Culinary Institute Kul IN

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

School beschrijving

Gastronomie biedt een breed scala aan beroepen, en alle studenten die hun studie willen richten op de culinaire kunsten, of willen voortbouwen op hun bestaande kennis naast uitzonderlijke mentoren met een schat aan werkervaring en theoretische kennis, zijn welkom bij Kul IN . Kul IN plan de studenten een breed scala aan culinaire kennis, de voedingsindustrie en gastronomie te bieden. Om ervoor te zorgen dat onze studenten alle benodigde vaardigheden voor het werken in een kwaliteitsrestaurant hebben geperfectioneerd, beginnen we met het bespreken van belangrijke fundamenten die alle studenten, ongeacht hun opleiding, moeten doorstaan. Als onderdeel van dit programma leren studenten over thermische en mechanische voedselverwerking, het herkennen van hoogwaardige ingrediënten, het koppelen van kruiderijen met ingrediënten, het creëren van hoogwaardige restaurantmenu's, het arrangeren en serveren van gerechten, professionele kookstandaarden, voedselopslag, voedselporties en de geschiedenis van de gastronomie.

Visie

Kul IN doel van Kul IN is om een educatief centrum te ontwikkelen met een focus op creativiteit, onderzoek en de promotie van moderne keuken en culinaire technologieën. Door het opleiden van professionele koks, banketbakkers en professionals in andere takken van de gastronomie. We bouwen een instituut dat een unieke plek is voor chef-koks, restaurateurs, managers en culinaire media om hun kennis te trainen en op te frissen en om te leren over wat nieuw is in de wereld van eten, drinken en desserts.

Internationale certificaten

Om onze studenten een complete ervaring te bieden bij het leren van de Italiaanse gastronomie en keuken, hebben we gezamenlijke programma's opgezet met de wereldberoemde culinaire school ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana .
Culinary Institute Kul IN en ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana hebben met succes twee gezamenlijke programma's ontwikkeld: "Professional Cook of Italian Cuisine" en "Professional Pastry Chef of Italian Desserts." Door middel van intensieve en dynamische studies, die deels in Sisak plaatsvinden en deels in Colorno, Italië, hebben studenten de mogelijkheid om waardevolle internationale ervaring op te doen en worden ze echt ondergedompeld in de cultuur die deze wereldberoemde keuken heeft gevormd. Naast urenlange praktijktrainingen, excursies en practica krijgen studenten ook een stage van meerdere maanden toegewezen, waarbij ze ervaring opdoen in elite-restaurants en banketbakkers. Netwerkmogelijkheden zijn eindeloos en openen deuren naar potentiële banen, omdat studenten zichzelf bewijzen als bekwame koks in de echte wereld van de high-end gastronomie.

Locaties

Sisak

Address
KULIN
Capraska ulica 12

44010 Sisak, Provincie Sisak-Moslavina, Kroatië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden