Lees de Officiële Beschrijving

CAMBRIDGE INTERNATIONAL COLLEGE BIEDT GEACCREDITEERDE, professionele studio, opleiding en onderwijs uit Groot-Brittannië, VOOR MANNEN EN VROUWEN IN DE WERELD ambitieus voor een succesvolle carrière

Cambridge International College is een zeer gerespecteerde, ervaren, efficiënte en professionele instelling op het gebied van onderzoek, opleiding en onderwijs. De focus van het college, en onze prioriteit nummer één, is heel eenvoudig; het is:

"Om professionele, betaalbare, kwalitatief hoogwaardige cursussen die onze leden te voorzien van kennis, begrip, geschiktheid en bekwaamheid te bieden en die onze leden in staat zal stellen om een ​​goede baan te vinden en het bereiken van een succesvolle carrière."

Hier zijn nog eens 10 stuks van informatie voor u om te weten over Cambridge International College, waarvan wij hopen dat u relevante, interessante en geruststellend te vinden:

 • De oorsprong van Cambridge International College dateren uit 1935 (2015 was de 80ste verjaardag). In 1935 vier heren - de ondernemende JJ Cleaver, academicus Dr Joseph Lee, leraar David Hume en de beheerder Leslie Cowham - kwamen samen in Cambridge en Londen aan een instelling die positief in het leven van miljoenen mannen en vrouwen heeft beïnvloed in landen over de hele creëren wereld - en doet dat nog steeds 80 jaar later.
 • Kernactiviteiten en expertisegebieden van het college zijn de professionele schrijven, ontwikkeling en productie van Study & Training Materialen met een concentratie op het bedrijfsleven, het beheer en de administratie, en een breed scala van aanverwante vakgebieden, zoals de boekhouding, marketing en HR. Deze studiemateriaal zijn een integraal onderdeel (inbegrepen in de entreeprijs) van de erkende, onderschreven en geaccrediteerde beroepsopleiding carrière-ontwikkeling Studie & Training Programma's en hoger programma aangeboden, wat leidt tot diploma's en Hoger Awards.
 • Het college is geaccrediteerd, onderschreven, goedgekeurd en erkend in Groot-Brittannië en de hele wereld, onder meer door het British Institute for Learning and Development, EDI (Education Development International), de International Association for afstandsonderwijs (IADL), het Institute of Leadership & Management (ILM) , Evaluatie & Accreditatie of Learning Providers (EALP), de Nationale Raad voor Accreditatie, TEVETA, en anderen. Het college heeft ook bereikt de prestigieuze BILD Keurmerk, is een geregistreerd UK Learning Provider (UKRLP), en is tevens geregistreerd bij instanties zoals het Department for International Development.
 • Het college biedt momenteel meer dan 100 andere koers titels en regelmatig voegt nieuwe cursussen die aan de eisen van ambitieuze mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een succesvolle carrière, van over de hele wereld te ontmoeten. Daarnaast kan het College bieden soms - op speciaal verzoek - op maat en speciaal bereide natuurlijk titels, in het bijzonder verschillende specialisaties voor het baccalaureaat en de EBA-programma's aangeboden.
 • Op een bepaald moment het college heeft meestal leden van tussen de 100 en 125 landen en landen over de hele wereld, waardoor het college een waarlijk een internationale instelling. De huidige gedrukte Prospectus beschikt College leden en Afgestudeerden van meer dan 65 van die landen. Bij tal van gelegenheden generaties van dezelfde familie - vaders / moeders en hun zonen / dochters - hebben gestudeerd met en behaalde hun awards van het college.
 • De huidige directeur van Cambridge International College is Dr Stephen M Lawson, een zeer gerespecteerde, zeer ervaren, gerenommeerde pedagoog. Dr Stephen Lawson heeft elk continent van de wereld bezocht, en samen met de Universiteit van personeel en leidinggevenden heeft een enorme kennis en ervaring van de studie en carrière behoeften van ambitieuze mannen en vrouwen wereldwijd. Dr Stephen Lawson is de neef van een van de oprichters van het college, dr Jospeh Lee, en is betrokken geweest bij het verbeteren van de levens van honderdduizenden leden (studenten en leerlingen) en hun families over de hele wereld.
 • Hoewel de meerderheid van de leden die studeren met - of die hebben gestudeerd met - het college doen door middel van het college professionele distantie-leermethode, het college heeft ook meer dan 50 Affiliate organisaties over de hele wereld die een waaier van diensten, waaronder: het bijstaan aanvragers te registreren bij het College en wordt een lokaal aanspreekpunt; sommige Affiliates bieden ook lezing, klaslokaal of handleiding ondersteuning, die zou kunnen worden op een part-time of full-time basis, of in de avonduren of in het weekend; en een onderzoeksbureau surveillance / toezicht service.
 • Gemiddeld tussen de 30% en 60% van de Politieacademie Lidmaatschap - ingeschreven leden (leerlingen of studenten) - bestaat uit mannen en vrouwen die aanbevolen zijn of geïntroduceerd aan het college door vroegere of huidige leden, of die opnieuw worden ingeschreven voor verdere studies met het college na een eerdere cursus bij het College hebben voltooid.
 • De minimum leeftijd van de studie met CIC is 18; er is geen maximum leeftijdsgrens hoewel we geloven dat de oudste persoon in te schrijven was 84 jaar oud; dit was een man - een arts - uit Trinidad & Tobago in West-Indië, die de opening van een nieuw medisch bedrijf en die nodig zijn om te weten hoe je het efficiënt en succesvol te laten verlopen. De huidige Vice President van Cambridge International College, die op een tour van de West-Indië op dat moment was, was in staat om de dokter te presenteren met zijn diploma in Business Management & Administration, die werd bijgewoond door de vrouw en vrienden van de dokter, en een groep andere leden die onlangs ook hun CIC studies hadden voltooid; dit blijft een van de favoriete verhalen van de Vice Opdrachtgever van zijn 20 jaar bij het College.
 • Het College neemt zeer serieus zijn geaccrediteerd en onderschreven de status, de geloofwaardigheid en de goedkeuring, en zijn hoge reputatie en normen (en het college is blij om u te laten successen lid's getuigen van de kwaliteit en de status van het college - deze website, nieuwsbrieven en andere College publicaties geven voorbeelden van het nieuws, reportages en succesverhalen van de leden). Als onderdeel van haar goedgekeurde en geaccrediteerde status van het college regelmatig wordt gecontroleerd door professionele en bevoegde instanties, die strenge controle van omvat: kwaliteitsbewaking processen; inhoud, structuur en beoordelingsnormen voor de levering van leerprogramma's; kwaliteit van de opleiding en leren voorziening; onderhoud van passende doelstellingen en de voorwaarden voor de verwezenlijking ervan; het leveren van hoge kwaliteit leren en ontwikkelen.

SUCCESVERHALEN

"Dank u helpt me om mijn te leren die ook mij geholpen om toegelaten te worden in de Graduate Opleidingsinstituut voor mijn post graduate certificaat in project management te upgraden. Met mijn studie aan uw College mijn nieuwe bedrijf heeft mij over geavanceerde een lening voor mij om mijn te betalen. "

Danial Kardinaal Langton schreef vanuit Ghana

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

Cambridge International College

Om te slagen wereldwijd ondernemers, personeel, medewerkers en managers moeten worden opgeleid om de internationale handel te begrijpen - Dit programma zal managers en me ... [+]

Diploma op International Business & Trade Een praktische en toegankelijke inleiding OM SUCCESVOLLE het internationale bedrijfsleven, importeren en exporteren; Het programma heeft ook identificeert en verklaart de factoren die moeten worden aangepakt om een ​​effectieve export marketing plan te ontwikkelen.

Om te slagen wereldwijd ondernemers, personeel, medewerkers en managers moeten worden opgeleid om de internationale handel te begrijpen - Dit programma zal managers en medewerkers die beschikken over een goed begrip van de internationale handel, te produceren zijn uitgerust met kennis en vaardigheid om een ​​bedrijf om internationaal succes te helpen. Exporteren is niet een activiteit voor ongetrainde sales managers; exporteren kan belonen en winstgevend zijn als het wordt uitgevoerd op een professionele manier en als een effectieve internationale marketing strategie is ontwikkeld; dus dit programma leert hoe je potentiële export en 'product fit' en het belang van de producten voldoen aan de normen en culturele eisen van de doellanden te beoordelen. Het gaat over marketing concepten en instrumenten, en legt uit effectieve marketing concepten en strategieën te gebruiken om de beoogde markten te betreden. Het onderzoekt prijsstelling, transport en logistiek, valuta, documentatie en verzekeringen, en internationale wetgeving met betrekking tot contracten; en het geeft een praktische, behulpzaam en uitgebreide stichting in de eisen van de succesvolle import en export.... [-]

Jersey Sint Peter
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge International College

Het programma richt zich op de planning, organisatie en het beheersen van Logistiek, Materials & Supply Chain Management-activiteiten - de belangrijkste elementen voo ... [+]

Diploma op logistiek, Materials & Supply Chain Management DEZE GROTE programma biedt COLLEGEGELD OP het brede scala van activiteiten met betrekking tot de moderne logistiek, materials handling en Supply Chain Management, zoals: fysieke distributie, materiaalbeheer, VERVOER, het vergemakkelijken, klantenservice, inkoop, orderverwerking, inkoop, opslag, voorraadbeheer, orderverzamel- aanvoer-, verpakking en wijze van verzending, LOGISTIEK PROJECT MANAGEMENT.

Het programma richt zich op de planning, organisatie en het beheersen van Logistiek, Materials & Supply Chain Management-activiteiten - de belangrijkste elementen voor een succesvol beheer in elke onderneming - en bestrijkt de strategische planning en besluitvorming als een belangrijk onderdeel van het proces. Het programma is ideaal voor managers en het personeel van alle niveaus die betrokken zijn bij de logistieke activiteiten of om ervoor te zorgen dat de producten en diensten beschikbaar voor klanten worden gemaakt (of klanten of beoogde ontvangers) op de tijd en plaats, en in de staat en de vorm gewenst is, op een efficiënte, rendabele en kosteneffectieve manier.... [-]

Jersey Sint Peter
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge International College

Een populaire programma, dat specialistische kennis van bank- en financieel beheer biedt, met een gedegen kennis of een groot aantal belangrijke aspecten van de bedrijfsv ... [+]

Honours Diploma op het Bank-, Financie- en beheer Een programma, dat geeft gedetailleerde en interessante kennis en inzicht over de belangrijke LOOPBAAN gebied van bankieren, financiën, business en management.

Een populaire programma, dat specialistische kennis van bank- en financieel beheer biedt, met een gedegen kennis of een groot aantal belangrijke aspecten van de bedrijfsvoering en geavanceerde management en administratie. Het bezit van een Honours Group Diploma toont inzicht en vermogen en geeft aan dat de houder de bevoegdheid heeft, begrip en potentieel om een ​​succesvolle senior manager, beheerder of executive in zijn of haar gekozen gebied van studie geworden, en in het algemeen de industrie, management, business , bankwezen, financiën en andere carrière roepingen.... [-]

Jersey Sint Peter
Augustus 2020
Engels
Voltijd
21 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge International College

Dit programma vertelt over modern management en administratie - hoe te plannen, te coördineren, controle, te motiveren en te leiden - en hoe om te begrijpen en de control ... [+]

Honours Diploma op Management & veiligheid op de werkplek Dit is een ideale PROGRAMMA VOOR ACTUELE voerbakken, supervisors, Ondernemers en medewerkers een HR EN / OF GEZONDHEID EN VEILIGHEID ROL - en iedereen WIL uitgegroeid tot een van de voorgaande. GERICHT OP steeds een uitstekende manager, IT heeft ook betrekking op het cruciale gebied van veiligheid en gezondheid en diverse wettelijke verplichtingen van ORGANISATIES aan werknemers, PERSONEEL EN ANDEREN.

Dit programma vertelt over modern management en administratie - hoe te plannen, te coördineren, controle, te motiveren en te leiden - en hoe om te begrijpen en de controle van de praktische, theoretische en juridische aspecten van de gezondheid en veiligheid management. Het verklaart de functies, rollen en verantwoordelijkheden van managers en bestuurders, en over het beheer en de administratie activiteiten - en hoe een competent, goed geïnformeerd en pro-actieve manger met een goed begrip van de juridische en gezondheid en veiligheid aangelegenheden. Het bezit van een Honours Group Diploma toont inzicht en vermogen en geeft aan dat de houder de bevoegdheid heeft, begrip en potentieel om een ​​succesvolle senior manager, beheerder of executive te worden.... [-]

Jersey Sint Peter
Augustus 2020
Engels
Voltijd
21 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge International College

Het doel van dit programma is om competent, goed geïnformeerd, efficiënt en gerespecteerde managers, ondernemers, bestuurders en managers te produceren. ... [+]

Executive Business Administration Een flexibeler, plezieriger en hoogwaardige INTERNATIONAL PROGRAMMA AANGEBODEN ambitieuze MANNEN EN VROUWEN STREEFT NAAR succesvolle en effectieve leiders, kaderleden en hoge managers.

Het doel van dit programma is om competent, goed geïnformeerd, efficiënt en gerespecteerde managers, ondernemers, bestuurders en managers te produceren. Op dit programma vindt u een breed scala van belangrijke, interessante, technische, praktische en specialistische onderwerpen te bestuderen, en in staat om snel en enjoyably leren van de professioneel geproduceerde studie en training materialen voorbereid door vooraanstaande deskundigen zal zijn. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​bedrijf project om de praktische en theoretische kennis die is opgedaan mengen, en om uw analytisch vermogen te verhogen voor te bereiden. Het programma zal zeer uw vaardigheden en competenties te verbeteren en uw kennis en het vertrouwen om hogere niveaus. Dit programma is uw weg naar een succesvolle executive niveau carrière, en uw kans zich te specialiseren in Business, Management en Administratie.... [-]

Jersey Sint Peter
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Graduate Diploma

Cambridge International College

Dit programma gaat in op marketing concepten vanuit een strategisch oogpunt, en biedt een kader voor de marketing en management denken; zij van mening hoe strategische ma ... [+]

Beheersing van Bestuur Graduate Diploma op Marketing Strategy Een programma dat een praktische, STRATEGISCHE, bestuurlijke benadering van marketing, aan de organisatie doelstellingen en middelen saldo tegen behoeften en kansen in de markt.

Dit programma gaat in op marketing concepten vanuit een strategisch oogpunt, en biedt een kader voor de marketing en management denken; zij van mening hoe strategische markt planning en de uitvoering kern strategie te ontwikkelen; te definiëren en segment markten, relaties op te bouwen door middel van de klanttevredenheid, kwaliteit, prijs en service; en het bereiken van groei. Marketing heeft een cruciale rol bedrijf - het helpt bij het identificeren behoeften van de klant en wil en bepaalt welke markten een bedrijf kan dienen en de beste manier om dit te doen te richten; marketing helpt dan begeleiden het ontwerp van de juiste producten, diensten en programma's om deze markten te bedienen. Dit programma omvat deze belangrijke concepten en hoe de moderne strategische marketing, onder meer in het product en dienstverlenende bedrijven, consumenten- en zakelijke markt, profit en non-profit organisaties, de binnenlandse en internationale bedrijven en kleine en grote bedrijven toe te passen.... [-]

Jersey Sint Peter
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands