Lees de Officiële Beschrijving

Sushi, Shiawase, Sekai

(Sushi, Geluk, World)

We willen geluk over de hele wereld met Sushi creëren. Ons doel is om de leiders van de Japanse gerechten, zoals sushi te trainen, en het geluk van mensen na te streven door het verspreiden, ontwikkelen en verhooging van de waarde van de Japanse keuken in de wereld.

Sinds de oprichting in 2002, heeft Tokyo Sushi Academy aandacht getrokken van zowel binnenlandse als internationale media als de eerste school om sushi chef-koks te trainen in Japan en de enige die sushi leert professionele chef-koks in het Engels.

We hebben meer dan 4.000 alumni en vonden ze een nieuwe carrière in meer dan 50 landen sinds TSA werd opgericht 2002.

■ Hoe klasse gaat? <1> U kunt kijken op onze school leven op youtube door simpelweg te klikken op de bovenstaande link; https://www.youtube.com/watch?v=l-vBNUdUfMU

<2> Tokyo Sushi Academy werd geïntroduceerd door Reuters / TRT wereld op youtube onlangs. Ik denk dat dit 3min tv-programma helpt u meer weten over onze school te begrijpen! https://www.youtube.com/watch?v=g9bpBT3K0NU

<3> We plaatsen foto van het dagelijks les op onze Facebook-pagina. https://www.facebook.com/tokyosushiacademytsukiji/ ■ Onze afgestudeerden We hebben meer dan 4.000 alumni en vonden ze een nieuwe carrière in meer dan 50 landen sinds TSA werd opgericht 2002. Een van onze afgestudeerde uit Griekenland werd uitgeroepen tot 's werelds 100 topchefs tijdens de prijsuitreiking van de eerste Chefs Wereldtop over november 2017. http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

WAAROM SUSHI / JAPANSE KEUKEN?

 1. Japanse keuken hield in de wereld Volgens het onderzoek uitgevoerd door het Ministerie van Landbouw, Bosbouw en Visserij van Japan, Japanse restaurants of Japanse fusion restaurants drastisch toegenomen het aantal van ongeveer 24.000 in 2006 tot 55.000 in 2013 en 89.000 in 2015.
 2. “Japanse keuken,” de meest favoriete buitenlandse keuken In de enquête over favoriete buitenlandse keuken, mensen in China, Hong Kong, Zuid-Korea, Taiwan, Frankrijk en Italië geselecteerde Japanse gerechten als hun meest favoriete. (2013 Japanse External Trade Organization)
 3. Japanse chef-koks in het land blijven Ondanks de hoge vraag in de wereld, de huidige Japanse chef-koks hebben de neiging om in een comfortabele omgeving van hun eigen land en dus Japanse cuisine chefs zijn hard nodig in de wereld te blijven.
 4. Trend van de “Dashi” “Umami” “Dashi” en “Umami,” de essentiële onderdelen van de Japanse keuken, trekken de aandacht van over de hele wereld. Chefs van de wereldberoemde restaurants te bezoeken Tokyo om de Japanse keuken te leren.
 5. Succesvolle gevallen van Japans / Japanse fusionkeuken Japanse fusion restaurants zoals Nobu, Zuma en Morimoto, zijn uitgegroeid tot een voedsel trend in de wereld.
 6. Succesvolle gevallen van Edo-stijl sushi restaurants in de wereld Als gevolg van de ontwikkeling van de distributie in de afgelopen tien jaar, werd het mogelijk niet alleen voor high-class restaurants in Tokio, maar overal in de wereld om vis rechtstreeks vervoerd van de Tsukiji vismarkt te hebben. Als veeleisende klanten te verhogen, high-end Edo-stijl sushi restaurants succesvol gebleken in Hong Kong, New York en Singapore.

WAAROM TOKYO / Tsukiji?

 1. Tokyo, de meest concurrerende gebied voor restaurants Met de bevolking van meer dan 12 miljoen en meer dan 150.000 restaurants, is Tokio bekend als de meest concurrerende gebied voor restaurants in de wereld. De stad beschikt niet alleen Japans, maar ook Chinees, Italiaans, Frans en Thaise restaurants en u kunt genieten van gerechten van hoge kwaliteit voor prijzen vanaf JPY500 (ong. $ 4).
 2. Michelin erkent Tokyo In 2015, 226 restaurants in Tokio verdiende sterren in de Michelin-gids. De stad laat Paris ver achter, die als tweede met 99 restaurants, en bewijst dat het verdiend hoge reputatie onder fijnproevers.
 3. Kappabashi-The Street van Restaurant Leveranciers van Goederen Kappabashi, bekend als de Straat van Restaurant Leveranciers van Goederen, ligt op ongeveer 30 minuten met de trein van Tsukiji. De straat is bekleed met winkels van keukenmessen, fake vertoning voedsel of keuken apparatuur en trekt degenen die betrokken zijn met voedsel industrie over de hele wereld. U kunt restaurant apparatuur alsmede instrumenten voor chef-koks vinden.
 4. Grootschalige food events Tokyo herbergt grote schaal voedsel-gerelateerde gebeurtenissen, zoals Foodex Japan, die ieder jaar in maart wordt gehouden als de grootste tentoonstelling van restaurant business in Azië of Japan International Seafood Show in augustus. De stad stelt u in staat om de opbouw van uw netwerk binnen de voedingsindustrie.
 5. Tsukiji Tsukiji School ligt op 5 minuten afstand te voet van de wereldberoemde Tsukiji vismarkt. U kunt de opbouw van uw netwerk met de leveranciers op de markt van de beste ingrediënten wereld.
 6. Vier Jaargetijden Door het ervaren van de lente, zomer, herfst en winter kunt u seizoensgebonden essentie van de Japanse keuken en sushi voelen. Dit is de ervaring die je kunt alleen in Japan te hebben.
 7. Uw eigen activiteiten in Japan In het weekend en op feestdagen, kunt u genieten van uw eigen activiteiten, zoals skiën, het nemen van een warmwaterbron, het bekijken van vuurwerk of kersenbloesems, de toetreding tot hot pot partijen of drinken in izakaya (een Japanse pub).

WAAROM TSA?

 1. Vorige prestaties en netwerk Sinds de oprichting van TSA's in 2002, meer dan 4.000 alumni vond een nieuwe carrière in meer dan 50 landen. U kunt de chef-koks uit de hele wereld bij het nastreven van hetzelfde doel te bereiken en verhoogt uw intellectuele motivatie of het vinden van nieuwe zakelijke partners.
 2. De enige school die de authentieke Japanse keuken geeft les in Engels TSA (Tokyo Sushi Academy) is de enige school waar u de authentieke Japanse keuken kunnen leren in het Engels. Er zijn ook andere scholen voor Japanse keuken, maar ze leren in de Japanse en vereisen taalvaardigheid van de JLPT N-2-niveau (business-niveau).
 3. Instructeurs Outstanding voetballers niet altijd uitstekende coaches. Op dezelfde manier, het koken instructeurs nodig hebben ervaring en gevoel. Op het gebied van sushi en Japanse gerechten, die koks nodig heeft om “te kijken en te leren,” onze gepassioneerde instructeurs zullen profiteren van hun ervaring te nemen in het onderwijzen van buitenlanders en beantwoorden al uw vragen.
 4. Praktijklessen + resources TSA beschikt niet alleen over praktische lessen met behulp van verschillende soorten vis en ingrediënten, maar ook wide-varieerden Engels hulpbronnen over sushi en Japanse gerechten. Deze middelen zullen u toelaten om te leren divers, variërend van de geschiedenis van de sushi en Japanse gerechten om hun nieuwste trend.
 5. activiteiten Wij bieden ook activiteiten buiten het klaslokaal, waaronder excursies naar Tsukiji en Kappabashi, zodat u de Japanse keuken kunt leren vanuit verschillende perspectieven.
 6. Ondersteuning voor het leven in Japan TSA zal je steunen om het beste van ons vermogen voor en na aankomst in Japan, zodat u kunt genieten van uw verblijf in Tokio; wij zullen u helpen met het zoeken naar huisvesting en de voorbereiding op het leven in Japan door middel van een oriëntatie en veiligheid protocol in geval van aardbevingen.
 7. Career support Nadat u TSA afstuderen, zullen wij u helpen bij het veranderen van baan of het openen van een bedrijf.
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Tokyo Sushi Academy

Je leert uit de Japanse mes hanteren om rauwe vis voorbereiding van sushi, van basic tot diepere kennis! Alles over sushi maken! ... [+]

4 weken SUSHI KOERS Je leert uit de Japanse mes hanteren om rauwe vis voorbereiding van sushi, van basic tot diepere kennis! Alles over sushi maken!

3 VOORDELEN VAN DEZE CURSUS Basics aan geavanceerde technieken U kunt een breed scala aan vaardigheden en kennis over sushi, inclusief de wijze waarop een Japanse keuken mes te verwerven, hoe om rijst te bereiden op sushi (Shari), hoe schoon te maken en te genezen vis, hoe Edomae stijl sushi, broodjes of sashimi te maken, en voedselhygiëne management. Een grote verscheidenheid van zeevruchten U leert hoe om sushi te maken met meer dan 20 soorten vis: wit, rood, kleine, middelgrote of grote vis, schaaldieren, inktvis of octopus. Tonijn, zalm, yellowtail en garnalen zijn populair in het buitenland, maar je zal ook te maken met fundamentele vis voor Edomae stijl sushi, zoals Kohada (Gizzard elft) of Conger paling. Technieken aangepast aan elk ingrediënt Edomae stijl sushi behoudt oude wijsheid van de chef-koks in Tokyo (Edo), zoals Kobu-jime en Su-jime (uitharding met kelp of azijn) en Zuke (marineren met sojasaus). Het leren van de basistechnieken die brengen de beste smaak van de ingrediënten zal de mogelijkheid om uw keuken te verbreden. ... [-]
Japan Tokyo
April 2020
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Tokyo Sushi Academy

8 weken Course, een combinatie van 4 weken Sushi Course en 4 weken Washoku Course, is het meest populair en geselecteerd door 70% van de buitenlandse studenten. ... [+]

8 WEKEN sushi en Washoku (JAPANSE KEUKEN) CURSUS 8 weken Course, een combinatie van 4 weken Sushi Course en 4 weken Washoku Course, is het meest populair en geselecteerd door 70% van de buitenlandse studenten. Wij bieden korting van 50,000JPY van de totale prijs.

4 weken SUSHI KOERS Je leert uit de Japanse mes hanteren om rauwe vis voorbereiding van sushi, van basic tot diepere kennis! Alles over sushi maken!

3 VOORDELEN VAN DEZE CURSUS Basics aan geavanceerde technieken U kunt een breed scala aan vaardigheden en kennis over sushi, inclusief de wijze waarop een Japanse keuken mes te verwerven, hoe om rijst te bereiden op sushi (Shari), hoe schoon te maken en te genezen vis, hoe Edomae stijl sushi, broodjes of sashimi te maken, en voedselhygiëne management. Een grote verscheidenheid van zeevruchten U leert hoe om sushi te maken met meer dan 20 soorten vis: wit, rood, kleine, middelgrote of grote vis, schaaldieren, inktvis of octopus. Tonijn, zalm, yellowtail en garnalen zijn populair in het buitenland, maar je zal ook te maken met fundamentele vis voor Edomae stijl sushi, zoals Kohada (Gizzard elft) of Conger paling. Technieken aangepast aan elk ingrediënt Edomae stijl sushi behoudt oude wijsheid van de chef-koks in Tokyo (Edo), zoals Kobu-jime en Su-jime (uitharding met kelp of azijn) en Zuke (marineren met sojasaus). Het leren van de basistechnieken die brengen de beste smaak van de ingrediënten zal de mogelijkheid om uw keuken te verbreden. ... [-]
Japan Tokyo
April 2020
Engels
Voltijd
8 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Tokyo Sushi Academy

U leert hoe u Dashi (Japanse soep voorraad) bij de beroemde Tempura, Sashimi, Yakitori, Tonkatsu, Izakaya voedsel, Okonomiyaki en nog veel meer te maken! ... [+]

4 weken Washoku (Japanse keuken) KOERS U leert hoe u Dashi (Japanse soep voorraad) bij de beroemde Tempura, Sashimi, Yakitori, Tonkatsu, Izakaya voedsel, Okonomiyaki en nog veel meer te maken!

3 VOORDELEN VAN DEZE CURSUS Basics en toepassingen van Dashi en Umami Dashi is een voorraad van Japanse ingrediënten zoals katsuobushi (Bonito vlokken), Niboshi (gedroogde kleine sardines), kelp en gedroogd shii-take paddestoelen. Ook bekend als Umami, Dashi de aandacht trekt van over de hele wereld. Dashi is fundamenteel voor Washoku, zodat u de basics en toepassingen zullen leren: de ingrediënten, hoe te maken en hoe het te gebruiken voor gerechten. Een grote verscheidenheid aan Japanse gerechten Japanse keuken is de ontwikkeling van unieke wijze onder invloed van vreemde culturen uit de oudheid. U kunt een breed scala aan gerechten te leren, met inbegrip van lokale gerechten geserveerd in Izakaya evenals Tempura, Sashimi, Yakitori en Tonkatsu die in het buitenland populair zijn. Hulpmiddelen en kooktechnieken voor Washoku Je leert vijf technieken-portie rauwe (snijden), sudderen, grillen, stomen en frituren-met Japanse instrumenten, waaronder een keukenmes. Kooktechnieken die een beroep doen op de vijf zintuigen en brengen het beste smaak van de ingrediënten worden zeer gewaardeerd in de wereld, zodat zij zullen u helpen uw toekomstige carrière te ontwikkelen. ... [-]
Japan Tokyo
April 2020
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

Tokyo Sushi Academy

Op uw verzoek bieden wij ook prive-lessen voor beginners tot professionele chef-koks. Hours of privéles variëren van 3 uur per dag tot 2 weken. ... [+]

PRIVÉLES VOOR PROS Op uw verzoek bieden wij ook prive-lessen voor beginners tot professionele chef-koks. Hours of privéles variëren van 3 uur per dag tot 2 weken.

CASE: 1. basis EDOMAE stijl sushi

Hours Op een dag, een gleuf van 3 uur 09:00-06:00

Inhoud

Hoe middelgrote vis schoon te maken (Ex een soort van Young Yellowtail, zalm, horsmakreel.) - Hoe te snijden vis - Praktijk van Nigiri Sushi - Proeven

Honorarium

Vanaf 40,000JPY (3 uur / dag) Instructie Fee, zijn grondstofkosten opgenomen Als we een Engels sprekende instructeur niet kunt boeken, vertaling in rekening worden apart in rekening gebracht. 8% verbruik belasting zal worden toegevoegd Ingrediënten die in de cursus kan variëren afhankelijk van de omstandigheden van de aankoop. ... [-]
Japan Tokyo
April 2020
Engels
Voltijd
6 - 6 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands