Riga Aeronautical Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Televisieprogramma "Vluchtplan" over het Riga Aeronautical Institute (24.05.2013)

CAO-conferentie " Training van luchtvaartspecialisten - moderne technologieën en ontwikkelingstrends " (19.07. 2012)
RAI Jubilee - 70 jaar (21.07.2012)

Excursie in het Riga Aeronautical Institute

Riga Aeronautical Institute (RAI) is een van de oudste onderwijsinstellingen van Letland met een rijke ervaring en tradities van opleiding van specialisten op het gebied van luchtvaart en vervoer.

RAI, opgericht in 1942 als een school voor opleiding van luchtvaartspecialisten, is vanaf 1989 een instelling voor hoger onderwijs met jarenlange succesvolle ervaring met werken op de internationale markt voor educatieve diensten.

RAI is vandaag:

  • Een termless geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs Veelbelovende en in-demans transport en economische beroepen.
  • Moderne lesmethoden.
  • Gekwalificeerd academisch personeel.
  • Samenwerking met veldspecifieke onderwijsinstellingen en opleidingscentra.
  • Collectieve training van cadetten van Nacionāla Aizsardzības Akadēmija.
  • Bijkantoren in Latgale: Daugavpils, Rezekne.
  • Netwerk van regionale advieseenheden.
  • Mogelijkheid om een ​​staatsdiploma van de Republiek Letland te verkrijgen, erkend door het Ministerie van Onderwijs van de Russische Federatie.
  • Hoog ontwikkelde onderwijs- en methodische en materiële en technische basis.
  • Vol met gevarieerd campusleven.

We zijn er zeker van - we gaan de ene kant op

Riga Aeronautical Institute (RAI) is een instelling voor hoger onderwijs met een rijke ervaring en tradities op het gebied van de voorbereiding van specialisten op het gebied van transport, zoals lucht-, zee- en wegtransport. Studenten hebben grote mogelijkheden om onderzoek te doen naar bedrijfseconomie in overeenkomstige domeinen, bedrijfsbeheer en ook verkenning van luchtvervoer en het ontvangen van pilootvaardigheden. Ongeveer 1500 studenten studeren in RAI, waaronder afdelingen van het instituut in Rezekne en Daugavpils. Behalve Letse studenten studeren studenten uit Litouwen, Georgië, Kazachstan, Moldavië, de Russische Federatie en Armenië in RAI. Tijdens de periode van haar bestaan ​​heeft RAI meer dan 35000 specialisten van verschillende kwalificaties voorbereid.


Dankzij de afhankelijkheid en stabiliteit van RAI kan ons instituut werken aan perspectief. De programma's van het hoger onderwijs en de beroepsopleidingen zijn gelicentieerd en geaccrediteerd./>


Om aan de eisen van de wereldeconomie te voldoen en aan de maatschappelijke opinie te beantwoorden, werkt het personeel van een instelling voor hoger onderwijs continu aan de verbetering van reeds beschikbare onderwijsprogramma's en de ontwikkeling van nieuwe. De bestaande educatieve basis op het terrein van het instituut wordt aangevuld met een nieuw gebouw met laboratoria, een bibliotheek en een officieel hostel. Goed uitgeruste lokalen voor het geven van lezingen, praktische lessen en seminars, een café, een medisch centrum, een fitnesscentrum en een zwembad bevinden zich in het oude gebouw./>


RAI is een voorbeeld van succesvolle internationale samenwerking. Op verschillende gebieden van de wetenschap en onderwijs werkt Instituut niet alleen samen met Letse hoger onderwijsinstellingen, maar ook met Moskou Humanity-Economics Institute, Instituut van Noord-Dakota (VS), International Academy of Aviation PANAM, centrum van opleiding van luchtvaartspecialisten Lufthansa, St. Petersburg State University of Civil Aviation en anderen./>


Sferen van activiteiten van specialisten die door ons zijn opgeleid, worden symbolisch beschreven door een logotype RAI - een wereldbol omgeven door een vogelvleugel, die laat zien dat studenten als doorgangsvliegen naar het instituut vliegen, kennis en ervaring opdoen en naar hun werk vertrekken plaatsen in Letland en andere landen van Europa, Azië en Amerika. Het logo van RAI is een internationaal erkend handelsmerk./>

RAI-voorzieningen

Vooruitgang faciliteiten, modern ontwerp en uitrusting van klaslokalen, bibliotheek, gezondheidsverbetering en medische centra in overeenstemming met de eisen van Europese normen creëren een nieuwe zakelijke omgeving, de sfeer van gezelligheid en comfort, zoals met name werd gemarkeerd door de Raad voor Accreditatie.

AT Controllers Simulators trainen

Biedt praktische training van studenten en ATC- en MSP-specialisten.

Bibliotheek

Hier kunt u de nodige literatuur opvragen, werken op de computer, faxen, e-mailen, internetten, een fotokopie maken. Kantooruren: werkdagen 8: 45-17: 30.

Voor extramurale afdeling: maandag en zaterdag - 8: 45-19: 30

Dinsdag - vrijdag - 8:45 - 17:30 uur

Zondag: van 08:45 tot 16:00 uur


Computercentrum/>

Er zijn speciale Commputer Training Cources werktijden: woensdag om 17.00 uur.


Engelse studeerkamer/>

Wij nodigen u uit om 2 keer per week Engelse taalcursussen te volgen.


Vergaderzaal/>

Dit is een plaats van leiding van vergaderingen van de Senaat, zelfbestuur van studenten, ontmoetingen met buitenlandse gasten.

Vergaderruimte

De geschiedenis van de RAI wordt weerspiegeld in de museumexpositie.

Jaarlijkse aandeelhoudersvergaderingen, diploma-uitreikingen, plechtige vergaderingen worden in deze zaal gehouden.


Laboratorium voor Natuurkunde, Elektronica/>

Wij nodigen u uit om cursussen te volgen voor het repareren van moderne televisietoestellen en videorecorderrecorders.

Locaties

Riga

Address
9 Mezkalna Street
LV-1048 Riga, Letland