Lees de Officiële Beschrijving

School beschrijving

Gastronomie biedt een breed scala aan beroepen, en alle studenten die hun studie willen richten op de culinaire kunsten, of willen voortbouwen op hun bestaande kennis naast uitzonderlijke mentoren met een schat aan werkervaring en theoretische kennis, zijn welkom bij Kul IN . Kul IN plan de studenten een breed scala aan culinaire kennis, de voedingsindustrie en gastronomie te bieden. Om ervoor te zorgen dat onze studenten alle benodigde vaardigheden voor het werken in een kwaliteitsrestaurant hebben geperfectioneerd, beginnen we met het bespreken van belangrijke fundamenten die alle studenten, ongeacht hun opleiding, moeten doorstaan. Als onderdeel van dit programma leren studenten over thermische en mechanische voedselverwerking, het herkennen van hoogwaardige ingrediënten, het koppelen van kruiderijen met ingrediënten, het creëren van hoogwaardige restaurantmenu's, het arrangeren en serveren van gerechten, professionele kookstandaarden, voedselopslag, voedselporties en de geschiedenis van de gastronomie.

Visie

Kul IN doel van Kul IN is om een educatief centrum te ontwikkelen met een focus op creativiteit, onderzoek en de promotie van moderne keuken en culinaire technologieën. Door het opleiden van professionele koks, banketbakkers en professionals in andere takken van de gastronomie. We bouwen een instituut dat een unieke plek is voor chef-koks, restaurateurs, managers en culinaire media om hun kennis te trainen en op te frissen en om te leren over wat nieuw is in de wereld van eten, drinken en desserts.

Internationale certificaten

Om onze studenten een complete ervaring te bieden bij het leren van de Italiaanse gastronomie en keuken, hebben we gezamenlijke programma's opgezet met de wereldberoemde culinaire school ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana .
Culinary Institute Kul IN en ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana hebben met succes twee gezamenlijke programma's ontwikkeld: "Professional Cook of Italian Cuisine" en "Professional Pastry Chef of Italian Desserts." Door middel van intensieve en dynamische studies, die deels in Sisak plaatsvinden en deels in Colorno, Italië, hebben studenten de mogelijkheid om waardevolle internationale ervaring op te doen en worden ze echt ondergedompeld in de cultuur die deze wereldberoemde keuken heeft gevormd. Naast urenlange praktijktrainingen, excursies en practica krijgen studenten ook een stage van meerdere maanden toegewezen, waarbij ze ervaring opdoen in elite-restaurants en banketbakkers. Netwerkmogelijkheden zijn eindeloos en openen deuren naar potentiële banen, omdat studenten zichzelf bewijzen als bekwame koks in de echte wereld van de high-end gastronomie.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Italiaans

Deze school biedt ook:


Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN en partnerschool ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana biedt een internationaal gezamenlijk programma aan voor studenten die zich pro ... [+]

Culinary Institute Kul IN en partnerschool ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana biedt een nieuw internationaal gezamenlijk programma aan voor studenten die zich professioneel willen specialiseren in de Italiaanse keuken. Dit 10-maanden durende programma is gericht op het produceren van volledig opgeleide professionele koks die gespecialiseerd zijn in de kunst van de Italiaanse keuken. Het unieke curriculum geeft studenten de mogelijkheid om hun nieuw verworven vaardigheden, die ze hebben opgedaan door middel van intensieve cursussen bij Kul IN en ALMA , te oefenen door stage te lopen bij Italiaanse toprestaurants en hotels. Interneren in het buitenland biedt studenten de onschatbare mogelijkheid om internationaal te netwerken en contact te leggen met enkele van de meest succesvolle chef-koks in Italië en de wereld. PROGRAMMA DETAILS VOOR PROFESSIONELE KOK VAN ITALIAANSE KEUKEN... [-]

Kroatië Sisak
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Culinary Institute Kul IN

De Culinary Arts-cursus is ons vlaggenschipprogramma en is ideaal voor diegenen die een professionele carrière willen plannen in de culinaire industrie of een carrièreswi ... [+]

Cursus: Culinary Arts

Tijdens dit programma van twee maanden krijgen de deelnemers een brede en intense opleiding in professioneel koken en banket maken. Het dynamische cursusschema is bedoeld voor mensen die hun culinaire vaardigheden willen verbeteren of die zich willen richten op een carrière in de professionele gastronomie. Het programma volgt een praktische benadering van kooktechniek, met dagelijkse kooklaboratoria die lessen aanvullen, evenals verschillende excursies naar lokale voedselproductiecentra en gastcolleges van een bezoek aan Kroatische en internationale chef-koks. Studenten worden voorzien van de basiskennis die vereist is om te beginnen met werken in een culinair beroep. Studenten leren over thermische en mechanische voedselverwerking, het identificeren van de kwaliteit van ingrediënten, het koppelen van kruiderijen, messenwerk, het maken van kwaliteitsrestaurants, het regelen en serveren van gerechten, professionele kookstandaarden, voedselporties, voedselbewaring en de geschiedenis van de gastronomie. Samen met de professionele vaardigheden die studenten tijdens dit programma leren, zullen ze ook de gelegenheid hebben om succesvolle chef-koks te ontmoeten die in de hedendaagse gastronomie werken en een netwerk vormen met professionals in de industrie. Ontdek je passie voor gastronomie via het studentennetwerk van Kul IN . ... [-]

Kroatië Sisak
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Culinary Institute Kul IN

Deze intensieve cursus van twee maanden in modern gebak en gebak is ontworpen om studenten een stevige basis en geavanceerde technieken te bieden voor aspirant banketbakk ... [+]

Het brede scala aan banketproducten die hun weg naar de markt hebben gevonden, heeft de behoefte gecreëerd om snoep en desserts te bestuderen als een geheel eigen entiteit binnen de culinaire kunsten. Gezien het feit dat klassieke banketbakkerij technieken zijn geëvolueerd met de moderne technologie die nu de gastronomische wereld vormt, biedt deze zoete culinaire branche uitgebreid studiemateriaal. Vanwege de toenemende populariteit en vraag naar opgeleide professionals op dit gebied, heeft Culinary Institute Kul IN een professioneel gebaksprogramma voor moderne lekkernijen ontwikkeld.

Ontdek je passie voor gastronomie via het studentennetwerk van Kul IN .

Andere cursusinformatie:Lesschema: 5 uur per dag, van maandag tot vrijdagTaal: Kroatisch en / of EngelsLeer- en leesmateriaal (digitaal): geleverd door Kul INUniformen: geleverd door Kul IN... [-]
Kroatië Sisak
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Culinary Institute Kul IN

Wist je dat de Zinfandel-druif afkomstig is uit Kroatië? Kroatië heeft van oudsher een lange en nauwe relatie met wijn en de wijngaarden zitten vol met inheemse druivenra ... [+]

De moderne eetcultuur is ondenkbaar zonder wijn en andere alcoholische dranken die een onmisbaar onderdeel zijn geworden van de gastronomie en het dagelijks leven. Een goede behandeling en opslag, kennis van de wijncultuur en zijn geschiedenis, evenals presentatie- en communicatievaardigheden van hoge kwaliteit zijn allemaal vereist voor professioneel werk met wijn. Samen met het leren van de normen van wijn bon ton, moeten sommeliers nieuwe trends volgen in het bedrijf omdat wijn een levend product is en voortdurende proeverij, beschouwing en onderzoek vereist.

Kul IN Wine Program van Kul IN combineert theoretische en hands-on training zodat studenten een volledig inzicht krijgen in de wereld van wijn. Het programma is bedoeld voor diegenen die werkzaam zijn in het toerisme, de horeca, restaurants en hotels, wijnmakers, vertegenwoordigers, wijnrecensenten en wijnliefhebbers. Na voltooiing kunnen studenten zelfstandig de wijnkwaliteit bepalen, wijnen selecteren, wijn combineren met eten en een wijnkaart samenstellen.... [-]

Kroatië Sisak
December 2019
Engels
Voltijd
50 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Culinary Institute Kul IN

Als u uw passie voor gastronomie wilt realiseren, professionele vaardigheden wilt ontwikkelen door middel van uitgebreide cursussen en stages, en Europa wilt ervaren terw ... [+]

Als u uw passie voor gastronomie wilt realiseren, professionele vaardigheden wilt ontwikkelen door middel van uitgebreide cursussen en stages, en Europa wilt ervaren terwijl u uw droomcarrière behaalt , dan is dit programma iets voor u.

In dit nieuwe internationale culinaire programma krijgen studenten de gelegenheid, na twee maanden van het studeren van culinaire kunsten bij Kul IN , om hun opleiding voort te zetten aan de Business and Hotel Management School in Luzern, Zwitserland.

Als onderdeel van een twee maanden durend culinair programma bij Kul IN , leren studenten elementaire culinaire technieken , werken met verschillende ingrediënten en voedingsmiddelen, leren omgaan met professionele apparatuur, bereiden à la carte maaltijden en maken menu's. In de loop van het programma zullen de studenten de vaardigheden verwerven die nodig zijn om te gedijen in de professionele keuken.... [-]

Kroatië Sisak
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
KULIN Capraska ulica 12
44010 Sisak, Provincie Sisak-Moslavina, Kroatië
Website