Cambridge International College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

CAMBRIDGE INTERNATIONAL COLLEGE BIEDT GEACCREDITEERDE, professionele studio, opleiding en onderwijs uit Groot-Brittannië, VOOR MANNEN EN VROUWEN IN DE WERELD ambitieus voor een succesvolle carrière

Cambridge International College is een zeer gerespecteerde, ervaren, efficiënte en professionele instelling op het gebied van onderzoek, opleiding en onderwijs. De focus van het college, en onze prioriteit nummer één, is heel eenvoudig; het is:

"Om professionele, betaalbare, kwalitatief hoogwaardige cursussen die onze leden te voorzien van kennis, begrip, geschiktheid en bekwaamheid te bieden en die onze leden in staat zal stellen om een ​​goede baan te vinden en het bereiken van een succesvolle carrière."

Hier zijn nog eens 10 stuks van informatie voor u om te weten over Cambridge International College, waarvan wij hopen dat u relevante, interessante en geruststellend te vinden:

  • De oorsprong van Cambridge International College dateren uit 1935 (2015 was de 80ste verjaardag). In 1935 vier heren - de ondernemende JJ Cleaver, academicus Dr Joseph Lee, leraar David Hume en de beheerder Leslie Cowham - kwamen samen in Cambridge en Londen aan een instelling die positief in het leven van miljoenen mannen en vrouwen heeft beïnvloed in landen over de hele creëren wereld - en doet dat nog steeds 80 jaar later.
  • Kernactiviteiten en expertisegebieden van het college zijn de professionele schrijven, ontwikkeling en productie van Study & Training Materialen met een concentratie op het bedrijfsleven, het beheer en de administratie, en een breed scala van aanverwante vakgebieden, zoals de boekhouding, marketing en HR. Deze studiemateriaal zijn een integraal onderdeel (inbegrepen in de entreeprijs) van de erkende, onderschreven en geaccrediteerde beroepsopleiding carrière-ontwikkeling Studie & Training Programma's en hoger programma aangeboden, wat leidt tot diploma's en Hoger Awards.
  • Het college is geaccrediteerd, onderschreven, goedgekeurd en erkend in Groot-Brittannië en de hele wereld, onder meer door het British Institute for Learning and Development, EDI (Education Development International), de International Association for afstandsonderwijs (IADL), het Institute of Leadership & Management (ILM) , Evaluatie & Accreditatie of Learning Providers (EALP), de Nationale Raad voor Accreditatie, TEVETA, en anderen. Het college heeft ook bereikt de prestigieuze BILD Keurmerk, is een geregistreerd UK Learning Provider (UKRLP), en is tevens geregistreerd bij instanties zoals het Department for International Development.
  • Het college biedt momenteel meer dan 100 andere koers titels en regelmatig voegt nieuwe cursussen die aan de eisen van ambitieuze mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een succesvolle carrière, van over de hele wereld te ontmoeten. Daarnaast kan het College bieden soms - op speciaal verzoek - op maat en speciaal bereide natuurlijk titels, in het bijzonder verschillende specialisaties voor het baccalaureaat en de EBA-programma's aangeboden.
  • Op een bepaald moment het college heeft meestal leden van tussen de 100 en 125 landen en landen over de hele wereld, waardoor het college een waarlijk een internationale instelling. De huidige gedrukte Prospectus beschikt College leden en Afgestudeerden van meer dan 65 van die landen. Bij tal van gelegenheden generaties van dezelfde familie - vaders / moeders en hun zonen / dochters - hebben gestudeerd met en behaalde hun awards van het college.
  • De huidige directeur van Cambridge International College is Dr Stephen M Lawson, een zeer gerespecteerde, zeer ervaren, gerenommeerde pedagoog. Dr Stephen Lawson heeft elk continent van de wereld bezocht, en samen met de Universiteit van personeel en leidinggevenden heeft een enorme kennis en ervaring van de studie en carrière behoeften van ambitieuze mannen en vrouwen wereldwijd. Dr Stephen Lawson is de neef van een van de oprichters van het college, dr Jospeh Lee, en is betrokken geweest bij het verbeteren van de levens van honderdduizenden leden (studenten en leerlingen) en hun families over de hele wereld.
  • Hoewel de meerderheid van de leden die studeren met - of die hebben gestudeerd met - het college doen door middel van het college professionele distantie-leermethode, het college heeft ook meer dan 50 Affiliate organisaties over de hele wereld die een waaier van diensten, waaronder: het bijstaan aanvragers te registreren bij het College en wordt een lokaal aanspreekpunt; sommige Affiliates bieden ook lezing, klaslokaal of handleiding ondersteuning, die zou kunnen worden op een part-time of full-time basis, of in de avonduren of in het weekend; en een onderzoeksbureau surveillance / toezicht service.
  • Gemiddeld tussen de 30% en 60% van de Politieacademie Lidmaatschap - ingeschreven leden (leerlingen of studenten) - bestaat uit mannen en vrouwen die aanbevolen zijn of geïntroduceerd aan het college door vroegere of huidige leden, of die opnieuw worden ingeschreven voor verdere studies met het college na een eerdere cursus bij het College hebben voltooid.
  • De minimum leeftijd van de studie met CIC is 18; er is geen maximum leeftijdsgrens hoewel we geloven dat de oudste persoon in te schrijven was 84 jaar oud; dit was een man - een arts - uit Trinidad & Tobago in West-Indië, die de opening van een nieuw medisch bedrijf en die nodig zijn om te weten hoe je het efficiënt en succesvol te laten verlopen. De huidige Vice President van Cambridge International College, die op een tour van de West-Indië op dat moment was, was in staat om de dokter te presenteren met zijn diploma in Business Management & Administration, die werd bijgewoond door de vrouw en vrienden van de dokter, en een groep andere leden die onlangs ook hun CIC studies hadden voltooid; dit blijft een van de favoriete verhalen van de Vice Opdrachtgever van zijn 20 jaar bij het College.
  • Het College neemt zeer serieus zijn geaccrediteerd en onderschreven de status, de geloofwaardigheid en de goedkeuring, en zijn hoge reputatie en normen (en het college is blij om u te laten successen lid's getuigen van de kwaliteit en de status van het college - deze website, nieuwsbrieven en andere College publicaties geven voorbeelden van het nieuws, reportages en succesverhalen van de leden). Als onderdeel van haar goedgekeurde en geaccrediteerde status van het college regelmatig wordt gecontroleerd door professionele en bevoegde instanties, die strenge controle van omvat: kwaliteitsbewaking processen; inhoud, structuur en beoordelingsnormen voor de levering van leerprogramma's; kwaliteit van de opleiding en leren voorziening; onderhoud van passende doelstellingen en de voorwaarden voor de verwezenlijking ervan; het leveren van hoge kwaliteit leren en ontwikkelen.

SUCCESVERHALEN

"Dank u helpt me om mijn te leren die ook mij geholpen om toegelaten te worden in de Graduate Opleidingsinstituut voor mijn post graduate certificaat in project management te upgraden. Met mijn studie aan uw College mijn nieuwe bedrijf heeft mij over geavanceerde een lening voor mij om mijn te betalen. "

Danial Kardinaal Langton schreef vanuit Ghana

Locaties

Sint Peter

Address
Heron House
JE3 7BY Sint Peter, St. Peter, Jersey
Telefoonnr.
+44 534 485485