zich op de basisbeginselen, zoals het schrijven van persoonlijke verklaringen, het maken van een cv en basisvaardigheden voor interviewen.

Cursus details

• Beschikbaar als 10 lessen in de middag.

• Lesduur: 45 minuten

• Startdatum: elke maandag

• Maximum aantal studenten in de klas: 15

• Beschikbare niveaus: A1 tot C2

• Minimale duur: 1 week

[-]
Malta Sliema
Open Inschrijving
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
English Communication School Malta

Deze cursussen zijn bedoeld voor gevestigde professionals die intensieve, gerichte taaloefeningen willen hebben op het door hen gekozen vakgebied. Of studenten hun woorde ... [+]

Deze cursussen zijn bedoeld voor gevestigde professionals die intensieve, gerichte taaloefeningen willen hebben op het door hen gekozen vakgebied. Of studenten hun woordenschat opnieuw moeten activeren voorafgaand aan een vergadering, hun netwerk op moeten frissen of nieuwe vaardigheden moeten opdoen, onze cursussen zorgen ervoor dat de gewenste resultaten worden behaald in een efficiënt tijdsbestek.

Carrièreprofessional cursus details

• Beschikbaar als 10 lessen in de middag.

• Lesduur: 45 minuten

• Startdatum: elke maandag

• Maximum aantal studenten in de klas: 1

• Beschikbare niveaus: B1 tot C2

• Minimale duur: 1 week

Senior Professional cursus details... [-]
Malta Sliema
Open Inschrijving
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
English Communication School Malta

Deze cursussen zijn ideaal voor studenten die individuele aandacht nodig hebben of liever hebben gedurende de hele duur van de les. Samen met de docent bepalen de student ... [+]

Deze cursussen zijn ideaal voor studenten die individuele aandacht nodig hebben of liever hebben gedurende de hele duur van de les. Samen met de docent bepalen de studenten de specifieke doelstellingen van de cursus en worden de lessen vervolgens gestructureerd om deze doelen te bereiken. Of studenten grammaticale structuren willen herzien of hun uitspraak willen verbeteren, individuele lessen helpen je om vooruitgang te boeken in die aspecten van het Engels waar ze zich echt op willen concentreren, in hun eigen tempo.

Studenten hebben ook de mogelijkheid om 's ochtends groepslessen te volgen en' s middags privélessen te nemen om de voordelen van beide soorten cursussen te plukken vanwege de verschillende interactiepatronen die in de les worden gebruikt.... [-]

Malta Sliema
Open Inschrijving
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
English Communication School Malta

In de mondiale zakelijke omgeving van vandaag zijn de meeste bedrijven en bedrijven verplicht om geschreven of gesproken Engels in hun communicatie op te nemen. Onze stud ... [+]

Ontworpen voor de zakelijke professional

In de mondiale zakelijke omgeving van vandaag zijn de meeste bedrijven en bedrijven verplicht om geschreven of gesproken Engels in hun communicatie op te nemen. Onze studenten kunnen zichzelf een voorsprong geven op de concurrentie en zich voorbereiden op betere carrièremogelijkheden via onze Career Development-programma's.

Ideaal voor studenten die al professionals beoefenen, de cursus Zakelijk Engels is ontworpen om de generieke vaardigheden van onze studenten in het Engels te verbeteren bij het omgaan met buitenlandse klanten, partners of investeerders, door onze studenten de nodige tools te bieden om hun zelfvertrouwen te vergroten, op te vallen en te bereiken hun volledige potentieel.... [-]

Malta Sliema
Open Inschrijving
Voltijd
1 - 2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
English Communication School Malta

Net zoals Algemene Engelse Cursussen, zijn Mini-groepen ontworpen om onze studenten te helpen bij het ontwikkelen van hun taalvaardigheid in een groepsomgeving. Ideaal vo ... [+]

Net zoals Algemene Engelse Cursussen, zijn Mini-groepen ontworpen om onze studenten te helpen bij het ontwikkelen van hun taalvaardigheid in een groepsomgeving. Ideaal voor studenten die de voorkeur geven aan een hoger niveau van individuele aandacht, het kleine aantal studenten per klas zorgt ervoor dat de leraar zich meer kan richten op de individuele behoeften van elke student. Dit biedt studenten meer oefenkansen en een snellere voortgang.

Cursus details

• Minigroep 20 lessen

• Minigroep 30 lessen

• Lesduur: 45 minuten

• Startdatum: elke maandag

• Maximum aantal studenten in de klas: 6

• Beschikbare niveaus: Starter tot C2

• Minimale duur: 1 week... [-]

Malta Sliema
Open Inschrijving
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
English Communication School Malta

Ons Teen-programma is ontworpen om een ​​uitgebreid pakket aan te bieden om ervoor te zorgen dat studenten het meeste uit hun verblijf op Malta halen. Studenten krijgen d ... [+]

Ons Teen-programma is ontworpen om een ​​uitgebreid pakket aan te bieden om ervoor te zorgen dat studenten het meeste uit hun verblijf op Malta halen. Studenten krijgen de kans om nieuwe vrienden van over de hele wereld te ontmoeten, hun Engelse taalvaardigheid te verbeteren en enkele van de meest interessante culturele plekken van het land te ervaren.

Ons Teen-programma is ontworpen om de perfecte balans te bieden tussen lessen en recreatie, en biedt de perfecte omgeving voor studenten om de ervaring van hun leven te hebben.

Pakket details

• Algemeen Engels 20 in de ochtend

• Sociaal-cultureel programma in de middag en avond

• Volpension met een gastgezin in de buurt van de school... [-]

Malta Sliema
Open Inschrijving
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
English Communication School Malta

Examencursussen zijn met name als studenten willen studeren in een Engelstalig land, in het buitenland willen werken of studeren of werken in een internationale omgeving ... [+]

Examencursussen zijn met name als studenten willen studeren in een Engelstalig land, in het buitenland willen werken of studeren of werken in een internationale omgeving in uw eigen land. Universiteiten of werkgevers vereisen doorgaans een algemene minimumscore en onze docenten werken nauw samen met onze studenten om ervoor te zorgen dat ze de gewenste score behalen. Materiaal en activiteiten in de klas richten zich specifiek op het onderzoek, die zijn aangepast aan de ontwikkelingsgebieden om een ​​optimaal resultaat te verzekeren.

Onze cursussen zijn ook bedoeld om de zelfstudievaardigheden van onze studenten te verbeteren en hen de tools te bieden om een ​​meer autonome leerling te worden. Afhankelijk van het initiële niveau en de vereisten, kan het academische team van ECS elke student adviseren over de beste cursus en de ideale duur om het gewenste niveau te bereiken.... [-]

Malta Sliema
Open Inschrijving
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
10, 13, Triq San Piju V
SLM 1424 Sliema, Malta