Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER NMIT

De maritieme industrie is de ruggengraat van moderne bedrijven en is verantwoordelijk voor het vervoer van meer dan 90 procent van de wereldgoederen. Zonder zeevervoer zou de import en export van goederen en merchandises op de schaal die nodig is voor de moderne wereld niet mogelijk zijn. Met de toenemende efficiëntie van de scheepvaart als een economische vervoerswijze en toenemende handelsliberalisering, blijft de overzeese handel zich uitbreiden en bloeien, terwijl miljoenen mensen wereldwijd op het land en de zee werken.

De toekomst van de industrie ziet er zeker veelbelovend uit. Wereldwijd concentreren landen zich wereldwijd op internationale handelsactiviteiten om de economische groei te stimuleren. In de komende 10 - 15 jaar zal de wereldhandel naar verwachting aanzienlijk groeien, wat resulteert in een verdubbeling van het handelsvolume van de zee van 10 miljard ton vracht per jaar vandaag tot 20 miljard ton vracht rond het jaar 2030.

Terug naar huis in Maleisië worden de groeiende investeringen in haven- en maritieme infrastructuur, evenals de verbetering van de nationale connectiviteit, gezien als echt positieve katalysatoren die een sterke economische groei en een duurzame toekomst voor het land zullen ondersteunen. Port Klang en Port of Tanjung Pelepas (PTP), de toonaangevende containerhavens in het land, bleven tot de twintig grootste containerhavens ter wereld behoren, zullen de activiteiten van maritieme handel verder versterken en Maleisië veranderen in een regionaal maritiem centrum.

Als reactie op de groeiende industrie en de groeiende vraag naar menselijk kapitaal, is het Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT) in 2011 opgericht om activiteiten op het gebied van maritiem onderwijs, opleiding, onderzoek en consultancy te ondernemen. Gelegen in het hart van de ASEAN en op de kruising van drukke regionale maritieme industrieën, is NMIT strategisch gepositioneerd om nationaal en regionaal concurrentievermogen in de maritieme, logistieke en olie- en gasindustrie te ondersteunen door het aanbieden van verschillende geaccrediteerde academische en trainingsprogramma's. Gedreven door ons motto, 'Excellentie met een doel', streven we ernaar de studenten en het personeel uit de industrie te voorzien van de juiste vaardigheden, voldoende kennis en waardevolle ervaring die nodig zijn voor een succesvolle maritieme carrière.

Sinds onze oprichting in 2011 hebben we meer dan 2000 studenten ondersteund op zowel onze City Campus in Johor Bahru en EduCity Campus in Iskandar Puteri. NMIT biedt momenteel programma's aan op diplomumniveau op het gebied van havenactiviteiten, scheepvaartbeheer, maritieme logistiek, maritiem recht en maritieme arbeidsveiligheid

VISIE

Een maritieme instelling van wereldklasse zijn tegen het jaar 2020.

MISSIE

Het bieden van hoogwaardige kennis op het gebied van onderwijs, opleiding, onderzoek, commercialisering en leiderschap ten behoeve van het maritieme domein.

DOELSTELLING

Het ontwikkelen van bekwame maritieme professionals en het bieden van mogelijkheden met een hoog inkomen om gemeenschappen te benaderen door maritieme opleidingen van wereldklasse en technologische oplossingen, en door dit te doen, zullen we de kwaliteit van leven verbeteren voor de verbetering van de mensheid.

Locaties

Johor Bahru

Address
NMIT@City Campus
Level 11-14, Kotaraya Office Tower, Galleria@Kotaraya, Jalan Abdullah Ibrahim, 80000 Johor Bahru, Johor Darul Takzim, Malaysia

Johor Bahru, Johor, Maleisië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden