KAGC College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER KAGC

KAGC College is sinds 2006 opgericht en is beschouwd als de pionier en een van de toonaangevende hogere leerinstellingen in milieu-gerichte cursussen in Maleisië, geregistreerd onder de Maleisische Hogere Educatieve Institutenwet 1996.

Geleid door onze ambities om een ​​wereldwijde universiteit van educatieve uitmuntendheid te zijn, schimmelen we onze afgestudeerden professioneel, terwijl ze zich voorbereiden op de groene kampioenen in de internationale creatieve industrie.

Gelegen in het hart van het stadscentrum van Kuala Lumpur, biedt KAGC een scala aan groen georiënteerde cursussen van leercertificaten op het gebied van Engels, Toerisme, Food and Beverage Service Operations, Food Preparation en Production, Green Building, Green Technology Management , Agro Technology Management, Mobiele Communicatie, Business Management, Hospitality & Tourism Management en International Business.

WAAROM KAGC

Hier bij KAGC hebben wij faciliteiten om tegemoet te komen aan de behoeften van onze studenten, terwijl zij ervoor zorgen dat zij een uitgebreid onderwijs en een voldoening van hoger onderwijs hebben. Onze bibliotheken zijn voorzien van de beste studiemateriaal, zoals encyclopedieën, onderzoekspapieren en tijdschriften. De bibliotheek is ook uitgerust met laptops en high speed breedband om studenten in staat te stellen hun eigen onderzoek en studie te verrichten binnen de grenzen van het college.

Met de wereldwijde vraag naar duurzaamheid, geloven wij dat afgestudeerden van KAGC een carrière kunnen volgen in de groene bouwindustrie, zich binden aan architectuur- en ingenieursbureaus, adviesbureaus voor groenbouw, bouwbouwbedrijven en projectmanagementbedrijven binnen gemeentelijk, provinciaal, Federale overheid of particuliere entiteiten die zich bezighouden met duurzame ontwikkelingen.

Onze erkende diploma-programma's zijn bedoeld om een ​​groene professional uit u te maken, samen met de inzet van KAGC om een ​​gemeenschap van groene kampioenen te bevorderen voor u om te slagen in zowel uw leven als uw carriere.

  • Bij KAGC, wees bereid je te verdiepen in onze groene gemeenschap, zoals het Habitat for Humanity.
  • Leer via hands-on ervaring met Engaged Learning zowel binnen als buiten de grenzen van het klaslokaal in programma's zoals de Innovatieve Ecotech-projecten, gemeenschapsdiensten en reguliere vakantiereizen.
  • Onze toekomstgerichte academici bieden een breed scala aan state-of-the-art laboratoriumapparatuur om studenten te voorzien van de nodige up-to-date vaardigheden en stageprogramma's om hen in staat te stellen een echte hand in de carrièrebaan te krijgen.
  • KAGC biedt kansen voor studenten om in het buitenland te studeren in landen als Australië, Canada, Verenigd Koninkrijk, Nieuw Zeeland en Singapore om hun onderwijservaring verder uit te breiden vanuit een wereldwijd perspectief.
  • Maleisische studenten kunnen een aanvraag indienen voor PTPTN (National Higher Education Fund) om een ​​full-time programma in KAGC aan te vragen.

VISIE

Bij KAGC beschouwen we ons als de voorste universiteit ter wereld in de ontwikkelingsland om potentiële groene kampioenen zoals uzelf te vinden zoals ons motto, "Wees groen, red de aarde." Wij streven ernaar om de huidige behoefte aan wereldklasse groene professionals in te vullen Door middel van ruime menselijke kapitaalontwikkeling. We streven naar uitmuntendheid in kwalitatief hoogwaardig onderwijs, maar tegemoet komen aan de behoeften van onze studenten aan een nieuw groen tijdperk.

KAGC is een privaat-eigendom college met zijn cursussen goedgekeurd door de Maleisische Kwalificatie Bureau en Maleisië's Ministerie van Hoger Onderwijs.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Certificaten » Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

Certificaat In De Intensieve Voorbereiding Engels (IEP / IELTS)

Campus Voltijd 8 maanden Open Inschrijving Maleisië Kuala Lumpur

[+]

Cursus Modules

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Door het invullen van dit niveau van de leerlingen in staat zal zijn om:

Door het invullen van dit niveau van de leerlingen in staat zal zijn om:

Door het invullen van dit niveau van de leerlingen in staat zal zijn om:

De geavanceerde niveau is het laatste niveau van de studie in het Engels programma. Dit niveau is een overzicht van alle vier de taalstructuren (lezen, schrijven, spreken en luisteren), die de studenten hebben geleerd. Het biedt ook studenten met een volledige kennis van de vier vaardigheden die ze nodig hebben om te zitten voor de IELTS examen.

... [-]

Diploma

Diploma in Business Management

Campus Voltijd 7 semesters Open Inschrijving Maleisië Kuala Lumpur

[+]

Financieel Management Organizational Behaviour Strategic Management International Marketing Career Pathway bedrijfsondernemer Bank Executive Marktonderzoeker [-]

Diploma in Green Technology Management

Campus Voltijd 7 semesters Open Inschrijving Maleisië Kuala Lumpur

[+]

Cursus Modules

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Zakelijk Engels Waste Management: Theorie en Beleid Quality Management Principes van Management Onderzoek en Case Methodologie Professionele vaardigheden Rekening Fundamentele van Public Policy Geotechniek en Aarde Catastrophes Corporate Environmental Management Information System Energie, Milieu en Maatschappij Consumentengedrag Introduction to Building Technology Vrijwilligerswerk Industrial Attachment Career Pathway Toelatingseisen [-]

Diploma In Het Groen Gebouw

Campus Voltijd 7 semesters Open Inschrijving Maleisië Kuala Lumpur

[+]

Cursus Modules

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Zakelijk Engels Onderzoek en Case Methodologie Waste Management: Theorie en Beleid Building Services en Duurzaamheid Inleiding tot het Energy Management Projectmanagement Vrijwilligerswerk Career Pathway Toelatingseisen [-]

Diploma In Hospitality & Tourism Management

Campus Voltijd 7 semesters Open Inschrijving Maleisië Kuala Lumpur

De Diploma in Hospitality & Tourism Management programma wordt ingezet op een uniek leermoment in de gecombineerde disciplines van gastvrijheid, toerisme en management. Studenten die het programma zal worden blootgesteld, zowel in de horeca en toerisme-industrie, alsook aan de state-of-the-art technologieën die worden gebruikt in het gebied van economie, management en marketing. [+]

De Diploma in Hospitality & Tourism Management programma wordt ingezet op een uniek leermoment in de gecombineerde disciplines van gastvrijheid, toerisme en management. Studenten die het programma zal worden blootgesteld, zowel in de horeca en toerisme-industrie, alsook aan de state-of-the-art technologieën die worden gebruikt in het gebied van economie, management en marketing.

Door het invullen van deze cursus worden de studenten in staat zal zijn om:

Vertrouwd te maken met de noodzakelijke principes van management en service-normen. Leren en oefenen diverse aanverwante posities in restaurants, hotels, resorts, pretparken en de keukens. Een breed scala van banen en carrièremogelijkheden bestaan ​​binnen het veld. Cursus Modules ... [-]

Diploma in Mobile Communication

Campus Voltijd 7 semesters Open Inschrijving Maleisië Kuala Lumpur

[+]

Door het invullen van deze cursus worden de studenten in staat zal zijn om:

Cursus Modules

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Zakelijk Engels Technische Wiskunde programmeertechniek Technische wiskunde 2 computer Forensisch Multimedia Software engineering Signaal en Systeem Human Computer Interactions Inleiding tot ondernemerschap Mobile Phone Reparatie Techniek Broadband & ATM Network Vrijwilligerswerk Industrial Training Career Pathway

Research Officer

Development Officer

Academicus... [-]


Contact
Bezoekadres
No.9 Jalan Gereja
Kuala Lumpur, Federaal territorium van Kuala Lumpur, 50100 MY