College MDIS Malaysia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

banier

MDIS Maleisië

Het nemen van een stap voorwaarts in het realiseren van de globalisering inspanningen, het Management Development Institute of Singapore (MDI) geïnkt een mijlpaal deal met EduCity @ Iskandar Sdn Bhd, waardoor het de eerste private tertiaire instelling in Singapore om de inval in Maleisië te maken. Dit is MDIS 'tweede overzeese campus - de eerste keer was in Tasjkent, Oezbekistan - en ook markeert de eerste grote deal gemaakt door een Singaporese groep in de speciale economische zone Iskandar's.

Die in september 2013 werd de MDIS Malaysia Campus baanbrekende ceremonie official door YAB Tan Sri Dato 'Hj. Muhyiddin bin Hj. Mohd Yassin, vice-premier van Maleisië en de minister van Onderwijs. Het project kost RM300 miljoen en zal in drie fasen worden uitgevoerd: de eerste, worden afgerond in 2015, zal de campus haar deuren openen voor ongeveer 2.000 studenten, maar het doel is om de campus om tegemoet te komen aan meer dan 10.000 studenten na de voltooiing van de derde fase in 2023. In de tussentijd zal de City Campus in Johor Bahru City Square in vol bedrijf.

Eenmaal volledig operationeel is, zal MDIS Maleisië worden uitgerust met state-of-the-art infrastructuur zoals campus-brede WiFi-connectiviteit, een volledig uitgeruste computer laboratoria, en toegewijde collegezalen. In overeenstemming met groene initiatief van de instelling, zal de campus ook te wijden aan ongeveer 40 procent van zijn 30,07 acres land aan het opnemen van eco- en handicap-vriendelijke kenmerken zoals zonnepanelen, opvang van regenwater tanks en Zonwering aan water en elektriciteit te minimaliseren.

MDIS Maleisië zal cursussen aan te bieden in Business, Toerisme & Hospitality, Mass Communication, Information Technology en Digital Media. Al deze cursussen zijn al ontvangen (MQA) goedkeuring van de Maleisische Kwalificaties Agency en relevante cursus licenties.

iets wat met de toenemende mondialisering van de economie in de wereld, zal alleen maar meer waard geworden na verloop van tijd: Met de toevoeging van MDIS Maleisië, zullen studenten van de MDI's campussen in Tasjkent en Singapore de mogelijkheid van een transnationaal onderwijs.

banier

Studentenleven

Bij MDIS Maleisië, het leren gaat verder dan de basisvaardigheden die worden gegeven in de klas. Als een student, zijn er genoeg mogelijkheden om te netwerken met collega-klasgenoten en andere lokale en internationale studenten. De campus is gevuld met veel opwinding en studenten worden op voorwaarde dat het platform om hun passie voort te zetten.

Naast sport-gerelateerde belangen, zijn er ook vele culturele en sociale activiteiten om binding aan MDI's te verbeteren.

Geniet van de MDI's ervaring en een deel van een dynamische gemeenschap.

banier

Waarom studeren aan MDIS Maleisië

Holistische Onderwijs

MDIS streeft naar een holistische onderwijs omgeving te bieden voor haar studenten. Afgezien van de technische kennis, MDIS streeft ook naar haar studenten uit te rusten met soft skills die gunstig zijn om hun openbare en particuliere terreinen van het leven zou zijn.

Grote nadruk op kwaliteit

Het succes van MDIS 'afgestudeerden wordt toegeschreven aan het instituut sterke betrokkenheid bij hoog niveau van het onderwijs. We kiezen voor docenten die zijn praktijk van het bedrijfsleven met relevante praktijkervaring.

Lifelong Learning Pathway

Onze programma's gelijke tred houden met de wereldeconomie. Wij bieden academische programma's op het gebied van Business and Management, Reizen, Toerisme en Hospitality Management, Information Technology and Mass Communications.

Beurs

Merit awards zijn beschikbaar voor Maleisiërs die het goed hebben gedaan in hun examens. Alle Maleisiërs hebben het recht toe te passen voor de awards moeten zij in aanmerking komen.

banier
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Diploma's » Bekijk BA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Diploma

Diploma in Business Management

Campus Voltijd 30 maanden Open Inschrijving Maleisië Johor Bahru

Deze cursus is ontworpen om de vaardigheden en kennis bieden om efficiënt en effectief te werken in hun werk door inbedding in de diepte theoretische en praktische kennis. [+]

Programma beschrijving

Deze cursus is ontworpen om de vaardigheden en kennis bieden om efficiënt en effectief te werken in hun werk door inbedding in de diepte theoretische en praktische kennis.

Afgestudeerden van dit programma zal integratieve kennis en inzicht over de belangrijkste concepten, principes en praktijken aan te tonen op het gebied van de bedrijfsvoering. Zij zullen in staat zijn om toe te treden van de beroepsbevolking in een administratieve capaciteit.

De cursusduur is 30 maanden, dat wil zeggen 2,5 jaar.

Aan het einde van deze cursus zullen de studenten in staat om:

Het inzicht van de zakenwereld. Ontwikkelen van leiderschap en soft skills die van vitaal belang voor de huidige concurrerende zakenwereld zijn. Acquire besluitvorming vaardigheden en innovatief zijn in hun benadering van zakelijke problemen en situaties. Ontwikkelen van kritisch denken en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om effectief om te gaan met de steeds veranderende zakelijke omgeving. Cursusinhoud ... [-]

Diploma in de boekhouding

Campus Voltijd 30 maanden Open Inschrijving Maleisië Johor Bahru

Deze cursus is bedoeld om diploma afgestudeerden die technisch bekwaam, professioneel en goed gerespecteerd in de industrie die willen werken aan leidinggevend niveau te produceren. De cursus biedt een stevige kennisbasis van concepten en vaardigheden in Accounting en wordt ontwikkeld door middel van klasse werk, werk natuurlijk, teamwork en taken. [+]

Programma beschrijving

Deze cursus is bedoeld om diploma afgestudeerden die technisch bekwaam, professioneel en goed gerespecteerd in de industrie die willen werken aan leidinggevend niveau te produceren.

De cursus biedt een stevige kennisbasis van concepten en vaardigheden in Accounting en wordt ontwikkeld door middel van klasse werk, werk natuurlijk, teamwork en taken.

Mogelijke functiebenamingen voor deze kwalificatie relevant te nemen; assistent accountants, office managers, administratie managers en budget officieren.

De cursusduur is 30 maanden, dat wil zeggen 2,5 jaar.

Cursusinhoud

Jaar 1

01 Communicatieve vaardigheden 02 Malaysia Studies 03 Bedrijfswiskunde 04 Basic Financial Accounting 05 Principes van Bestuur 06 Bahasa Kebangsaan 07 Intermediate Financial Accounting 08 Micro-economie 09 Islamic / Moral Studies 10 Fundamentals of Information Technology 11 Business Statistics ... [-]

Diploma in de Informatie Technologie

Campus Voltijd 30 maanden Open Inschrijving Maleisië Johor Bahru

Deze cursus richt zich op databases als de kern basis van applicatie-ontwikkeling voor zowel bedrijven als inzake netwerkbeveiliging voor een betere bescherming van de ICT-systemen van het bedrijf. Studenten zullen gaan door middel van een project om een ​​echte werk project te simuleren. Studenten zijn ook bereid voor academische vooruitgang om hun carrière te verbeteren indien zij dit wensen vooraf vaardigheden en kennis na te streven. [+]

Programma beschrijving

Deze cursus richt zich op databases als de kern basis van applicatie-ontwikkeling voor zowel bedrijven als inzake netwerkbeveiliging voor een betere bescherming van de ICT-systemen van het bedrijf. Studenten zullen gaan door middel van een project om een ​​echte werk project te simuleren. Studenten zijn ook bereid voor academische vooruitgang om hun carrière te verbeteren indien zij dit wensen vooraf vaardigheden en kennis na te streven.

De cursusduur is 30 maanden, dat wil zeggen 2,5 jaar.

Cursusinhoud

Jaar 1

01 Communicatieve vaardigheden 02 Principles of Information Technology 03 Mathematics for Computing 04 Malaysia Studies 05 Zakelijke Skill en leren 06 Bahasa Kebangsaan 07 Besturingssystemen 08 Programming Principles 09 Islamic / Moral Studies 10 PC Problemen oplossen ... [-]

Diploma in de informatietechnologie (digitale media)

Campus Voltijd 30 maanden Open Inschrijving Maleisië Johor Bahru

Deze cursus richt zich op digitale media op gebieden zoals het bewerken van afbeeldingen, TV om Creative Media en Digital Multimedia. Afgestudeerden zullen ook in staat zijn om de ICT-applicatie-ontwikkeling behoeften van bedrijven te ondersteunen. Studenten zijn ook bereid voor academische promotie, om ze carrière te verbeteren indien zij dit wensen vooraf vaardigheden en kennis na te streven. [+]

Programma beschrijving

Deze cursus richt zich op digitale media op gebieden zoals het bewerken van afbeeldingen, TV om Creative Media en Digital Multimedia. Afgestudeerden zullen ook in staat zijn om de ICT-applicatie-ontwikkeling behoeften van bedrijven te ondersteunen. Studenten zijn ook bereid voor academische promotie, om ze carrière te verbeteren indien zij dit wensen vooraf vaardigheden en kennis na te streven.

De cursusduur is 30 maanden, dat wil zeggen 2,5 jaar.

Cursusinhoud

Jaar 1

01 Communicatieve vaardigheden 02 Principles of Information Technology 03 Mathematics for Computing 04 Malaysia Studies 05 Zakelijke Skill en leren 06 Bahasa Kebangsaan 07 Besturingssystemen 08 Programming Principles 09 Islamic / Moral Studies 10 PC Problemen oplossen ... [-]

Diploma in International Business

Campus Voltijd 30 maanden Open Inschrijving Maleisië Johor Bahru

Het internationale bedrijfsleven diploma biedt een solide basis in de richting van een carrière in de internationale handel, of als een bedrijf; het programma is gericht op vaardigheden die nodig zijn om een ​​beoordeling van de economische omgeving van bedrijven en hun strategieën in het kader van de nationale en internationale omgevingen te ontwikkelen. [+]

Programma beschrijving

Het internationale bedrijfsleven diploma biedt een solide basis in de richting van een carrière in de internationale handel, of als een bedrijf; het programma is gericht op vaardigheden die nodig zijn om een ​​beoordeling van de economische omgeving van bedrijven en hun strategieën in het kader van de nationale en internationale omgevingen te ontwikkelen.

Afgestudeerden van dit programma zal in staat zijn om te werken in bijrollen in de meeste bedrijven, met name in bedrijven die de internationale handel te ondersteunen. De rollen kunnen zijn van de verkoop en marketing operaties en planning.

De cursusduur is 30 maanden, dat wil zeggen 2,5 jaar.

... [-]

Diploma in marketing

Campus Voltijd 30 maanden Open Inschrijving Maleisië Johor Bahru

Marketing is essentieel in de business gebied om zakelijke kansen te identificeren en om producten en diensten, alsmede bevordering en helpt een organisatie te komen zichtbaarder. [+]

Programma beschrijving

Marketing is essentieel in de business gebied om zakelijke kansen te identificeren en om producten en diensten, alsmede bevordering en helpt een organisatie te komen zichtbaarder.

Diploma in Marketing biedt studenten met de vaardigheden die nodig zijn om de behoeften van de markt en trends te analyseren, doelmarkten definiëren en te ontsluiten zakelijke kansen in een concurrerende omgeving. Het geeft ook afgestudeerden een kans om een ​​carrière na te streven in een verscheidenheid van marketing velden in de toekomst.

Afgestudeerden van dit programma zal in staat zijn om te werken in Marketing functies bijrollen bij de meeste bedrijven en in het bijzonder op bedrijven die de internationale handel en diensten te ondersteunen.... [-]


Diploma in massacommunicatie

Campus Voltijd 30 maanden Open Inschrijving Maleisië Johor Bahru

Dit is een brede opleiding ontwierp de basisbegrippen, theorieën en vaardigheden in te voeren in de massa media en communicatie management. De cursus is ook bedoeld om een ​​creatieve houding, open geest en relevante voorlichting media te ontwikkelen. [+]

Programma beschrijving

Dit is een brede opleiding ontwierp de basisbegrippen, theorieën en vaardigheden in te voeren in de massa media en communicatie management. De cursus is ook bedoeld om een ​​creatieve houding, open geest en relevante voorlichting media te ontwikkelen.

Afgestudeerden van dit programma zal in staat zijn om mee te werken in de media-industrie in jobs bij New Media bedrijven, in de reclame bedrijven, radio- en tv-uitzendingen, public relations bedrijven als in corporate communicatie bedrijven.

De cursusduur is 30 maanden, dat wil zeggen 2,5 jaar.

Aan het einde van deze cursus, de student, zal in staat zijn om:

Bouw een professionele portfolio en verder richting de succesvolle afronding van de door u gekozen specialist award. ... [-]

Diploma in toeristisch management

Campus Voltijd 30 maanden Open Inschrijving Maleisië Johor Bahru

Dit is een brede cursus die zowel de Hospitality en Toerisme industrie dekt. Afgestudeerden van dit programma zal een route uit naar hun carrière binnen het bestuur van de reizen, toerisme en horeca te ontwikkelen. De cursus is ook bedoeld om de academische progressie te voorzien in de richting van een bachelordiploma. [+]

Programma beschrijving

Dit is een brede cursus die zowel de Hospitality en Toerisme industrie dekt. Afgestudeerden van dit programma zal een route uit naar hun carrière binnen het bestuur van de reizen, toerisme en horeca te ontwikkelen. De cursus is ook bedoeld om de academische progressie te voorzien in de richting van een bachelordiploma.

De cursusduur is 30 maanden, dat wil zeggen 2,5 jaar

Cursusinhoud

Jaar 1

01 Inleiding tot Hospitality Management 02 Toerisme Principles and Practices 03 Zakelijk Engels 04 Maleisische Studies 05 Zakelijke Skill en leren 06 Bahasa Kebangsaan 07 Marketing in de toeristische sector 08 Inleiding tot de toeristische sector 09 Islamic / Moral Studies 10 Veiligheid, Gezondheid en Veiligheid 11 Opdrachtgevers van Bestuur ... [-]

Contact