Yokohama Design College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

YDC, Yokohama Design College , is een van de toonaangevende scholen voor beroepsonderwijs om ontwerpen te leren, ook beroemd in Japan voor Japans onderwijs op hoog niveau.

YDC ligt in Yokohama, op slechts 30 minuten van het centrum van Tokio, het is slechts een minuut lopen van het dichtstbijzijnde station, zeer gunstige plek.

In YDC hebben we 3 scholen in een gebouw, een Japanse talenschool, een ontwerpschool, een middelbare school, internationale studenten en Japanse studenten die dezelfde apparatuur en faciliteiten gebruiken, gemakkelijk in staat zijn om vrienden te maken met Japanse bewoners, genieten van taal / cultuuruitwisseling.

Yokohama is een bayside-stad met een mix van multiculturen en exclusieve interpretaties van de wereld en functioneert elk jaar functioneel, gevuld met adequate milieusites om design te bestuderen. Deze school heeft op agressieve wijze field-trip-lezingen georganiseerd met behulp van locatiekenmerken zoals foto / video-opnamen in het district Minatomirai, schetsen in Red Brick Park en het bekijken in het Yokohama Museum.

Momenteel hebben we 420 studenten, 180 in de afdeling Japanse taal, 170 in de ontwerpafdeling, 70 in de middelbare school.

Op de afdeling Japanse taal hebben we studenten uit ongeveer 25 landen over de hele wereld.

Ze leren Japans voor hun eigen doel, Universiteit in Japan, Kunstactiviteiten (Kunstuniversiteit, Beroepsschool) ervaren het leven in het land van zijn / haar droom, Werkervaring ...

YDC biedt vele optionele, kosteloze programma's om onze studenten te helpen hun droom te verwezenlijken, ook activiteiten voor het begrijpen van de Japanse culturen / manier van denken enz.

Wat YDC-leraren en -personeel eerst denken, is: "Moge je dromen uitkomen !!!"

We bieden ook korte trem-cursussen voor studenten die vanwege hun studie- of werkrooster niet in staat zijn om langdurig naar Japan te komen. U kunt naar Japan komen met een tijdelijk bezoekersvisum, hier blijven en hier 3 maanden studeren.

Locaties

Yokohama

Address
1-33-6 Chuo, Nishi-ku, Yokohoma-shi, Kanagawa-ken
220-0051 Yokohama, Kanagawa-prefectuur, Japan

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden