Malaysian Institute of Art (MIA)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1967 als een non-profit organisatie, heeft het Instituut duizenden professionele kunstenaars, ontwerpers en muzikanten opgeleid voor de creatieve industrie in dit land. Vandaag de dag, het instituut biedt een scala aan Diploma cursussen op het gebied van kunst, design en muziek met uitgebreide en goed ontworpen cursusinhoud.

De nadruk wordt gelegd op de beheersing van creatieve vaardigheden, diepgaande vraagt, conceptuele ontwikkeling, kritisch denken en IT-kennis. Het Instituut spant zich in om IT-kennis en multi-etnisch culturele waarden in zijn trainingsprogramma's te integreren om de reikwijdte van het leren en creatieve kwaliteit van de studenten te verbeteren.

Malaysian Institute of Art (MIA) streeft naar betaalbare en kwalitatief hoogstaand onderwijs in de creatieve kunsten te bieden door het verstrekken van een gunstig klimaat voor de leerlingen om hun creatieve potentieel te ontwikkelen en streven naar artistieke excellentie. Het doel is om creatieve, innovatieve, zelfverzekerd en zelfredzaam professionele kunstenaars, ontwerpers en musici op te leiden om de behoeften van de nationale ontwikkeling te voldoen. Het instituut zet zich in om te voorzien in de behoefte aan personele middelen door het verstrekken van goed opgeleide afgestudeerden die zal bijdragen aan de vooruitgang van de creatieve industrie.

Locaties

Kuala Lumpur

Malaysian Institute Of Art (MIA)

Address
Institut Seni Lukis Malaysia
294-299, Jalan Bandar 11,
Taman Melawati

53100 Kuala Lumpur, Federaal grondgebied van Kuala Lumpur, Maleisië
Telefoonnr.
+60 3-4108 8100