Culinary Institute Kul IN

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Omschrijving van de school

Gastronomie biedt een breed scala aan beroepen, en alle studenten die willen hun studie te richten op de culinaire kunsten, of willen bouwen op hun bestaande kennis samen uitzonderlijke mentoren met een schat aan werkervaring en theoretische kennis zijn welkom in Kul IN.

Kul IN plan om studenten een breed scala aan culinaire kennis, de voedingsindustrie, en gastronomie. Om ervoor te zorgen dat onze studenten de nodige vaardigheden hebben geperfectioneerd voor het werken in een restaurant van hoge kwaliteit, beginnen we door het bedekken van belangrijke fundamenten dat alle studenten, ongeacht hun vooropleiding, moeten passeren.

Als onderdeel van dit programma leren leerlingen over thermische en mechanische verwerking van levensmiddelen, het herkennen van kwaliteit ingrediënten, het koppelen van kruiden met ingrediënten, het creëren van kwaliteit restaurant menu's, het regelen en serveren van gerechten, professioneel koken normen, het bewaren van voedsel, voedsel porties, en de geschiedenis van de gastronomie.

Visie

Kul IN's doel is om een ​​educatief centrum met een focus op creativiteit, onderzoek, en de bevordering van de moderne keuken en culinaire technologieën te ontwikkelen. Door het onderwijs van professionele koks, banketbakkers, en professionals in andere takken van de gastronomie. We bouwen aan een instituut dat is een unieke plek voor chef-koks, restauranthouders, managers, en culinaire media om te trainen en hun kennis op te frissen en om te leren over wat er nieuw is in de wereld van eten, drinken en desserts.

Internationale Certificaten

Om onze studenten een complete ervaring bij het bestuderen van de Italiaanse gastronomie en keuken bieden, hebben we gezamenlijke programma's die zijn gemaakt met de wereldberoemde culinaire school ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana.

Culinary Institute Kul IN en ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana hebben met succes twee gezamenlijke programma's ontwikkeld: "Professionele Cook van de Italiaanse keuken" en ". Professionele Chef-kok van Italiaanse Desserts" Door intensieve en dynamische studies, die mede plaatsvinden in Sisak en deels in Colorno, Italië, hebben de studenten de gelegenheid om waardevolle internationale ervaring op te doen en raken echt ondergedompeld in de cultuur die deze wereld beroemde keuken heeft gevormd. Naast de uren van hands-on training, excursies en practica, de studenten zullen ook een aantal maanden durende stage, waar ze ervaring op te doen in de elite restaurants en banketbakkers toegewezen. Netwerken mogelijkheden zijn eindeloos en open deuren om potentiële banen als studenten bewijzen zichzelf als staat koks in de echte wereld van high-end gastronomie.

Om u de volledige ervaring van studeren in Culinary Institute Kul brengen nodigen wij u uit om ons te bezoeken virtuele tour.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans

Bekijk Certificaten » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:


Certificaat in professionele keuken van de Italiaanse keuken

Campus Voltijd 9 maanden January 2019 Kroatië Sisak

Culinary Institute Kul IN en partnerschool ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana biedt een internationaal gezamenlijk programma aan voor studenten die zich professioneel willen specialiseren in de Italiaanse keuken. Dit 9-maanden durende programma is gericht op het produceren van volledig opgeleide professionele koks die gespecialiseerd zijn in de kunst van de Italiaanse keuken. De studenten beginnen met een intensieve algemene kookcursus van 2 maanden bij Kul IN , en blijven zich daarna bij ALMA specialiseren in de Italiaanse keuken. Studenten studeren vervolgens gedurende 5 maanden in een elitair Italiaans restaurant of hotel. Interneren in het buitenland biedt studenten de onschatbare mogelijkheid om internationaal te netwerken en contact te leggen met enkele van de meest succesvolle chef-koks in Italië en de wereld. [+]

Culinary Institute Kul IN en partnerschool ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana biedt een nieuw internationaal gezamenlijk programma aan voor studenten die zich professioneel willen specialiseren in de Italiaanse keuken. Dit 9-maanden durende programma is gericht op het produceren van volledig opgeleide professionele koks die gespecialiseerd zijn in de kunst van de Italiaanse keuken. Het unieke curriculum geeft studenten de mogelijkheid om hun nieuw verworven vaardigheden, die ze hebben opgedaan door middel van intensieve cursussen bij Kul IN en ALMA , te oefenen door stage te lopen bij Italiaanse toprestaurants en hotels. Interneren in het buitenland biedt studenten de onschatbare mogelijkheid om internationaal te netwerken en contact te leggen met enkele van de meest succesvolle chef-koks in Italië en de wereld. PROGRAMMA DETAILS VOOR PROFESSIONELE KOK VAN ITALIAANSE KEUKEN... [-]


Kookkunsten

Campus Voltijd 2 maanden January 2019 Kroatië Sisak

De Culinary Arts-cursus is ons vlaggenschipprogramma en is ideaal voor diegenen die een professionele carrière willen plannen in de culinaire industrie of een carrièreswitch overwegen. Tijdens deze cursus van twee maanden krijgen studenten een uitgebreid inzicht in kookmethoden en -technieken die worden gebruikt in de Franse en Italiaanse keuken, en een dieper inzicht in de HoReCa-industrie en -normen, voedselhygiëne en restaurantbeheer. De cursus is zeer praktijkgericht en studenten brengen 80% van de lesuren door in de keuken om ervaring op te doen met vlees, schaaldieren, pasta, gebak en meer. Daarnaast volgen studenten lessen in enologie en wijnarrangement. Aan het einde van de cursus kunnen studenten kiezen om in een elitair restaurant of hotel in Kroatië te studeren. [+]

Cursus: Culinary Arts

Tijdens dit programma van twee maanden krijgen de deelnemers een brede en intense opleiding in professioneel koken en banket maken. Het dynamische cursusschema is bedoeld voor mensen die hun culinaire vaardigheden willen verbeteren of die zich willen richten op een carrière in de professionele gastronomie. Het programma volgt een praktische benadering van kooktechniek, met dagelijkse kooklaboratoria die lessen aanvullen, evenals verschillende excursies naar lokale voedselproductiecentra en gastcolleges van een bezoek aan Kroatische en internationale chef-koks. Studenten worden voorzien van de basiskennis die vereist is om te beginnen met werken in een culinair beroep. Studenten leren over thermische en mechanische voedselverwerking, het identificeren van de kwaliteit van ingrediënten, het koppelen van kruiderijen, messenwerk, het maken van kwaliteitsrestaurants, het regelen en serveren van gerechten, professionele kookstandaarden, voedselporties, voedselbewaring en de geschiedenis van de gastronomie. Samen met de professionele vaardigheden die studenten tijdens dit programma leren, zullen ze ook de gelegenheid hebben om succesvolle chef-koks te ontmoeten die in de hedendaagse gastronomie werken en een netwerk vormen met professionals in de industrie. Ontdek je passie voor gastronomie via het studentennetwerk van Kul IN . ... [-]


Professioneel gebak en gebak

Campus Voltijd 2 maanden January 2019 Kroatië Sisak

Deze intensieve cursus van twee maanden in modern gebak en gebak is ontworpen om studenten een stevige basis en geavanceerde technieken te bieden voor aspirant banketbakkers. Kleine klasgroottes stellen onze ervaren hoogleraar-koks in staat studenten veel individuele aandacht en individuele feedback te geven. Studenten besteden 80% van de les aan praktische praktische ervaring in de keuken. De cursus omvat bakkerij- en banketbakkersproducten, zoete en hartige gebakjes, evenals eenvoudige Italiaanse en Franse gebakjes. Daarnaast maken studenten kennis met wijnarrangement en bedrijfsbeheer en kunnen ze ervoor kiezen stage te lopen in een elitair restaurant, hotel of banketbakkerij.

[+]

Het brede scala aan banketproducten die hun weg naar de markt hebben gevonden, heeft de behoefte gecreëerd om snoep en desserts te bestuderen als een geheel eigen entiteit binnen de culinaire kunsten. Gezien het feit dat klassieke banketbakkerij technieken zijn geëvolueerd met de moderne technologie die nu de gastronomische wereld vormt, biedt deze zoete culinaire branche uitgebreid studiemateriaal. Vanwege de toenemende populariteit en vraag naar opgeleide professionals op dit gebied, heeft Culinary Institute Kul IN een professioneel gebaksprogramma voor moderne lekkernijen ontwikkeld.

Ontdek je passie voor gastronomie via het studentennetwerk van Kul IN .

Andere cursusinformatie:Lesschema: 5 uur per dag, van maandag tot vrijdagTaal: Kroatisch en / of EngelsLeer- en leesmateriaal (digitaal): geleverd door Kul INUniformen: geleverd door Kul IN... [-]

Wijnprogramma

Campus Voltijd 50 uur December 2018 Kroatië Sisak

Wist je dat de Zinfandel-druif afkomstig is uit Kroatië? Kroatië heeft van oudsher een lange en nauwe relatie met wijn en de wijngaarden zitten vol met inheemse druivenrassen, die de wijncultuur van de regio verrijken. Dit twee weken durende programma is een compleet pakket dat je onderdompelt in de wereld van wijn, met betrekking tot oude wereld en nieuwe wereldwijnen, traditionele Kroatische wijnen, wijnbouw, enologie, proeverijtechnieken, wijnmarketing en begrip van wijnetiketten. Je zult je innerlijke sommelier vinden terwijl je subtiele smaken en aroma's leert onderscheiden, en je zult lokale wijngaarden en wijnhuizen bezoeken om meer te weten te komen over de wijnproductie. Of je nu wijnliefhebber, wijnrecensent of sommelier bent, deze cursus biedt je iets nieuws en spannends. [+]

De moderne eetcultuur is ondenkbaar zonder wijn en andere alcoholische dranken die een onmisbaar onderdeel zijn geworden van de gastronomie en het dagelijks leven. Een goede behandeling en opslag, kennis van de wijncultuur en zijn geschiedenis, evenals presentatie- en communicatievaardigheden van hoge kwaliteit zijn allemaal vereist voor professioneel werk met wijn. Samen met het leren van de normen van wijn bon ton, moeten sommeliers nieuwe trends volgen in het bedrijf omdat wijn een levend product is en voortdurende proeverij, beschouwing en onderzoek vereist.

Kul IN Wine Program van Kul IN combineert theoretische en hands-on training zodat studenten een volledig inzicht krijgen in de wereld van wijn. Het programma is bedoeld voor diegenen die werkzaam zijn in het toerisme, de horeca, restaurants en hotels, wijnmakers, vertegenwoordigers, wijnrecensenten en wijnliefhebbers. Na voltooiing kunnen studenten zelfstandig de wijnkwaliteit bepalen, wijnen selecteren, wijn combineren met eten en een wijnkaart samenstellen.... [-]


Certificaat in Culinair Management

Campus 3 maanden January 2019 Kroatië Sisak

Dit gezamenlijke programma tussen Culinary Institute Kul IN en de ZSEM Business Academy biedt studenten een balans tussen de creatieve culinaire kunsten en het financiële realisme dat nodig is om te slagen. Culinary Management is bedoeld voor studenten die van plan zijn om in de gastronomie te werken als restaurant- of banketbakkersmanagers, of die een eigen restaurantbedrijf willen openen. [+]

Studenten die van plan zijn om in de gastronomie te werken als restaurant- of banketbakkersmanagers, of die een eigen restaurantbedrijf willen openen, krijgen via dit goed afgeronde programma een goed begrip van de levensmiddelenindustrie. Bij Kul IN versterken studenten hun kookvaardigheden door middel van intensieve culinaire practica. Bij ZSEM Business Academy leren ze over moderne zaken en management door middel van lessen in digitale marketing, financiën, de zakelijke omgeving, innovatie en andere gebieden van de economie die belangrijk zijn voor begrip in de restaurant- en voedselindustrie.

Passie is niet het enige dat nodig is om een ​​succesvol bedrijf te openen, vooral in de HoReCa-industrie. Dit gezamenlijke programma tussen Culinary Institute Kul IN en de ZSEM Business Academy biedt studenten een balans tussen de creatieve culinaire kunsten en het financiële realisme dat nodig is om te slagen. Culinary Management is bedoeld voor studenten die van plan zijn om in de gastronomie te werken als restaurant- of banketbakkersmanagers, of die een eigen restaurantbedrijf willen openen. Studenten versterken eerst hun culinaire vaardigheden bij Kul IN voor twee maanden. Vervolgens leren ze over moderne zaken en management via lessen in digitale marketing, financiën, de zakelijke omgeving, innovatie en andere gebieden van de economie die belangrijk zijn voor begrip in de restaurant- en voedselindustrie.... [-]


Kul IN Language Academy Study and Experience: Engels

Campus Voltijd 2 maanden January 2019 Kroatië Sisak

Deze twee maanden durende cursus is een compleet pakket dat bestaat uit intensieve lessen Engels, gepersonaliseerde privélessen en een verscheidenheid aan excursies en activiteiten die studenten kennis laten maken met de Kroatische en Europese cultuur. Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​cursus Engels examenvoorbereiding aan hun studiepakket toe te voegen.

[+]

Kul IN Language AcademyStudeer en ervaar: Engels

Deze cursus van twee maanden is een compleet pakket dat bestaat uit intensieve lessen Engels, gepersonaliseerde privélessen en een verscheidenheid aan excursies en activiteiten die studenten kennis laten maken met de Kroatische en Europese cultuur. Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​cursus Engels examenvoorbereiding aan hun studiepakket toe te voegen. Het collegegeld omvat huisvesting, lunch op weekdagen en alle veldtrips en activiteiten die door de school worden georganiseerd. De cursusdirecteur komt uit Californië en sinds de universiteit doceert en doceert ze Engels.

programma beschrijving

Deze cursus is een compleet pakket dat bestaat uit intensieve lessen Engels, gepersonaliseerde privélessen en een verscheidenheid aan excursies en activiteiten die studenten kennis laten maken met de Kroatische en Europese cultuur. Studenten brengen de ochtend door met het bestuderen van Engelse grammatica en woordenschat in groepsverband. Cursusboeklessen, spreekoefeningen en luisteroefeningen vormen de kern van deze lessen. Studenten bouwen een solide basis voor talen en oefenen woordenschat die gerelateerd is aan activiteiten en uitstapjes in de middag. Naast intensieve lessen Engels, ontvangt elke student eenmaal per week individuele begeleiding, waarbij we ons concentreren op individuele uitdagingen. Activiteiten omvatten leuke kooklessen in de professionele keuken van Kul IN , filmavonden, paardrijden, kanoën en museumbezoeken. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om Engels te oefenen tijdens de interactie met de lokale bevolking en om meer te weten te komen over de Kroatische cultuur en geschiedenis door deze leuke activiteiten en korte uitstapjes. Als een klas nemen we dagtrips naar belangrijke Kroatische steden en bezienswaardigheden, waaronder Zagreb,... [-]


Contact

Adres KULIN Capraska ulica 12
44010 Sisak, Sisak-Moslavina, Kroatië
Website http://www.kulinst.hr/en
Telefoon false