Culinary Institute Kul IN

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Omschrijving van de school

Gastronomie biedt een breed scala aan beroepen, en alle studenten die willen hun studie te richten op de culinaire kunsten, of willen bouwen op hun bestaande kennis samen uitzonderlijke mentoren met een schat aan werkervaring en theoretische kennis zijn welkom in Kul IN.

Kul IN plan om studenten een breed scala aan culinaire kennis, de voedingsindustrie, en gastronomie. Om ervoor te zorgen dat onze studenten de nodige vaardigheden hebben geperfectioneerd voor het werken in een restaurant van hoge kwaliteit, beginnen we door het bedekken van belangrijke fundamenten dat alle studenten, ongeacht hun vooropleiding, moeten passeren.

Als onderdeel van dit programma leren leerlingen over thermische en mechanische verwerking van levensmiddelen, het herkennen van kwaliteit ingrediënten, het koppelen van kruiden met ingrediënten, het creëren van kwaliteit restaurant menu's, het regelen en serveren van gerechten, professioneel koken normen, het bewaren van voedsel, voedsel porties, en de geschiedenis van de gastronomie.

Visie

Kul IN's doel is om een ​​educatief centrum met een focus op creativiteit, onderzoek, en de bevordering van de moderne keuken en culinaire technologieën te ontwikkelen. Door het onderwijs van professionele koks, banketbakkers, en professionals in andere takken van de gastronomie. We bouwen aan een instituut dat is een unieke plek voor chef-koks, restauranthouders, managers, en culinaire media om te trainen en hun kennis op te frissen en om te leren over wat er nieuw is in de wereld van eten, drinken en desserts.

Internationale Certificaten

Om onze studenten een complete ervaring bij het bestuderen van de Italiaanse gastronomie en keuken bieden, hebben we gezamenlijke programma's die zijn gemaakt met de wereldberoemde culinaire school ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana.

Culinary Institute Kul IN en ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana hebben met succes twee gezamenlijke programma's ontwikkeld: "Professionele Cook van de Italiaanse keuken" en ". Professionele Chef-kok van Italiaanse Desserts" Door intensieve en dynamische studies, die mede plaatsvinden in Sisak en deels in Colorno, Italië, hebben de studenten de gelegenheid om waardevolle internationale ervaring op te doen en raken echt ondergedompeld in de cultuur die deze wereld beroemde keuken heeft gevormd. Naast de uren van hands-on training, excursies en practica, de studenten zullen ook een aantal maanden durende stage, waar ze ervaring op te doen in de elite restaurants en banketbakkers toegewezen. Netwerken mogelijkheden zijn eindeloos en open deuren om potentiële banen als studenten bewijzen zichzelf als staat koks in de echte wereld van high-end gastronomie.

Om u de volledige ervaring van studeren in Culinary Institute Kul brengen nodigen wij u uit om ons te bezoeken virtuele tour.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans

Bekijk Certificaten » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

Certificate in Professional Cook of Italian Cuisine

Campus Voltijd 9 maanden March 2018 Kroatië Sisak

[+]

Lezen en materialen: geleverd door Kul IN (in het Engels en het Kroatisch)

[-]

Certificate in Culinary Management

Campus March 2018 Kroatië Sisak

[+]

.

.

Cursuskosten: 7.690,00 euro

VROEGE VOGELKORTING: voor onze vroege vogels hebben we een korting van 200 € op het lesgeld van het programma . Als u deze voucher wilt pakken, voltooit u het aanvraagproces en betaalt u twee maanden voor de begindatum van het programma collegegeld.

Collegegeld is inclusief: Cursusinstructie, literatuur, materialen en uniformen voor het programma Culinair Management (Kul IN en ZSEM) Vervoer naar Kul IN vanaf de internationale luchthaven van Zagreb Accommodatie en lunch op weekdagen bij Kul IN [-]

Cursus

Kookkunsten

Campus Voltijd 2 maanden March 2018 Kroatië Sisak

De Culinary Arts-cursus is ons vlaggenschipprogramma en is ideaal voor diegenen die een professionele carrière willen plannen in de culinaire industrie of een carrièreswitch overwegen. Tijdens deze cursus van twee maanden krijgen studenten een uitgebreid inzicht in kookmethodes en -technieken die worden gebruikt in de Franse en Italiaanse keuken, en een dieper inzicht in de HoReCa-industrie en standaarden, voedselhygiëne en restaurantbeheer. De cursus is zeer praktijkgericht en studenten brengen 80% van de lesuren door in de keuken om ervaring op te doen met vlees, schaaldieren, pasta, gebak en meer. Daarnaast volgen studenten lessen in enologie en wijnarrangement. Aan het einde van de cursus kunnen studenten kiezen om in een elitair restaurant of hotel in Kroatië te studeren. [+]

Cursus: Culinary Arts

Gedurende deze twee maanden durende programma, zullen de deelnemers een brede en intensieve opleiding in de professionele keuken en gebak ontvangen. De dynamische rooster is ontworpen voor mensen die hun culinaire vaardigheden of die zelf regisseren naar een carrière in de professionele gastronomie te verbeteren. Het programma duurt een hands-on benadering van kooktechniek, met dagelijkse koken labs aanvulling van de lessen, evenals verschillende excursies naar lokale voedselproductie centra en gastcolleges van een bezoek aan de Kroatische en internationale chef-koks. Studenten zullen worden voorzien van de basiskennis die nodig is om te gaan werken in een culinaire beroep. Studenten zullen leren over thermische en mechanische verwerking van levensmiddelen, het identificeren ingrediënt kwaliteit, koppeling smaakmakers, mes werk, het creëren van kwaliteit restaurant menu's, het regelen en serveren gerechten, professionele normen koken, voedsel porties, bewaren van voedsel, en de geschiedenis van de gastronomie. Samen met de professionele vaardigheden die de studenten leren tijdens dit programma, zullen ze ook de mogelijkheid hebben om een ​​succesvolle chef-koks werken in de hedendaagse gastronomie ontmoeten en vormen een netwerk met professionals in de industrie. Ontdek je passie voor gastronomie via het studentennetwerk van Kul IN . ... [-]


Professional Pastry and Confections

Campus Voltijd 2 maanden March 2018 Kroatië Sisak

[+]

.

Voor onze studenten met vroege vogels bieden wij een korting van 200 € op programmaonderwijs . Om deze bon te grijpen, moet u uw aanvraag te voltooien en te betalen het collegegeld twee maanden voordat het programma startdatum.

Collegegeld is inclusief: . Vervoer vanaf de internationale luchthaven van Zagreb naar kul IN Literatuur en uniformen Huisvesting dichtbij school en lunch op schooldagen Kosten voor excursies Stage (optioneel) zonder kost en inwoning

!

.

[-]

Wijn Programma

Campus Voltijd 50 uur March 2018 Kroatië Sisak

[+]

Het programma is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in toerisme, de horeca, restaurants en hotels, wijnmakers, verkopers, wijncritici en wijnliefhebbers.

.

Programma lengte : 50 uur Klasse grootte : maximaal 10 studenten Programmakosten per student : 1.150 euro (inclusief BTW)

Om deze bon te grijpen, moet u uw aanvraag te voltooien en te betalen het collegegeld twee maanden voordat het programma startdatum.

Lunch op schooldagen Excursies DETAILS VOOR WIJNPROGRAMMA

FIELD TRIPS AAN WINERIES

Deze ervaringen helpen de leerlingen kennis te maken met de wijnindustrie en de markt.

Na afloop van het wijnprogramma adviseren wij stages voor studenten die hun professionele carrières willen oriënteren naar de wereld van de wijn. Bekende wijnkelders, wijnwinkels, wijnbars en restaurants bieden studenten de mogelijkheid hun praktische kennis te verbeteren, terwijl ze kennis maken met de wijn- en sommelierscène. Er wordt geen accommodatie aangeboden voor de duur van de stage. ... [-]


Kul In Taal Academie Studie En Ervaring: Engels

Campus Voltijd 2 maanden March 2018 Kroatië Sisak

Deze twee-maanden durende cursus is een compleet pakket te combineren intensieve lessen Engels, gepersonaliseerde een-op-een begeleiding, en een verscheidenheid aan fieldtrips en activiteiten die de leerlingen laat kennismaken met de Kroatische en de Europese cultuur. Studenten hebben de mogelijkheid van het toevoegen van een Engels Exam Preparation Course hun studiepakket. [+]

Kul IN Language Academy Studie en ervaring: Engels

[-]

Videos

Welcome to Culinary Institute Kul IN

Contact

Adres KULIN Capraska ulica 12
44010 Sisak, Kroatië
Website http://www.kulinst.hr/en
Telefoon false