Lees de Officiële Beschrijving

Introductie

In de huidige competitieve werkomgeving, hoe kun je eenvoudig al uw ambities veilig? Hoe kun je het realiseren van uw meest begeerde carrière, laat uw stempel op de wereld en uitgegroeid tot de meest succesvolle versie van jezelf? Het antwoord is simpel: Professional Training.

Er is een wereld van keuzes als het gaat om professionele training en ieder kan nieuwe deuren openen.

Morgan International is het aanbieden van op maat gemaakte professionele training oplossingen voor professionals en bedrijven die willen slagen sinds 1995.

Zoals de eerste professionele opleidingsinstituut in het Midden-Oosten en met meer dan 21 jaar ervaring training 70.000 professionals wereldwijd, Morgan biedt een persoonlijke benadering en de kwaliteit van het leren om te helpen voldoen aan uw carrière doelen. Wij bieden professionele certificaties, diploma's, certificaten fundamentele, technische en soft skills workshops catering aan de behoeften van de financiën, accountancy, human resources, marketing en logistiek gebied.

Alle goede redenen om Morgan te kiezen als uw favoriete aanbieder van opleidingen:

Expert Experience & Advies: Morgan's 21 jaar ervaring betekent dat de kandidaten ontvangen alleen kwaliteit van de opleiding van experts die de meest efficiënte routes naar succes onder de knie hebt Netwerken mogelijkheden met meer dan 70.000 alumni over de hele wereld Vast Global Reach: kantoren in 37 locaties over de hele wereld geeft kandidaten een grote flexibiliteit tot land mid-studies toegang tot onbeperkte ondersteuning en begeleiding te dragen en hebben uit heel vier continenten Gecertificeerd en ervaren instructeurs Morgan staat volledig achter haar kandidaten door het aanbieden van hulp en begeleiding van begin tot eind Diverse & Flexibele Learning Opties: Morgan's keuze van de live klassen, zelfstudie, online video's, begeleiding en beoordeling sessies betekent dat kandidaten kunnen hun leren passen aan hun levensstijl, de behoeften en het vermogen. The Morgan Promise: Wij geloven in u! En we weten dat je kunt slagen. Sterker nog, we zijn zo zeker van, hebben we de Morgan Promise, het aanbieden van gratis onderwijs voor een herhaling natuurlijk als u het programma compleet, maar weet je examen niet passeren. Landing jouw droombaan is nu nog eenvoudiger! Als Morgan Alumni, krijgt u gratis toegang krijgt om mee te doen Morgan Connect, ons online platform ontworpen om u te verbinden met high-profile bedrijven op zoek naar getalenteerde en gecertificeerde professionals te werven net als jij.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Morgan International

Talent aantrekken en behouden is het nemen van zijn plaats aan de top van de agenda voor het bedrijfsleven, en dat betekent dat HR-professionals zijn nu belangrijker dan ... [+]

SHRM Certified Professional

Talent aantrekken en behouden is het nemen van zijn plaats aan de top van de agenda voor het bedrijfsleven, en dat betekent dat HR-professionals zijn nu belangrijker dan ooit.

De zaak voor HR

Het gebied van Human Resources wordt steeds belangrijker voor het succes van het bedrijfsleven. Dit betekent meer kansen dan ooit voor HR-professionals, maar ook een groeiende aandacht voor gecertificeerde vaardigheden die bedrijven om nog grotere groei kan leiden.

Perfect voor u?

Als je in HR, voordelen, recruitment of werken in aanverwante gebieden, de SHRM-CP levert vaardigheden die je carrière hoger kan nemen. Als u al in de bovenbouw van HR-management, HR consultancy of een ontwikkeling van leiderschap specialist bent, dan is de SHRM-SCP is voor jou. Belangrijkste posities zijn onder meer:... [-]

Libanon Beiroet Jordanië Amman Saoedi-Arabië Dammam Djedda Riyad Koeweit Koeweit-stad India Poona Haiderabad Madras New Delhi Canada Mississauga Vancouver Montreal Frankrijk Parijs Zwitserland Genève Duitsland Frankfurt am Main Qatar Doha Bangalore Bahrein Manama Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi Dubai Al Ain Rusland Moskou Egypte Caïro Oekraïne Kiev Kazachstan Alma-Ata  + 38 Meer
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands