Al Baher Arabic Language Training Center

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Al Baher, je route van succes naar het Arabisch!

Het Arabisch biedt veel kansen in het leven en kan de weg wijzen naar een succesvolle toekomst. Of je besluit om Arabisch te leren is voor onderwijs, carrière of gewoon voor een ongelooflijke levenservaring, Al Baher zal ervoor zorgen om je te helpen je doelen te bereiken. Kies uit onze verschillende Arabische taalcursussen en laat onze vriendelijke en professionele instructeurs u begeleiden naar vloeiendheid. Op je cursus ontmoet je studenten van verschillende nationaliteiten en heb je ervaringen die je nooit zult vergeten. Ons mooie, moderne talencentrum is te vinden in het Al Batoul-complex in Abdoun, een van de modernste wijken van Amman-Jordanië. Door zijn opmerkelijke locatie hebben onze studenten gemakkelijk toegang tot verschillende restaurants, coffeeshops, sportclubs en parken. We bieden ook een verscheidenheid aan accommodaties, leuke sociale activiteiten, studies over de geschiedenis en cultuur van het Midden-Oosten.

Waarom kiezen voor Al Baher?

Al Baher Arabic Language Training Centre biedt uitgebreide, evidence-based Arabisch taalonderwijs voor studenten van alle niveaus en leeftijden via ondersteunende veilige en culturele omgevingen. Opgericht in 2005 en gevestigd in Amman, Jordanië, is Al Baher's missie om Arabische taalleerders te ondersteunen in hun professionele, persoonlijke en academische ontwikkeling door middel van een verscheidenheid aan onderdompelings- en instructiecursussen. Al Baher biedt zijn diensten aan via toegewijde, goed opgeleide instructeurs met uitgebreide ervaring in taalontwikkeling. Leer en verbeter je Arabisch bij ons voor een unieke en levensveranderende ervaring. We beloven je een geweldige leeromgeving, leuke en interessante lessen, professionele docenten, goede accommodatie en de kans om een ​​van 's werelds meest opwindende steden te verkennen.

Vakdidactiek

We volgen een communicatieve aanpak om een ​​uitgebreid, op bewijs gebaseerd Arabisch taalonderwijs te bieden aan een breed scala van studenten via een verscheidenheid aan programma's (inclusief immersie, klaslokalen en leren op afstand). Elk van deze programma's is een voorbeeld van onze toewijding om de hoogste normen in het Arabisch te leveren taalonderwijs.

Om een ​​boeiend en relevant kader te bieden voor leren, concentreren onze lessen zich op verschillende onderwerpen, die variëren van actuele aangelegenheden tot alledaagse kwesties. Met de hulp van onze professionele en vriendelijke docenten, zullen onze studenten in staat zijn onderwerpen te selecteren die interesse, discussie en debat creëren in de klas.

Elke student krijgt de kans om zich met de taal bezig te houden door actief deel te nemen aan discussies in de klas, naast het werken aan de taalvaardigheden, individueel, in paren of in kleine groepen. Terwijl studenten over andere klasgenoten en verschillende culturen over de hele wereld leren, zullen ze ook de juiste Arabische uitspraak leren, hun woordenschat vergroten en verruimen, grammatica leren om de juiste zinsconstructie te vormen. Uiteindelijk zullen onze studenten in staat zijn om zich op een juiste en juiste manier uit te drukken, alles in het Arabisch!

Ons doel

Onze missie is om Arabisch-taalleerders te ondersteunen in hun professionele, persoonlijke en academische ontwikkeling door middel van een verscheidenheid aan onderdompelings- en instructiecursussen. De verwachtingen van studenten overtreffen door het aanbieden van buitengewone diensten, lesgeven door middel van innovatie en het toepassen van huidige, op maat gemaakte leerstijlen. Streven naar het beste zijn in Arabische taalprogramma's met behoud van concurrerende tarieven.

Elke student, of het nu niveau 1 of 5 is, wordt aangemoedigd en wordt geacht actief deel te nemen aan de les, wat de nadruk legt op het ontwikkelen van het vermogen van een student om in het Arabisch te converseren.

Curriculumontwerp en beoordelingen

Ons curriculum is ontworpen door onze tweetalige, professionele native Arabic-specialisten. Hun innovatieve aanpak en voortdurend onderzoek dragen ertoe bij Al Baher te houden aan het begin van de vooruitgang in methoden en technologie voor het leren van talen. Ze houden altijd toezicht op de behoeften van onze studenten om de hoge kwaliteit van onze cursussen te garanderen.

Aan het begin van hun leertraject, zitten Al Baher-studenten voor een plaatsingstest om hun niveau van het Arabisch te bepalen, en daarna gaan ze naar een klas met andere studenten van hetzelfde niveau via welke ze een continue beoordeling krijgen via lesgroepen, huiswerk en normaal niveau testen.

Er worden rapporten gegenereerd met gedetailleerde feedback over sterke en zwakke punten, evenals algemene vorderingen voor elke student.

Ons team

Het Al Language Spanish Language Training Centre heeft 14 universitair geschoolde, geschoolde medewerkers in dienst die vriendelijke, beleefde, efficiënte, tijdige en tijdige service bieden. De betrouwbare en professionele normen van het centrum worden onderhouden door onze gemotiveerde tweetalige, goed opgeleide native Arabisch sprekende instructeurs met meer dan tien jaar ervaring in hun respectievelijke vakgebieden. Ze zijn enthousiast, vriendelijk en vooral: ze zijn volledig gecertificeerd en geaccrediteerd door het ministerie van Hoger Onderwijs om onze gestructureerde en uitgebreide lessen te behouden. Ze zijn geselecteerd met een hoge mate van beoordeling, omdat ze de sleutel zijn om Arabisch leuk en effectief te maken.

Onze instructeurs leveren de documentatie tijdig aan de aanvragers (bijv. Test / interviewinformatie) gevolgd door een adequate kennisgeving aan de aanvragers voor het bijwonen van tests en interviews. De instructeurs leveren zo snel mogelijk resultaten en zinvolle feedback op tests en interviews aan sollicitanten en blijven de geselecteerde methoden en hun efficiëntie en effectiviteit volgen.

Met onze energie, expertise en passie voor het lesgeven in het Arabisch, is ons doel om studenten te helpen slagen in een wereldwijde gemeenschap, bij Al Baher hebben we een team van mensen om u te verwelkomen en u zich thuis te laten voelen. Vraag hen over academische zaken, sociale activiteiten of de beste plaats om goede koffie te krijgen! Ze zijn er voor jou, ze kunnen je begeleiden bij de vele sociale activiteiten die we organiseren. Zij zullen je gidsen zijn terwijl jij en je nieuwe internationale vrienden het ontdekken.

Campus

Ons centrum is gevestigd in (Abdoun), een van de modernste wijken van Amman, Jordanië.

Het is te vinden in Al Batoul Complex, een nieuw luxueus gebouw met veel leuke winkels en vele andere faciliteiten, naast de opmerkelijke locatie die de studenten gemakkelijk kan verbinden met verschillende restaurants, sportclubs, parken, en het is op loopafstand van Taj Mall, een van de nieuwste winkelcentra in Amman. Binnen het vijf verdiepingen tellende winkelcentrum zijn tal van speciaalzaken, een supermarkt (Cozmo), een tiental eetgelegenheden en cafés, en ruime bioscopen. Al Baher ideale locatie en ontspannen outdoor manier van leven biedt de studenten een unieke kans om te leren.

De lessen worden gegeven in een comfortabele instellingsomgeving waarbij studenten genieten van hun lessen in centrale klaslokalen met airconditioning, voorzien van comfortabele tafels en stoelen, zo geplaatst dat studenten vrij met elkaar kunnen communiceren. Elke klaskamer wordt geleverd met een groot geavanceerd technologisch scherm om onze studenten verbonden te houden met de buitenwereld en om het voorrecht te krijgen om te profiteren van de nieuwste lesmethoden van onze docenten met behulp van de audio / video-lesmiddelen. Studenten genieten van een gratis gebruik van ons draadloze wifi-netwerk en terminals, ze worden uitgenodigd om te ontspannen, studeren of hun huiswerk te doen in onze studiezaal met computers die voor hen betaalbaar zijn.

Locaties

Amman

Address
Al Masarrah street 5 ,Zahran, Amman , Jordan
Amman, Gouvernement Amman, Jordanië