Yokohama Design College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

YDC, Yokohama Design College , is een van de toonaangevende scholen voor beroepsonderwijs om ontwerpen te leren, ook beroemd in Japan voor Japans onderwijs op hoog niveau.

YDC ligt in Yokohama, op slechts 30 minuten van het centrum van Tokio, het is slechts een minuut lopen van het dichtstbijzijnde station, zeer gunstige plek.

In YDC hebben we 3 scholen in een gebouw, een Japanse talenschool, een ontwerpschool, een middelbare school, internationale studenten en Japanse studenten die dezelfde apparatuur en faciliteiten gebruiken, gemakkelijk in staat zijn om vrienden te maken met Japanse bewoners, genieten van taal / cultuuruitwisseling.

Yokohama is een bayside-stad met een mix van multiculturen en exclusieve interpretaties van de wereld en functioneert elk jaar functioneel, gevuld met adequate milieusites om design te bestuderen. Deze school heeft op agressieve wijze field-trip-lezingen georganiseerd met behulp van locatiekenmerken zoals foto / video-opnamen in het district Minatomirai, schetsen in Red Brick Park en het bekijken in het Yokohama Museum.

Momenteel hebben we 420 studenten, 180 in de afdeling Japanse taal, 170 in de ontwerpafdeling, 70 in de middelbare school.

Op de afdeling Japanse taal hebben we studenten uit ongeveer 25 landen over de hele wereld.

Ze leren Japans voor hun eigen doel, Universiteit in Japan, Kunstactiviteiten (Kunstuniversiteit, Beroepsschool) ervaren het leven in het land van zijn / haar droom, Werkervaring ...

YDC biedt vele optionele, kosteloze programma's om onze studenten te helpen hun droom te verwezenlijken, ook activiteiten voor het begrijpen van de Japanse culturen / manier van denken enz.

Wat YDC-leraren en -personeel eerst denken, is: "Moge je dromen uitkomen !!!"

We bieden ook korte trem-cursussen voor studenten die vanwege hun studie- of werkrooster niet in staat zijn om voor lange tijd naar Japan te komen. De zomercursus vindt plaats in juli - augustus, een combinatie van Japanse taal en Japanse cultuur / design / sight-seeing. Het zal een goede introductie zijn voor mensen die voor het eerst naar Japan komen en vrienden maken met studenten uit andere landen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Japans

Bekijk Summer courses » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Japanse taal, cultuur, design in Yokohama

Campus Voltijd 1 - 2 jaar April 2019 Japan Yokohama

We hebben de Japanse middelbare schoolafdeling, ook ontwerpafdeling op de campus, je kunt in het dagelijks leven vrienden worden met Japanse studenten in onze hogeschool. [+]

Wat je leerd

Japanse taal

Looptijd

Vanaf april: 1 jaar of 2 jaar (met studentenvisum)

Vanaf oktober: 1 jaar of 1 en half jaar (met studentenvisum)

Optieles

Manga, tekenen, proefles van ontwerpcursussen

School activiteiten

Schoolfestival, het onderdompelen van rijstwafels en het spelen van traditionele Japanse spelen,

Afstudeertentoonstelling, sportfestival

Studentclubactiviteiten (Futsal, Volleybal, Cosplay, Koor, enz.)

Activiteiten van Japanse taalcursus

Een bezoek aan Japanse historische plaatsen, Rampcentrum

Excursie naar Tokyo Disney Resort, Christmas Party, afstudeertrip

Nieuwjaar vieren bij heiligdom

Waarom kies je voor ons?

We hebben de Japanse middelbare schoolafdeling, ook ontwerpafdeling op de campus, je kunt in het dagelijks leven vrienden worden met Japanse studenten in onze hogeschool.... [-]


Zomercursussen

Japanse taal en design, cultuur in Yokohama in de zomer van 2018

Campus July 2019 Japan Yokohama

Geniet van je zomer om overlevings Japans te leren, de basis Japanse grammatica en ervaar historische plaatsen, bezienswaardigheden, ook pretpark [+]

Wat je leerd

Japanse taal, design, manga, Japanse cultuur

Looptijd

23 juli - 3 augustus (met tijdelijk bezoekersvisum)

Excursie

Tokyo Disney Resort, Mt.Fuji en Fuji Q Highland, Tokyo Tower (Onepiece-museum)

Waarom kies je voor ons?

Geniet van je zomer om overlevings Japans te leren, de basis Japanse basisgrammatica en ervaar historische plaatsen, bezienswaardigheden, ook pretpark !!!

Dit is een pakketcursus, je hoeft niet alleen te boeken, je zult prachtige herinneringen hebben in de zomer, gewoon je leraar volgen.

[-]

Contact

Adres 1-33-6 Chuo, Nishi-ku, Yokohoma-shi, Kanagawa-ken
220-0051 Yokohama, Kanagawa, Japan